2014 Kasım Anneleri

Günaydın tatlı anneler dün oğlumun alışverişinin bir kısmını yaptım belki rehber olur ben nette çok aradım neler alacağımı bilmeden
Marka olarak mothercare tercih ettim yüzde yüz pamuklu
0-3 ay
5 li alttan çıtçıtlı zıbın
3 lü uzun kollu çıtçıtlu tulum havlu formunda
2li patiksiz pijama
6 adet lastiği yumuşak çorap

3-6 ay
5li alttan çıtçıtlı zıbın
3lü uzun kollu tulum havlu formunda
2 li patiksiz pijama

Kozmetik
Johnsons baby yenidoğan
Şampuan
Pişik kremi
Pudra
Vücut losyonu

Çeyizden ve annemin yaptığı
2 örme yün yelek
Bir tane örme battaniye
2 adet yün patik

ALacaklarım
2 adet hastane çıkışı ( mothercarede vardınrenk olarak beğenemedim )
Patikli alt 0-3 ve 0-6 mothercarede pahalıydı almadım
1 adet peluş battaniye
Hastane çıkışından 2 adet batteniye çıkınca yeterli gelir
Puset araba
Yatak
Kulaktan ateş ölçer
Banyo için küvet maşrapa
Şimdilik bu kadar umarım alışverişinizde yardımcı olur
Biberon emzik

Gunaydin cnm oluyor tabiki aksamada sisip tas gibi oluyor :)

Oglum henuz uyanmadi yatio daha :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol cnm, gule gule kullansin bebis ins😄

Bebek odasi konusunda bnm de dusuncem soyle, 2-3 yil sonra degistirmeye maddi imkan varsa alinsa cok guzel cok sik,

Begenmemenin imkani yook :)

Ama ben suan kiradayim ev alicaz bebis dogunca, o zamanda beyaz lake buyuk bi gardrop tasarlayacagim cunku ben evde hicbirseyi sigdiramiyrm :))))) rahar rahat bebisin nevresim takimlari yastiklari ayakkabilari vs herseyi koyarim, bide beyaz lake baslikli normal yatak alip odayi perde ve haliyla dekore etmeyi dusunuyrm,

Simdilik beyaz parmaklikli besik ve beyaz sifonyer alip onunla idare edicem, besik hep odamda duracak, birinciden sonra ikinciyide dusunuyrm da :) biri odaya gecer digeri yanima :))

Zaten bebek odasi alan arkadaslarim hic orada yatirmiyrlar hep yanlarinda bebekler

Gunaydin cnm oluyor tabiki aksamada sisip tas gibi oluyor :)

Oglum henuz uyanmadi yatio daha :)

Teşekkürler canım bende susuz kaldı sandım benim kız hapşırıklarıma uyanır birazdan teyzesi

Bnm oglan uyandi tekmeliyor oyy oyy keske neler yaptiklarini hep gorebilsek, dun ayrintilida bi saatizlemeye doyamadim

Yer bulmus kendine bnm sag tarafimda kosede, sokuyor kafasini oraya yerlestiyr kedi gibi, elleri yuzunde bi yatiyorki, arada bacaklarini uzatip geriniyorr, parmagini emiyorr, sanki pamuklar arasinda oyle huzurlu uyuyorki masallh ne tatlilarr

Rica ederim inşallah hepimizin melekleri sağlıcakla giyer

Cnm sampuan, sebamed, mustela, babe, bella b gibi markalar tercih etmelisin

İslak mendilde uni baby yeni dogan islak pamuklari

Teşekkürlerfiona_;36022329]Günaydın tatlı anneler dün oğlumun alışverişinin bir kısmını yaptım belki rehber olur ben nette çok aradım neler alacağımı bilmeden
Marka olarak mothercare tercih ettim yüzde yüz pamuklu
0-3 ay
5 li alttan çıtçıtlı zıbın
3 lü uzun kollu çıtçıtlu tulum havlu formunda
2li patiksiz pijama
6 adet lastiği yumuşak çorap

3-6 ay
5li alttan çıtçıtlı zıbın
3lü uzun kollu tulum havlu formunda
2 li patiksiz pijama

Kozmetik
Johnsons baby yenidoğan
Şampuan
Pişik kremi
Pudra
Vücut losyonu

Çeyizden ve annemin yaptığı
2 örme yün yelek
Bir tane örme battaniye
2 adet yün patik

