Kızlar şu Mustela'nın ürünleri nasıl acaba? Yoksa illa Sebamed mi?
canım bebekler sürekli hareket etmezlermişl..
o tekmeleride zaten sürekli hissedemezmişiz..
o pıtpıtlar hareket halinde olduğunu gösteriyor annesi..
zaten günün çoğunu uyuyarak geçiyormuş bebişlerr
bak annesi gördünmü keyif yapıomuş içerdeeYa canım uzun zamandır çok alıştım ya kuvvetli kuvvetli... İki gündür gerçi yoruldum ondan mı diyorum.. Eşim de çok kızıyor oğluma zarar vereceksin az rahatsız et karnını neden öıncıklıyorsun diyo dedim uyuyorsa da uyansın.. Dedi ki sana küsmüş bu akşam :) Ay yavrum tam ben yazdım buraya bir sürü tekme attı şimdi kuzum benim... Bazen öyle oluyor ki göbek deliğime çok yakın olunca bi de kuvvetli olunca "ayy" diye ses çıkıyor benden istemsiz olarak şimdi mutlu oldumm oyyyy
bak annesi gördünmü keyif yapıomuş içerdee
selam hemşerim, nasılsın? Mustela hakkında; çokkk memnun olan da var, gereksiz pahalı diyen de var, boşuna o kadar para verme, hiç memnun kalmadık diyen de var:26: sanırım memnuniyet bunda da kişiye göre değişiyor canım. Ama sanırım ben mustela alacağım gibi:26:
benim bide 2.bebişko,daha sakin olmalıyım aslında
ilkinde yaptırdım zehir gibi çocuğum var maşallah keratanın
ne duysam inanıorum hemen ya
Merhaba ablami oglu 5yasinda dogudun gunden beri kulkandigj bir marka cok memnun ancak digerlerine gore biraz yuksek fiyat ama abkam deger oldugunu soyluyor bende j sallah mustela alicam herseyini
Ya canlar.... Şu bebek hareketlerini iş yerinde de sürekli farkedebiliyor musunuz? Ben dün akşamdan itibaren sanki azalma hissediyorum... Uyumadan önce muhakkak güçlü tekmelerini hissederdim ama dün akşam yattım bir türlü tekmelemedi... Karnımı mıncıkladım bastırdım ettim sadece çok minik iki pıt pıt yaptı moralsiz uyudum eşim de kızdı sakınma bu kadar rahat bırak uyuyordur felan dedi sabah uyandım yine yarım saat dinledim bekledim sonra bir iki pıt ladı... Ya bu zamana kadar o kadar hareketliydi ki böyle olması kafama çok takılıyor aklımdan kötü senaryolar geçiyor ya.. O kadar hareketliydi ki çünkü böyle durgunluğuna alışık değilim... Normal midir sizce çok korkuyorum.. Sizde durumlar nasıl?
hadi ya:26: neyse ki atlattın boşver hadi, geçmiş olsunsonuç iyi olur inşallah canım
ayrıntılı ultrason diyorsan, o aslında 3d 4d denilen ultrason değil, sadece bütün iç organlar siyah beyaz usg de detaylı olarak incelendiği için ismi öyle, ama o kadar gitmişken 3d ile renkli de bakıyorlar doktorlar canım. Benimkinde iki türlü de bakıldı. Yüzünü fln gördüm 4d de. Ama benim doktorum her gidişte iki türlü de bakıyor.
selam hemşerim, nasılsın? Mustela hakkında; çokkk memnun olan da var, gereksiz pahalı diyen de var, boşuna o kadar para verme, hiç memnun kalmadık diyen de var:26: sanırım memnuniyet bunda da kişiye göre değişiyor canım. Ama sanırım ben mustela alacağım gibi:26:
Ben mustela alıcam canım
perim benim sıpa da seninki gibi yaptı, şimdiye kadar çok hareketliydi kıpır kıpır, 2-3 gündür azıcık varla yok arası pıt pıtlar hissettim hep, azcık korkmuştum bende, niye azaldı hareketleri diye, ama sanırım yorulmakla alakalı bu durum. Biz yorulunca onlar da yavaşlıyor. Bugün yine güm güm vuruyor maşallahYa canım uzun zamandır çok alıştım ya kuvvetli kuvvetli... İki gündür gerçi yoruldum ondan mı diyorum.. Eşim de çok kızıyor oğluma zarar vereceksin az rahatsız et karnını neden öıncıklıyorsun diyo dedim uyuyorsa da uyansın.. Dedi ki sana küsmüş bu akşam :) Ay yavrum tam ben yazdım buraya bir sürü tekme attı şimdi kuzum benim... Bazen öyle oluyor ki göbek deliğime çok yakın olunca bi de kuvvetli olunca "ayy" diye ses çıkıyor benden istemsiz olarak şimdi mutlu oldumm oyyyy
iyiym walla tatlım sen nasılsın? haberler nasıl ayrıntılıdan? güzel yüzünü gördün mü kuzunun?Selam canım nasılsın? Bizde cumartesi gittik ayrıntılıya, çok şükür herşey yolunda. Bende şimdi butik bebeden birşeyler alıyordum, orada gördüm de, emin olamadım. Daha önce de bahsi geçmişti ama, bilemedim.
