2014 Kasım Anneleri

Alisverinin maliyeti ne oldu hesapladin mi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Mothercare de indirim vardı ikinciye yüzde elli ve zıbınlarda da yüzde 40 indirim vardı
Giyime ve kozmetiğe toplam yaklaşık 350 harcamış oldum tabii hastane çıkışı almadım daha havlu ve banyol yıkama malzemelri de yok araba ve park yatağa maksimum bin tl ayırdım 2 bine kaparım tüm alışverişi diye düşünüyorum

günler daha hızlı geçiyor sanki artık, hepinize günaydınnn hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah
ne yapmayı düşünüyorsunuz bugün? avm hariç ne yapılabilir oruçlu babamızı çok yormadan

oda konusunda bir türlü karar veremeyenlerdeniz ben de, park yatak alıcam o net, beşik almayı düşünmüyorum o da net. ama şu anda evde kızımın eşyaları için hiç yerim yok, aldıklarımı koymak için büyük çekmecelerden birini boşalttım, bazanın altında bir iğne koyacak yerim kalmadı. bir dolaba acil ihtiyacımız var, eşim diyor beğendiğimiz bir modeli tasarlayalım, marangoza yaptıralım, sonra üzerine oda takımının diğer parçalarını alırız, ben ne zaman istersem, ama ben öyle toplama şeylerden hoşlanmıyorum adam gibi uyumlu bir hazır takım olsun diyorum, o zaman öyle alırız diyor tabi ben ona da karşıyım, boşuna 1-2 sene için dolap masrafı yapmış olucaz. kafamdaki oda yataklı bir oda, büyüyen beşik olayı bana göre saçma ve özensiz, direk yataklı çalışma masalı, büyük dolaplı şık bir takım almayı planladığımdan, hiçbir şey yapamaz haldeyim ne dersem olur diyen bir eşim, ama bir türlü içinden çıkamadığım bir kararsızlığım var, ne olacak benim halim :26::26:

Bende sizin gibi düşünüyorum oda yapmıycam kesinlikle park yatakla idare edip daha sonra oğlumun isteğine göre oda takımı alıcam. Ben yatak odamda kullandığım şifoniyerimin içini boşaltıp bebeğime
kullanmayı düşünüyorum dediğin gibi sonradan toplama güzel olmuyor hem ekstra masraf

zaten öyle olur eş herşeye tamam der ama sen kararsızsındır ama eş herşeye tamam demese şimdi belirginleşir kafanda hayırlısı ya sanki daha var olur Allah ın izniyle telaş yapmayın ya insanın elini ayağına dolandırmayın canım dolanan bizlerin ayağı olacak da fazla da yormayın kendinizi

lipit bizim yazılar birbirine karışmış benim yorumum seninmiş gibi olmuş sanki ben değilde sen daha iğne dahi almamış gibi olmuş

günaydın arkadaşlar.arkadaşlar diyorum çünkü sizi takip ediyorum ve arkadaş gibi görüyorum.bende kasım annesiyim allahın izniyle.ilk başlarda bi kaç kez yazmıştım sonra yazamadım.başımdan bi düşük tehdidi geçti 12. haftamda. kesede ayrılma vardı kanama yaşadım 3 kez.hastanede yattım 9 gün.mayısın 8inden bu yana yatıyorum yani.daha yeni yeni evde gezmeye başladım.sağolsun doktorum ilaçla tedavi etti. allaha şükür bebeğim bizimle. o yüzden öncelikle sağlık sıhhat diliyorum herkese.ben bebeğime hiç bişey almadım daha.inşallah bayramdan sonra daha iyi olursam sizin aldıklarınızdan yola çıkarak alışveriş yapıcam.

günaydın :)
çok çok geçmiş olsun canım. Allahım bir daha yaşatmasın sana da kimseye de..
merak etme ben de birşey almadım.
alırız inşallah zamanla..

💑💓

canım çok geçmiş olsun, allah korusun bundan sonrası için, tekrar hoş geldin aramıza, alışveriş konusuna çok takılma , ben birşeyler aldım, ama daha alacak çok şey var, elinde liste ile planlı hareket edersen daha çabuk hallolur , biz zaman var diye rahat davrandık

günaydın :)
çok çok geçmiş olsun canım. Allahım bir daha yaşatmasın sana da kimseye de..
merak etme ben de birşey almadım.
alırız inşallah zamanla..

💑💓

tşk ederm.amin kimseye yaşatmasın allah.bebeğinin cinsiyeti ne..biz öğrenmedik yani süpriz olucak inşallah.

sağol cnm.hoşbuldum.sizden ipuçlarıyla listeye başladım dün.netten bakıyorum zor tutuyrm kendimi ama zaten cinsiyeti öğrenmedik biz.fazla bişey de alamam yani alırsamda ortak renklerde alırım.

çok geçmiş olsun cnım ınsallah bundan sonra daha ıyı olcaksın korkma ALLAHIM onu sana nasıp ettıyse hıcbırsey engel olamıyor bende 6.haftamda kanama gecırmıstım cok sukur sımdı ıyıyız sızde buyumussunuz artık korkma allahım kımseye yasatmasın bu korkuları zamn gectıkte daha ıyı olursun ınsallah alısverıs yapmak cok keyıflı emınım sende cok sevkle yapıcaksın saglıkla sıhatle alalım kucaklarımıza ınsallah mınıklerımızı

tşk ederm.sanada geçmiş olsun.evet allah nasip etsin demekten başka bişey yapamıyoruz ama bizimkiler bizi seviyo ki bırakmadılar.doktorum o zaman bebeği kaybetmememiz büyük bi şans demişti.inşallah o zevki yaşarım bende.

günaydınnn benım kocıs calısıyo evde ısler benı bekler benım popo kalkmazz :) hala oturuyorummm bırı hadı desede kalksam dıye beklıyorummm

Amaaaan yat biraz daha boşver

günaydın.ikizlerini allah bağışlasın.

Amin canım inşallah hepimizinkini
Bende yatıyorum evde düşük tehditiyle..geçmiş olsun sana da..

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın canım sen iyi olda çıkılır da alınırda üzülme kendini de yorma Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah belli mi cinsiyeti bebeğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…