Allah kabul etsin inşallah herşey yolundadır :)[/QUOT. Âmin canım yolunda çok şükür senin nasıl gidiyo devammı oruç tutmaya bi sıkıntı varmı
çok şükür bi sıkıntı yok ama son saatlerde artk hal kalmıyo oda normal :) iftardan snrada acaip yorgunluk çöküyor. kendime zor geliyorum.
Eki Görüntüle 1180375
Eki Görüntüle 1180376
Merhaba annişler bizde dün bu arabada karar kıldık ve aldık 700 tl tuttu travel sistem ebebekte
kızlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı ?
inş canımm çok korku ve heyecan var yahuu...
tabi canım ekleyim bak..anne yüzüne bakar şekilde kurduk hep canım...sırtı dönük olunca kolu öyle uzun olmuyor..
Eki Görüntüle 1180440 Eki Görüntüle 1180441 Eki Görüntüle 1180442 Eki Görüntüle 1180443 Eki Görüntüle 1180444 Eki Görüntüle 1180439
Biberon ve emzik alanlar hangi markalardan aldınız, fotoğrafları varsa paylaşır mısınız... ya onlardan başlıyım dedim kafam çorba oldu valla :44:
Canım güle güle kullanın ben beğendim ve o oturak kısmı yukarı da çıkıyor değil mi ben hep böyle bişi istedim yani bebek çok aşağıda olmasın yukarda olsun istiyordum sanırım bunda o özellik var değil mi hangi marka hangi modeli canım ?
Canım ben iki biberon ve bi tane emzik aldım henüz o kadar.. Bi tane biberonu avent aldım diğerini de Dr Brown's dan aldım... Emzik de avent...
evet canım ben yaptırdım. 4 gün kolum ağrıdı sonra
Ben de yaptırdım canım geçen ayın 17 sinde.. Bir de bu ayın 17 sinde çağırdılar..
Kızlar o özel bölgenin adım attıkça ayaklarınızı kaldırdıkça ağrıması kasılması, kasıkların da öyle olması magnezyum eksikliğinden mi olurmuş... Ben de de var 1 aydır nerdeyse yeni yeni hafifliyor ama geçmedi hala..
canım zaten baya tepede..
o büyük olan bebek arabası port bebe gibi yatakta oluyor canım..
sunny baby sb-830 istersen bak netten detaylı özelliklerine..
Canım güle güle kullanın ben beğendim ve o oturak kısmı yukarı da çıkıyor değil mi ben hep böyle bişi istedim yani bebek çok aşağıda olmasın yukarda olsun istiyordum sanırım bunda o özellik var değil mi hangi marka hangi modeli canım ?
Canım ben iki biberon ve bi tane emzik aldım henüz o kadar.. Bi tane biberonu avent aldım diğerini de Dr Brown's dan aldım... Emzik de avent...
yok canım o puset yani ana kucağı..Tamam canım sağol... Yani o hani üstte olan ekstra bi anakucağı mı yoksa o alttakinin yukarı çekilmiş halimi onu tam anlamadım onu incelim :)
Bende Bursalıyımmmm ama eşim Antalyalı olduğu için burda yaşıyoruz. Bursa'yı o kadar özlüyorum ki kızlar anlatamam. 2,5 sene oldu ve ben hala buraya alışamadım(
valla aynen de böyle
balıkesir canım, bakıcaz artık tatilde gidince, hiç araştırmadım daha, fiyatlar daha uygundur mutlaka
ben bu uyku halimden bir türlü kurtulamıyorum kızlarrr, başımı nereye koysam orda kalıyorum, kitap okuyorum, oturarak başlıyorum okumaya en son dümdüz uzanmış ve kitap elimden düşmüş uyanıyorum, ne yapsam geçmiyor bu hal
hiç örgü ören yok mu aranızda? örgü birşeyler başlayacağım, meraklı birileri varsa başlayalım hadiiii
ekim eylül annelerine falan mı baksam onlar yapar belki
bende bugün yaptırcam inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?