geçmiş olsun canım hiç sıkma canını, gereksiz strese girme, zaman içinde normale dönecektir inşallahKızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Aslında bebekle ilgili herşey yolunda görünüyordu ama bir anda kızımın kalbinde bir parlaklık gördü doktor ve bende gördüm. Ne demek oluyor dedim net bişey söylemedi korkutmamak için detaylı ultrason da ne olduğ belli olur bu ultrasonla nedeni gorulemiyor dedive şuan 19+2 olduğum için en erken detaylı ultrasona 24 temmuzda alacakmis o zamana kadar nasıl beklerim. Nolur duâ edin bebeğimin sağlığı için :'(
biz bunları aldık
0-3 ay
1 tane 5 li hastane çıkışı (10 lusunuda alıcaz)
6 tane askılı çıtçıtlı badi (3 ü beyaz 3 ü renkli)
2 tane zıbın aldık içine beyaz..
6 tane patikli pantolon aldık..
2 tane tulum aldık
bunlar annemin aldıkları..
kv ise;
4 tane çıtçıtlı badi
2 tane tulum
bunlar günlük yeter sanırım ya..daha işte pijama falan alıncak..
önlük 2 tane aldık 2-3 tane daha alırız..
eldiven 1 tane aldık..takımlarda da 2 tan var..
güle güle kullanın, güzel günlerde inşallah
tatlım bununki travel system zaten orda gördüğün tek hali
anakucağıyla beraber satılıo
ilk yaşına kadar anakucağını üzerine oturtup kullanıosunnnn
yok tatlım travel kampanyalı olarak 799 tl ydi ikisii
ben de ilgileniyorum kızlar, tam olarak nasıl fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Selam kizlar, nasilsiniz :) hazirliklar devam ediyor. Bu akşam denize gidiyorum. 3 günlük ve plajda kalacaz, buyuk karavan gibi bi arabanin içindeyolluk hazirliyorum,benim ailemle gitcez,mayom olmuyo, bikini giyip ustune elbiseyle gircem artikk denize.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohhhiyi tatiller canım, biz bayrama kadar hiçbiryere gidemiyoruz, bizim için de eğlen
merhaba kasım anneleri az önce genetik tanı merkezinden haber aldım amniyosentez sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür.... Rabbim kimseyi evladınla sınamasın dilerimki...
gözün aydın canım, çok geçmiş olsun, allah başka sıkıntı yaşatmasın inşallah
Tatlım ben iki adet içi eltaf pofuduk pofuduk battaniyeler varya o dan aldım biri pembe biri beyaz bir adet bebek arabasına örtmek için normal krem battaniye aldım üç adet ince battaniye aldım şu hastane çıkışı içinde olandan daha doğrusu iki adet hastane çıkışı alınca otomatikmen 2 tanesi olmuş oldu bende bir tsne daha kendim aldım özellikle bebek doğunca hastanede bunu üçgen şeklinde çok sıkmadan bebeği sarıyorlar ama bebek kusunca batıyor o açıdan üç tane aldım. Kusma demişken iki paket ağız bezi aldım avent biberon aldım iki adet ama küçüğünden almadım ilerdede kullanılsın diye ağzını anne memesine en yakın ağızlıktan aldım inşallah kullanmaya gerek kalmaz foşur foşur sütümüz olur6 adet çorap aldım 10 adet 0-3,10 adette 3-6 çıtçıtlı aldım mothercare de her ayın ortasında 5 li olanları indirimde oluyor yada c&a dada var 3 tane göbek bağı düşene kadar kullanmak için zıbın aldım başka almadım beli açık olduğu için sevmiyorum. Yine göbek bağı düşene kadar yetecek kadar 4 adet tulum aldım 0 ay 0-3 ten de 2 tane tulum beğendim onu aldım alt ist takım olarak 0 almadım hiç hep 0-3 aldım yaklaşık 10 tane kadar. Evimiz sıcak olduğu için içine giydirmek için çok fazla alt almadım 3 tane alt var 3 tanede uzun kollu çıtçıtlı var. Tatil dönüşü ise prima premium care 1 numara bez alıcam bir adet, bezi hemen temin edebileceğim için stok yapmayacağım birde bilemiyorum şimdi belki pişik yapar o nedenle stok yapmayacağım. E bebekten de baby me nin içi pamuk koltuğa gelen kısmı naylon olan alt açma bezi setleri var 10 lu paketten 2 tane alıcam yine baby me nin bebek pamuğu var ondan alıp götürebildiğim yere kadar suyla ıslatarak kullanıcam. Birde 3-6 takımlardan alıcam yine 10 adet. En son olarakta ya chicco nun yada bübchen in bebek şampuanı,bebek yağı, bebek losyonu ve bebek güneş kreminden alıcam. Birde chicco nun kulaktan ateş ölçeri var çevremdekiler çok memnun ondan alıp bitiricem. Bunun yanında araç gereçlerden kraft ın bebek arabası ve oto koltuğunu travel sistem almıştık ev için tiny love ımız var yatağımızda baby go nun park yatağı içinin yatağıda anti alerjik anti bakteriyel bir yatak o da tamam, hastane çantamıda almıştım kendime bir gecelik birde pijama takımı düşünüyorum birde lohusa tacı bunlar tatil dönüşü kısmetse.
ohhh maşallah, bebişin de sen de güle güle kullanın, hep güzel günleriniz olsun inşallah
ben de bayaa birşeyler aldım ama eminim bi o akadar daha eksik vardır, paylaşayım da fikir verin olur mu
3 tane 10 lu hastane çıkışı
3 tane 5li zıbın takımı
1 tane 0-3 ay patikli ikili takım
3 tane 0-3 ay tulum
3 tane 3-6 ay tulum (biri set)
tek alt pijama 2 tane biri 0-3 biri 3-6
4 tane 0-3ay çıtçıtlı badi
3 tane 3-6 ay çıtçıtlı badi
3 tane 6-9 ay çıtçıtlı badi
3 tane 9-12 ay çıtçıtlı badi
3 adet ince yelek, farklı aylarda
1 adet 6- 9 ay eşofman takımı
küvet seti
alt açma
tarak fırça seti
tek havlu
çorap (saymadım)
2 patik
ağız silme bezi 2 takım
havlu bez 3 adet
1 tane 18 ay çıtçıtlı badi
takımların içinde toplam 3 battaniye
1 peluş battaniye
bazıları hediye ondan farklı farklı ölçülerdeler, en acil neler kalmış daha?