anneler ve anne adayları bir sorum daha olacak hamilelik süresince kıl-yün :)
ağda işlerini nasıl hallediyorsunuz bilginiz tavsiyeniz var mı paylaşır mısınız lütfen
2. Linkteki araba çok güzelmiş. Modern ve rahat duruyo. Ama diğerleri açılmadı.ben su modeller arasında kalmıstım ama agırlık yonunden teretdut edıyorum sızce?
http://www.........../ilan/drago-bts-510-beta-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi,3664404.html
http://www.hedefeticaret.com/gg/bebefix/baby2go-galaxy-bebek-arabasi-8865
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...gap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0
umarım lınkler acılır buarabalar hakkında bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım
ağda işlerini nasıl hallediyorsunuz bilginiz tavsiyeniz var mı paylaşır mısınız lütfen
2. Linkteki araba çok güzelmiş. Modern ve rahat duruyo. Ama diğerleri açılmadı.
Aynen katılıyorum canım..
Bende geçen hafta 5-6 gün serum yedim ve bebeklerimi hiç hissedememiştim canım birden hareketlenir merak etme..hem serum büyütüyor gerçekten yarıyor bebişlere
Masallahh kuzuya, buyunce lilipit teyzesi gibi uzun olacak ozaman 😄
0-3 kiyafetini cok az al cnm o zaman arkadasin kizi uzun pek giydiremedi Bi hafta falan anca :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben su modeller arasında kalmıstım ama agırlık yonunden teretdut edıyorum sızce?
http://www.........../ilan/drago-bts-510-beta-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi,3664404.html
http://www.hedefeticaret.com/gg/bebefix/baby2go-galaxy-bebek-arabasi-8865
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...gap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0
umarım lınkler acılır buarabalar hakkında bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım
2 nolu araba cok guzel gorunuyr ama ama dik konumu cok egimli geldi buyuyunce dik guzel oturamaz sanki bebek
kızlar merhaba..
ben ocak annesiyim aslında da siz daha tecrubelisiniz diye size bir şey danışmak istedim..
ikili testimizin sonucu 1/330 çıktı yani sınırın biraz üstünde..
doktorum 3-4 hafta bekleyip amniyosentez yaptırabiliceğimi söyledi..
başka bir doktora daha gidicem ama öncelike size de sormak istedim..
içinizde ikili testi sınırda çıkan ya da amniyosentez yaptıran var mı?
inşallah hepiniz-hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
Arkadaşım yazmıştım ama sen telaşından okumamışsın olabilir Allah şifalar versin cümleyi amiiiiiiiiin
ben o konuda cok becerıksızım elımden gelmez benım ılk çocukta cok örgü geldi kayınvalıdemın arkadaşlarından ben pek örgü sevmıyorum ancak hazır gıbı modern örgü olursa begenıyorum o yüzden cogunu almamıştım kayınvalidemden bu sefer artk vermezler bana sanırım sevmıyorum dıyemaşallah bizim kızlar bebek arabalarına geçmişler bu aralar sık giremiyorum ama takip ediyorum peki yün yelek,ceket yapmaya başladınız mı???anneanneler babaanneler zaten yapıyordur bunu da ben yaptım diyebileceğiniz birşey varmı hımm hadi bakıym yaparsanız paylaşın da bizde kopya çekelim kızlar
kızlar bebek arabamızı aldıkkk geldik...670 tl tuttu...arabamız bu
Eki Görüntüle 1179605
şu şekilde kullanılabiliyor şekerler..bebek arabası modunda iken sırtı ayarlanabiliyor...
Eki Görüntüle 1179606 Eki Görüntüle 1179607
ben o konuda cok becerıksızım elımden gelmez benım ılk çocukta cok örgü geldi kayınvalıdemın arkadaşlarından ben pek örgü sevmıyorum ancak hazır gıbı modern örgü olursa begenıyorum o yüzden cogunu almamıştım kayınvalidemden bu sefer artk vermezler bana sanırım sevmıyorum dıye
cok güzelmıs canım iyi günlerde kullanın
Eki Görüntüle 1179605
şu şekilde kullanılabiliyor şekerler..bebek arabası modunda iken sırtı ayarlanabiliyor...
