- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
yaptırdınmı sen tatlişkom bede diyorum bende diyorum acep yaptırmasam mı şeker yüklemesini
Hayatım da baklava yemem bende dün iki dilim yedim.. kardeşlerim de şaşırdı sen baklava sever misin diye ben değil oğlum seviyo dedim
Evet canım güzel çıktı, çok sağol.Uzamış, kilo almış ama oldukça nazlıydı. Elleriyle yüzünü kapattı sürekli, pek öyle fotojenik pozlar alamadık. Sadece kemik ölçüm görüntüleri, kafatası ölçüm görüntüleri falan çıktı. Bizde zorlamadık pek, artık bir daha ki sefere diyeceğiz.
Valla başladım artık gelir gerisi, göbekler yerine odaları çekmeye başlarız yakında paylaşırız burdan hihihi
Tansiyon diye birşey yok mudur? Hee tabi, tansiyonun yükselince yada düşünce nasıl dengen şaşıyor. Başın çatlıyor. Neyse sonuçta yaptıracağız. Bir de bir kaç dilim baklava dedin de, canım istedi
Daha ne güzellikler paylaşıcaz kimbilir burada
Kitabımın biri cuma gelmişti diğer ikiside şimdi geldi sabırsızlanıyorum başlamak için
o zaman hemen sana biyer tavsiye ediyorum belki gitmişsindir yeni açılmıştı FSM ENDER BAKLAVACISI on puan beş yıldız verdik biz kendisine cumartesi akşamı
Ahhahhahah ben dün neler yaptım pişirdim bi bilsen :) kocam bile şaşırdı eheheh bugün evde yemek cennetinde.
İrmikli sütlü güzel bi tatlı bileniniz var mı kızlar? Bu ara bi can çekmesi durumu var da :)
2 yaşmııııben kızımı 2 aylık ayırdım ve 2 aylıktan beri kendi kendine uyumaya alıştırdım halt etmiş onlar
süper canım çok sevindimmmNasılsınız?? Bebişler, göbüşler, annişler nasıl?
Ben eşimle konuştum inşallah ailemin yanına gidiyorum çok mutluyum... Doktoruma sordum bebeğin ve senin durumunu görmeden bişi diyemem dedi ama ben biletimi alacağım.. 14 ünde de kontrole gideceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz da gidebilirim...
Günaydın kızlar herkeseeeee
Bende senin gibi 6.ayda ayırmayı düşünenlerdenim inş. kolayca olur bu süreç
birde nerede senin fıstığın resmi??? gözün aydın güzel çıkmış sonuçlarınız haftasonu okudumda yazamadım
Süper olmuş canım yaa başlamışsın bi ucundan darısı kalan hazırlıkların başına yavaş yavaş halledicez inş. hepsini
bende izindeyken boya işini halledicem
Güle güle kullanın tatlım arabanızı
Bende bunun petrol yeşili bir rengi var ondan almayı düşünüyorum güle güle kullanın canım
Olsun canım anladığım kadarıyla hepsi böyle minnakların bizimkininde el hep yüzündeydi çok anlık iki poz yakalayabildik
önemli olan sağlıklı oldukları görmek
o zaman hemen sana biyer tavsiye ediyorum belki gitmişsindir yeni açılmıştı FSM ENDER BAKLAVACISI on puan beş yıldız verdik biz kendisine cumartesi akşamı
benimde canimm istediiii
yaptırdınmı sen tatlişkom bede diyorum bende diyorum acep yaptırmasam mı şeker yüklemesini
Ayol tüm kasım anneleri baklavacı çıktı ya :) ahahahah
Oku bakalım Birgencim, ben 2 aydır bitiremedim ilk kitabıama az kaldı
saol canmm..sende tavsiye üzerinemi almayı düşünüyodun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canım, bizde sağlıklı olsun yeter dedik zaten. Bir de ayrıntılı ultrasona bakan doktor hiç konuşmuyordu, deli etti beni. Artık en sonunda bir zahmet, "maşallah herşey çok güzel" dedi. İçimden dedim "zahmet oldu"
Ya o Ender baklavacısının asıl ilk yeri Yeşil'de. Benim evin üst tarafı kalıyor sayılır yani, onun bir de ev baklavası var, bir de tulumbası ayy neyseeee akşama bize yine tatlıcı yolu gözüküyor anlaşıldı. Yok yani, ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ama, benim kız sürekli tatlı istiyor
Pişman değilim yine olsa yine yine yaparımbide ben gece arkadaşlarla sahuru dışarıda yapalım diye çıktığımız yedim gecenin 3ünde
ama uzun süre idare etsin bebeğim doktorum şerbetli tatlı ve hamur işine karşı uyarmıştı
senin ki pek masum bi tatlı istemiş yerim ben onu
9yemek kaşığı irmik
9yemek kaşığı toz şeker
1lt süt
bunları ocaktan indirmeden önce 1pk vanilya 1 yemekkaşığı tereyağ 2dk daha kaynat
sonra borcama yarısını dök arasına kakaolu bisküvi bir sıra diz üzerine kalan tatlıyı dök buzdolabına en basitinden benim bildiğim tarif budur
bide irmik helvası bilirim canım o kadar
Hayatım da baklava yemem bende dün iki dilim yedim.. kardeşlerim de şaşırdı sen baklava sever misin diye ben değil oğlum seviyo dedim
Ayy bursalı olupta o ufacık dükkanı bilmemek ayıp olur valla şekerimama fsm bambaşka bir konsept olmuş
bende ilk 4 yedim ekşiyi tuzluyu ağzıma bi yudum tatlı koymadım ama hakkı çıktı benimkişimdi yeni yeni başladı tatlı istemeye analık işte ne isterse yedirmeye çalışıyoruz
Günaydın arkadaşlar. Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Ben de Cumartesi Dr a gittim. Benim arada bir en alt kısımda özel bölgede ağrım oluyo. O kadar ağrıyo ki bazen zor yürüyorum. Bunu Dr a söyledim. Bazı gebelerde karşılaşılan bir durummuş, magnezyum eksikliği belirtisiymiş. Bu duruma kramplar da eşlik edebilirmiş.Suda eritilen magnezyum takviyesi bi ilaç verdi. Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
Günaydın arkadaşlar. Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Ben de Cumartesi Dr a gittim. Benim arada bir en alt kısımda özel bölgede ağrım oluyo. O kadar ağrıyo ki bazen zor yürüyorum. Bunu Dr a söyledim. Bazı gebelerde karşılaşılan bir durummuş, magnezyum eksikliği belirtisiymiş. Bu duruma kramplar da eşlik edebilirmiş.Suda eritilen magnezyum takviyesi bi ilaç verdi. Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
ccanmbende kullnyrm magnezym ozel bolge deglde bacagma kramp giryo sabaha karsi buna ragmn ihmal edyrm kullnmayi endselnmee yani tek deglsnGünaydın arkadaşlar. Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Ben de Cumartesi Dr a gittim. Benim arada bir en alt kısımda özel bölgede ağrım oluyo. O kadar ağrıyo ki bazen zor yürüyorum. Bunu Dr a söyledim. Bazı gebelerde karşılaşılan bir durummuş, magnezyum eksikliği belirtisiymiş. Bu duruma kramplar da eşlik edebilirmiş.Suda eritilen magnezyum takviyesi bi ilaç verdi. Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
Eki Görüntüle 1180375
Eki Görüntüle 1180376
Merhaba annişler bizde dün bu arabada karar kıldık ve aldık 700 tl tuttu travel sistem ebebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?