Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Aslında bebekle ilgili herşey yolunda görünüyordu ama bir anda kızımın kalbinde bir parlaklık gördü doktor ve bende gördüm. Ne demek oluyor dedim net bişey söylemedi korkutmamak için detaylı ultrason da ne olduğ belli olur bu ultrasonla nedeni gorulemiyor dedive şuan 19+2 olduğum için en erken detaylı ultrasona 24 temmuzda alacakmis o zamana kadar nasıl beklerim. Nolur duâ edin bebeğimin sağlığı için :'(
biz bunları aldık
0-3 ay
1 tane 5 li hastane çıkışı (10 lusunuda alıcaz)
6 tane askılı çıtçıtlı badi (3 ü beyaz 3 ü renkli)
2 tane zıbın aldık içine beyaz..
6 tane patikli pantolon aldık..
2 tane tulum aldık
bunlar annemin aldıkları..
kv ise;
4 tane çıtçıtlı badi
2 tane tulum
bunlar günlük yeter sanırım ya..daha işte pijama falan alıncak..
önlük 2 tane aldık 2-3 tane daha alırız..
eldiven 1 tane aldık..takımlarda da 2 tan var..
aaa ben tek sanıyodum..kampanyalı fiyatına anakucada dahilmi..resimlerde yoktu canmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dün annem aradı bize bundan yapacakmış kendi elleriyle Eki Görüntüle 1177329 çok mutlu oldummmbirde misafirlere hastane ve ev için pembe kurdeleyle kadeh süsleyeceğim demiştim onun içinde şu şekerden slıp hazırlayacakmış Eki Görüntüle 1177328 tabii ben genelde kuru meyvelerden şekersiz kompostolsr içerim maksat adet yerini bulsun
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Aslında bebekle ilgili herşey yolunda görünüyordu ama bir anda kızımın kalbinde bir parlaklık gördü doktor ve bende gördüm. Ne demek oluyor dedim net bişey söylemedi korkutmamak için detaylı ultrason da ne olduğ belli olur bu ultrasonla nedeni gorulemiyor dedive şuan 19+2 olduğum için en erken detaylı ultrasona 24 temmuzda alacakmis o zamana kadar nasıl beklerim. Nolur duâ edin bebeğimin sağlığı için :'(
tatlım bununki travel system zaten orda gördüğün tek hali
anakucağıyla beraber satılıo
ilk yaşına kadar anakucağını üzerine oturtup kullanıosunnnn
Kızlar daha erken ama ben internetten bebek arabalarına bakmaya başladım fikir olsun diye. Allah kısmet ederse 7. Ayda almayı düşünüyorum. Ama aklımızda bi kaç model olsa fena mı olur. Var mı aranızda bebek arabası alan, ya da önerebileceğiniz marka model?
hayırlı cumalar herkese :) aranızda oruç tutan var mı
Hayırlı cumalar...oruç mu tutuyosun yoksa???
evet tutuyorum cnm
Allah yardım ve kabul etsin canım ama artık bebeklerimiz büyük su ve besin ihtiyacımız çok fazla
dogrudur canım Allah yardmcmz olsun. tutabildigm kadar tutaym diyorum
dogrudur canım Allah yardmcmz olsun. tutabildigm kadar tutaym diyorum
Yaptigin biraz riskli tatlim benim yengemde senin gibi tuttu zamaninda 15 gun filan bebegin suyu bitmis we sonuc erken dogum we suyu bittigi icin zor bir dogum olmus. Dikkat et bol su ic iftarla sahur arasi ara ögun filan yap meywe kuruyemis ye
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çocuğuma bakmak istiyom en az 2 yaşına kadar, bakıcıya değil bana ihtiyacı olucak. Umarım şartlarım da uyar ben bakarım.
Selam hepinize ...
Sabah dediğim gibi ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün,Çok şükür teyzeleri bebeğim gayet sağlıklı,yüzünü hep eliyle koluyla kapattığı için güzel bir poz yakalayamadık maalesef ama yine de bir tane foto verdi sağolsn ama onda da belli değil zaten , napalım sağlıklı olsun da önemli değil,
gelişimi son adet tarihine göre 22+6 ultrason ölçümlerine göre 23+4 çıktı,kilosu da 609 gr olmuş bebişimin Maşallah
şimdi sırada şeker yüklemesi var
Günaydın kızlarrr erkenciyim bugün..
Benim bıcırıklar gece kuduruyo gündüz uyuyo
Beni uyutmuyolar gece
Herkeseeeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn, nasılsınız Kasım ayının en güzel bebeklerinin en güzel anneleri
Bence bu herkese göre değişiyor, benim arkadaşım 7. aya kadar 11 kilo aldı, 7. ayda 1 kilo 8. ayda 2 kilo aldı, şuan artık neredeyse doğuracakHerkesin bünyesi farklı, o yüzden bunları düşünüpte strese girmeye gerek yok.
Oyy çok sevindim, maşallah diyelim o zaman miniğieİnşallah sağlıkla da kucaklarımıza alırız. Benimde yarın ayrıntılı ultrasonum, heyecan dorukta, ayy sanırım topicte herkese söylüyorum "benim ayrıntılı ultrasonum cumartesi" heyyyyy duyduk duymadık demeyin
Aman canım ya yapma bunu ne kendine ne bebeğine, ben yaptım çünkü. 2 gün hissedemiyorum, birşey mi oldu, tamam kesin oldu derken derken en son ağlama krizi ve yüksek tansiyonla hastanedeydim. Ultrasonda baktı doktorum, zavallım stresten büzüşmüş kalmış, hareket edeceği varsa da edememiş zaten. Doktorum , bebeğin anne karnında herşeyden etkilendiğini, bunun da hareketlerine yansıdığını söyledi. Yani bak yoruldum demişsin, o da yoruluyor, üzülüyorsun üzülüyor, stres oluyorsun o da kasılıp kalıyor. At bu düşünceleri aklından, bu mübarek günlerde bol bol dua et, Allah'a emanet bebeklerimiz, inşallah hepimiz ve tüm anne adayları da sağlıkla alacaklar bebeklerini kucaklarına.
Canım geçmiş olsun, eğer klima etkiliyorsa, dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?