2014 Kasım Anneleri

anneler ve anne adayları bir sorum daha olacak hamilelik süresince kıl-yün :)
ağda işlerini nasıl hallediyorsunuz bilginiz tavsiyeniz var mı paylaşır mısınız lütfen

benım butun vucudum lazer yapılmıstı hıc kıl tuy sorunum yoktu ta ki hamıle kalana kadar :) sımdı ozel bolge ve cenemde cıkıyor onlarıda sir yaptıryorum bacaklarımda ve koltukaltımda cıkmadı cok sukur progestan kullandıgım ıcın cıktı bunlarda sanırım gobegımdede hafıften tuylenme var doktr dogum sonrası odkulcegını soyluyor ınsallah dokulur makına yada jlet kullanamıyorum ben canım zaten cok zayıf tuylerımde oyuzden sır uygulatıyorum hem uzun sure gııdyo hemde kıllar guclenmıyo

2. Linkteki araba çok güzelmiş. Modern ve rahat duruyo. Ama diğerleri açılmadı.

ağda işlerini nasıl hallediyorsunuz bilginiz tavsiyeniz var mı paylaşır mısınız lütfen

Onu kendin nasıl rahat ediyorsan öyle halledersin arkadaş yaptıracağın bütün şeyleri kafanda tasarla öyle yaptır testlerini Allah hiç kimseyi evlatları ile imtihan etmesin amiiiiiiiin

2. Linkteki araba çok güzelmiş. Modern ve rahat duruyo. Ama diğerleri açılmadı.

denedım sımdı actı bende canım bıraz gec actı fakat eklıyebılırsem fotosunu eklerım onlarında hepsı bırbırne yakın zaten model olarak bende karasızlıktan boyle paylasıyım dedım

Hamilelik süresince türk kahvesinden vazgeçemeyen var mı? Plasentaya direk geçiyormuş diye okudum nette doktorum da bir fincan içebilirsin dedi ama yinede tedirgin oluyor insan 21. haftada 25,5 santim ve 398 gramdı kızım sizce çok mu düşük?

Aynen katılıyorum canım..

Bende geçen hafta 5-6 gün serum yedim ve bebeklerimi hiç hissedememiştim canım birden hareketlenir merak etme..hem serum büyütüyor gerçekten yarıyor bebişlere

çok geçmiş olsunnnn. hamilelik cidden çok garip bir şey, ne zaman ne olcağını bilemiyorsun

ben yıllardır kuaföre gidiyorum sir için. hala devam. bakalım ilerleyen zamanlarda bir değişiklik olacak mı?

💑💓

Aynen canım öyle yapacağım zaten. Zaten genellikle çoğu deneyimli anne, bebek uzun yada normal boyda olsa 0-3 ay için az alın diyorlar. İnsan da şaşırıyor ne alacağını gerçi ama, çarşı dibimde çok lazım olursa çıkar alırım artık ne yapayım.

2 nolu araba cok guzel gorunuyr ama ama dik konumu cok egimli geldi buyuyunce dik guzel oturamaz sanki bebek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 nolu araba cok guzel gorunuyr ama ama dik konumu cok egimli geldi buyuyunce dik guzel oturamaz sanki bebek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

resımde gorunenden bır kademe daha kalkıo dıklesmesı ıcın ama cok kararsızım ıste ya off ne zormus valla odasını secerken boyle zorlanmadım hepsını onume alıp tek tek baakasım var

1/330 demek senin yaşında senin kilonda anne adayları arasında 330 da 1 tane hasta bebek görüle bilir demek. gebelik org sitesinde kaan kocatepe hoca bunun nasıl olduğunu açıklamış bir izle istersen.uzman tv adresinde de bula bilirsin. amniyosentez in azda olsa düşük yaptırma riski var diye biliyorum bence uzak dur.canını sıkma ben kaç tane senden kötü sonuç alıp nur topu gibi çocuk doğran gördüm çevremde

maşallah bizim kızlar bebek arabalarına geçmişler bu aralar sık giremiyorum ama takip ediyorum peki yün yelek,ceket yapmaya başladınız mı???anneanneler babaanneler zaten yapıyordur bunu da ben yaptım diyebileceğiniz birşey varmı hımm hadi bakıym yaparsanız paylaşın da bizde kopya çekelim kızlar

kızlar bebek arabamızı aldıkkk geldik...670 tl tuttu...arabamız bu

şu şekilde kullanılabiliyor şekerler..bebek arabası modunda iken sırtı ayarlanabiliyor...

