2014 Kasım Anneleri

Son düzenleme:
kızlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı ?

Ben de yaptırdım canım geçen ayın 17 sinde.. Bir de bu ayın 17 sinde çağırdılar..

Kızlar o özel bölgenin adım attıkça ayaklarınızı kaldırdıkça ağrıması kasılması, kasıkların da öyle olması magnezyum eksikliğinden mi olurmuş... Ben de de var 1 aydır nerdeyse yeni yeni hafifliyor ama geçmedi hala..

Canım güle güle kullanın ben beğendim ve o oturak kısmı yukarı da çıkıyor değil mi ben hep böyle bişi istedim yani bebek çok aşağıda olmasın yukarda olsun istiyordum sanırım bunda o özellik var değil mi hangi marka hangi modeli canım ?

Biberon ve emzik alanlar hangi markalardan aldınız, fotoğrafları varsa paylaşır mısınız... ya onlardan başlıyım dedim kafam çorba oldu valla :44:

Canım ben iki biberon ve bi tane emzik aldım henüz o kadar.. Bi tane biberonu avent aldım diğerini de Dr Brown's dan aldım... Emzik de avent...

canım zaten baya tepede..
o büyük olan bebek arabası port bebe gibi yatakta oluyor canım..

sunny baby sb-830 istersen bak netten detaylı özelliklerine..

anna benimde bu hafta varr unutmuştummm

canım zaten baya tepede..
o büyük olan bebek arabası port bebe gibi yatakta oluyor canım..

sunny baby sb-830 istersen bak netten detaylı özelliklerine..

Tamam canım sağol... Yani o hani üstte olan ekstra bi anakucağı mı yoksa o alttakinin yukarı çekilmiş halimi onu tam anlamadım onu incelim :)

Dr. Browns a iyi diyolar gaz oluşumunu önlüyomuş.. kaç cc lik senin aldıkların geniş ağızlı mı ayy ne çok özellikleri varmış yaa

Tamam canım sağol... Yani o hani üstte olan ekstra bi anakucağı mı yoksa o alttakinin yukarı çekilmiş halimi onu tam anlamadım onu incelim :)
yok canım o puset yani ana kucağı..
1 yaşına kadar o kullanılıyormuş..
hemde oto koltuğu canım

Bende Bursalıyımmmm ama eşim Antalyalı olduğu için burda yaşıyoruz. Bursa'yı o kadar özlüyorum ki kızlar anlatamam. 2,5 sene oldu ve ben hala buraya alışamadım(

Bursa'dan sonra Antalya, gerçekten zor olmalı, ama önemli olan yuvanda mutlu olmak. Nerede olursan ol
valla aynen de böyle

arada muhteşem farklar var gerçekten.

Valla ben örgü örsem bile kenara koyar 2 dk gözümü kapayayım der uyurum. Nerde köşe bulsam uyuklar oldum bu ara.
az önce yarım saat uyudum iş yerinde koltukta, bide akşam 19:00 gibi yatıp ya 1 saat sonra kalkıyorum ya da hızımı alamayıp sabaha kadar uyuyorum dostum.. uuu gene de yetmeyebilio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…