2014 Kasım Anneleri

yaptırdınmı sen tatlişkom bede diyorum bende diyorum acep yaptırmasam mı şeker yüklemesini

Doktor isterse yaptır tatlım, sonra erken doğum tehlikesi ile uğraşma bide varsa.

Hayatım da baklava yemem bende dün iki dilim yedim.. kardeşlerim de şaşırdı sen baklava sever misin diye ben değil oğlum seviyo dedim

Benim oğlumda irmik seviyo heralde çok ilginç anası sevmezdi ama aşağıdan sipariş geldi, geciktirmeden yemem lazım ahahah

merhaba kızlar 1 hafta tatilden sonra çalışmaya adapte olmak çok zor ama işlerde dağ gibi birikmiş sizler nasılsınız nasıl gidiyor sıcaklarla aranız

Olsun canım anladığım kadarıyla hepsi böyle minnakların bizimkininde el hep yüzündeydi çok anlık iki poz yakalayabildik
önemli olan sağlıklı oldukları görmek

Valla başladım artık gelir gerisi, göbekler yerine odaları çekmeye başlarız yakında paylaşırız burdan hihihi

Daha ne güzellikler paylaşıcaz kimbilir burada
Kitabımın biri cuma gelmişti diğer ikiside şimdi geldi sabırsızlanıyorum başlamak için

o zaman hemen sana biyer tavsiye ediyorum belki gitmişsindir yeni açılmıştı FSM ENDER BAKLAVACISI on puan beş yıldız verdik biz kendisine cumartesi akşamı

Ayol tüm kasım anneleri baklavacı çıktı ya :) ahahahah
Oku bakalım Birgencim, ben 2 aydır bitiremedim ilk kitabı ama az kaldı

Ahhahhahah ben dün neler yaptım pişirdim bi bilsen :) kocam bile şaşırdı eheheh bugün evde yemek cennetinde.
İrmikli sütlü güzel bi tatlı bileniniz var mı kızlar? Bu ara bi can çekmesi durumu var da :)

Ya bende çok yapıyorum evde, inan cumartesi eşime güllaç yapayım dedim. Çok sever çünkü, baktım güllaçı yapsam dolapta koyacak yer yok dedim dolap boşalsın öyle yaparım artık, bici bici yapmıştım buzlu falan çok seviliyor bizde.

Ben geçen bu tatlıyı yaptım, soğuk soğuk ve de vişneli çok sevdi eşim. Üstü vişneli altı irmikli

http://www.nefisyemektarifleri.com/visneli-puding-tatlisi/

2 yaşmıııı ben kızımı 2 aylık ayırdım ve 2 aylıktan beri kendi kendine uyumaya alıştırdım halt etmiş onlar

Valla bana da öyle geldi, 2 yaş nedir yani ne bileyim. Bence ayrı oda da yatamayan çocuklar değil, anneleri. Çocuklar aslında her an hazır olabiliyorlar küçük yaşta ama anneler hazır olmuyor

süper canım çok sevindimmm

saol canmm..sende tavsiye üzerinemi almayı düşünüyodun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım, bizde sağlıklı olsun yeter dedik zaten. Bir de ayrıntılı ultrasona bakan doktor hiç konuşmuyordu, deli etti beni. Artık en sonunda bir zahmet, "maşallah herşey çok güzel" dedi. İçimden dedim "zahmet oldu"

Ya o Ender baklavacısının asıl ilk yeri Yeşil'de. Benim evin üst tarafı kalıyor sayılır yani, onun bir de ev baklavası var, bir de tulumbası ayy neyseeee akşama bize yine tatlıcı yolu gözüküyor anlaşıldı. Yok yani, ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ama, benim kız sürekli tatlı istiyor

yaptırdınmı sen tatlişkom bede diyorum bende diyorum acep yaptırmasam mı şeker yüklemesini

canım benım bır arkadaş yeni yaptırdı 200den baya yüksek değer cıktı gebelik sekerı varmış yanı dr hemen endokrın blmne git demiş dedim karatayı dinlese ortaya çıkmayacaktı ınanmayın bu karatayın sözlerine kadın doğumcularınıza güvenin gebelik sekerı bebek acısndan tehlıkelı 50 gr seker yüklemesını drlar açıklıyor 1.5 dilim baklavaya eşitmiş bayramda yemıycekmısınız okadarını