ALacaklarım
2 adet hastane çıkışı ( mothercarede vardınrenk olarak beğenemedim )
Patikli alt 0-3 ve 0-6 mothercarede pahalıydı almadım
1 adet peluş battaniye
Hastane çıkışından 2 adet batteniye çıkınca yeterli gelir
Puset araba
Yatak
Kulaktan ateş ölçer
Banyo için küvet maşrapa
Şimdilik bu kadar umarım alışverişinizde yardımcı olur
Biberon emzik[/QUOTE]

Teşekkürler canım ben bunda acemi oldum iğne dahi almadım güle güle kullanın inşallah canım

Cnm sampuan, sebamed, mustela, babe, bella b gibi markalar tercih etmelisin

İslak mendilde uni baby yeni dogan islak pamuklari

Haklısın canım sebamedle johnsons arasında gidip geldim ikisindede paraben parfüm sls yok minik boy aldım beğenmezsem diye tekrar sebamede dönebilirim
Islak mendil almadım ücretsiz iznede çıkacağım için gratiste yenidoğan alt temizleme pamuğu var ılık suyla gidebildiği yere kadar götürücem dışarı çıktığımda kullanmak için uni baby tercih ederim dediğin gibi

Aabak o nudaben bilmiyrdum bakarimwatsonsa :) bide orda tek giymlik kilotlar varmis hastane icin onlarada bakcam :)

Nie hapsirion cnm hastami oldun

Yok şükür hasta değilim ama ne zaman uyansam ille 3 5 kere hapşırırım alerjim var belkide ondandır bahara karşı var ama oda bitti bilmiyorum ben hep hapşırırım kızımda uyanır Teşekkürler canım Allaha emanet olun

Teşekkürler canım ben bunda acemi oldum iğne dahi almadım güle güle kullanın inşallah canım[/QUOTE]

Kiz bebis olup nasil almadan durabiliosun :))) ben dayanamazdim kiz seyleri cok guzel :)

Aman iyi ya hasta olmada Allh korusun :) sende cnm

Aabak o nudaben bilmiyrdum bakarimwatsonsa :) bide orda tek giymlik kilotlar varmis hastane icin onlarada bakcam :)

Bende gratiste şampuanlara bakarken gördüm 60 lı kare formunda gayet yumuşak ismi benri bebek temizleme pamuğu yazıyor. Diğer pamuklar kalıntı bırakır özellikle kız bebeklerde hoş olmaz
Islak mendil konusunda ön yargılıyım güvenemiyorum hiçbirine aslına bakarsan :18:

Teşekkürler canım ben bunda acemi oldum iğne dahi almadım güle güle kullanın inşallah canım[/QUOTE]

Rica ederim bende sağlıklı bi liste bulamadım kafama göre aldım şöyle bi düşündüm çıkıp alabilirim yetmezse hediyeleride düşünmek lazım mutlaka gelecektir burada banyo havlusu yazmamışım sanırım

Evt cnmbenri pamuklari biliyrm ama unibaby ler pamuk ve sudan olusuyr oldukca guvenli ama pahaliya patliyr senin dedigin cok mantukli geldi bana:)

Teşekkürler canım ben bunda acemi oldum iğne dahi almadım güle güle kullanın inşallah canım

Rica ederim bende sağlıklı bi liste bulamadım kafama göre aldım şöyle bi düşündüm çıkıp alabilirim yetmezse hediyeleride düşünmek lazım mutlaka gelecektir burada banyo havlusu yazmamışım sanırım[/QUOTE]

Alisverinin maliyeti ne oldu hesapladin mi :)

Kiz bebis olup nasil almadan durabiliosun :))) ben dayanamazdim kiz seyleri cok guzel :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Güzelde bilmem daha tam kız demeye bile adapte olamadım ki 2 hayırlısıylaan sonra kızım olur hayırlısıyla dedim gittim devletteki ayrıntılıya kaç çocuğun var dediler 2 oğlum var dedim buda kız dediler küçük oğlum çok istiyor ķızkardeş ne bileyim bana erkekmiş gibi geliyor bu hafta şeker yüklemesine gideceğim o zaman tekrar soracağım inşallah hayırlısıyla kızdır Rabbim herkesin sağlıcakla gönüllerinin muradını versin inşallah benim muradımda birtanede kızımın olması inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…