Güle güle kullanın güzel günlerde inşallah vallaha ben kış da olsa çıkmak zorundayım oğlumu okula götürmek zorundayım ha biraz babası birazda abisi götürür ben toparlanana kadar sonra inşallah kızımla ben götürürüm daha da dinç olurlar soğukta sakınan göze çöp batarmış hayırlısıyla o günler bi gelsin amiiiiiiiiin
güle güle kullanın canım , çok güzel
çok anladığımdan değil valla elime şiş almayalı ortaokuldan beri kaç sene oldu kim bilirama meraklandım deneyeceğim, annesinin el emeği birşeyleri olsun kuzumun ya hu kötü olursa evde gizli giydiririm
inşallah gönlüne göre olur canım
Bursa'dan sonra Antalya, gerçekten zor olmalı, ama önemli olan yuvanda mutlu olmak. Nerede olursan ol
arada muhteşem farklar var gerçekten.
herşey gönlüne göre olsun canım, eğitimini bilmiyorum ama kpss şansın varsa mutlaka dene, bebişlerin şansına güveniyorum ben, herşey güzel olacak allahın izniyle
balıkesir canım, bakıcaz artık tatilde gidince, hiç araştırmadım daha, fiyatlar daha uygundur mutlaka
ben bu uyku halimden bir türlü kurtulamıyorum kızlarrr, başımı nereye koysam orda kalıyorum, kitap okuyorum, oturarak başlıyorum okumaya en son dümdüz uzanmış ve kitap elimden düşmüş uyanıyorum, ne yapsam geçmiyor bu hal
hiç örgü ören yok mu aranızda? örgü birşeyler başlayacağım, meraklı birileri varsa başlayalım hadiiii
ekim eylül annelerine falan mı baksam onlar yapar belki
Biberon ve emzik alanlar hangi markalardan aldınız, fotoğrafları varsa paylaşır mısınız... ya onlardan başlıyım dedim kafam çorba oldu valla :44:
Dr. Browns a iyi diyolar gaz oluşumunu önlüyomuş.. kaç cc lik senin aldıkların geniş ağızlı mı ayy ne çok özellikleri varmış yaa
yok canım o puset yani ana kucağı..
1 yaşına kadar o kullanılıyormuş..
hemde oto koltuğu canım
canım bak annem örmüş bunu..ponponlu ip..sen örüyorsun dümdüz ponponlarda böyle çıkıyor arada..yumuşacık oldu..
tek tarafında ponpon yok..Eki Görüntüle 1180458 Eki Görüntüle 1180457
Canım ben bunu Hepsi buradadan aldım 28 tl ye çiftli, dün hello baby de 12 tl ye gördüm saçımı başımı yolacaktım. herşeyi aynı yerden almayın aman bişiy ucuzken diğeri kazık olabiliyo.
Eki Görüntüle 1180459
Bu emzik gece parlıyo, yatağında hemen görebilirm diye düşündüm çok şirin geldi bana. Avent philips in markasıymış .
Parlaması iyi çok kayboluyor.. yenidoğan için mi bu ikiside farklı aylar mı?
Bu ne peki? Battaneye falan mi.
İkiside aynı, benim emzikte 0-3 ay yazdığını hatırlıyorum ama nette bulamadım, belkide yanlış hatırllıyorumdur :)
Geçmis olsun canım...Ası için 20. haftadan sonra baslıyor izlem arayıp haber verirler mutlaka endiselenme gidip yaptırmasan bile evine kadar gelirler yoksa puanları düsüyor.Merhaba arkadaşlar 20 haftama girdim dişetlerimde ödem oldu çok kötü ağrı yapıyor yanmada tabi benim gibi olanınız varmı? Diş hekimine gittim hiç bişey önermedi ve tavsiye etmedi. Kızlar ilk aşı için beni sağlık ocağından henüz aramadılar siz hangi haftada yaptırdınız?
Merhaba arkadaşlar 20 haftama girdim dişetlerimde ödem oldu çok kötü ağrı yapıyor yanmada tabi benim gibi olanınız varmı? Diş hekimine gittim hiç bişey önermedi ve tavsiye etmedi. Kızlar ilk aşı için beni sağlık ocağından henüz aramadılar siz hangi haftada yaptırdınız?
kızlar radyolojiden geldim şimdi ayrıntılım yapıldı..yaklaşık yarım saat sürdü..
sıpam iyiymiş..herşeyi haftası ile uyumlu..elini emiyordu..usg yi yüzüne götürünce ağzını açıp kapatmaya başladı çenesiz olacakmış bizimki..çok konuşuo bıdı bıdı dedi
kızlar radyolojiden geldim şimdi ayrıntılım yapıldı..yaklaşık yarım saat sürdü..
sıpam iyiymiş..herşeyi haftası ile uyumlu..elini emiyordu..usg yi yüzüne götürünce ağzını açıp kapatmaya başladı çenesiz olacakmış bizimki..çok konuşuo bıdı bıdı dedi
Hadi gözün aydın maşallah bebişine
Gözünaydın canım:))))) valla imkan olsada evimizde usg cihazı olsa keşke:)) 24 saat izlemek istiyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?