Cnm bunun ozellikleri nelermis
Yikanabiliyrmu
kasım anneleri günaydın.... biraz yardıma ihtiyacım var dün gece iftar davetindeydik hemen hemen tüm bayanlar senin karnın çok aşağıda çok aşağıda taşıyorsun bebeği inşallah bu böyle sürmez ileri doğru çok zahmeti olur dediler böyle bir durumu olan var mı doktora gitmeme de daha epey var biraz bilgisi deneyimi olan varsa paylaşır mı acaba tşkler
Öncelikle mutlu haftasonları diliyorum..
Alışveriş ve araba konusunda yazdıklarıma tepki gösterenler olmuş.
Tabiki herkesin benimle aynı fikirde olmasını beklemiyorum, çünkü herkesin yaşam tarzı, düşüncesi, zevki farklı.
Fakat yanlış anlamaya mahal vermek de istemiyorum.
Benim anlatmak istediğim sadece gereksiz harcamalardan uzak durulması yönünde bir tavsiyeydi.
Bir arabaya 1000-1500 tl vermek aile bütçesine verilen zarar gibi geliyor.
Yada 0-3 ay tulumlarından gidip 10-15 tane almak..
Araba almayı düşünmüyorum dememdeki sebep; evet kış çocuğu olacak ama biz illaki dışarı çıkacağız. Hatta biz evi otel gibi kullanan bir aileyiz. Fakat ben her yere araba ile gidiyorum. Bebek arabasıyla gezdirebileceğim bir yer yok. Puset bize yeterli olur diye düşünüyoruz. Babası zaten kanguru ile kucaklayıp gezmek için şafak sayıyor.
Oda konusu da çoğu kişiye gereksiz geliyor ama ben yapmak zorundayım.
Çünkü bebeğin eşyalarını koyacak bir çekmecem dahi yok!
Eşimle benim düzen hastalığımız var. Yani her yer rahat ve düzenli olmalı. Sıkıştırabileceğim bir cmlik yerim olmadığı için Dolap ve şifonyeri almak zorundayım.
Geriye bir tek beşik kalıyor. Onu da mecbur alacağız zaten.
Diliyorum ki anlatabildim söylemek istediklerimi..
Yoksa herkes istediğini almakta özgür..
İsteyen 20'şer tane de alabilir her şeyden.
Bu kişileri bağlar.
Bizler birbirimize saygı çerçevesinde fikirler,tavsiyeler verebiliriz sadece!
💕💕💕
benim yazdıklarım sana tepki olarak değildi tatlım eğer beni kastediyorsan...gereksiz harcamalardan bende yana değilim,gerektiği kadarına almaktan yanayım,mesela bende oda yapıcam bebeğime,senin gibi benim de bir tane boş yerim yok .. ki hali hazırda zaten bebek odasını aldık,onu da uygun aldım ikeadan kombin yaptım valla,istediğim gardıroptan stoklarda yok şuan onu da alınca toplam maliyeti söylemesi ayıp 1150 tl yi buluyor bu da bir bebek odası için gayet iyi bir fiyat...akrabamdan kullanılmış sepet beşik de gelicek...yani ona da para vermemiş oluyoruz,inan sana katılıyorum,belki senin yaşadığın yerde dediğin gibi pusete ya da arabaya ihtiyaç yoktur,benim tepkim bir kaç paragrafta kış bebeği zaten gerek yok denmesine...o da sana değil güzelim...umarım beni de yanlış anlamış olmazsın...sonuçta hepimiz burda anne adaylarıyız,hepimizin farklı farklı hevesleri var
biraz geç oldu ama çok sağol canım.. ikisini (içinde puseti arabaya takma aparatı da var üç parça olarak geçiyor) 750 ye aldım.. mağazan gidip beğendim sonra kargo bedava diye netten sipariş ettim..
biz Joie Aire Luxx Travel Sistem Ladybird almayı düşünüyoruz..
pusetle araba 550 tl..
ama iki çift alıcağımızdan indirim oluyomuş 450ye düşüyomuş..
araba kışın acil değil tabi ki ama bize pusetler acil lazım almışken de arabasıyla alalım dedik ayrı ayrı iş olmasın diye...
önümüzdeki ay almayı düşünüyoruz...
Eki Görüntüle 1179605
Evet canim yikanabiliyor
..urun adi sunny baby sb-830 özelliklerine bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?