- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
günaydınn güzel annişlerrr
c.tesi sınava zor yetiştik..aman Allahım konyada ben öyle trafik görmedim..tam 1 saat yol sürdüki konyada en uzak yer yarım saat..
5 dk kala sınava yetiştim..hoş yetişmeseydim daha iyi olacaktı..öyle tarih soruları vardıki tarihe gömüldük resmen..
çalışıp emek verenlee yazık oldu yanii...
dünde bebek arabamızı aldıkkhala tereddütyetim doğru bir kararmıydı diye ama olan oldu artık aldık ve bitti
bende var canım hem kramp hemde o ağrı...benimde herseyime bakıldı ve doktorum magnezyum verdi..
Bendede oldu 3 hafta önce benimkinin sebebi plasentanın rahim ağzına yakın olmasından dolayı bebek sürekli ayaklarıyla baskı yaptığı için
tek çare yorulmamak ve fırsat buldukça yatıp dinlenmek oldu
Bende bebek aşağıda baskıdan olan bir ağrı gibi düşünmüştüm. Ama Dr onunla ilgili bişey demedi. Dikkat et canım kendine.
ccanmbende kullnyrm magnezym ozel bolge deglde bacagma kramp giryo sabaha karsi buna ragmn ihmal edyrm kullnmayi endselnmee yani tek deglsn
Eki Görüntüle 1180164
günaydın kızlarr..bende bunu aldım dün..kızkardeşimde ana kucağı var nunanın,bana vercek..travel olcak yani..kullanıcı yorumları olumlu..inş memlun kalırız..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende öyle, bebek arabasin dogumdan snra alacm, ama eger pusetiyle takim görürsem alacam. 2,3 bilezik kaldi onlari bozdurcam belki de.. bebegim doguncada 6 ay falan snra iş arayacam.. Babaannesi yada anneannesi bakar artik.. Bi işe gircem Allah Izin verirse. Bugune kadar bulamadim, cok ugrastim.. Rabbim bebegim için bana saglam bi iş verir insallahh.. sigortam olsn, asgari ucret bana yeter..
Memleket neresi? Memleketten hangi hastanede doğurma şansın var? İst. te gfiyatlar katlanıyo malum.
Uzmanların fikirleri çatışıyo, Adem Güneş 4 yaşına kadar ağlayan çocuğa şımarık deyip kızmayın diyor, yanınızda yatırın 2 sene diyor. Ama çok beğendiğim başka bi psiko amca Nusret Kaya ise, bireyler yalnız uyumalıdır bebek ise 6 aydan sonra ayrılmalıdır, aksi halde bazı psikolojik sorunlar olabiliyor der. Adem Güneşi yeni okuyorum Nusret Kayayı 10 senedir bilirim ve bana çok mantıklı gelir. Bakalım işte bi bebiş doğsunda neler neler yapmam dediklerimi yapıcam, yaparım dediklerimi yapamayacağım kimbilir :)
herşey gönlüne göre olsun canım, eğitimini bilmiyorum ama kpss şansın varsa mutlaka dene, bebişlerin şansına güveniyorum ben, herşey güzel olacak allahın izniyle
balıkesir canım, bakıcaz artık tatilde gidince, hiç araştırmadım daha, fiyatlar daha uygundur mutlaka
ben bu uyku halimden bir türlü kurtulamıyorum kızlarrr, başımı nereye koysam orda kalıyorum, kitap okuyorum, oturarak başlıyorum okumaya en son dümdüz uzanmış ve kitap elimden düşmüş uyanıyorum, ne yapsam geçmiyor bu hal
hiç örgü ören yok mu aranızda? örgü birşeyler başlayacağım, meraklı birileri varsa başlayalım hadiiii
ekim eylül annelerine falan mı baksam onlar yapar belki
herşey gönlüne göre olsun canım, eğitimini bilmiyorum ama kpss şansın varsa mutlaka dene, bebişlerin şansına güveniyorum ben, herşey güzel olacak allahın izniyle
balıkesir canım, bakıcaz artık tatilde gidince, hiç araştırmadım daha, fiyatlar daha uygundur mutlaka
ben bu uyku halimden bir türlü kurtulamıyorum kızlarrr, başımı nereye koysam orda kalıyorum, kitap okuyorum, oturarak başlıyorum okumaya en son dümdüz uzanmış ve kitap elimden düşmüş uyanıyorum, ne yapsam geçmiyor bu hal
hiç örgü ören yok mu aranızda? örgü birşeyler başlayacağım, meraklı birileri varsa başlayalım hadiiii
ekim eylül annelerine falan mı baksam onlar yapar belki
Aynen canım, bizde sağlıklı olsun yeter dedik zaten. Bir de ayrıntılı ultrasona bakan doktor hiç konuşmuyordu, deli etti beni. Artık en sonunda bir zahmet, "maşallah herşey çok güzel" dedi. İçimden dedim "zahmet oldu"
Ya o Ender baklavacısının asıl ilk yeri Yeşil'de. Benim evin üst tarafı kalıyor sayılır yani, onun bir de ev baklavası var, bir de tulumbası ayy neyseeee akşama bize yine tatlıcı yolu gözüküyor anlaşıldı. Yok yani, ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ama, benim kız sürekli tatlı istiyor
valla canım ben örgünün ö sünden anlamamannem örüyor birşeyler..patik battaniye yelek falan
Allah izin verirse girecem sinava canimm..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok anladığımdan değil valla elime şiş almayalı ortaokuldan beri kaç sene oldu kim bilirama meraklandım deneyeceğim, annesinin el emeği birşeyleri olsun kuzumun ya hu kötü olursa evde gizli giydiririm
inşallah gönlüne göre olur canım
günaydınn güzel annişlerrr
c.tesi sınava zor yetiştik..aman Allahım konyada ben öyle trafik görmedim..tam 1 saat yol sürdüki konyada en uzak yer yarım saat..
