2014 Kasım Anneleri

çok sağolun içim pek bi tuhaf oldu çok tşkler bir de bu görüşmeyi anlayabilsem salıya kadar sabredicez artık ne yapalım

Öyle olsa var ya dünyanın en mutlu annesi oluruz heralde. tüm bakımını yaptıktan sonra bebek genelde uyuyo zaten, ofis odamız ayrı olsa kultukta tutar işimizi yaparız mis

hoş canım ben hastanede çalışıyorum böle bir ortama bebeğimide getiremezdim ya..
şu izin hakkını 6 ay yapsalar nolurkii yani..
tayyip bey 3 çocuk demesini biliyor..
ya onların bakımı kolaymı 3,5 aylıkken bırakıp gitmekk

Aslına bakarsan 2 ay öncesi 2 ay sonrası. Normal zamanda izne çıkarsan 2 aylıkken bırakıcan bebeği. Vay anasını arkadaş.

Aslına bakarsan 2 ay öncesi 2 ay sonrası. Normal zamanda izne çıkarsan 2 aylıkken bırakıcan bebeği. Vay anasını arkadaş.

aynen canım hangi anne bunları bilerek 2-3. doğuma cesaret eder yaa..
ben şimdiden diyorum nasıl bırakıcammm

Kizlar selam... ben geldim.. :sly: Kipa'da gezerken bir broşür gördüm... sizinle paylaşayım dedim

Eklentiler

• $1404479702947.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 42

Tatlım ben iki adet içi eltaf pofuduk pofuduk battaniyeler varya o dan aldım biri pembe biri beyaz bir adet bebek arabasına örtmek için normal krem battaniye aldım üç adet ince battaniye aldım şu hastane çıkışı içinde olandan daha doğrusu iki adet hastane çıkışı alınca otomatikmen 2 tanesi olmuş oldu bende bir tsne daha kendim aldım özellikle bebek doğunca hastanede bunu üçgen şeklinde çok sıkmadan bebeği sarıyorlar ama bebek kusunca batıyor o açıdan üç tane aldım. Kusma demişken iki paket ağız bezi aldım avent biberon aldım iki adet ama küçüğünden almadım ilerdede kullanılsın diye ağzını anne memesine en yakın ağızlıktan aldım inşallah kullanmaya gerek kalmaz foşur foşur sütümüz olur 6 adet çorap aldım 10 adet 0-3,10 adette 3-6 çıtçıtlı aldım mothercare de her ayın ortasında 5 li olanları indirimde oluyor yada c&a dada var 3 tane göbek bağı düşene kadar kullanmak için zıbın aldım başka almadım beli açık olduğu için sevmiyorum. Yine göbek bağı düşene kadar yetecek kadar 4 adet tulum aldım 0 ay 0-3 ten de 2 tane tulum beğendim onu aldım alt ist takım olarak 0 almadım hiç hep 0-3 aldım yaklaşık 10 tane kadar. Evimiz sıcak olduğu için içine giydirmek için çok fazla alt almadım 3 tane alt var 3 tanede uzun kollu çıtçıtlı var. Tatil dönüşü ise prima premium care 1 numara bez alıcam bir adet, bezi hemen temin edebileceğim için stok yapmayacağım birde bilemiyorum şimdi belki pişik yapar o nedenle stok yapmayacağım. E bebekten de baby me nin içi pamuk koltuğa gelen kısmı naylon olan alt açma bezi setleri var 10 lu paketten 2 tane alıcam yine baby me nin bebek pamuğu var ondan alıp götürebildiğim yere kadar suyla ıslatarak kullanıcam. Birde 3-6 takımlardan alıcam yine 10 adet. En son olarakta ya chicco nun yada bübchen in bebek şampuanı,bebek yağı, bebek losyonu ve bebek güneş kreminden alıcam. Birde chicco nun kulaktan ateş ölçeri var çevremdekiler çok memnun ondan alıp bitiricem. Bunun yanında araç gereçlerden kraft ın bebek arabası ve oto koltuğunu travel sistem almıştık ev için tiny love ımız var yatağımızda baby go nun park yatağı içinin yatağıda anti alerjik anti bakteriyel bir yatak o da tamam, hastane çantamıda almıştım kendime bir gecelik birde pijama takımı düşünüyorum birde lohusa tacı bunlar tatil dönüşü kısmetse.

çok şirinler bacım,ağız tadıyla kullanın,maşallah anacığına,bizimkiler anca kendileri yesin

Hehhe çok güldüm allah ım hepimize bu güzel şeyleri yapacak güç zaman ve sağlık versin inşallah, herkesin gönlünde kuzusuna yapacak birşeyler var inşallah herkese kısmet olur

Son düzenleme:

Maşallah bitirmissin canım. Ben daha başlamadım bile :)

Canım ne mutlu dualarımız seninleydi yeni gördüm temiz çıktığını çok şükür Allah tüm bu sonucu bekleyenleri senin gibi mutlu eylesin şu mübarek günlerde

merhaba kasım anneleri az önce genetik tanı merkezinden haber aldım amniyosentez sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür.... Rabbim kimseyi evladınla sınamasın dilerimki...

Amin canımmmaşallah ne mutlu Allah ım hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hamileliğimden beri çok duygusallaştım her habere üzüldüğüm kadar mutlu haberlerede kendimmiş gibi seviniyorum annelik duygumuz şimdiden gelişiyor çok mutlu oldum senin adına

merhaba kasım anneleri az önce genetik tanı merkezinden haber aldım amniyosentez sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür.... Rabbim kimseyi evladınla sınamasın dilerimki...

Gözün aydın canım Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın bebeğine günü geldinde sağlıkla kavuşursun inş.

Abowwww oku oku bitmedi yaaa bizde bir çorap yok al al bitmeyecek anlaşılan
hepsini güzel günlerde kullanın tatlım inş.

bende aldığın şeylerden sadece biberom yok..
birde 0-3 ay çorap ben 5 tane aldım ya..
çok minik geldi banaa

Yazdıklarımı görünce bende inanamadım bu kadar çok şeyi olduğuna ama inan hepsi şuan pembe bir hurçta duruyor o kadar minnacık ki hepsi anca orta boy bir hurca sığdı

bende aldığın şeylerden sadece biberom yok..
birde 0-3 ay çorap ben 5 tane aldım ya..
çok minik geldi banaa

Evet minicik hepsi eşimin gözüne ilk alışverişe başladığımız zaman o kadar küçük geldi ki ya bunlardan az alalım çok küçük bunlar dedi şimdi gözü alıştı bir balışta etiketine bakmadan bu 0-3 bu 3-6 ay diyor maşallah sende tamamlamışsın herşeyini

Son düzenleme:

aynı duyguları paylaşıyoruz sevinenle seviniyor üzülenle üzülüyoruz hepimizin yolu bir de ondan canım çok tşkler sağlıkla kalın inşallah

yarın kpss sınavına gircem kızlar..
vallahi unutmuşum pazartesi arkadaşlar hatırlattı girelim çıkalım bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…