2014 Kasım Anneleri

canım benim üzülme içini ferah tut mühim bişey değildir inşAllah dua et rahatlarsın bizde senin için ederiz üzülme

banada lazım bunlar neyi nekadar alacağımı bilmiyorum

saol canmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar, nasilsiniz :) hazirliklar devam ediyor. Bu akşam denize gidiyorum. 3 günlük ve plajda kalacaz, buyuk karavan gibi bi arabanin içinde yolluk hazirliyorum,benim ailemle gitcez,mayom olmuyo, bikini giyip ustune elbiseyle gircem artikk denize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şirinler bacım,ağız tadıyla kullanın,maşallah anacığına,bizimkiler anca kendileri yesin

Hiç bozma moralini, bebeğini de üzme, gerçi söylemesi kolay diyeceksin ama , içini rahatlatmak zorundasın. Bebeğini germe hiç boşuna, dilersen bir başka yerde ayrıntılı ultrasona girebilirsin. Bir şey yoktur üzülme lütfen.

tatlım bununki travel system zaten orda gördüğün tek hali
anakucağıyla beraber satılıo
ilk yaşına kadar anakucağını üzerine oturtup kullanıosunnnn

Ama bu fiyat sadece bebek arabası, diğer parçayı ayrıca alacaksın. Yani sonuç olarak fiyat anlamında değişen birşey olmayacak

Büyük bebek arabalarından alınsada bir süre sonra katlaması taşıması yüzünden baston arabalara geçiş oluyor oğlumda 0 aydan itibaren kullanılan chicco lite way aldım kullandım çok memnun kaldı zaten sapa sağlam duruyor kızımda da kullanıcam inş. hatta yeni bir modeli çıkmış koltuk kısmı katlanıp fermuarla kapatılıyor iskelet olarak kalıyor uyumlu chicco ana kucağı üzerine monte edilebiliyor...

dogrudur canım Allah yardmcmz olsun. tutabildigm kadar tutaym diyorum

canım tamam sen tutarsın bir şekilde tutulur..
ama ya bebeğin o esnada susuz kalırsa..
bunu sen dışardan bilemezsinki..
günler çok uzun 17 saat tutuluyor

dogrudur canım Allah yardmcmz olsun. tutabildigm kadar tutaym diyorum

Yaptigin biraz riskli tatlim benim yengemde senin gibi tuttu zamaninda 15 gun filan bebegin suyu bitmis we sonuc erken dogum we suyu bittigi icin zor bir dogum olmus. Dikkat et bol su ic iftarla sahur arasi ara ögun filan yap meywe kuruyemis ye

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iftardan snra bol su içmeye gayret gösteriyorm . elimden geldgnce aralardada yemeye calısıyorm .
önemseyp cvp verdgn için tşkkürler

Çocuğuma bakmak istiyom en az 2 yaşına kadar, bakıcıya değil bana ihtiyacı olucak. Umarım şartlarım da uyar ben bakarım.

İnşallah şartların uyar.. ben de iki yıl ücretsiz izin alıcam Allah izin verirse annem ve kv biz bakarız nolcak diyolar ama mesela birine baktırmak değil karakteri benimle şekillensin istiyorum

çok şükür gözün aydın olsun insanda bir hafiflik oluyor uçuyor adeta dediğin gibi darısı şeker yüklemesine inşallah onuda kolaylıkla geçeriz inşallah

Günaydın kızlarrr erkenciyim bugün..
Benim bıcırıklar gece kuduruyo gündüz uyuyo
Beni uyutmuyolar gece

kız kıza sohbet ediyorlardır annesi ne güzel sende gündüz onlar uyurken uyu kendini fazla yorma bizler 2 canlıyız sense 3 dikkat et

kız yükü tuz yükü derler

senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…