ayy buna bayıldım çok şeker..fiyatı ne kuzucumm..
tabii bunlar zamanla belli olacak ama kızlar her birimizin bebişi farklı, bir de biz rahat ettiği pozisyonda hereketleniyor diyoruz ya telefonuma "bebeğim" diye bir uygulama indirdim onda diyor ki" rahat olmadığı pozisyonda siz duruşunuzu değiştirene kadar rahat durmazmış" bu da fikir olsun
bu arada hepinize günaydın hayırlı,sağlıklı,bereketli yeni bir gün olsun, hayırlı cumalarrr
çok doğru bu ben sola dönük yattığımda göbeğimin yatağa değen kısmından tepiklenmeye başlıyorum hiç durmaksızın
döndüğümde duruyor kereta çok denedim kesinlikle sevmiyor
Kızlaaaaaarrrr bugün benim doğum günümmmmmm!! 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
İnanılmaz mutluyum! En anlamlı doğum günümü kutluyorum.
İnstagramda paylaştığım yazının bir kısmını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Sevgiyle öpüyorum hepinizi!!! 💋💋💋💋💋💚💚💚💚💜💜💜💜💜💕💕💕🌸🌸🌸🌸
Eki Görüntüle 1177271
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese günaydın mutlu günler arkadaşlar
Tatlım bunun fiyatı 199 idi
gittiğimizde bazı ürünlerde indirim vardı o güne özel 149 a aldık oğluşumun şansına
çok doğru bu ben sola dönük yattığımda göbeğimin yatağa değen kısmından tepiklenmeye başlıyorum hiç durmaksızın
döndüğümde duruyor kereta çok denedim kesinlikle sevmiyor
selam kızlar hayırlı cumalar,Rabbim evlatlarımızı bağışlasın...eletlerin hareketlerini demişsiniz de güldüm ya,benim zilli kızım da ilk zamanlar makat geliş duruyodu,anam bi sancı bi sancı,saonra,yatakta sağa sola döndüğümde,hele de haftasonu,hani biraz geç uyanır ya insan,içerde tırnağıyla bi yeri eşelersin ya hareket aynen bu,biyolojik saate mi alışıyo nedir,uyutmazdı,zaten şu sıralar hiiç uyku nedir bilmiyom,uzandığımda nefes alamıyom,kilodan mı,sıcaktan mı,Allah isteyen herkese nasip etsin,sağlıklı doğumlarOyyy tepikleniyo bide yaa, tepikleyen parmaklarını üperim oy minik.
Kızlar ben hala kayda değer bişi alamadım bebişime, dün gittim ilk oyuncağını aldım ayıcık peluş. Eşim duygulandı görünceonunda hormonları değişti galiba. Havuzlu hanı beklerken 9 aylık olacak uyyy. ihihih
bu bebeğim uygulaması nasıl bişiymiş acaba bakem bende
Oyyy tepikleniyo bide yaa, tepikleyen parmaklarını üperim oy minik.
Kızlar ben hala kayda değer bişi alamadım bebişime, dün gittim ilk oyuncağını aldım ayıcık peluş. Eşim duygulandı görünceonunda hormonları değişti galiba. Havuzlu hanı beklerken 9 aylık olacak uyyy. ihihih
isyan canım günaydın,nasıl gidiyo hamişlikkkk?benim iznim salı başlayacak da eşim artık gitme bu sıcakta dedi,sanırım bugün dilekçe vercem...deryayla görüştün mü,ne kk ya ne gruba gelmiyo,iyi bir haber ver lütfenayy buna bayıldım çok şeker..fiyatı ne kuzucumm..
Oyyy tepikleniyo bide yaa, tepikleyen parmaklarını üperim oy minik.
