2014 Kasım Anneleri

Teşekkür ederim sağol sağlık ocağından bir türlü aramadılar en iyisi yarın sabah bir uğrayayım ben yapsınlar.

Gözünaydın canım:))))) valla imkan olsada evimizde usg cihazı olsa keşke:)) 24 saat izlemek istiyo insan

CD veriyorlar ya kalan aylarda al bunla teselli et kendini dercesine:))benim bozuk çıktı cd tekrar alcaz hastaneden bakalım.

evet canım birbirimizden güzel haberler aldıkça hafifliyoruzz... hepimiz hep güzel şeyler duyalım inşş

Oh oh sevindim canım, her zaman böyle güzel haberler al inşallah.
Biberon aldın mı peki yaa bu iş sandığımdan zor gerildim bakarken cam var yok pp.. yok pes.. kaç cc olcak oynatmayaa az kaldıı

valla ben biberon almadım, sütüm geldikçe emziricem, ilk 6 ay su bile vermeye gerek yok, biberon ihtiyacı olmaz dedim, olsada gider alırım diye düşündüm ama bitane ufak alacam galiba, pp denen şeyler iyiymiş camın bi dezavantaıj vardı unuttum, cam da alabilirim farketmez, abartma çok. deli gibi araştır araştır insan piskopat oluyo.
O değilde benim kendime bol bol bi sütyen almam lazım ne alıcam yumuşacık tutan bilemiyorum. fırlatıp atasım var sütyenlerimi yanıyom

CD veriyorlar ya kalan aylarda al bunla teselli et kendini dercesine:))benim bozuk çıktı cd tekrar alcaz hastaneden bakalım.

Benim ayrıntılı usg 20 gün sonra inşallah. Hemşire cd verdiklerini söylemişti. Bence de o cd yi en yakın zamanda tekrar almalısın canım. Bebişlerimiz gelene kadar özlemimizi o cd ile gideririz:)))

saol canımm hepimiz güzel haberler alalım inşş
canım su vermemek yalnışmış..
çok değil günde 2-3 yemek kaşığı kadar su verilmeliymiş şekerim..hem sarılıktan koruyan en büyük etkenlerden biriymiş tatlım

Kom'un sütyenleri mükemmel canım. Bende diğerlerini kullanmıyorum. Onu yıkayıp yıkayıp takıyorum:))) yumuşacık çok rahat.

Tavsiyem biberon al evde dursun hastanede ki bebeklerden de yeğenimden de gördüm sağları solları belli olmuyor elinin altında bulunsun alakasız bi saatte çok ihtiyaç olabiliyor..
Valla benim memişler büyüdü biraz sonra göbek büyüyünce durdu hala eskileri kullanıyorum.. la senza ya bak istersen ben hep ordan alıyorum çok rahat oluyorlar veya da intimissimi

Canım sen yine de al bir tane de olsa biberon evinde bulunsun bebis emmeze tamamını sütün sağar biberona koyarsın birde olası acil durumlarda bebisi götüremezsen seni sütün idare etsin yokluğunda...aç mı kalsın yavrucak annesi

Hayıırrrrr aç kalmasınnn Alırım tamam.. doğru acil bi durum olur vs olur annanesine emanet edebilirim 2 saat. Haklısın düşünemedim. Oy oğlum benim.

Çok şükür gözün aydın olsun annesi konuşmasa konuşmadı deriz

Hayıırrrrr aç kalmasınnn Alırım tamam.. doğru acil bi durum olur vs olur annanesine emanet edebilirim 2 saat. Haklısın düşünemedim. Oy oğlum benim.

yerim seni yaa duygusall annişşş tabi birde süt sağma makinası lazım şekercimm

Selam kızlar, umarım herkes iyidir?

Geçmiş olsun canım, az önce bir doktor arkadaşla konuşuyorduk da, hamilelik çok garip, değişik değişik şeyler olabiliyor diye. Tam da senin bahsettiğinden bahsetmişti. Ablasının hamileliğinde dişetleri şişmiş ve gingivit olmuş. İstersen başka dişçiye sor, rahatlatacak gargara fln tavsiye edebilir. Ya da karbonatlı su ile gargara yapabilirsin.

Gözün aydın canım, oyy yesinler onun çenesini
Bu arada sınav nasıl geçti haftasonu?

Amin canım inşallah, arada gelmiyorsunuz hiç Bursa'ya?

Benim kuzenim war yurtdisinda yasiyo 2 bebisine hamile oda şuan..masallah cok bilgli arastirmaci bi ruha sahip..bi sıkıntım olunca önce ona soruyorum o normal bi durum dglse doktora git diyo:)
Biberon konusundada gecen doktor gaz problemi olmayan cocklar icin dr.browns'un avente göre bi tık zor oldugunu söyledi..
Aventin seti burda 85 tl kuzen burda 15 euro ddi yani oranin fiyatyla burdan iki bibern aliniyo kuzende setini getireyim ben alma Trkiyedn ddi..
Biz direk setini almiş olucz artık aventin..

saol canım benimmm

valla benmi sınava girdim sınavmı bana girdi anlayamadımmm onca yıldır okurum ederim böyle tarih görmedim hayatımdaa

Kızarıklıkların için de Terbisil krem kullana bilirsin canım bizim için uygun.

slm kızlar. renkli doppler yapıldı bugün bana. çok ayrıntılı bişi deil. kemik baş çevresi ölçümü felan yapıldı. ben de zannettim baya bebişi renkli göreceğiz siz de nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…