2014 Kasım Anneleri

saol canmm daha ii si sana olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bak annem örmüş bunu..ponponlu ip..sen örüyorsun dümdüz ponponlarda böyle çıkıyor arada..yumuşacık oldu..
tek tarafında ponpon yok..

Son düzenleme:
Bursa'dan sonra Antalya, gerçekten zor olmalı, ama önemli olan yuvanda mutlu olmak. Nerede olursan ol

arada muhteşem farklar var gerçekten.

Haklısın canım en önemlisi mutlu olmak. Ki çok şükür mutluyum. Ama uzaklık çok zor. Bursa'nın farklı bir havası var, maneviyatı var. Antalyada o yok ama şehir olarak güzel. İşte herkesin kendi memleketi en güzeli. Allahım herkesi yuvasında mutlu huzurlu kılsın..

ben battaniye örüyom az kaldı bitsin eklerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biberon ve emzik alanlar hangi markalardan aldınız, fotoğrafları varsa paylaşır mısınız... ya onlardan başlıyım dedim kafam çorba oldu valla :44:

Canım ben bunu Hepsi buradadan aldım 28 tl ye çiftli, dün hello baby de 12 tl ye gördüm saçımı başımı yolacaktım. herşeyi aynı yerden almayın aman bişiy ucuzken diğeri kazık olabiliyo.

Bu emzik gece parlıyo, yatağında hemen görebilirm diye düşündüm çok şirin geldi bana. Avent philips in markasıymış .

Dr. Browns a iyi diyolar gaz oluşumunu önlüyomuş.. kaç cc lik senin aldıkların geniş ağızlı mı ayy ne çok özellikleri varmış yaa

Valla canım cc sini hatırlamıyorum :44: Ama sanırım 2 numaraydı

yok canım o puset yani ana kucağı..
1 yaşına kadar o kullanılıyormuş..
hemde oto koltuğu canım

Anladım canım

Parlaması iyi çok kayboluyor.. yenidoğan için mi bu ikiside farklı aylar mı?

Merhaba arkadaşlar 20 haftama girdim dişetlerimde ödem oldu çok kötü ağrı yapıyor yanmada tabi benim gibi olanınız varmı? Diş hekimine gittim hiç bişey önermedi ve tavsiye etmedi. Kızlar ilk aşı için beni sağlık ocağından henüz aramadılar siz hangi haftada yaptırdınız?

kızlar radyolojiden geldim şimdi ayrıntılım yapıldı..yaklaşık yarım saat sürdü..
sıpam iyiymiş..herşeyi haftası ile uyumlu..elini emiyordu..usg yi yüzüne götürünce ağzını açıp kapatmaya başladı çenesiz olacakmış bizimki..çok konuşuo bıdı bıdı dedi

Son düzenleme:
İkiside aynı, benim emzikte 0-3 ay yazdığını hatırlıyorum ama nette bulamadım, belkide yanlış hatırllıyorumdur :)

Biberon aldın mı peki yaa bu iş sandığımdan zor gerildim bakarken cam var yok pp.. yok pes.. kaç cc olcak oynatmayaa az kaldıı

Geçmis olsun canım...Ası için 20. haftadan sonra baslıyor izlem arayıp haber verirler mutlaka endiselenme gidip yaptırmasan bile evine kadar gelirler yoksa puanları düsüyor.

Bende diş ağrısı çok çektim, gerçekten çok zor. Sana tavsiyem; 7-8 tane karanfili ez( ben havanda yaptım) onu yarım çay bardağı suda beklet. Suyun rengi değişince( kahverengi oluyo) yutmadan 2-3 defa gargara yap. Bunu gündüz ve gece yatmadan yap. Karanfilin antiseptik özelliği var canım. Dişteki mikropları öldürüyor. İnşallah rahatlarsın yapınca. Çok geçmiş olsun.

Bu arada ben ilk aşımı 18. Haftada yapmıştım. 22. Haftada da 2. Aşım var. Bence bir an önce sağlık Ocağı'na gidip sormalısın.

Hadi gözün aydın maşallah bebişine

Gözünaydın canım:))))) valla imkan olsada evimizde usg cihazı olsa keşke:)) 24 saat izlemek istiyo insan

İnsan nasıl hafifliyor bunları atlatınca.Gözün aydın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…