Amin canım inşallah, arada gelmiyorsunuz hiç Bursa'ya?
canım benım bır arkadaş yeni yaptırdı 200den baya yüksek değer cıktı gebelik sekerı varmış yanı dr hemen endokrın blmne git demiş dedim karatayı dinlese ortaya çıkmayacaktı ınanmayın bu karatayın sözlerine kadın doğumcularınıza güvenin gebelik sekerı bebek acısndan tehlıkelı 50 gr seker yüklemesını drlar açıklıyor 1.5 dilim baklavaya eşitmiş bayramda yemıycekmısınız okadarını
Tamaamm :2: çok duygusal oldum bildiğiniz gibi değil. Ben ki bu kadar hassas oldum, normalinde hassas olan anneler ne durumda merak ediyorum.. hüühüyerim seni yaa duygusall annişşştabi birde süt sağma makinası lazım şekercimm
Kızarıklıkların için de Terbisil krem kullana bilirsin canım bizim için uygun.
hadii yaaa :18: çok sağol canım benimm yaptırıym mutlaka o zamannnn
2,5 yıllık evliyiz 3 kere gidebildim Bursa'ya. Çalışınca vakit olmuyo canım. Okullar kapanınca gidiyodum normalde ama Dr hamilelikte uzun yolculuk önermiyorum dedi. Bende gidemedim bu yaz. Artık kısmet olursa annemler gelicek. Şimdi iş hayatına 2 sene ara vermeyi düşünüyorum. Allah'ın izniyle bebişle bol bol gideriz artık:))
canım bak annem örmüş bunu..ponponlu ip..sen örüyorsun dümdüz ponponlarda böyle çıkıyor arada..yumuşacık oldu..
tek tarafında ponpon yok..Eki Görüntüle 1180458 Eki Görüntüle 1180457
bekliyorum canımben battaniye örüyom az kaldı bitsin eklerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi yaa o kadar fark mı oluyor, bir de şu damaklı damaksız olayı nedir, ben de gidip 0-3 avent rasgele almayı düşünüyordum, damklı mı olmalı damaksız mı:26::26:Canım ben bunu Hepsi buradadan aldım 28 tl ye çiftli, dün hello baby de 12 tl ye gördüm saçımı başımı yolacaktım. herşeyi aynı yerden almayın aman bişiy ucuzken diğeri kazık olabiliyo.
Eki Görüntüle 1180459
Bu emzik gece parlıyo, yatağında hemen görebilirm diye düşündüm çok şirin geldi bana. Avent philips in markasıymış .
Merhaba arkadaşlar 20 haftama girdim dişetlerimde ödem oldu çok kötü ağrı yapıyor yanmada tabi benim gibi olanınız varmı? Diş hekimine gittim hiç bişey önermedi ve tavsiye etmedi. Kızlar ilk aşı için beni sağlık ocağından henüz aramadılar siz hangi haftada yaptırdınız?
kızlar radyolojiden geldim şimdi ayrıntılım yapıldı..yaklaşık yarım saat sürdü..
sıpam iyiymiş..herşeyi haftası ile uyumlu..elini emiyordu..usg yi yüzüne götürünce ağzını açıp kapatmaya başladı çenesiz olacakmış bizimki..çok konuşuo bıdı bıdı dedi
Oh oh sevindim canım, her zaman böyle güzel haberler al inşallah.
valla ben biberon almadım, sütüm geldikçe emziricem, ilk 6 ay su bile vermeye gerek yok, biberon ihtiyacı olmaz dedim, olsada gider alırım diye düşündüm ama bitane ufak alacam galiba, pp denen şeyler iyiymiş camın bi dezavantaıj vardı unuttum, cam da alabilirim farketmez, abartma çok. deli gibi araştır araştır insan piskopat oluyo.
O değilde benim kendime bol bol bi sütyen almam lazım ne alıcam yumuşacık tutan bilemiyorum. fırlatıp atasım var sütyenlerimi yanıyom
Benim kuzenim war yurtdisinda yasiyo 2 bebisine hamile oda şuan..masallah cok bilgli arastirmaci bi ruha sahip..bi sıkıntım olunca önce ona soruyorum o normal bi durum dglse doktora git diyo:)
Biberon konusundada gecen doktor gaz problemi olmayan cocklar icin dr.browns'un avente göre bi tık zor oldugunu söyledi..
Aventin seti burda 85 tl kuzen burda 15 euro ddi yani oranin fiyatyla burdan iki bibern aliniyo kuzende setini getireyim ben alma Trkiyedn ddi..
Biz direk setini almiş olucz artık aventin..
inş canımm çok korku ve heyecan var yahuu...
tabi canım ekleyim bak..anne yüzüne bakar şekilde kurduk hep canım...sırtı dönük olunca kolu öyle uzun olmuyor..
