2014 Kasım Anneleri

nice mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle birlikte yeni yaşın sana mutluluk huzur sevinç getirsin iyi ki doğdun ilk doğum günün bebişinle seneye avuçlarında inşallah beraber yersiniz pastanızı

İnşallah şartların uyar.. ben de iki yıl ücretsiz izin alıcam Allah izin verirse annem ve kv biz bakarız nolcak diyolar ama mesela birine baktırmak değil karakteri benimle şekillensin istiyorum

Zaten anenye hırçın oluyo çocuklar ileride sen bakmayınca. Bide cidden ne annemin huyunu alsın ne kv nin. Onları görmekle yetinsin ama annesinin babasının huyunu alsın.

senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah

İnşallah arkadaşım inşallah, tüm anne adayları hep güzel şeyler duysun görsün, hep güzel haberler versin.Bu akşam uyuyamam ben, uyusam da sabahın körü dikilirim eşimin başına

teşekkürler canım bu bilgi ilginçmiş, eskiler birşey diyorsa mutlaka altından birşey çıkıyor da mantığını bilmeyince boş geliyor :

Rica ederim evet ben de liseden mezun olduğumda ogrenmistim kuaföre bi kadın geldi Yeni hamileydi saçını kestirmek istedi açıklama yaparak engel olmuştum 😂😂😂

Zaten anenye hırçın oluyo çocuklar ileride sen bakmayınca. Bide cidden ne annemin huyunu alsın ne kv nin. Onları görmekle yetinsin ama annesinin babasının huyunu alsın.

Bu arada adem güneşin kitapları ve lierac kremim geldi hafta sonu göbüşü yağlayıp kitaplarımı okuycam

ne güzel şartlar el veriyorsa en doğru kararı vermişsin canım..
bizim bu durumda mecburan çalışcam ben

Ah bu şartlar ah.. keşke çocuklarımızı iş yerine getirebilsek te öyle çalışabilsek bari

Bu arada adem güneşin kitapları ve lierac kremim geldi hafta sonu göbüşü yağlayıp kitaplarımı okuycam

oh senden iyisi yok miiisss :)

Ne güzel sanslısınız etrafınızda bebisleri güvenip bırakabileceiğiniz birileri var.Doğumdan çok karnımı ağrıtan konu bu.Allah yardımcım olsun.

Ne güzel sanslısınız etrafınızda bebisleri güvenip bırakabileceiğiniz birileri var.Doğumdan çok karnımı ağrıtan konu bu.Allah yardımcım olsun.

Allahtan mani çıkmazsa annem bakacak canım..o olmasa bende napardım bilemiyorumm...

Ah bu şartlar ah.. keşke çocuklarımızı iş yerine getirebilsek te öyle çalışabilsek bari

oh senden iyisi yok miiisss :)

oyy aslında öyle olmalı yaa

merhaba kasım anneleri az önce genetik tanı merkezinden haber aldım amniyosentez sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür.... Rabbim kimseyi evladınla sınamasın dilerimki...

merhaba hanımlar nasılsınız 1 hatadır yokum denize gittim ve yüzdüm güneşlendim bol bol dinledim pazartesi iş başı kısmetse baya sayfalar yazılmış umarım herkesin sağlığı iyidir oruç tutanların Allah yardımcısı olsun mutlu hafta sonları diliyorum hepinize :)

merhaba kasım anneleri az önce genetik tanı merkezinden haber aldım amniyosentez sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür.... Rabbim kimseyi evladınla sınamasın dilerimki...

gözünaydın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...

salı günü içi tanı merkezi randevu verdi doktor yüzyüze görüşecekmiş ayrıntılı anlatacakmış sonucu...... temiz çıkmış ama böyle midir prosedür bilemiyorum şimdi de salıya kadar bu takılır kafama......hadi bakalım hayırlısı....

gözünaydın canım bende prenatest yaptırmıştım down sendromu ıcın kan testı bende carsamba temız sonucu aldım sen en ıyı anlayanlardan biri benimdir bende aynı sıkıntıları yaşadım çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…