malesef ben de endişelendim,hiçbir haber yok,herkes ayrı ayrı paylaşıyo hergün ses ver diye,ama yok,cepten falan görüşüyonuz mu,Rabbim yardım etsin,kimseyi darda bırakmasın...
harika yaaa
bırgen merahna listeye benıde eklermısın 27 kasım 2014 2 erkek
meraha neler yapıyosunuzz benım uyku duzenım kalmadı valla...
Amin zeynom, ben ikiz olduğunu öğrensem zil takıp oynardım, ama ağlayabilirdim öncesinde ay ay ay anlatılmaz yaşanır kızım desene
Canım ne oldu arkadaşınıza kusura bakma bende merak ettim insanın karnına meleği düşünce bambaşka duygulara kapılıyor umarım iyidir arkadaşınız yada bebeğinde mi bişey vardı
Uygunmuş yahu, hafif mi acaba? 4 kat yukarı taşıyacam ben her çıkışımızda
Merhaba canım ikiz mi senin de??
Yaa sorma bizimde gülmeyle karışık ağlamaydı hatta doktor sinirleriniz bozuldu herhalde dedi güldü çıktı odadan
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren ikiz diyodum içimden nedense..doktora gittik ben bişey demeden kendisi siz sormadan ben söyliyim tek bebek dedi..aa öylemi ben yine de ikiz hissediyorum dedim..güldü hayır tek bebek dedi..bir sonraki randevu da 9. Haftadaydık usg den baktı ama ben iki tane beyazlık görüyorum çok korktum o da hımmm dedi sıçtık dedim içimden kesin kötü bişey var..demesin mi ailede ikiz var mı iki taneymiş bunlar diyeeşimle birbirimize baktık hem ağlıyoruz hem gülüyoruz
canım burada dua istemiştim..
arkadaşımızın bebeğinin beyni sorunluydu..corpus skaloızum agenizisi denen bir hastalık..doktorlar hamileliği sonlandırmak istediler arkdaşımız izin vermedi..doktoru sezeryan yapmam dedi doğum olacağı gün..özürlü bebek için değmez demeye getirdi başka doktor falan buldular..
doğum yaptı ama bebeğinin durumu hiç iyi değil sürekli epilepsi atakları geçiriyordu ve beyin hasarı daha büyük çıkmış.. yoğun bakım küvezindeydi bebek..
yaklaşık 10 gündür haber alamıyoruz ve korkuyoruz birşeymi oldu diye..
bendehafif arıyorum canım..2. kat benimde ve asansör yok evimde..
hafif olması şart
hafif olması şart
evet zeyy unutmuşsun ıkız benımde ben 12 haftada ogrendım ıkızlerı...
Ayy ne güzelllbirde tırmalama girecek diyosun yani hehhe çoook teşekkürler güzel dileklerin için Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin evladınızı size bağışlasın
evet canım yan duruşa geçtiğinde eli ayağı sağda -solad kalmış oluyo ya artık elini mi açıp kapıyo nedir,bu hareketliliği de özleriz gibime geliyo...Canım ne oldu arkadaşınıza kusura bakma bende merak ettim insanın karnına meleği düşünce bambaşka duygulara kapılıyor umarım iyidir arkadaşınız yada bebeğinde mi bişey vardı
yok canım teli yok bende..zaten sadece 1 kez yazdı..
bu sessizliği korkutuyor benide..
evet zeyy unutmuşsun ıkız benımde ben 12 haftada ogrendım ıkızlerı...
İnanmıyorum 12. Haftada ikiz mi dediler ikinci şok ve mutluluk yaşamışsındır Allah ım meleklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ayy unutmuşumdur canım kusura bakma hamilelikte iyice unutkan oldum..ne güzel öğrendin mi cinsiyetlerini ben hala öğrenemedimen son ikiside kız gibi ama kesin değil dediler
acayıp oldum sevıneyımmı uzuleyımmı bılemedım cunku doğum erken olacak mecburen..
2 erkek dedıler ama doğana kadar bılınmez...
Canım hatırladım o arkadaşı evet Allah ım yardımcısı olsun yarabbim
Kızlar biz joie aire travel sistem modelini beğendik e bebekte 550 tl pusetiyle..
Geçen mağazada baktım bu hamile halimle bile kaldırabilirdim 5 kilo çok hafifti..
Baston modeli olduğundan da kolay katlanıyo çok yer kaplamıyo..
evet canım yan duruşa geçtiğinde eli ayağı sağda -solad kalmış oluyo ya artık elini mi açıp kapıyo nedir,bu hareketliliği de özleriz gibime geliyo...
arkadaşımıza gelince hamileliğin ortalarında sanırım,bebişin kafasında büyüyen bir durum olduğunu söledi dr,o Allaha sığınıp doğurdu çok şüür o da zor bir süreçti,şimdi biz de sağlıklı bir haberini bekliyoruz,kimi durumlarda doğum sonrasında tedavi süreci aşlıyormuş,haber alamayınca merak ettik haliyle,Rabbim herkesin evladını sağlıcakla bağışlasın...isteyen herkese nasip etsin....
Ben burdayım ve iyiyiz canım çok şükürben cok sık gıremıyorum ama takıp edıyorum ne oldu bebegıne kotu bısy yoktur ınsallaj,h..:26:
ayy ben hatırladım o arkadaşı, inşallah iyilerdir. İnşallah tedaviden dolayı yazamıyordur:26:canım burada dua istemiştim..
arkadaşımızın bebeğinin beyni sorunluydu..corpus skaloızum agenizisi denen bir hastalık..doktorlar hamileliği sonlandırmak istediler arkdaşımız izin vermedi..doktoru sezeryan yapmam dedi doğum olacağı gün..özürlü bebek için değmez demeye getirdi başka doktor falan buldular..
doğum yaptı ama bebeğinin durumu hiç iyi değil sürekli epilepsi atakları geçiriyordu ve beyin hasarı daha büyük çıkmış.. yoğun bakım küvezindeydi bebek..
yaklaşık 10 gündür haber alamıyoruz ve korkuyoruz birşeymi oldu diye..
hafif olması şart
Ben burdayım ve iyiyiz canım çok şükürsen nasılsın? kuzuların nasıl?
ayy ben hatırladım o arkadaşı, inşallah iyilerdir. İnşallah tedaviden dolayı yazamıyordur:26:
aminn canım aminnn
ya bizde bayram sonu çıkıp bakıcaz kardeşim hediye alıcak..o yüzden çokta pahalı birşey aldıramam..maksimum 500-600 civarı olsun diyorum..
gözümle görmedende almak istemiyorum canım netten..
aminn canım aminn şu mübarek günde bebeğine şifa versin ama anlattığı kadarı ile umut yoktu canım..
bebek çok tatlıydı görmen lazımdı
ikizlerin olduğu için belki de normalden fazla alıyorsundur kiloyu. İyi olmanıza sevindim canım, inşallah ayrıntılı usg de güzel geçersaol ıyıyım cok sukur tek sıkıntım cok kılo alıyorum engelleyemiyorum...
bebeklerde ıyı devlet hastanesinden ayrıntılı usg ye randevu aldım bakalım nasıl olcak..
bırgen merahna listeye benıde eklermısın 27 kasım 2014 2 erkek
meraha neler yapıyosunuzz benım uyku duzenım kalmadı valla...
Biz gördük canım mağazada güzeldi araba hani şimdi netten modeline bakarsın diye e bebek dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?