2014 Kasım Anneleri

Amin canım inşallah hepimizinkini
Bende yatıyorum evde düşük tehditiyle..geçmiş olsun sana da..[/QUOTE]

sağol cnm.geçmiş olsn.bilirim nasıl bişey olduğunu yatmanın ama sonu güzel o yüzden çekilir :)

saol cnm doğru söylüyosun.eşim yorulmama fırsat vermiyo bile sağolsun.evde herşey onun üzerine kaldı.bellidir ama :) biz öğrenmek istemedik süpriz bakalım.

saol cnm doğru söylüyosun.eşim yorulmama fırsat vermiyo bile sağolsun.evde herşey onun üzerine kaldı.bellidir ama :) biz öğrenmek istemedik süpriz bakalım.

hayırlısı olsun canım Rabbim onları bizlere bizleri de onlara bağışlasın olsun hayat müşterektir keyfinden yatmıyorsun ya oda görüyor neler yaşadığını

günaydın nasıl geçmiş eşinin kpss si isyanda girdiydi herhalde sınava haberiniz var mı nasıl geçmiş diye

Amann çok uyduruk sorular varmış hemen capsler yapılmaya başlamış zaten face de
İsyanda yarın yazar haftasonu çok girmiyo..

kasım anneleri günaydın.... biraz yardıma ihtiyacım var dün gece iftar davetindeydik hemen hemen tüm bayanlar senin karnın çok aşağıda çok aşağıda taşıyorsun bebeği inşallah bu böyle sürmez ileri doğru çok zahmeti olur dediler böyle bir durumu olan var mı doktora gitmeme de daha epey var biraz bilgisi deneyimi olan varsa paylaşır mı acaba tşkler

Insallah cnım dua etmekten baska elımızden bırsey gelmıyor ne yazıkkı ınsallah daha guzel gunler gelıcek kucagımıza alınca bugunlerı unutucaz

ayy lutfen kımsenın dedıklerını kafana takma doktorun boyle bır rısk olsaydı soylerdı mutlaka karnı asagıda olup hatta bebegı 9 ay boyunca asagıda tasıyıp sag salım dunyayaa getıren cok ınsan tanıyorum hatta daha yenı bırı 4 kg dogdu masallah sen doktorunu dınle derım canım canını sıkma buhaftalarda nekadar yukarda olabılırkı zaten ıcını feraht tut hıcbısey olmaz allahın ıznıyle bana karnın cok buyuk 7 aylık gıbısın dıyolar dopktoruma sordum her hamılelenın farklı olur senın normal dedı rahım seklınden bıle degısebılıyor bu gorsellıkler dedı onun ıcın hıc canını sıkma canım

ayy lutfen kımsenın dedıklerını kafana takma doktorun boyle bır rısk olsaydı soylerdı mutlaka karnı asagıda olup hatta bebegı 9 ay boyunca asagıda tasıyıp sag salım dunyayaa getıren cok ınsan tanıyorum hatta daha yenı bırı 4 kg dogdu masallah sen doktorunu dınle derım canım canını sıkma buhaftalarda nekadar yukarda olabılırkı zaten ıcını feraht tut hıcbısey olmaz allahın ıznıyle bana karnın cok buyuk 7 aylık gıbısın dıyolar dopktoruma sordum her hamılelenın farklı olur senın normal dedı rahım seklınden bıle degısebılıyor bu gorsellıkler dedı onun ıcın hıc canını sıkma canım

çok tşkler cevapladığın için

Öncelikle mutlu haftasonları diliyorum..

Alışveriş ve araba konusunda yazdıklarıma tepki gösterenler olmuş.
Tabiki herkesin benimle aynı fikirde olmasını beklemiyorum, çünkü herkesin yaşam tarzı, düşüncesi, zevki farklı.
Fakat yanlış anlamaya mahal vermek de istemiyorum.
Benim anlatmak istediğim sadece gereksiz harcamalardan uzak durulması yönünde bir tavsiyeydi.
Bir arabaya 1000-1500 tl vermek aile bütçesine verilen zarar gibi geliyor.
Yada 0-3 ay tulumlarından gidip 10-15 tane almak..

Araba almayı düşünmüyorum dememdeki sebep; evet kış çocuğu olacak ama biz illaki dışarı çıkacağız. Hatta biz evi otel gibi kullanan bir aileyiz. Fakat ben her yere araba ile gidiyorum. Bebek arabasıyla gezdirebileceğim bir yer yok. Puset bize yeterli olur diye düşünüyoruz. Babası zaten kanguru ile kucaklayıp gezmek için şafak sayıyor.

Oda konusu da çoğu kişiye gereksiz geliyor ama ben yapmak zorundayım.
Çünkü bebeğin eşyalarını koyacak bir çekmecem dahi yok!
Eşimle benim düzen hastalığımız var. Yani her yer rahat ve düzenli olmalı. Sıkıştırabileceğim bir cmlik yerim olmadığı için Dolap ve şifonyeri almak zorundayım.
Geriye bir tek beşik kalıyor. Onu da mecbur alacağız zaten.

Diliyorum ki anlatabildim söylemek istediklerimi..
Yoksa herkes istediğini almakta özgür..
İsteyen 20'şer tane de alabilir her şeyden.
Bu kişileri bağlar.
Bizler birbirimize saygı çerçevesinde fikirler,tavsiyeler verebiliriz sadece!

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba..

ben ocak annesiyim aslında da siz daha tecrubelisiniz diye size bir şey danışmak istedim..
ikili testimizin sonucu 1/330 çıktı yani sınırın biraz üstünde..
doktorum 3-4 hafta bekleyip amniyosentez yaptırabiliceğimi söyledi..
başka bir doktora daha gidicem ama öncelike size de sormak istedim..
içinizde ikili testi sınırda çıkan ya da amniyosentez yaptıran var mı?

inşallah hepiniz-hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

Güzel günlerde sağlıkla kullansın canım bebişin. Ikisini ne kadara aldın? Bide internetten mi yoksa mağazadan mı aldın?

biraz geç oldu ama çok sağol canım.. ikisini (içinde puseti arabaya takma aparatı da var üç parça olarak geçiyor) 750 ye aldım.. mağazan gidip beğendim sonra kargo bedava diye netten sipariş ettim..

MERHABA CANIM benim ikili testim de üçlü testim de riskli çıktı amiyosentez yapıldı sonuç temiz çıktı çok şükür
benim riskli olduğu hale ki epey riskliydi yapıp rahatlamak istedim sen hemen sadece ikili biraz sınır üstü çıktı diye bu kararı verme sakın
başka bir yerde tekrarla ikilini ya da sabırla diğer testlerini bekle amniyosenteze karar vermek için bana göre senin için çok erken
tecrübe ile sabittir... sağlıkla kalın

canım bizim bebekler henüz yukarı çıkmadılar benımde bazen göbek delıgının atında bazen bıraz daha aşağıda hissediyorum bu aylarda yeni rahim yukarı cıkıcak

benım 2lı temizdı 4 lü risklı cıktı ben kan tetsı yaptırdım amnıyosentez yerıne çıkan amerıkaya gıden testler var temzı cıktı sen 3 luyu bekle ondada risk çıkarsa düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…