2014 Kasım Anneleri

bende o iğneden kullanıyorum canmm..sakın panik yapma benimde 2saat geciktirdiğim olmuştu..hiçbişey olmaz..için rahat olsun..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 saatten bişey olacağını sanmıyorum canım..

günaydın :) herkes mışıl mışıl uyuyor sanırım

💑💓

günaydın herkeseeeeee
sağlıklı, bereketli, hayırlı bir gün olsun inşallah
kpss sınavına girenlere başarılarrrrrr

Günaydın kızlar bende eşimi bekliyorum okulun önünde arabada uzattım ayaklarımı da ohhh

Kızlar kac gündr bi araba muhbbeti dolasiyor yanls anlamayın kimseye akıl wermek haddime dgl :) ama paylasilan arabalara bakiyorm bin tl ye kadar gdiyor terchler..
Yapmayn ltfn bi arabaya bu kadar bütçe ayrilir mi ? Piyasada 300-350ye travl sistem arabalar war..hani sadece araba icin dgl inanin bende cok hewesliym hamile oldgumu ögrendgmde meltem moblyadan oda begenmştm 4bin tl..eşimle tartşmştk o 2.5 e kadar alalm diodu ben nlck diyodum ödenr gder..ama olmuyo iste..dha snra 2.5 bine bile pay ayiramadik..
Dha bi ton masraflari var hastane cksi almaya gttm idil bebe 139 ddi gaye bebe de 50 ye..bende isterm en kalitelisindn alaym herseyini ama idil bebe alsam hastane cikisini bidaha bisey alamam ki cocuklugu boyunca her ihtiyacini idilden karsilayabilecek maddi gücte dglm maalesef..annemi aradim anne idil bu fiyat diqer markalar şöle die ama idil şöle iyi böle iyi ddm..annemde haklisin kızım ben seni idillerle büyüttm tenin ondan hic mikrop kapmiyo hc hasta olmuyosn bu yasina geldin ddi:)
Yani kisacası israfa kacmayalim arkadaslar piyasadaki btn saticilar bizim annelik zaafimizi kullaniyor..
Çalişan arkadslar dha iyi bilir para nasil kazaniliyo..
Orta yoldan saşmayalim cocklarimiza dha dogmadan doyumsuzlugu aşılamayalm iyi niyetle yapiyorz ama onlarn böle böle olusuyo kisilikleri..
Kendi nefsime hitabende söyledim aman yanliş anlamayn he:)

Geçmiş olsun canım serum mayıştırıyo bebişleri uyuyolar ve büyüyolar serumla..merak etme hissedersin..

çok saol cnm ya içim rahatladı. kendimi kötü hissettim baya. dün akşamdan beri hissediyorum biraz. demek ki serum da etkiliymiş

Aynen katılıyorum canım..

çok saol cnm ya içim rahatladı. kendimi kötü hissettim baya. dün akşamdan beri hissediyorum biraz. demek ki serum da etkiliymiş

Bende geçen hafta 5-6 gün serum yedim ve bebeklerimi hiç hissedememiştim canım birden hareketlenir merak etme..hem serum büyütüyor gerçekten yarıyor bebişlere

kesinlikle haklısın canmm..bende aynen senin gibi güşünüyorum..gönül en iyisini yapmak istiyo tabi ama bu her zaman mümkün olmuyo..