Eki Görüntüle 1180440 Eki Görüntüle 1180441 Eki Görüntüle 1180442 Eki Görüntüle 1180443 Eki Görüntüle 1180444 Eki Görüntüle 1180439
Cok guzel cnim boyle gormek ayri oluyo internetten farkli oluyo dolgu tekerlekmis nette tam anluyamamistim gule gule saglikli gunlerde kullanin insallah cok guzel cnim tesekkurler istecgiimhersekli var ee uygunds fiyati insallah bende bundan alicam
ben de karatayı dinleyince kararsız kaldım biraz. sonra netten araştırdım önemli olduğu yazıyordu. sonra dokttoruma sordum ve bu testler bilimsel yapılması gerek dedi. bugün yaptırdım, aşırı şeker diye korkuyordum aç karnına mide bulandırır diye de düşündüm. ama içine 2-3 damla limon sıktım çok da ağır bir şey değil. şekerli meyve suyu gibi. boşuna abartmışım :) yarın sonuca gidecem bakalım inş normal çıkar. bence yaptır çok fazla şeker yok
hadi ya:26: neyse ki atlattın boşver hadi, geçmiş olsunsaol canım benimmm
valla benmi sınava girdim sınavmı bana girdi anlayamadımmmonca yıldır okurum ederim böyle tarih görmedim hayatımdaa
ayrıntılı ultrason diyorsan, o aslında 3d 4d denilen ultrason değil, sadece bütün iç organlar siyah beyaz usg de detaylı olarak incelendiği için ismi öyle, ama o kadar gitmişken 3d ile renkli de bakıyorlar doktorlar canım. Benimkinde iki türlü de bakıldı. Yüzünü fln gördüm 4d de. Ama benim doktorum her gidişte iki türlü de bakıyor.slm kızlar. renkli doppler yapıldı bugün bana. çok ayrıntılı bişi deil. kemik baş çevresi ölçümü felan yapıldı. ben de zannettim baya bebişi renkli göreceğizsiz de nasıl oldu
selam hemşerim, nasılsın? Mustela hakkında; çokkk memnun olan da var, gereksiz pahalı diyen de var, boşuna o kadar para verme, hiç memnun kalmadık diyen de var:26: sanırım memnuniyet bunda da kişiye göre değişiyor canım. Ama sanırım ben mustela alacağım gibi:26:Kızlar şu Mustela'nın ürünleri nasıl acaba? Yoksa illa Sebamed mi?
Benim beyazlar hızlanmaya başladı, az vardı diye boyamıyorum ama ilk 3 aydan sonra boyayabilirmişsin.hadi yaa o kadar fark mı oluyor, bir de şu damaklı damaksız olayı nedir, ben de gidip 0-3 avent rasgele almayı düşünüyordum, damklı mı olmalı damaksız mı:26::26:
bu tip malzemelere hiç başlamadım daha, ama biberon alıcam ne olur ne olmazkız ne kadar büyüdüler ki öyle hiçbirşeye sığamıyorsun, valla benim de aksi gibi sütyenler bol gelmeye başladı, uçlar dökülüp dururken küçülüyorlar mı ne
valla saçlarımda beyazlarım varmış benim, onları fark ediyorum her aynaya bakışımdasaçlarınızı boyatıyor musunuz? ya da beyazları olanlar nasıl idare ediyor?:26::26:
hadii yaaa :18: çok sağol canım benimm yaptırıym mutlaka o zamannnn
evet canım baya özellikli..
bu modelin diğer markaları 1300-1500 arasında geziyor canım..
kullanışlımı değilmi göreceğiz bakalım ama satıcı son zamanlarda 2 tip seçiliyor biri bu biride bastonlar dedi..
bastonlarda ilk zamanlar rahat olmuyor çocuk 2 yaşında olunca rahat oluyor dedi..
Kızlar şu Mustela'nın ürünleri nasıl acaba? Yoksa illa Sebamed mi?
Kızlar şu Mustela'nın ürünleri nasıl acaba? Yoksa illa Sebamed mi?
Evet cnim insallah surusude guzel olur sen evde dene :) fiyati cok iyi zaten suny baby de kotu bir marka degil zaten bircok yabanci markadan daha iyi oldugunu dusunuyorum urunlerinin 2-3yas sonrasi aliriz bir baston artik simdj tadini cikaralj bunun
hmmm bakiim hemen. Diğerleri çok tahriş etti resmen kızarık kızarık memiğim
Ya canlar.... Şu bebek hareketlerini iş yerinde de sürekli farkedebiliyor musunuz? Ben dün akşamdan itibaren sanki azalma hissediyorum... Uyumadan önce muhakkak güçlü tekmelerini hissederdim ama dün akşam yattım bir türlü tekmelemedi... Karnımı mıncıkladım bastırdım ettim sadece çok minik iki pıt pıt yaptı moralsiz uyudum eşim de kızdı sakınma bu kadar rahat bırak uyuyordur felan dedi sabah uyandım yine yarım saat dinledim bekledim sonra bir iki pıt ladı... Ya bu zamana kadar o kadar hareketliydi ki böyle olması kafama çok takılıyor aklımdan kötü senaryolar geçiyor ya.. O kadar hareketliydi ki çünkü böyle durgunluğuna alışık değilim... Normal midir sizce çok korkuyorum.. Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?