2014 Kasım Anneleri

biz bunları aldık

0-3 ay
1 tane 5 li hastane çıkışı (10 lusunuda alıcaz)
6 tane askılı çıtçıtlı badi (3 ü beyaz 3 ü renkli)
2 tane zıbın aldık içine beyaz..
6 tane patikli pantolon aldık..
2 tane tulum aldık
bunlar annemin aldıkları..

kv ise;
4 tane çıtçıtlı badi
2 tane tulum

bunlar günlük yeter sanırım ya..daha işte pijama falan alıncak..
önlük 2 tane aldık 2-3 tane daha alırız..
eldiven 1 tane aldık..takımlarda da 2 tan var..

canım bana doktorum 20. haftada bir ayrıntılı yaptı..
şimdi 24 te bir daha yapacak..
ben birde 22 de radyologdan randevu aldım..
o kadar beklemene gerek yok..
inş birşey yoktur canım

Ben de hiç ağlamadım ağız kulak mesafem kısalıyor zaten miniği görünce

Aynen ya ilk muayeneye girerken benim asiri bulantim bas donmem vardi Ultrasonda bebegin kalp atışını duyunca ben 32 diş modunda:)) tüm şikayetlerim o anda gecmisti zaten gebeligide o zaman ogrendim gecikmeli:))

e-bebek nuna tatlımmmm

Hımm, baktım şimdi ama ben travel sistem bebek arabası düşünüyorum. Ana kucağı, araba koltuğu vs hepsi bir arada daha iyi olacak sanki. Ama bu araba da güzelmiş.

merhabalarrrrrrrrrr

bugün fakülteye ayrıntılı ultrason için gittim çok şükür bir problem yokmuş rabbime şükürler olsun

oğluşum 480 gram olmuş

Canını sıkma canım eminim ki bir şey yoktur..detaylı içinde başka bir hastaneye daha erken gidebilirsin ben 18. Haftada yaptırdım detaylıyı..

tatlım korkma herşey yolundadır internete yaz açıklıyor geçici diyor

tşk ederim zeyy

eğer ikili testleriniz normalse kalpte parlaklıktan hiç korkmayın benim iş arkadaşımında öyleydi ama kızı çok sağlıklı bişekilde doğdu önemli olan ikili test parlaklık doğduktan sonra geçiyor

Aynen ya ilk muayeneye girerken benim asiri bulantim bas donmem vardi Ultrasonda bebegin kalp atışını duyunca ben 32 diş modunda:)) tüm şikayetlerim o anda gecmisti zaten gebeligide o zaman ogrendim gecikmeli:))

Allah hiç birimizi ağlatmasın tek dökdüğümüz göz yaşı mutluluktan olsun

Hiç içini sıkma benim arkadaşım da 7 ay önce doğum yaptı bu haftalarda onunda bebişin kalbinde parlaklık var denildi perinatoloji de ayrıntılı usg yapıldı hiç bişey çıkmadı şimdi tosun gibi oğlu var kalbi sen den benden iyi hayır mübarek günlerde bol bol dua et strese girme.. şimdi organları çok küçük ayrıntılı da net gözükmez kalbini ferah tut inşallah bişey çıkmayacak

Hımm, baktım şimdi ama ben travel sistem bebek arabası düşünüyorum. Ana kucağı, araba koltuğu vs hepsi bir arada daha iyi olacak sanki. Ama bu araba da güzelmiş.

tatlım bununki travel system zaten orda gördüğün tek hali
anakucağıyla beraber satılıo
ilk yaşına kadar anakucağını üzerine oturtup kullanıosunnnn

doğrudur haklısın :44:

dün bende inceledim o ürünü beğendim

tatlım bununki travel system zaten orda gördüğün tek hali
anakucağıyla beraber satılıo
ilk yaşına kadar anakucağını üzerine oturtup kullanıosunnnn

aaa ben tek sanıyodum..kampanyalı fiyatına anakucada dahilmi..resimlerde yoktu canmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…