ben o konuda cok becerıksızım elımden gelmez benım ılk çocukta cok örgü geldi kayınvalıdemın arkadaşlarından ben pek örgü sevmıyorum ancak hazır gıbı modern örgü olursa begenıyorum o yüzden cogunu almamıştım kayınvalidemden bu sefer artk vermezler bana sanırım sevmıyorum dıye

cok güzelmıs canım iyi günlerde kullanın

tşk ederim canım daha güzelleri sizin olsunnn

off canım bırak allah aşkına, geçen akşam biz de iftardaydık, sağ olsunlar bana yorum yapan yok da herkes kendi hamileliği ile ilgili öyle şeyler anlatıyor ki çevreden neler duymuşlar, yuhh artık diyorsun, insanlar dışardan bakarak bebeğin nerde olduğunu nasıl anlasın? ama aklına düşen herşeyi doktoruna mutlaka sor, bana tipime bakarak hala "erkek " diyenler var mesala, güzelleşmişim, falan filan, hiç kulak asmıyorum, insanların böyle yorumlar yapmak gibi bi eğlenceleri var maalesef

valla buraya fikir almak , fikir paylaşmak için giriyorum, herkes yazsın lütfen, belki fark edemediğimiz şeyleri birbirimizi okuyunca fark edicez, o kadar çok şey öğrendim ki burada, ve bazı fikirlerimi gözden geçirdim, lütfen tepki olsun olmasın herkes paylaşsın, en azından ben her fikri duymak istiyorummmmmmm

biraz geç oldu ama çok sağol canım.. ikisini (içinde puseti arabaya takma aparatı da var üç parça olarak geçiyor) 750 ye aldım.. mağazan gidip beğendim sonra kargo bedava diye netten sipariş ettim..

hangi model canım?

oyy canım, çifter çifter olacak herşeyin, allahım güle güle kullanmayı nasip etsin herşeyini

güle güle kullanın canım, güzel gözüküyor

ve kızlar bana gelince şu saate kadar bebek mağazalarını dolaştık, arabadan, mobilyaya aklınıza ne gelirse baktık, ve mobilyalarda fiyatların 1300 lerden 5000-6000 lere kadar çıktığını gördük, içimize dört dörtlük sinen yok! park yataklar inanın her marka ve her model birbirine çok benziyor, arabalara gelince marka fiyatı yükseltiyor haliyle, ama büyük tekerlekli olanlardan almaya karar verdik, sürüşü bariz faklı, biz çok sık yürüyüşe çıkarız ve arabayı çok kullanıcaz, bunu önemsiyoruz şimdilik. travel ya da bağımsız inanın tamamen kişinin tercihine bağlı, şimdi yemek yapmalıyım, dönücem, ne aldığıma gelince bu kadar gezip boş dönmek olmazdı, 2 tulum aldım kızıma

kızlar bu arada 0-3 lerin tamamı aynı değil, bazıları 3-6 aylık gibi dolayısıyla diğer bedenler de öyle, gözünüzle görmeden almayın

Evet canim yikanabiliyor
..urun adi sunny baby sb-830 özelliklerine bak istersen

bende bu modele bakıyrdum sımdı hosuma gıttı baby2go yu eledım cok fazla sıkayet almıs kısa surede bozulan kırılan yerlerı cok olmus gule gule kullan cnım sanıırm bende bunu alıcam hem ıstedıgım gıbı hemde fıyatı uygun geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…