2014 Kasım Anneleri

canım bebekler sürekli hareket etmezlermişl..
o tekmeleride zaten sürekli hissedemezmişiz..
o pıtpıtlar hareket halinde olduğunu gösteriyor annesi..
zaten günün çoğunu uyuyarak geçiyormuş bebişlerr

Ya canım uzun zamandır çok alıştım ya kuvvetli kuvvetli... İki gündür gerçi yoruldum ondan mı diyorum.. Eşim de çok kızıyor oğluma zarar vereceksin az rahatsız et karnını neden öıncıklıyorsun diyo dedim uyuyorsa da uyansın.. Dedi ki sana küsmüş bu akşam :) Ay yavrum tam ben yazdım buraya bir sürü tekme attı şimdi kuzum benim... Bazen öyle oluyor ki göbek deliğime çok yakın olunca bi de kuvvetli olunca "ayy" diye ses çıkıyor benden istemsiz olarak şimdi mutlu oldumm oyyyy

bak annesi gördünmü keyif yapıomuş içerdee

bak annesi gördünmü keyif yapıomuş içerdee

Bu güzel ama sorumluluğu çok fazla annelik duygusu bu gebelik insanı ne hale getiriyor ya.. Dün akşamdan beri belli etmiyorum çevreme ama aklım hep karnımdaydı Rabbim kimseyi sınamasın sevdiklerinin yokluğuyla...

Selam canım nasılsın? Bizde cumartesi gittik ayrıntılıya, çok şükür herşey yolunda. Bende şimdi butik bebeden birşeyler alıyordum, orada gördüm de, emin olamadım. Daha önce de bahsi geçmişti ama, bilemedim.

benim bide 2.bebişko,daha sakin olmalıyım aslında
ilkinde yaptırdım zehir gibi çocuğum var maşallah keratanın
ne duysam inanıorum hemen ya

maşallah cnm Allah bağışlasın. hamilelikte böyle sanırım her şeye inanıyoruz. aslında çok evhamlı olmamak lazım, inş hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur

Merhaba ablami oglu 5yasinda dogudun gunden beri kulkandigj bir marka cok memnun ancak digerlerine gore biraz yuksek fiyat ama abkam deger oldugunu soyluyor bende j sallah mustela alicam herseyini

Sanırım bende öyle yapıcam, butik bebe' de kampanya vardı da alışveriş yaparken ekleme yapsam mı acaba diye düşündüm. Alayım bari, ama bir kaç fiyat araştırması daha yapmak iyi olur, kampanya diye bazen kazıklıyorlar.

Gayet normal bozma moralini, sen stres yaptıkça, üzüldükçe, ayy hareket edecek mi? Ayy tekmeledi mi diye düşündükçe o daha da az hareket edecek. Çünkü senin stresi onun hareketlerini azaltıyor. Herşey yolunda

yarın doktora bi sorcam bakalım ne dicek, ayrıntılı ister mi yeniden bilmiyorum. doktorum baktığında ben de daha net gördüm bu dopplerden hiçbir şey anlamadım :)

İstanbul da görüntü güzel olan bebeğin yüzünü görebileceğimiz ayrıntılı ultrason yaptıranlar fiyatını paylaşabilir mi devlette yaptırdım hiç birşey anlamadım sadece sorun yok dediler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

perim benim sıpa da seninki gibi yaptı, şimdiye kadar çok hareketliydi kıpır kıpır, 2-3 gündür azıcık varla yok arası pıt pıtlar hissettim hep, azcık korkmuştum bende, niye azaldı hareketleri diye, ama sanırım yorulmakla alakalı bu durum. Biz yorulunca onlar da yavaşlıyor. Bugün yine güm güm vuruyor maşallah

iyiym walla tatlım sen nasılsın? haberler nasıl ayrıntılıdan? güzel yüzünü gördün mü kuzunun? Ben de şuan butik bebedeyim, baby polar gear kampanyasına bakıyordum, ama istediğim çanta bitmiş. Neyse acelemiz yok zaten, hem bebeğime ilk aldığım şey çanta olmamalı di mi

Ben işe gitmiyorum ama bazen benimde öyle oluyor netten baktım da makatsa yüzü bize dönüşen hissedemiyebiliyormuşuyuz ben ağlıyordum ya biz hareket edince onlar içeride uyuyorlarmış üzülme ben çikolata veya dondurma yiyip uyansın diyordum eşim kızdı yararsız yiyeceksen hurma ye hem şifalı hemde doğal ben günde 4 veya 5 tane yiyorum içeriğini araştırdım çokta güzel süt yapıyor

Yerim onun güm güm vuran ayaklarını bennnnn Maşallah size... Ne bilim valla eşim cumartesi ve pazar iki gün sınava girince ben de onla kalktım gittim hiçbişi yiyemedim hep ayakta dolandım durdum bi ara belim sırtım da çok ağrıdı ondan çok korktum canım böyle okuyorum olumsuz şeyler hemen kuruyorum kafamda... Rabbim korusun hepimizin kuzusunu

Aslında o da hep aklımda.. Benim yüreğim böyle onun için korkudan çarpıyorsa o nasıl rahat etsin diyorum ama elimde olmuyor canım... Dün inatla öyle karnımı mıncıkladıkça hiç tepki vermemesi beni baya bir korkutmuştu...

Sanırım bende, butik bebe'de kampanya var bende ona bakıyordum. Bir kaç yerde daha fiyat bakacağım. Uygunsa alacağım hemen.

Aldıklarınızı bizimle de paylaşın ben valla düğüm oldum

Son düzenleme:
Kızlar fikir olsun diye paylaştm..
350 tlye aldık 7 taksit:)
Crystal baby nin ..
Bi model daha wardi onuda begendim yine bu tarz baska bi markaydi 800 lira deynce geri adım attık :)

Eklentiler

• $1404739799387.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $1404739822603.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $1404739917028.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $1404739932703.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $1404739947690.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 44

Ben de şimdi işte minnacık bi çikolata yedim yine elim karnımda tetikte bekliyordum şükür ki tekmeledi güçlü güçlü insanın aklı kalıyor ya... Meraktan ölüyor.. Hurmayı ben de çok severim her akşam yerim canım

aynen canım annemde dedi ilk bebek hevesin al napıcan bastonu onuda sonra alırsın ucuzundan dedi..
ama çok şeker yaa..dün akşam evde vın vın sürdüm zatenn

Annenin ağzına sağlık caninşallahe alırsan şimdi alırsın al bizler bilinçsiz değilizki ne zaman ne kadara Nerede iyisi kalitelisi araştıran bir toplumuz hevesini al Allahım yavrularımızıda kucağımıza nasip etsin sağ sağlim inşallah

yarın doktora bi sorcam bakalım ne dicek, ayrıntılı ister mi yeniden bilmiyorum. doktorum baktığında ben de daha net gördüm bu dopplerden hiçbir şey anlamadım :)
olsun, iç organları iyi olsun da kuzuların, bir sonraki randevunda yüzünü gözünü net olarak görürsün kendi doktorunda canım

Kızlar fikir olsun diye paylaştm..
350 tlye aldık 7 taksit:)
Crystal baby nin ..
Bi model daha wardi onuda begendim yine bu tarz baska bi markaydi 800 lira deynce geri adım attık :)
çok mgüzel canım güle güle kullan

Amiiiiiiiin canım helede evlatlarıyla hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim sağlıklı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…