Bende diş ağrısı çok çektim, gerçekten çok zor. Sana tavsiyem; 7-8 tane karanfili ez( ben havanda yaptım) onu yarım çay bardağı suda beklet. Suyun rengi değişince( kahverengi oluyo) yutmadan 2-3 defa gargara yap. Bunu gündüz ve gece yatmadan yap. Karanfilin antiseptik özelliği var canım. Dişteki mikropları öldürüyor. İnşallah rahatlarsın yapınca. Çok geçmiş olsun.
Bu arada ben ilk aşımı 18. Haftada yapmıştım. 22. Haftada da 2. Aşım var. Bence bir an önce sağlık Ocağı'na gidip sormalısın.
Gözünaydın canım:))))) valla imkan olsada evimizde usg cihazı olsa keşke:)) 24 saat izlemek istiyo insan
evet canım birbirimizden güzel haberler aldıkça hafifliyoruzz...İnsan nasıl hafifliyor bunları atlatınca.Gözün aydın canım...
evet canım birbirimizden güzel haberler aldıkça hafifliyoruzz...hepimiz hep güzel şeyler duyalım inşş
Biberon aldın mı peki yaa bu iş sandığımdan zor gerildim bakarken cam var yok pp.. yok pes.. kaç cc olcak oynatmayaa az kaldıı
CD veriyorlar ya kalan aylarda al bunla teselli et kendini dercesine:))benim bozuk çıktı cd tekrar alcaz hastaneden bakalım.
Oh oh sevindim canım, her zaman böyle güzel haberler al inşallah.
valla ben biberon almadım, sütüm geldikçe emziricem, ilk 6 ay su bile vermeye gerek yok, biberon ihtiyacı olmaz dedim, olsada gider alırım diye düşündüm ama bitane ufak alacam galiba, pp denen şeyler iyiymiş camın bi dezavantaıj vardı unuttum, cam da alabilirim farketmez, abartma çok. deli gibi araştır araştır insan piskopat oluyo.
O değilde benim kendime bol bol bi sütyen almam lazım ne alıcam yumuşacık tutan bilemiyorum. fırlatıp atasım var sütyenlerimi yanıyom
valla ben biberon almadım, sütüm geldikçe emziricem, ilk 6 ay su bile vermeye gerek yok, biberon ihtiyacı olmaz dedim, olsada gider alırım diye düşündüm ama bitane ufak alacam galiba, pp denen şeyler iyiymiş camın bi dezavantaıj vardı unuttum, cam da alabilirim farketmez, abartma çok. deli gibi araştır araştır insan piskopat oluyo.
O değilde benim kendime bol bol bi sütyen almam lazım ne alıcam yumuşacık tutan bilemiyorum. fırlatıp atasım var sütyenlerimi yanıyom
Kom'un sütyenleri mükemmel canım. Bende diğerlerini kullanmıyorum. Onu yıkayıp yıkayıp takıyorum:))) yumuşacık çok rahat.
Canım sen yine de al bir tane de olsa biberon evinde bulunsun bebis emmeze tamamını sütün sağar biberona koyarsın birde olası acil durumlarda bebisi götüremezsen seni sütün idare etsin yokluğunda...aç mı kalsın yavrucak annesi
kızlar radyolojiden geldim şimdi ayrıntılım yapıldı..yaklaşık yarım saat sürdü..
sıpam iyiymiş..herşeyi haftası ile uyumlu..elini emiyordu..usg yi yüzüne götürünce ağzını açıp kapatmaya başladı çenesiz olacakmış bizimki..çok konuşuo bıdı bıdı dedi
Hayıırrrrr aç kalmasınnnAlırım tamam.. doğru acil bi durum olur vs olur annanesine emanet edebilirim 2 saat. Haklısın düşünemedim. Oy oğlum benim.
Çok şükür gözün aydın olsun annesi konuşmasa konuşmadı deriz
Geçmiş olsun canım, az önce bir doktor arkadaşla konuşuyorduk da, hamilelik çok garip, değişik değişik şeyler olabiliyor diye. Tam da senin bahsettiğinden bahsetmişti. Ablasının hamileliğinde dişetleri şişmiş ve gingivit olmuş. İstersen başka dişçiye sor, rahatlatacak gargara fln tavsiye edebilir. Ya da karbonatlı su ile gargara yapabilirsin.Merhaba arkadaşlar 20 haftama girdim dişetlerimde ödem oldu çok kötü ağrı yapıyor yanmada tabi benim gibi olanınız varmı? Diş hekimine gittim hiç bişey önermedi ve tavsiye etmedi. Kızlar ilk aşı için beni sağlık ocağından henüz aramadılar siz hangi haftada yaptırdınız?
Gözün aydın canım, oyy yesinler onun çenesinikızlar radyolojiden geldim şimdi ayrıntılım yapıldı..yaklaşık yarım saat sürdü..
sıpam iyiymiş..herşeyi haftası ile uyumlu..elini emiyordu..usg yi yüzüne götürünce ağzını açıp kapatmaya başladı çenesiz olacakmış bizimki..çok konuşuo bıdı bıdı dedi
Haklısın canım en önemlisi mutlu olmak. Ki çok şükür mutluyum. Ama uzaklık çok zor. Bursa'nın farklı bir havası var, maneviyatı var. Antalyada o yok ama şehir olarak güzel. İşte herkesin kendi memleketi en güzeli. Allahım herkesi yuvasında mutlu huzurlu kılsın..
saol canım benimmmSelam kızlar, umarım herkes iyidir?
Geçmiş olsun canım, az önce bir doktor arkadaşla konuşuyorduk da, hamilelik çok garip, değişik değişik şeyler olabiliyor diye. Tam da senin bahsettiğinden bahsetmişti. Ablasının hamileliğinde dişetleri şişmiş ve gingivit olmuş. İstersen başka dişçiye sor, rahatlatacak gargara fln tavsiye edebilir. Ya da karbonatlı su ile gargara yapabilirsin.
Gözün aydın canım, oyy yesinler onun çenesini
Bu arada sınav nasıl geçti haftasonu?
Hayıırrrrr aç kalmasınnnAlırım tamam.. doğru acil bi durum olur vs olur annanesine emanet edebilirim 2 saat. Haklısın düşünemedim. Oy oğlum benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?