Ayol tüm kasım anneleri baklavacı çıktı ya :) ahahahah
Oku bakalım Birgencim, ben 2 aydır bitiremedim ilk kitabı ama az kaldı

Pişman değilim yine olsa yine yine yaparım bide ben gece arkadaşlarla sahuru dışarıda yapalım diye çıktığımız yedim gecenin 3ünde
ama uzun süre idare etsin bebeğim doktorum şerbetli tatlı ve hamur işine karşı uyarmıştı
senin ki pek masum bi tatlı istemiş yerim ben onu

9yemek kaşığı irmik
9yemek kaşığı toz şeker
1lt süt
bunları ocaktan indirmeden önce 1pk vanilya 1 yemekkaşığı tereyağ 2dk daha kaynat
sonra borcama yarısını dök arasına kakaolu bisküvi bir sıra diz üzerine kalan tatlıyı dök buzdolabına en basitinden benim bildiğim tarif budur
bide irmik helvası bilirim canım o kadar

saol canmm..sende tavsiye üzerinemi almayı düşünüyodun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım biz e-bebekte eşimle baktık görevliye orta düzey fiyatlı kullanımı kolay hafif bişey istediğimizi söylediğimizde birkaç modelden en çok bununla ilgilendik çokta güzel anlattılar ben sadece bebeğe kıyafet almadığım için şimdilik almayı erteledim son zamanlara doğru yine bir kampanya zamanı bunu alıcaz inş.

Ayy bursalı olupta o ufacık dükkanı bilmemek ayıp olur valla şekerim ama fsm bambaşka bir konsept olmuş
bende ilk 4 yedim ekşiyi tuzluyu ağzıma bi yudum tatlı koymadım ama hakkı çıktı benimki şimdi yeni yeni başladı tatlı istemeye analık işte ne isterse yedirmeye çalışıyoruz

Benim oğlum mütevazidir teyzesi. kolaymış bu tatlı hhihi yapayım bari bugünlerde.
Nlyvz senin vişneliyi de inceliyorum teşkür şekerim.

Hayatım da baklava yemem bende dün iki dilim yedim.. kardeşlerim de şaşırdı sen baklava sever misin diye ben değil oğlum seviyo dedim

bende bende hayatta tatlı sevmeyen ben son gülerde tatlı yer oldummm

Günaydın arkadaşlar. Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Ben de Cumartesi Dr a gittim. Benim arada bir en alt kısımda özel bölgede ağrım oluyo. O kadar ağrıyo ki bazen zor yürüyorum. Bunu Dr a söyledim. Bazı gebelerde karşılaşılan bir durummuş, magnezyum eksikliği belirtisiymiş. Bu duruma kramplar da eşlik edebilirmiş.Suda eritilen magnezyum takviyesi bi ilaç verdi. Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?

O zaman orayı bir ziyaret etmek farz oldu

Valla bende yok ama, cumartesi günü doktorum sordu kramp falan var mı diye "yok" dedim. Olursa söyle magnezyum eksikliğinden oluyor, vitamin veririm dedi.Olabilir şeyler demek ki.

Merhaba annişler bizde dün bu arabada karar kıldık ve aldık 700 tl tuttu travel sistem ebebekte

bende var canım hem kramp hemde o ağrı...benimde herseyime bakıldı ve doktorum magnezyum verdi..

ccanmbende kullnyrm magnezym ozel bolge deglde bacagma kramp giryo sabaha karsi buna ragmn ihmal edyrm kullnmayi endselnmee yani tek deglsn

Bendede oldu 3 hafta önce benimkinin sebebi plasentanın rahim ağzına yakın olmasından dolayı bebek sürekli ayaklarıyla baskı yaptığı için
tek çare yorulmamak ve fırsat buldukça yatıp dinlenmek oldu

Eki Görüntüle 1180375
Eki Görüntüle 1180376
Merhaba annişler bizde dün bu arabada karar kıldık ve aldık 700 tl tuttu travel sistem ebebekte

Güle güle kullanın tatlım bu modelde güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…