2014 Kasım Anneleri

Kizlar Adem Güneş'in kitaplarini okuyorum 2 yaşına kadar anne yaninda yatmali diyor bebek. Ben bu yüzden oda hazırlamayi düşünmüyorum. Bir sifonyer bir de birlikte uyumak icin yatagimin yanina ilistirebilecegim bir yatak alicam. O da beşik mi olur bilmiyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bir suru mağaza gezdik.marka adins bu ürünler1000 kusure satiliyor..aldik bakalim ppişman.olmayiz ins

Cnm benmkisi 24 cm 390 gr :) ustelik bnm boy 180 babada oyle dayi 2 m :))

Bnm oglan kisa mi ne :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm kusura bakma ben telden kk uygulamasindan giriyrm kacirabiliyrm yorumlari

Bende katiliyrm sana dogrusy

Çook teşekkür ederim canım..hemen şimdi dediğin siteye bakıyorum..
amniyosentezi pek düşünmüyoruz zaten eşimle..,ondan da düşük oranı 1/200 müş..
sağlıklı bebeği kaybetmekte var Allah korusun...
inşallah temennilerindeki gibi olur her şey...

Ben annelik sanatini okuyrm cok guzel

En hangisini okuyrsun

rakamlara ne kadar takılıyoruz canım, senin kısa olur mu hiç benim boyum 1.65 eşim 1.80 civarı 82 de olabilir, çok ortalarda bir aileyiz yani, büyük aileye bakınca onlar da hep bu civarda, benim kızım uzun gidiyor şu anda, ama hiiççç belli olmaz, 25. haftadan sonra daha çok ortaya çıkıyormuş genetik özellikler, ama ben de bu rakamlara çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum, sizin gibi bir arkadaşım var kendi 1.78 eşi 1.87 kızları 51 cm doğdu, şu an 8 yaşında hayli uzun yaşıtlarına göre, bunlar daha çookk değişecek, hatta doğumdan sonra bile doğru beslenme ve spor ile kimbilir neler olur? benim kardeşim uzun süre basket oynadı, ve çok fazla süt içerdi, boyu 1.74 ailedeki en uzun kız oldu. belki aynılarını yapsam birkaç cm daha uzardım belli mi olur

Canim bir suru mağaza gezdik.marka adins bu ürünler1000 kusure satiliyor..aldik bakalim ppişman.olmayiz ins

ınsallah cnım saglıklı gunlerde kullanmak nasıp etsın rabbım benım kafam cok karısıyor cok buyuk bır butce ayırmak ıstemıyorum cunku kuzenımın coucugu hıc oturmadı araba kaldı oyle ablam dersen buyukten hemen bastona gectı ama kıs bebegı olcagı cın sadece port bebe olsun ıstıyorum bu modelde oluyo ınsallah bulrum bende magazada buralarda en azından surusunu falan denemıs olurum

Ooo baya uzunmuş bizde oldukça minyonuz sanırım değişiyor kişiye ve yenilen içilenlere göre... Sağlıklı olsunlar da lilipit önemli değil 2-3 kiloya ulaştıklarında vücut nasıl taşıyacak merak ediyorum sıcaklarda zorlanıyor insan...

Ee bencede biraz haklılarmış şekerim güzel olur kız Ayy bazıları çok tatlı ama

Sagol canım teşekkür ederim simdi biraz daha iyiyim

Rica ederim birbirimize destek vermek için paylaşmak için buradayız Rabbim hepimizin yavrularını korusun ve sağ sağlık kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah hayırlı akşamlar

fıyatı ıyıymıs canım bakıyım cıft taraflı kullanılmasıda onemlı dıye dusunuyorum bebekler kucukken..ıkısınıde ıncelıcem tesekkur ederım

Canım çift taraflı olması elbette önemli,ama bizim arabada anakucağı olduğu için ben pek önemsemedim,arabaya geçeseye kadar bir kaç aylık olmuş olacak zaten onun da bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum ...
Hayırlısı olsun şimdiden,hepimizin nasibinde ne varsa o oluyor,ondan öte olmuyor....Bakalım sende nasibini bulacaksın elbet arabadan yana

Çok bilgilendirici oluyor bu kitaplar dün aldim daha ama okudukça yeni birseyler öğreniyorum...

2 yaşına kadar mı? Ya benim arkadaşımın kızı var yeni 2 yaşını bitirdi istemediği kıyafeti bile giymiyor yani o kadar farkında herşeyin, 2 yaşında çocukla aynı oda da insanın eşiyle özel hayatı kalmaz. Benim pedagog arkadaşım 6 aylık max 9 aylık olunca ayır odasını yoksa ileride asla başa çıkamazsın dedi. Adem Güneş' in kitaplarını okumayı düşünüyordum ama vazgeçtim, bana mantıksız geldi.

evet cnım ınsallah bakalım artık netten bakmayı bıraktım su dakıkadan ıtıbaren dokunmadan gormeden olmuyo bu iş magazadan gıdıp bakmak gerek onumuzdekı ay cıkıp alıcam ınsallah bayram sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…