- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
Kızlaaaaaarrrr bugün benim doğum günümmmmmm!! 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
İnanılmaz mutluyum! En anlamlı doğum günümü kutluyorum.
İnstagramda paylaştığım yazının bir kısmını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Sevgiyle öpüyorum hepinizi!!! 💋💋💋💋💋💚💚💚💚💜💜💜💜💜💕💕💕🌸🌸🌸🌸
Eki Görüntüle 1177271
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah şartların uyar.. ben de iki yıl ücretsiz izin alıcam Allah izin verirse annem ve kv biz bakarız nolcak diyolar ama mesela birine baktırmak değil karakteri benimle şekillensin istiyorum
senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
teşekkürler canım bu bilgi ilginçmiş, eskiler birşey diyorsa mutlaka altından birşey çıkıyor da mantığını bilmeyince boş geliyor :
Zaten anenye hırçın oluyo çocuklar ileride sen bakmayınca. Bide cidden ne annemin huyunu alsın ne kv nin. Onları görmekle yetinsin ama annesinin babasının huyunu alsın.
çok şükür gözün aydın olsun insanda bir hafiflik oluyor uçuyor adeta dediğin gibi darısı şeker yüklemesine inşallah onuda kolaylıkla geçeriz inşallah
Zaten anenye hırçın oluyo çocuklar ileride sen bakmayınca. Bide cidden ne annemin huyunu alsın ne kv nin. Onları görmekle yetinsin ama annesinin babasının huyunu alsın.
evet tutuyorum cnm
ne güzel şartlar el veriyorsa en doğru kararı vermişsin canım..
bizim bu durumda mecburan çalışcam ben
Bu arada adem güneşin kitapları ve lierac kremim geldi hafta sonu göbüşü yağlayıp kitaplarımı okuycam
ne güzel şartlar el veriyorsa en doğru kararı vermişsin canım..
bizim bu durumda mecburan çalışcam ben
Ne güzel sanslısınız etrafınızda bebisleri güvenip bırakabileceiğiniz birileri var.Doğumdan çok karnımı ağrıtan konu bu.Allah yardımcım olsun.
Ah bu şartlar ah.. keşke çocuklarımızı iş yerine getirebilsek te öyle çalışabilsek bari
oh senden iyisi yok miiisss :)
merhaba kasım anneleri az önce genetik tanı merkezinden haber aldım amniyosentez sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür.... Rabbim kimseyi evladınla sınamasın dilerimki...
merhaba kasım anneleri az önce genetik tanı merkezinden haber aldım amniyosentez sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür.... Rabbim kimseyi evladınla sınamasın dilerimki...
çok sevindimm canımmm
oyy aslında öyle olmalı yaa
gözünaydın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?