5 dk kala sınava yetiştim..hoş yetişmeseydim daha iyi olacaktı..öyle tarih soruları vardıki tarihe gömüldük resmen..
çalışıp emek verenlee yazık oldu yanii...
dünde bebek arabamızı aldıkkhala tereddütyetim doğru bir kararmıydı diye ama olan oldu artık aldık ve bitti
ınsallah guzel sonucların gelır cnım sınavdan bebek arabası ıcınde artık terattut etme bence aldın ınsallah memnunda kalıcaksın darıısı bıze bıraz buyuk demıssın ama ben zaten hep buyuk arabalara baktım buzamana kadar wollex ve kraft ta begendıgım sadece araba 16 kg duesım vazgecırdı ev 4. kat napıcan sen nasıl tasıcan dıye haklı olsun bıraz buyuk olması ıı gosterıslı olsun mnıklerın arabaları
Eki Görüntüle 1180164
günaydın kızlarr..bende bunu aldım dün..kızkardeşimde ana kucağı var nunanın,bana vercek..travel olcak yani..kullanıcı yorumları olumlu..inş memlun kalırız..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaaaa inanamıyorum ne kadan doğru, beni annem Almanyada doğurmuş ve senelerce orada yaşamanın ve çalışmanın getirdiği adet usül ile büyütmüş. Bebek dergisinde bebek banyosu için kaynatılıp ılıtılmış su yazıyo anne dediğimde beni iyice saçmalamakla suçladı :) Dediğiniz gibi hem çalışmış hem beni büyütmüş kimse bakmamış bana başka. Doğduktan sonra her gün çıkarmış hava aldırmış. Yanında yatırmamış hiç odama götürmüş vs... Bu tamamen avrupa kafası. Ama şu an öğrendiğim bilgiye göre birkaç ay bebeğin anne yanında olması ve 6 aydan sonra odasında yatırılması özgüven gelişimi açısından iyiymiş. 6 aydan sonra çocuğun anne baba yanında yatması beyin gelişimi açısından ciddi zararlara sebep oluyormuş .
Ya tabi ki, Allah sağlık versin. Herhangi bir sorun olmaması durumundan bahsettim bende. Bir yazı buldum çok hoşuma gitti
avrupalı bebek, eğer kendisi ya da annesi hayati risk altında değilse doktor yüzü görmeden, ebeler tarafından doğurtulur.
türk bebek, ailesinin sosyal konumuna göre ya ebe yüzü bile göremez, ya da saatlerce sürecek doğumla uğraşmak istemeyen jinekologlar tarafından sezaryenle dünyaya getirtilir.
avrupalı bebek daha 3 günlükken ailesi ile birlikte parka, alışverişe, gezmeye gider.
türk bebek 40'ı çıkmadan camdan bile baktırılmaz.
avrupalı bebek her gün mutlaka temiz hava alması için, yağmur çamur demeden dışarıya çıkarılır ve gezdirilir.
türk bebek üşütür, hasta olur korkusuyla tüm kışı evde hapis geçirir.
avrupalı bebek mikroplarla ve bakterilerle dost yaşar, bu yüzden de kolay kolay hasta olmaz, hastalansa da ayakta atlatır.
türk bebek, her türlü bakteriden arındırılmış süper titiz ev ortamının ve temiz havasızlığın da etkisiyle çok sık hastalanır, akabinde antibiyotiğe boğulur.
avrupalı bebek kış günü bile ince giydirilir.
türk bebek yaz günü yün battaniye ile örtülür.
avrupalı bebek henüz 4 aylıktan itibaren mahalle kütüphanesinde okuma saatlerine, mahalle okulundaki oyun gruplarına katılmaya başlar.
türk bebek aman hasta olur, daha çok küçük vs. diye evde hapis demiştik.
avrupalı bebeğin annesi, çalışma haklarını kaybetmeden 2-3 yıla kadar iş yerinden izin alıp çocuğuna kendisi bakabilir.
türk bebeğin annesinin sözde devletin verdiği, resmi hakkı olması gereken doğum izni bile, eleman yok diye müdürü tarafından, kafadan iptal edilebilir.
avrupalı bebeğin bakımında öncelikle anne ve baba söz sahibidir.
türk bebeğin bakımında yan komşu bile anne babadan daha çok söz sahibidir.
avrupalı bebek aileye yeni katılmış birey muamelesi görür.
türk bebek uzaydan gelmiş olağanüstü varlık muamelesine maruz kalır.
avrupalı bebek, daha doğar doğmaz kendi odasına alınır, özgüveni gelişir
türk bebek 5 yaşına kadar anne babasıyla yatar
öpleden sonra ayrıntılu usg miz var radyolojide..hoca bakacak çok heyecanlıyımmm
evet canım baya baya gösterişli şekerimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?