bende bu modele bakıyrdum sımdı hosuma gıttı baby2go yu eledım cok fazla sıkayet almıs kısa surede bozulan kırılan yerlerı cok olmus gule gule kullan cnım sanıırm bende bunu alıcam hem ıstedıgım gıbı hemde fıyatı uygun geldı
Hamilelik süresince türk kahvesinden vazgeçemeyen var mı? Plasentaya direk geçiyormuş diye okudum nette doktorum da bir fincan içebilirsin dedi ama yinede tedirgin oluyor insan 21. haftada 25,5 santim ve 398 gramdı kızım sizce çok mu düşük?
off canım bırak allah aşkına, geçen akşam biz de iftardaydık, sağ olsunlar bana yorum yapan yok da herkes kendi hamileliği ile ilgili öyle şeyler anlatıyor ki çevreden neler duymuşlar, yuhh artık diyorsun, insanlar dışardan bakarak bebeğin nerde olduğunu nasıl anlasın? ama aklına düşen herşeyi doktoruna mutlaka sor, bana tipime bakarak hala "erkek " diyenler var mesala, güzelleşmişim, falan filan, hiç kulak asmıyorum, insanların böyle yorumlar yapmak gibi bi eğlenceleri var maalesef
valla buraya fikir almak , fikir paylaşmak için giriyorum, herkes yazsın lütfen, belki fark edemediğimiz şeyleri birbirimizi okuyunca fark edicez, o kadar çok şey öğrendim ki burada, ve bazı fikirlerimi gözden geçirdim, lütfen tepki olsun olmasın herkes paylaşsın, en azından ben her fikri duymak istiyorummmmmmm
hangi model canım?
oyy canım, çifter çifter olacak herşeyin, allahım güle güle kullanmayı nasip etsin herşeyini
güle güle kullanın canım, güzel gözüküyor
ve kızlar bana gelince şu saate kadar bebek mağazalarını dolaştık, arabadan, mobilyaya aklınıza ne gelirse baktık, ve mobilyalarda fiyatların 1300 lerden 5000-6000 lere kadar çıktığını gördük, içimize dört dörtlük sinen yok! park yataklar inanın her marka ve her model birbirine çok benziyor, arabalara gelince marka fiyatı yükseltiyor haliyle, ama büyük tekerlekli olanlardan almaya karar verdik, sürüşü bariz faklı, biz çok sık yürüyüşe çıkarız ve arabayı çok kullanıcaz, bunu önemsiyoruz şimdilik. travel ya da bağımsız inanın tamamen kişinin tercihine bağlı, şimdi yemek yapmalıyım, dönücem, ne aldığıma gelince bu kadar gezip boş dönmek olmazdı, 2 tulum aldım kızıma
kızlar bu arada 0-3 lerin tamamı aynı değil, bazıları 3-6 aylık gibi dolayısıyla diğer bedenler de öyle, gözünüzle görmeden almayın
Kizlar Adem Güneş'in kitaplarini okuyorum 2 yaşına kadar anne yaninda yatmali diyor bebek. Ben bu yüzden oda hazırlamayi düşünmüyorum. Bir sifonyer bir de birlikte uyumak icin yatagimin yanina ilistirebilecegim bir yatak alicam. O da beşik mi olur bilmiyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1/330 demek senin yaşında senin kilonda anne adayları arasında 330 da 1 tane hasta bebek görüle bilir demek. gebelik org sitesinde kaan kocatepe hoca bunun nasıl olduğunu açıklamış bir izle istersen.uzman tv adresinde de bula bilirsin. amniyosentez in azda olsa düşük yaptırma riski var diye biliyorum bence uzak dur.canını sıkma ben kaçtane senden kötü sonuç alıp nur topu gibi çocuk doğran gördüm çevremde
Bende katiliyrm sana dogrusy
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benmkisi 24 cm 390 gr :) ustelik bnm boy 180 babada oyle dayi 2 m :))
Bnm oglan kisa mi ne :))
Canim bir suru mağaza gezdik.marka adins bu ürünler1000 kusure satiliyor..aldik bakalim ppişman.olmayiz ins
Cnm benmkisi 24 cm 390 gr :) ustelik bnm boy 180 babada oyle dayi 2 m :))
Bnm oglan kisa mi ne :))
Ben annelik sanatini okuyrm cok guzel
En hangisini okuyrsun
ben o konuda cok becerıksızım elımden gelmez benım ılk çocukta cok örgü geldi kayınvalıdemın arkadaşlarından ben pek örgü sevmıyorum ancak hazır gıbı modern örgü olursa begenıyorum o yüzden cogunu almamıştım kayınvalidemden bu sefer artk vermezler bana sanırım sevmıyorum dıye
cok güzelmıs canım iyi günlerde kullanın
Sagol canım teşekkür ederim simdi biraz daha iyiyim
kızlar bebek arabamızı aldıkkk geldik...670 tl tuttu...arabamız bu
Eki Görüntüle 1179605
şu şekilde kullanılabiliyor şekerler..bebek arabası modunda iken sırtı ayarlanabiliyor...
Eki Görüntüle 1179606 Eki Görüntüle 1179607
fıyatı ıyıymıs canım bakıyım cıft taraflı kullanılmasıda onemlı dıye dusunuyorum bebekler kucukken..ıkısınıde ıncelıcem tesekkur ederım
kızlar bebek arabamızı aldıkkk geldik...670 tl tuttu...arabamız bu
Eki Görüntüle 1179605
şu şekilde kullanılabiliyor şekerler..bebek arabası modunda iken sırtı ayarlanabiliyor...
Eki Görüntüle 1179606 Eki Görüntüle 1179607
Allah kabul etsin bende tutuyorum çok şükür şimdilik problem yok yinede kontrol amaçlı Çarşamba günü doktora gidicem
Çok bilgilendirici oluyor bu kitaplar dün aldim daha ama okudukça yeni birseyler öğreniyorum...
Canım çift taraflı olması elbette önemli,ama bizim arabada anakucağı olduğu için ben pek önemsemedim,arabaya geçeseye kadar bir kaç aylık olmuş olacak zaten onun da bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum ...
Hayırlısı olsun şimdiden,hepimizin nasibinde ne varsa o oluyor,ondan öte olmuyor....Bakalım sende nasibini bulacaksın elbet arabadan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?