Ya canlar.... Şu bebek hareketlerini iş yerinde de sürekli farkedebiliyor musunuz? Ben dün akşamdan itibaren sanki azalma hissediyorum... Uyumadan önce muhakkak güçlü tekmelerini hissederdim ama dün akşam yattım bir türlü tekmelemedi... Karnımı mıncıkladım bastırdım ettim sadece çok minik iki pıt pıt yaptı moralsiz uyudum eşim de kızdı sakınma bu kadar rahat bırak uyuyordur felan dedi sabah uyandım yine yarım saat dinledim bekledim sonra bir iki pıt ladı... Ya bu zamana kadar o kadar hareketliydi ki böyle olması kafama çok takılıyor aklımdan kötü senaryolar geçiyor ya.. O kadar hareketliydi ki çünkü böyle durgunluğuna alışık değilim... Normal midir sizce çok korkuyorum.. Sizde durumlar nasıl?
perim benim sıpa da seninki gibi yaptı, şimdiye kadar çok hareketliydi kıpır kıpır, 2-3 gündür azıcık varla yok arası pıt pıtlar hissettim hep, azcık korkmuştum bende, niye azaldı hareketleri diye, ama sanırım yorulmakla alakalı bu durum. Biz yorulunca onlar da yavaşlıyor. Bugün yine güm güm vuruyor maşallah
iyiym walla tatlım sen nasılsın? haberler nasıl ayrıntılıdan? güzel yüzünü gördün mü kuzunun?Ben de şuan butik bebedeyim, baby polar gear kampanyasına bakıyordum, ama istediğim çanta bitmiş. Neyse acelemiz yok zaten, hem bebeğime ilk aldığım şey çanta olmamalı di mi
Sanırım bende öyle yapıcam, butik bebe' de kampanya vardı da alışveriş yaparken ekleme yapsam mı acaba diye düşündüm. Alayım bari, ama bir kaç fiyat araştırması daha yapmak iyi olur, kampanya diye bazen kazıklıyorlar.
Gayet normal bozma moralini, sen stres yaptıkça, üzüldükçe, ayy hareket edecek mi? Ayy tekmeledi mi diye düşündükçe o daha da az hareket edecek. Çünkü senin stresi onun hareketlerini azaltıyor. Herşey yolunda
Sanırım bende, butik bebe'de kampanya var bende ona bakıyordum. Bir kaç yerde daha fiyat bakacağım. Uygunsa alacağım hemen.
Ben işe gitmiyorum ama bazen benimde öyle oluyor netten baktım da makatsa yüzü bize dönüşen hissedemiyebiliyormuşuyuz ben ağlıyordum ya biz hareket edince onlar içeride uyuyorlarmış üzülme ben çikolata veya dondurma yiyip uyansın diyordum eşim kızdı yararsız yiyeceksen hurma ye hem şifalı hemde doğal ben günde 4 veya 5 tane yiyorum içeriğini araştırdım çokta güzel süt yapıyor
aynen canım annemde dedi ilk bebek hevesin al napıcan bastonu onuda sonra alırsın ucuzundan dedi..
ama çok şeker yaa..dün akşam evde vın vın sürdüm zatenn
olsun, iç organları iyi olsun da kuzuların, bir sonraki randevunda yüzünü gözünü net olarak görürsün kendi doktorunda canımyarın doktora bi sorcam bakalım ne dicek, ayrıntılı ister mi yeniden bilmiyorum. doktorum baktığında ben de daha net gördüm bu dopplerden hiçbir şey anlamadım :)
çok mgüzel canım güle güle kullanKızlar fikir olsun diye paylaştm..
350 tlye aldık 7 taksit:)
Crystal baby nin ..
Bi model daha wardi onuda begendim yine bu tarz baska bi markaydi 800 lira deynce geri adım attık :)
Bu güzel ama sorumluluğu çok fazla annelik duygusu bu gebelik insanı ne hale getiriyor ya.. Dün akşamdan beri belli etmiyorum çevreme ama aklım hep karnımdaydı Rabbim kimseyi sınamasın sevdiklerinin yokluğuyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?