2014 Kasım Anneleri

hayırlı olsun güle güle kullanın, yetişemeseydin de üzülürdün belki yapabilirdim diye düşünürdün boş ver girdiğin iyi olmuş hakkında hayırlısı olsun

Selam kizlar :) bir sürü sayfa olmuş gene. Okuyamadim hepsini. Islerimi bitirip okuyacam. Şuan evi duzenliyorum yarin tatile gidiyoruz Agustos sonuna kadar.sabahtan beri onunla uğraşıyorum. Cok yoruldum vallah.
Yalniz aklima takildi ilk defa hamile iken ucaga binecegim. Bu x-raylerden gecme işini çözen var mi?

bende var canım hem kramp hemde o ağrı...benimde herseyime bakıldı ve doktorum magnezyum verdi..

Canım çok saol. Çok kafama takıyodum ben bunu. Kramp çoğu kişide olabiliyor ama özel bölgedeki ağrı daha farklı, resmen ağırlık hissediyorum orda. Bazen hafif bazen daha şiddetli oluyo. O zaman magnezyum kullanalım. Rabbim çaresiz dert vermesin

ccanmbende kullnyrm magnezym ozel bolge deglde bacagma kramp giryo sabaha karsi buna ragmn ihmal edyrm kullnmayi endselnmee yani tek deglsn

Bazen bacağıma da giriyo canım. Herkeste farklı bölgelerde olabiliyormuş. Sende ihmal etme, dikkat et kendine. Allahım hepimizin bebişlerini ve bizleri korusun.

Güle güle kullanın güzel günlerde inşallah vallaha ben kış da olsa çıkmak zorundayım oğlumu okula götürmek zorundayım ha biraz babası birazda abisi götürür ben toparlanana kadar sonra inşallah kızımla ben götürürüm daha da dinç olurlar soğukta sakınan göze çöp batarmış hayırlısıyla o günler bi gelsin amiiiiiiiiin

herşey gönlüne göre olsun canım, eğitimini bilmiyorum ama kpss şansın varsa mutlaka dene, bebişlerin şansına güveniyorum ben, herşey güzel olacak allahın izniyle

balıkesir canım, bakıcaz artık tatilde gidince, hiç araştırmadım daha, fiyatlar daha uygundur mutlaka

ben bu uyku halimden bir türlü kurtulamıyorum kızlarrr, başımı nereye koysam orda kalıyorum, kitap okuyorum, oturarak başlıyorum okumaya en son dümdüz uzanmış ve kitap elimden düşmüş uyanıyorum, ne yapsam geçmiyor bu hal

hiç örgü ören yok mu aranızda? örgü birşeyler başlayacağım, meraklı birileri varsa başlayalım hadiiii

ekim eylül annelerine falan mı baksam onlar yapar belki

valla canım ben örgünün ö sünden anlamam annem örüyor birşeyler..patik battaniye yelek falan

Allah izin verirse girecem sinava canimm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende Bursalıyımmmm ama eşim Antalyalı olduğu için burda yaşıyoruz. Bursa'yı o kadar özlüyorum ki kızlar anlatamam. 2,5 sene oldu ve ben hala buraya alışamadım(

valla canım ben örgünün ö sünden anlamam annem örüyor birşeyler..patik battaniye yelek falan

çok anladığımdan değil valla elime şiş almayalı ortaokuldan beri kaç sene oldu kim bilir ama meraklandım deneyeceğim, annesinin el emeği birşeyleri olsun kuzumun ya hu kötü olursa evde gizli giydiririm

Allah izin verirse girecem sinava canimm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah gönlüne göre olur canım

doğru canım ya evde olsam bende örerdim birşeyler..
annem tek tığla patik ördü çok kolay diyordu..
bir bak modellere kolay şeylerden başla..

ınsallah guzel sonucların gelır cnım sınavdan bebek arabası ıcınde artık terattut etme bence aldın ınsallah memnunda kalıcaksın darıısı bıze bıraz buyuk demıssın ama ben zaten hep buyuk arabalara baktım buzamana kadar wollex ve kraft ta begendıgım sadece araba 16 kg du esım vazgecırdı ev 4. kat napıcan sen nasıl tasıcan dıye haklı olsun bıraz buyuk olması ıı gosterıslı olsun mnıklerın arabaları

evet canım baya baya gösterişli şekerimmm..

Gününüzün ikinci yarısı ilk yarısından daha da güzel geçsin güzel anneler ve melekleri
:119::119::119:

Sanada Günaydın canım hele Bi doğuralımda gerisi gelir inşallah bende almanya doğumluyum anlayışlar davranışlar çok farklı

valla aynen de böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…