2014 Kasım Anneleri

Amin canım inşallah, arada gelmiyorsunuz hiç Bursa'ya?

2,5 yıllık evliyiz 3 kere gidebildim Bursa'ya. Çalışınca vakit olmuyo canım. Okullar kapanınca gidiyodum normalde ama Dr hamilelikte uzun yolculuk önermiyorum dedi. Bende gidemedim bu yaz. Artık kısmet olursa annemler gelicek. Şimdi iş hayatına 2 sene ara vermeyi düşünüyorum. Allah'ın izniyle bebişle bol bol gideriz artık:))

hadii yaaa :18: çok sağol canım benimm yaptırıym mutlaka o zamannnn

yerim seni yaa duygusall annişşş tabi birde süt sağma makinası lazım şekercimm
Tamaamm :2: çok duygusal oldum bildiğiniz gibi değil. Ben ki bu kadar hassas oldum, normalinde hassas olan anneler ne durumda merak ediyorum.. hüühü
Kızarıklıkların için de Terbisil krem kullana bilirsin canım bizim için uygun.

sorayım bakayım doktora. Teşkür

ben de karatayı dinleyince kararsız kaldım biraz. sonra netten araştırdım önemli olduğu yazıyordu. sonra dokttoruma sordum ve bu testler bilimsel yapılması gerek dedi. bugün yaptırdım, aşırı şeker diye korkuyordum aç karnına mide bulandırır diye de düşündüm. ama içine 2-3 damla limon sıktım çok da ağır bir şey değil. şekerli meyve suyu gibi. boşuna abartmışım :) yarın sonuca gidecem bakalım inş normal çıkar. bence yaptır çok fazla şeker yok

Doğrudur, yani yakında değil ki hafta sonu gel git yapabilesin. Şimdi torun için annenler gelir, kalırlar bir süre, sende madem çalışmaya ara vereceksin hasret giderirsin bolca Bursa'yla

canım bak annem örmüş bunu..ponponlu ip..sen örüyorsun dümdüz ponponlarda böyle çıkıyor arada..yumuşacık oldu..
tek tarafında ponpon yok..Eki Görüntüle 1180458 Eki Görüntüle 1180457

maaşallah canım annenin ellerine sağlık, sarı sarı çok şeker, yünlere bakmaya karar verdim, kendiliğinden örnekli duracak birşeyleri yapabilirim
ben battaniye örüyom az kaldı bitsin eklerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bekliyorum canım

hadi yaa o kadar fark mı oluyor, bir de şu damaklı damaksız olayı nedir, ben de gidip 0-3 avent rasgele almayı düşünüyordum, damklı mı olmalı damaksız mı:26::26:

beni de aramadılar canım, kendin git bence, ben kendim gittim oldum, gördüm ki hiç arayacakları yok

oyy maaşallah gözün aydın canım darısı başımıza

bu tip malzemelere hiç başlamadım daha, ama biberon alıcam ne olur ne olmaz kız ne kadar büyüdüler ki öyle hiçbirşeye sığamıyorsun, valla benim de aksi gibi sütyenler bol gelmeye başladı, uçlar dökülüp dururken küçülüyorlar mı ne

valla saçlarımda beyazlarım varmış benim, onları fark ediyorum her aynaya bakışımda saçlarınızı boyatıyor musunuz? ya da beyazları olanlar nasıl idare ediyor?:26::26:

Son düzenleme:

Bende ablama sordum iki tane kızı var avent al dedi bende öyle yapayım bari

Kızlar şu Mustela'nın ürünleri nasıl acaba? Yoksa illa Sebamed mi?

Cok guzel cnim boyle gormek ayri oluyo internetten farkli oluyo dolgu tekerlekmis nette tam anluyamamistim gule gule saglikli gunlerde kullanin insallah cok guzel cnim tesekkurler istecgiimhersekli var ee uygunds fiyati insallah bende bundan alicam

Cok guzel cnim boyle gormek ayri oluyo internetten farkli oluyo dolgu tekerlekmis nette tam anluyamamistim gule gule saglikli gunlerde kullanin insallah cok guzel cnim tesekkurler istecgiimhersekli var ee uygunds fiyati insallah bende bundan alicam

evet canım baya özellikli..
bu modelin diğer markaları 1300-1500 arasında geziyor canım..
kullanışlımı değilmi göreceğiz bakalım ama satıcı son zamanlarda 2 tip seçiliyor biri bu biride bastonlar dedi..
bastonlarda ilk zamanlar rahat olmuyor çocuk 2 yaşında olunca rahat oluyor dedi..