Günaydın kızlar bende eşimi bekliyorum okulun önünde arabada uzattım ayaklarımı da ohhh
aç radyoyu da ben de sınavda görevliyim ama benim Kocam beni evde uyuyarak bekliyor sen bitmesine yakın mesaj at, uyanıksam ararım, sonra da gelir alırım;ama aramazsam bil ki uyuyorum, kendin gelirsin dedi pis pis sırıtarak :))

💑💓

katılıyorm sana tuğçecim. ben de dün kk da gördüğüm bir arabaya baktım. inanılmaz güzel. aradığım tüm özellikler (taö yatar olması, hafifliği, kumaş kalitesi vs) olan r araba gördüm. e bebek ten fiyatına baktım. 1990 tl :O benim bir aylık maaşım neredeyse. mümkün değil benim o arabayı almam. hatta gereksiz de zaten. yani alım gücü olanlar rahattır tabi ama benim için olanaksız ve gereksiz. hatta araba da gereksiz benim için. ama işte heves :) alacağım inşallah o travellardan ve diğer ihtiyaçlar. giyimi, bezi vs. inanılmaz pahalı şeyler. artık parça parça ve hem kaliteli hem uygun olanları arayacağım. :)

💑💓

bende o iğneden kullanıyorum canmm..sakın panik yapma benimde 2saat geciktirdiğim olmuştu..hiçbişey olmaz..için rahat olsun..

Aaa ewet tatlim hatirladim sende kullaniyordun :) senden duymak bunu daha cok icimi rahatlatti cokk tesekkk 💕

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kullanıyorum canım hıc 2 saat aksatmadım ama dr uma sormustum bişey olmaz demıstı zaten bebeğinide hıssetmıssın hem ıgneyı olamdık dıye hemen kanımız pıhtılasacak dıye bır durum yok ayrıca ıgneye ragman pıhtılasma olabılırde doz yetersız olursa yanı ıyı dusun ıyı olsun hareket edıyorsa bebegın senle uzme onu annesı:)

Hahahha İyiymiş
aynen açtım radyoyu oturuyorum..

Kızlar ya benim sırtım baya sivilcelenmiş
Sizde de var mı aynı durum??

Günaydın herkese şuan ayrıntılı ultrason için saatimi bekliyorum ama doktorum baktı az önce kızım 28 cm olmuş ağırlığı da tam 459 gr olmuş. Ben biraz heyecanlanınca tansiyonum çıktı ama şuan iyiyim. Gelişmeleri bildiricem :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim yüzümde var. Sağ çenemde ve burun kenarlarımda. Ergenliğe girdim de :)
yaw bu rahim büyümesi sancıları ne fena oldu yaaw, bebek hareketleri ile voltran yapıyo büyüyo valla sancılar. Vışş.
bu arada bebeğin vuruşları pırpırlardan çıktı parmak ucu ile vuruyo gibi hissedilir olmaya başladı :) böylesi daha güzel. ve daha uzun hissettiriyo artık afacan.

Ewet ewet bende gördm onu:)
Bi yerde bi yorum okumuştm arkadaş 2 bin tl ama yag gibi akıyo demişti :) iten benm gücüm olduktan snra yag olsa ne olur kaymak olsa ne olur:)
Benim bebiş erkek olsaydi 2bin liralik arabaya bakarken (babasına çekmişse :) kesin anneee 2 daha koyar Dogan aliriz naptın ya derdi:) ama kiz oldugu icin boswer anne orta yollu sec napalm idare etcez dmistr:):)
Anasinin kizi:)

Ewet tatlim aynen bende sivilce sorunu yasiyorum hic sırtimda we kolumda olmaZdi galiba gebelikde hormonlarin artisi
ben gebeligin 8. Haftasinda ergen gibi siwilce cikardim yuzumde bos yer yoktu 😊

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet yaa ayaktayken bir şey yok, oturunca bildiğin kafa bacak sallıyor kereta :)) çok çok oluyor hem de bu. hissetmedim hissetmedim de bir haftadır öyle böyle değil yani hareketleri :)

💑💓

Masallahhh :) uzun boylu bir kızın olacak

heh o yağ gibi kayan araba işte benim dediğim de :)) anam bu adamlar hep aynı demek ki benimki oğlan ama söz hakkı tanımıyorum henüz ona :) ilerde zaten iliğimize kadar sömürecek :) şimdi bari biz istediğimizi alalım :)

💑💓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…