- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Günaydın :)Günaydın kızlarrr
ne güzel.bende erkek hissediyorm ve çevredekilerde erkek diyo ama hayırlısı tabi.kız da ayrı bi güzel ama.
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın canım sen iyi olda çıkılır da alınırda üzülme kendini de yorma Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah belli mi cinsiyeti bebeğinin
Günaydın kızlarrr
Günaydın :)
biz de kız istiyorduk ama erkekmiş :) hayırlısı tabiki
💑💓
saol cnm doğru söylüyosun.eşim yorulmama fırsat vermiyo bile sağolsun.evde herşey onun üzerine kaldı.bellidir ama :) biz öğrenmek istemedik süpriz bakalım.
günaydın nasıl geçmiş eşinin kpss si isyanda girdiydi herhalde sınava haberiniz var mı nasıl geçmiş diye
tşk ederm.sanada geçmiş olsun.evet allah nasip etsin demekten başka bişey yapamıyoruz ama bizimkiler bizi seviyo ki bırakmadılar.doktorum o zaman bebeği kaybetmememiz büyük bi şans demişti.inşallah o zevki yaşarım bende.
günaydınnnbenım kocıs calısıyo evde ısler benı bekler benım popo kalkmazz :) hala oturuyorummm bırı hadı desede kalksam dıye beklıyorummm
kasım anneleri günaydın.... biraz yardıma ihtiyacım var dün gece iftar davetindeydik hemen hemen tüm bayanlar senin karnın çok aşağıda çok aşağıda taşıyorsun bebeği inşallah bu böyle sürmez ileri doğru çok zahmeti olur dediler böyle bir durumu olan var mı doktora gitmeme de daha epey var biraz bilgisi deneyimi olan varsa paylaşır mı acaba tşkler
kasım anneleri günaydın.... biraz yardıma ihtiyacım var dün gece iftar davetindeydik hemen hemen tüm bayanlar senin karnın çok aşağıda çok aşağıda taşıyorsun bebeği inşallah bu böyle sürmez ileri doğru çok zahmeti olur dediler böyle bir durumu olan var mı doktora gitmeme de daha epey var biraz bilgisi deneyimi olan varsa paylaşır mı acaba tşkler
hadi kalk kız sen kalk ki bende gidip ütülerimi yapayım kaaaaaaaaaaaaaaalkalım
Amaaaan yat biraz daha boşver
ahhh ahhh kalktımm valla mecbur yoksa bıtmez bu ıslerr :)
ayy lutfen kımsenın dedıklerını kafana takma doktorun boyle bır rısk olsaydı soylerdı mutlaka karnı asagıda olup hatta bebegı 9 ay boyunca asagıda tasıyıp sag salım dunyayaa getıren cok ınsan tanıyorum hatta daha yenı bırı 4 kg dogdu masallah sen doktorunu dınle derım canım canını sıkma buhaftalarda nekadar yukarda olabılırkı zaten ıcını feraht tut hıcbısey olmaz allahın ıznıyle bana karnın cok buyuk 7 aylık gıbısın dıyolar dopktoruma sordum her hamılelenın farklı olur senın normal dedı rahım seklınden bıle degısebılıyor bu gorsellıkler dedı onun ıcın hıc canını sıkma canım
Güzel günlerde sağlıkla kullansın canım bebişin. Ikisini ne kadara aldın? Bide internetten mi yoksa mağazadan mı aldın?
kızlar merhaba..
ben ocak annesiyim aslında da siz daha tecrubelisiniz diye size bir şey danışmak istedim..
ikili testimizin sonucu 1/330 çıktı yani sınırın biraz üstünde..
doktorum 3-4 hafta bekleyip amniyosentez yaptırabiliceğimi söyledi..
başka bir doktora daha gidicem ama öncelike size de sormak istedim..
içinizde ikili testi sınırda çıkan ya da amniyosentez yaptıran var mı?
inşallah hepiniz-hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
canım bizim bebekler henüz yukarı çıkmadılar benımde bazen göbek delıgının atında bazen bıraz daha aşağıda hissediyorum bu aylarda yeni rahim yukarı cıkıcakkasım anneleri günaydın.... biraz yardıma ihtiyacım var dün gece iftar davetindeydik hemen hemen tüm bayanlar senin karnın çok aşağıda çok aşağıda taşıyorsun bebeği inşallah bu böyle sürmez ileri doğru çok zahmeti olur dediler böyle bir durumu olan var mı doktora gitmeme de daha epey var biraz bilgisi deneyimi olan varsa paylaşır mı acaba tşkler
kızlar merhaba..
ben ocak annesiyim aslında da siz daha tecrubelisiniz diye size bir şey danışmak istedim..
ikili testimizin sonucu 1/330 çıktı yani sınırın biraz üstünde..
doktorum 3-4 hafta bekleyip amniyosentez yaptırabiliceğimi söyledi..
başka bir doktora daha gidicem ama öncelike size de sormak istedim..
içinizde ikili testi sınırda çıkan ya da amniyosentez yaptıran var mı?
inşallah hepiniz-hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?