2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canım hiç sıkma canını, gereksiz strese girme, zaman içinde normale dönecektir inşallah

güle güle kullanın, güzel günlerde inşallah

tatlım bununki travel system zaten orda gördüğün tek hali
anakucağıyla beraber satılıo
ilk yaşına kadar anakucağını üzerine oturtup kullanıosunnnn

yok tatlım travel kampanyalı olarak 799 tl ydi ikisii

ben de ilgileniyorum kızlar, tam olarak nasıl fotoğraf paylaşabilir misiniz?

ohhhiyi tatiller canım, biz bayrama kadar hiçbiryere gidemiyoruz, bizim için de eğlen
merhaba kasım anneleri az önce genetik tanı merkezinden haber aldım amniyosentez sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür.... Rabbim kimseyi evladınla sınamasın dilerimki...

gözün aydın canım, çok geçmiş olsun, allah başka sıkıntı yaşatmasın inşallah

ohhh maşallah, bebişin de sen de güle güle kullanın, hep güzel günleriniz olsun inşallah

ben de bayaa birşeyler aldım ama eminim bi o akadar daha eksik vardır, paylaşayım da fikir verin olur mu

3 tane 10 lu hastane çıkışı
3 tane 5li zıbın takımı
1 tane 0-3 ay patikli ikili takım
3 tane 0-3 ay tulum
3 tane 3-6 ay tulum (biri set)
tek alt pijama 2 tane biri 0-3 biri 3-6
4 tane 0-3ay çıtçıtlı badi
3 tane 3-6 ay çıtçıtlı badi
3 tane 6-9 ay çıtçıtlı badi
3 tane 9-12 ay çıtçıtlı badi
3 adet ince yelek, farklı aylarda
1 adet 6- 9 ay eşofman takımı
küvet seti
alt açma
tarak fırça seti
tek havlu
çorap (saymadım)
2 patik
ağız silme bezi 2 takım
havlu bez 3 adet
1 tane 18 ay çıtçıtlı badi
takımların içinde toplam 3 battaniye
1 peluş battaniye

bazıları hediye ondan farklı farklı ölçülerdeler, en acil neler kalmış daha?

canım hepsini güle güle kullanında 3 tane hastane çıkışını napıcann kızzz çok olmuş sanki..
diğerleride bence gayet iyi..birer ikişer daha eklersin zaten..
daha birde hediyeler gelcekk

canım hepsini güle güle kullanında 3 tane hastane çıkışını napıcann kızzz çok olmuş sanki..
diğerleride bence gayet iyi..birer ikişer daha eklersin zaten..
daha birde hediyeler gelcekk

yaa sorma canım biri esas takım ,diğerleri de bonus oldu yanına, renk kararsızlığı yaşayınca dayanamadım, sağ ol hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallah
bu arada sınavında başarılar, bebişin sana şans getirsin inşallah

anneler, e- bebekte hastane çıkışlarında %70 e varan indirimler başlamış...

ayrıca n-bebek diye bir sitede de zıbın setleri hastane çıkışları oldukça uygun fiyatlarla

bilgilerinize...

Ayy canım ellerine kollarına sağlık, yazmışsın tek tek çok çok sağol. Kafamda oturdu şimdi bazı şeyler. Ayy ellerin dert görmesin inşallah.

Kizlar ya benim bebis fazla hareket ediyor sanki.. sabahtan beri hic durmadi gibi.. bi sorun yoktur demi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb kızlar ben saglık ocagında kan değerlerime baktırmıştım. bugun sonucları aldım. kolesterol normal degeri 0-200 imiş. benimki 224 cıktı.
iyi colesterolde 40-60 normal degeriymiş benimki 77 cıkmıs. yani ikiside normal. internetten baktım gebelikte normal diyor ama bi de sizin fikirlerinizi almak istedim. sizce önemli birsey mi ne yapmam gerek. sizlerin ki nasıldı. bu arada ebe izne gitmiş sonucları yorumlatamadım.

canım bu aralıkalra göre senınkı bıraz yüksek cıkmamısmı sınırı gecmıs gıdana dikkat etmen gerekir bıraz kolestrol acısından yağlı kızartmalar hamur ,işleri fln az yemek gerekır

kız kıza sohbet ediyorlardır annesi ne güzel sende gündüz onlar uyurken uyu kendini fazla yorma bizler 2 canlıyız sense 3 dikkat et

kız yükü tuz yükü derler

hehe hayırlısı bakalım daha kesin değil ikisinin de kız olduğu

Zaten anenye hırçın oluyo çocuklar ileride sen bakmayınca. Bide cidden ne annemin huyunu alsın ne kv nin. Onları görmekle yetinsin ama annesinin babasının huyunu alsın.

kızzz öyle şartlama bebişini de kendini de...
benim annem hep çalışıyodu çok şükür bir hırçınlığımız olmadı...
aranızdaki iletişime bağlı...

Bende aldım bir şeyler baby plus oyun parkı ve yine baby plus tan pamuk yatak aldım 2 tane hastane çıkışı aldım biri yeni doğan diğeri 56 cm lik olandan küvet masrapa kova küvet filesi 5tane banyo havlusu 1 pelus batanniye 2 tane penye battaniye ayicikli alt açma bir önlük ve biberon bunlar hediye ve 2 tane ayakkabı ve bir çorap bunlarda hediye ini baby ıslak mendil 12'li sebamed şampuan sabun pislik önleyici krem sonra ateş ölçer Arzumdan aldım kullanışlı görünüyor temazsiz kulaktan ve alindan ölçüyor yorgan ve yastığı yaptıracağım sanırım şimdilik bu kadar internetten aldım cogunu memnun da kaldım artık konyaya gidince halledecegim gerisini insallah

Kizlar ya benim bebis fazla hareket ediyor sanki.. sabahtan beri hic durmadi gibi.. bi sorun yoktur demi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizler bebişler hissetmiyoruz diye üzülüyoruz sende fazla hareketli diyorsun bunun ortası yok galiba annelik bu demekki hep acabalar oluyo

Verdiğin bilgiler için Teşekkür ederim. Ben pierre cardinden vazgeçeyim o zaman. Araştırmalara devam..

Son düzenleme:

Bebişin hepsini sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallah

Haklısın canım küçük almak daha mantıklı. Yakın bir arkadaşım da chicco lite way almış geçen ay. Henüz bebeği doğmadı ama çok kullanışlı göründüğünü söyledi. Pusetiyle beraber 700 e almış. Düz siyahı varsa bende Mağazası'nda bakayım.

Merhaba kizlar aranizda kan sulandirici iğne olanlar kaç saatde bir oluyorsunuz benim ki 24 saatde bir we hiç 2 saat geçikdirdiginiz oldu mu ?? Ben her akşam 11:30 wuruyorum ama bu gece uzanmistim uyuya kalmisim eşimde uyumuş normalde hergun telefonun saatti caliyor demeki ki uyku sersemi kapatmisim 😞 we iğneyi 2 saat 15 dakika sonra wurdum ama şuan moralim yerlerde agladim
bebegim hareket etti allahdan hissettim tekmelerini baya kuwwetli wurdu. İnternetden arastirdim ama kac saatde bir sarti ileilgili biseycikler bulamadim doktor bana 24 saat de 1 tane demisti
Rabbim tum bebisleri annelerine bagislasin

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın herkeseeeeee
sağlıklı, bereketli, hayırlı bir gün olsun inşallah
kpss sınavına girenlere başarılarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…