2014 Kasım Anneleri

Herkese günaydın mutlu günler arkadaşlar

ayy buna bayıldım çok şeker..fiyatı ne kuzucumm..

Tatlım bunun fiyatı 199 idi
gittiğimizde bazı ürünlerde indirim vardı o güne özel 149 a aldık oğluşumun şansına

çok doğru bu ben sola dönük yattığımda göbeğimin yatağa değen kısmından tepiklenmeye başlıyorum hiç durmaksızın
döndüğümde duruyor kereta çok denedim kesinlikle sevmiyor

çok doğru bu ben sola dönük yattığımda göbeğimin yatağa değen kısmından tepiklenmeye başlıyorum hiç durmaksızın
döndüğümde duruyor kereta çok denedim kesinlikle sevmiyor

Oyyy tepikleniyo bide yaa, tepikleyen parmaklarını üperim oy minik.
Kızlar ben hala kayda değer bişi alamadım bebişime, dün gittim ilk oyuncağını aldım ayıcık peluş. Eşim duygulandı görünce onunda hormonları değişti galiba. Havuzlu hanı beklerken 9 aylık olacak uyyy. ihihih
bu bebeğim uygulaması nasıl bişiymiş acaba bakem bende

Gunaydin kizlar. Sag kasigima siddetli bir agri vurdu sabah. Kramp diyecem ama 1 saatte gecmedi. Hareket etmedim. Masaj yaptim. Usuttum mu uzerine mi yattim bilemedim. Boyle bir sey yasayaniniz var mi?????????

Kızlaaaaaarrrr bugün benim doğum günümmmmmm!! 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

İnanılmaz mutluyum! En anlamlı doğum günümü kutluyorum.

İnstagramda paylaştığım yazının bir kısmını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Sevgiyle öpüyorum hepinizi!!! 💋💋💋💋💋💚💚💚💚💜💜💜💜💜💕💕💕🌸🌸🌸🌸

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aa doğum günün kutlu olsun; sevdiklerinle nice mutlu yıllara yengeç burcusun o zaman ben de yengeç burcuyum :)

selam kızlar hayırlı cumalar,Rabbim evlatlarımızı bağışlasın...eletlerin hareketlerini demişsiniz de güldüm ya,benim zilli kızım da ilk zamanlar makat geliş duruyodu,anam bi sancı bi sancı,saonra,yatakta sağa sola döndüğümde,hele de haftasonu,hani biraz geç uyanır ya insan,içerde tırnağıyla bi yeri eşelersin ya hareket aynen bu,biyolojik saate mi alışıyo nedir,uyutmazdı,zaten şu sıralar hiiç uyku nedir bilmiyom,uzandığımda nefes alamıyom,kilodan mı,sıcaktan mı,Allah isteyen herkese nasip etsin,sağlıklı doğumlar

Ya ben burda paylaşılan ihtiyaç listelerine bile bakmıyorum bu ne tuzu kuruluksa.. eşime dün dedim liste yapalım bi tırnak makası bile yok kedinin makasıyla mı kescez.. şimdiden sırt ağrılarım başladı azcık yürüsem ayaklarım zonkluyor ilerde daha zorlanıcaz başlamak lazım artık alışverişe

ayy buna bayıldım çok şeker..fiyatı ne kuzucumm..
isyan canım günaydın,nasıl gidiyo hamişlikkkk?benim iznim salı başlayacak da eşim artık gitme bu sıcakta dedi,sanırım bugün dilekçe vercem...deryayla görüştün mü,ne kk ya ne gruba gelmiyo,iyi bir haber ver lütfen

Aa doğum günün kutlu olsun; sevdiklerinle nice mutlu yıllara yengeç burcusun o zaman ben de yengeç burcuyum :)

Bende yengeç burcuyum 17 temmuz

musmutluuu yılların olsunnn tatlım bebişinleee doğum günü kutluu olsunn huzurlu olsunn sağlıklı olsunnnnn

Bebişinle ve kocanla birlikte nice mutlu senelere:119::118:

Bende yengeç burcuyum 17 temmuz

Ben de 13 Temmuz 1988 doğumluyum ama çok anaç oluyor yengeçler, daha küçücüktüm evcil hayvanlarıma bile annelik yapıp, üzerlerine titrerdim şimdi paranoyak bi anne olmaktan çok korkuyorum

ooyy canım çok duygulandım, her sene daha da artsın inşallah mutluluğun, eşinle, kızınla ve istiyorsanız kardeşleriyle

yengeçler çok galiba forumda, ne mutlu kızlar, yengeç anne ile akrep bebiş iyidir, biz öyleyiz annemle ve çokk iyi anlaşıyoruz

Ayyy aynı beni anlattın şimdi evde kedim var zaten onun bile gece kalkıp üstünü örtüyorum eşim psikopat diyor

Ayyy aynı beni anlattın şimdi evde kedim var zaten onun bile gece kalkıp üstünü örtüyorum eşim psikopat diyor

şimdiden elim karnımda geziyorum, bebeğimi koruma içgüdüsü ile...çok tuhaf bi duygu ya ultrasonda her gördüğümde ağlıyorum eşim abartma falan diyo ama elimde değil abartmamak :)

Kızlaaaaaarrrr bugün benim doğum günümmmmmm!!
İnstagramda paylaştığım yazının bir kısmını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Sevgiyle öpüyorum hepinizi!!!
Eki Görüntüle 1177271

Duaların kabul olur inşallah Pınarcım :) çok güzel yazı ve kızına verdiğiniz isim çok güzel.
Dilerim hayattan mutluluğun giderek daha da artar. Nice senelere

canım sıcakalrda biz bile mahvolduk siz nasıl mahvolmayacaksınız..Allah yardımcınız olsun canım...
ayrıl tabi izne kuzucum birazda evde vakit geçir..
deryaya ulaşamıyorum en son bebeğin fotosunu gönderdi kötü olduuğunu yazdı ve sesi kesild..
yazıyorum ama cvp vermiyor..
inş kötü birşey yoktur..içimd ekötü his var ama dinlemek istemiyorum

Benşm prenseste öyle eşime diyorum ki gel gel bak vuruyor eşim geliyo bakıyo yokkeşim bekliyo yok sonra gidiyo bizim prenses aynen böyle sen diyorum beni babaya yalancı çıkarıyosun ahh kızım ahh misafirlikte benimkide hiç kıpırdamıyo sanırım sesler değişik geliyor ama evimize gelince kıpır kıpır dün yemekten kalktık bulaşık makinesine tabakları koycam eğilince öyle bir vurdu ki resmen canım acıdı baktım her eğilişimde sertçe vuruyor dedim benimki yemekten sonra keyif yapacak heralde sonra topladım mutfağı pamuk ayaklım yaa

ayy nasıl becerebilisonuz böyle şeyler yazmayıı duygulandımm yaffff
doğumm gününn kutluuu olsunn canımmmm..kızınla eşinle nice güzel senelerin olsunn inşşş

şimdiden elim karnımda geziyorum, bebeğimi koruma içgüdüsü ile...çok tuhaf bi duygu ya ultrasonda her gördüğümde ağlıyorum eşim abartma falan diyo ama elimde değil abartmamak :)

Ben daha hiç ağlamadım ultrasonda, Allah ta ağlatmasın yarabbi, demek sevinç durumlarında ağlamayan gülen bi anne olcam ben hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…