Merhaba eklerim tabi
yaş ?
şehir?
maşallah maşallahhhama fotomuz nerede canımmm
Hadi gözün aydın maşallah
Oyy çok sevindim, maşallah diyelim o zaman miniğieİnşallah sağlıkla da kucaklarımıza alırız. Benimde yarın ayrıntılı ultrasonum, heyecan dorukta, ayy sanırım topicte herkese söylüyorum "benim ayrıntılı ultrasonum cumartesi" heyyyyy duyduk duymadık demeyin
Uygunmuş yahu, hafif mi acaba? 4 kat yukarı taşıyacam ben her çıkışımızda
hafif talişkommmm benim arkımda kendi çıkartıo çok rahattt,süper araba yaa ben bayıldımm ve şuan kampamnyadaaaa35 kiloya kadar taşıo kadın bize tanıtırken ordak isatış danışmanını oturtuıp sürdü resmen
33 yasındayım sakaryada yasıyorum....
Kızlar nuna pepp bebek arabasına bizde baktık görevli 15 dk anlattı gerçekten çok güzel kullanımı çok rahat ve hafif katlandığında da az yer kaplıyor şuan kampanyalı zaten eşim geçen gün alalım dedi ama ben çocuğumun bir çorabı bile yok sonra alırız diye erteledim
Listedesin
Kızlar dün annem aradı bize bundan yapacakmış kendi elleriyle Eki Görüntüle 1177329 çok mutlu oldummmbirde misafirlere hastane ve ev için pembe kurdeleyle kadeh süsleyeceğim demiştim onun içinde şu şekerden slıp hazırlayacakmış Eki Görüntüle 1177328 tabii ben genelde kuru meyvelerden şekersiz kompostolsr içerim maksat adet yerini bulsun
evet canım yan duruşa geçtiğinde eli ayağı sağda -solad kalmış oluyo ya artık elini mi açıp kapıyo nedir,bu hareketliliği de özleriz gibime geliyo...
arkadaşımıza gelince hamileliğin ortalarında sanırım,bebişin kafasında büyüyen bir durum olduğunu söledi dr,o Allaha sığınıp doğurdu çok şüür o da zor bir süreçti,şimdi biz de sağlıklı bir haberini bekliyoruz,kimi durumlarda doğum sonrasında tedavi süreci aşlıyormuş,haber alamayınca merak ettik haliyle,Rabbim herkesin evladını sağlıcakla bağışlasın...isteyen herkese nasip etsin....
çok ii miş canmm..bana kızkardeşin nuna nın anakucanı vercek..onunla uymlumudurkii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hafif talişkommmm benim arkımda kendi çıkartıo çok rahattt,süper araba yaa ben bayıldımm ve şuan kampamnyadaaaa35 kiloya kadar taşıo kadın bize tanıtırken ordak isatış danışmanını oturtuıp sürdü resmen
kızlar kim o ya nicki ne idi ? şuan mı doğum yaptı yaniAllahım hep yanında olsun bebişin yardımcısı olsun inşallahhh
Ahaha tamam o zaman bi inceleyeyim. Malum evdeki hesabın çarşıya uymaması durumumdan dolayı biraz uygun bakmam gerekiyor ürünleri ki, sonra bebişi bırakıp çalışmak zorunda kalmiyim.
evet evet tatlım sen direkt apartasız kullanabilirsin benimki maxicosi olduğu için mecbur aparat alıcam
süper olmuş bence kaçırma kap hemen bu kampanyadan
canım true-blood tu..daha önce hamilelik topiğindeydi..sonra temmuz annelerinde..
doğum yaptı ve bebeği kötü dua edin
Canım geçen arkadaş doğum yaptı o 32. Haftaya kadar zor yetiştirmiş bence şimdiden başla hem masraf olmaz yayarsan, ben 0-3 leri bitirdim gibi tatil dönüşü 3-6 başlamam lazım kış bebeği olacğı için küçülen olunca çok çıkamam
on gün sonra 2 hafta yıllık izin kullanıcam canım eşimin işilerinden dolayı tatile gidemiyoruz evde o olucam sabah serinde kalabalık olmadan erkenden çarşıya çıkar hallederim diye düşünüyorum inş. kafamda alacağım çoğu şeyi netleştirdim şuana kadar para biriktirdim hepsini peşin pazarlıkla almayı düşünüyorum inş.
bende senin gibi 2 grup alıcam 0-3 ve 3-6 kışın tekrar bebek varken alışverişle uğraşmıyım kafam rahat olsun
baktım canım hemen araba güzele benzio..birde gerçeğine bakmam lazım şekerim
Canım geçen arkadaş doğum yaptı o 32. Haftaya kadar zor yetiştirmiş bence şimdiden başla hem masraf olmaz yayarsan, ben 0-3 leri bitirdim gibi tatil dönüşü 3-6 başlamam lazım kış bebeği olacğı için küçülen olunca çok çıkamam
Bahsettiğiniz arabalar hangileri, bende araştırıyorum da?
Bitirdin mi?Ya o zaman 0-3 ay için neler aldın , hatta kaçar tane aldı zahmet olacak ama yazabilir misin? Ya ben aslında ne alacağımı biliyorum da, kaçar tane almalıyım onu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?