benim bide 2.bebişko,daha sakin olmalıyım aslında
ilkinde yaptırdım zehir gibi çocuğum var maşallah keratanın
ne duysam inanıorum hemen ya

saol canım benimmm

valla benmi sınava girdim sınavmı bana girdi anlayamadımmm onca yıldır okurum ederim böyle tarih görmedim hayatımdaa
hadi ya:26: neyse ki atlattın boşver hadi, geçmiş olsun sonuç iyi olur inşallah canım

slm kızlar. renkli doppler yapıldı bugün bana. çok ayrıntılı bişi deil. kemik baş çevresi ölçümü felan yapıldı. ben de zannettim baya bebişi renkli göreceğiz siz de nasıl oldu
ayrıntılı ultrason diyorsan, o aslında 3d 4d denilen ultrason değil, sadece bütün iç organlar siyah beyaz usg de detaylı olarak incelendiği için ismi öyle, ama o kadar gitmişken 3d ile renkli de bakıyorlar doktorlar canım. Benimkinde iki türlü de bakıldı. Yüzünü fln gördüm 4d de. Ama benim doktorum her gidişte iki türlü de bakıyor.

selam hemşerim, nasılsın? Mustela hakkında; çokkk memnun olan da var, gereksiz pahalı diyen de var, boşuna o kadar para verme, hiç memnun kalmadık diyen de var:26: sanırım memnuniyet bunda da kişiye göre değişiyor canım. Ama sanırım ben mustela alacağım gibi:26:

Benim beyazlar hızlanmaya başladı, az vardı diye boyamıyorum ama ilk 3 aydan sonra boyayabilirmişsin.
damaklı emzik ilerleyen aylarda. sen ayına uygun al emziği zaten damaklı damaksız çıkar. detayı bende bilmiyom

Yhaaaa annem aradı panik içerisinde, gene tv de bağrınıyormuş Karatay zehirlemeyin bebekleri diye. Bu kadın yakında hapse atılır bu ne ya. Normalde kitaplarında hiç ekmek yenmemesi piliav yenmemesinden de bahsediyo, şimdi neden pilav yemeyin diye bağrınmıyo da hamilelere taktı bu kadın.. öf
yaptır canım, şekerin çıkarsa bebekte erken yaşta şeker hastası olma ihtimalide varmış. Bak iş yerimde bi kız var 9 yaşından beri iğne vuruyo kendine şeker hastası. Olur olur. Yaptırun gitsin

Evet cnim insallah surusude guzel olur sen evde dene :) fiyati cok iyi zaten suny baby de kotu bir marka degil zaten bircok yabanci markadan daha iyi oldugunu dusunuyorum urunlerinin 2-3yas sonrasi aliriz bir baston artik simdj tadini cikaralj bunun

Merhaba ablami oglu 5yasinda dogudun gunden beri kulkandigj bir marka cok memnun ancak digerlerine gore biraz yuksek fiyat ama abkam deger oldugunu soyluyor bende j sallah mustela alicam herseyini

Ya canlar.... Şu bebek hareketlerini iş yerinde de sürekli farkedebiliyor musunuz? Ben dün akşamdan itibaren sanki azalma hissediyorum... Uyumadan önce muhakkak güçlü tekmelerini hissederdim ama dün akşam yattım bir türlü tekmelemedi... Karnımı mıncıkladım bastırdım ettim sadece çok minik iki pıt pıt yaptı moralsiz uyudum eşim de kızdı sakınma bu kadar rahat bırak uyuyordur felan dedi sabah uyandım yine yarım saat dinledim bekledim sonra bir iki pıt ladı... Ya bu zamana kadar o kadar hareketliydi ki böyle olması kafama çok takılıyor aklımdan kötü senaryolar geçiyor ya.. O kadar hareketliydi ki çünkü böyle durgunluğuna alışık değilim... Normal midir sizce çok korkuyorum.. Sizde durumlar nasıl?

ben kızımda ikisinide kullandım canımm hiç bi fark yok ama sebamedin yenidoğan şampuanı gerçekten süperrr
mustelanında pişik önleyici kremi çok güzel
ama pişik kremi bi işe yaramıyor

aynen canım annemde dedi ilk bebek hevesin al napıcan bastonu onuda sonra alırsın ucuzundan dedi..
ama çok şeker yaa..dün akşam evde vın vın sürdüm zatenn

canım bebekler sürekli hareket etmezlermişl..
o tekmeleride zaten sürekli hissedemezmişiz..
o pıtpıtlar hareket halinde olduğunu gösteriyor annesi..
zaten günün çoğunu uyuyarak geçiyormuş bebişlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…