İnstagramda paylaştığım yazının bir kısmını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Sevgiyle öpüyorum hepinizi!!! 💋💋💋💋💋💚💚💚💚💜💜💜💜💜💕💕💕🌸🌸🌸🌸
Eki Görüntüle 1177271
💕💕💕
Aa doğum günün kutlu olsun; sevdiklerinle nice mutlu yıllara yengeç burcusun o zaman ben de yengeç burcuyum :)
Eki Görüntüle 1177271
💕💕💕
Eki Görüntüle 1177271
💕💕💕
Bende yengeç burcuyum 17 temmuz
Eki Görüntüle 1177271
💕💕💕
Ben de 13 Temmuz 1988 doğumluyumama çok anaç oluyor yengeçler, daha küçücüktüm evcil hayvanlarıma bile annelik yapıp, üzerlerine titrerdim şimdi paranoyak bi anne olmaktan çok korkuyorum
Ayyy aynı beni anlattın şimdievde kedim var zaten onun bile gece kalkıp üstünü örtüyorum eşim psikopat diyor
Kızlaaaaaarrrr bugün benim doğum günümmmmmm!!
İnstagramda paylaştığım yazının bir kısmını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Sevgiyle öpüyorum hepinizi!!!
Eki Görüntüle 1177271
isyan canım günaydın,nasıl gidiyo hamişlikkkk?benim iznim salı başlayacak da eşim artık gitme bu sıcakta dedi,sanırım bugün dilekçe vercem...deryayla görüştün mü,ne kk ya ne gruba gelmiyo,iyi bir haber ver lütfen
teşekkürler canım bu bilgi ilginçmiş, eskiler birşey diyorsa mutlaka altından birşey çıkıyor da mantığını bilmeyince boş geliyor bizlere
oyy maşallah canım, güzel kızına, allah güzelikle beraber güzel huy, hayırlı ömür de nasip etsin inşallah
bebişin hareketleri konusuna hepimiz takılıyoruz sanırım, ama kızlar neyi fark ettim biliyor musunuz tatlı hakikaten bebişlerin feleğini döndürüyor, ben kilo almamak için hemen hemen hiç tatlı yemiyorum, bebişim de sakindi bu güne kadar, bu ara dondurma tatlı olayını abarttım, dün gece uyutmadı beni, canımı yakacak kadar vuruşlar oldu, terletti beni, yediklerimiz, ruhsal durumumuz o kadar önemli ki eşimle karnımın başında bekliyoruz, konuşuyoruz sesleniyoruz, tık yok, ama biz kendi muhabbetimize dalınca o da kendini belli ediyor "ben de varım" diyor, sanırım bebişler anne babasının sohbet etmesinden hoşlanıyor, bir de dışarda, arabada, misafirlikte tık yok, eve gelince rahatlıyor, bu ara iftarlara davetliyiz üst üste, kalabalıkta yokluyorum çok sakin, "diyorum benim kızım gözlemci olacak, önce kalabalığı keşfedecek, sonra kendisi de dahil olacak", biz anlatırken dinlemeyi tercih ediyor, annesi gibi iyi bir dinleyici olacak diyorumbabası diyor bana hiç mi benzemeyecek bu çocuk, kendin bak diyorum, bu huylar sende var mı
tabii bunlar zamanla belli olacak ama kızlar her birimizin bebişi farklı, bir de biz rahat ettiği pozisyonda hereketleniyor diyoruz ya telefonuma "bebeğim" diye bir uygulama indirdim onda diyor ki" rahat olmadığı pozisyonda siz duruşunuzu değiştirene kadar rahat durmazmış" bu da fikir olsun
bu arada hepinize günaydın hayırlı,sağlıklı,bereketli yeni bir gün olsun, hayırlı cumalarrr
Eki Görüntüle 1177271
💕💕💕
şimdiden elim karnımda geziyorum, bebeğimi koruma içgüdüsü ile...çok tuhaf bi duygu ya ultrasonda her gördüğümde ağlıyorum eşim abartma falan diyo ama elimde değil abartmamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?