Sanırım bende, butik bebe'de kampanya var bende ona bakıyordum. Bir kaç yerde daha fiyat bakacağım. Uygunsa alacağım hemen.
Merhaba arkadaşlar, buün sabah göğüslerime baktığımda meme uçlarımın büyüdüğünü ve meme ucu etrafında kırmızı pütürleşmeler olduğunu gördüm ve çok korktum. Sizde de böyle bir şey oldumu bu arada 18 haftalık hamileyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar fikir olsun diye paylaştm..
350 tlye aldık 7 taksit:)
Crystal baby nin ..
Bi model daha wardi onuda begendim yine bu tarz baska bi markaydi 800 lira deynce geri adım attık :)
iyiym walla tatlım sen nasılsın? haberler nasıl ayrıntılıdan? güzel yüzünü gördün mü kuzunun?Ben de şuan butik bebedeyim, baby polar gear kampanyasına bakıyordum, ama istediğim çanta bitmiş. Neyse acelemiz yok zaten, hem bebeğime ilk aldığım şey çanta olmamalı di mi
Aslında o da hep aklımda.. Benim yüreğim böyle onun için korkudan çarpıyorsa o nasıl rahat etsin diyorum ama elimde olmuyor canım... Dün inatla öyle karnımı mıncıkladıkça hiç tepki vermemesi beni baya bir korkutmuştu...
Aldıklarınızı bizimle de paylaşın ben valla düğüm oldum
Kızlar fikir olsun diye paylaştm..
350 tlye aldık 7 taksit:)
Crystal baby nin ..
Bi model daha wardi onuda begendim yine bu tarz baska bi markaydi 800 lira deynce geri adım attık :)
Merhaba arkadaşlar 20 haftama girdim dişetlerimde ödem oldu çok kötü ağrı yapıyor yanmada tabi benim gibi olanınız varmı? Diş hekimine gittim hiç bişey önermedi ve tavsiye etmedi. Kızlar ilk aşı için beni sağlık ocağından henüz aramadılar siz hangi haftada yaptırdınız?
Meraba güzel anneleryeni doktordan geldim benim kızcezim bi hafta önde gidiyormuş 560 gr 27 cm dedi doktor amcası bi sorunda yok dedi girmemle çıkmam bir oluyo odaya sorun yok diyo bende takıyorum ister istemez niye anlatmıyo falan diye ama iyi işte diyorum sorun olsa söylerdi diyorum
aynen canım annemde dedi ilk bebek hevesin al napıcan bastonu onuda sonra alırsın ucuzundan dedi..
ama çok şeker yaa..dün akşam evde vın vın sürdüm zatenn
Bak sen nazlı cadıyaYüzünü pek göstermedi zilli, sürekli eli ile kapattı. Artık doktor daha sonra nasıl gördü bilmiyorum ama, dudaklarında sorun yok falan dedi. Eller kollar hareketliydi yine, ayrıntılıya girmeden önce kendi doktorum baktı, sedyeye yattığım anda heyecandan tansiyonum çıktı, titreme, ağlama hepsi bir arada oldu anlayamadım bende. Ben aldım birşeyler valla, birazdan gösteririmSen daha almadın mı birşey?
Rahat olacaksın, ve emin ol sen ne kadar rahat olursan doğduğunda o da o kadar huzurlu bir bebek olacak annesi, ben 1 kere yaptım o hatayı, hareket etmiyor diye yedim kendimi. Artık yok öyle birşey, huzurla ve bol bol alışveriş ile geçiriyorum günlerimi
Birazdan yüklerim canım
Valla gayet güzelmiş
Sanırım bende öyle yapıcam, butik bebe' de kampanya vardı da alışveriş yaparken ekleme yapsam mı acaba diye düşündüm. Alayım bari, ama bir kaç fiyat araştırması daha yapmak iyi olur, kampanya diye bazen kazıklıyorlar.
fıyatları arastır cnı mutlaka herzaman farklı oluyor cunku en azından ben ılk kullanım ıcın mustela duusnuyorum pısık olduktan sonra ıyısını kullanmanınn anlmı yok bence yenı dogan sampuan unı baby mız var bırde ama bılemıyorum nasıldır hedıye geldı oda alısverıs yaparken
Canım iyi günlerde kullanın çok güzelmis bende bunlardan beğeniyordum ama 3 tekerli olanları tavsiye etmedi bebeği olan arkadaslarım önü tek teker olduğundan sürerken hakimeyeti zor dediler denemissindir mutlaka nasıl sürüsü birde katlanısı ve hafifliğini merak ediyorum nasıl sence?
Hmm..Dogrudur belki cnm onlar kullandiklari icin dha tecrübeliler tabi suana kadar denediqim kadariyle öyle bi durum yasamadm ama hizli bi kullanim yapmadım disarda yokusta falan denemedm onun icin tam net cwp weremiyorum:) katlanişi ve acilisi cok rahat o konuda garanti werebilirm,arabada ideal agirliqi bilmiyorm hani normal mi kilosu normalin ustunde mi yada altinda mi bilmiyorm bi paston gbi dgl tabi hafifliqi
Bize cazip gelen fiyati oldu acikcasi bikac yere gttk 700-800-1000 liraya kdr fiyat weren olnca araba iste sonucta diye aldk:)
Hayıırrrrr aç kalmasınnnAlırım tamam.. doğru acil bi durum olur vs olur annanesine emanet edebilirim 2 saat. Haklısın düşünemedim. Oy oğlum benim.
Bak sen nazlı cadıyaSen de farkında olmadan stres yaptın demek ki, oraya yatınca birden patlak verdi
Neler aldın, ekle de görelim wallaBen daha hiç birşey almadım. İlk bilmem kaç ayı atlatmadan bir şey almayacağım diye içime yer etti, hala tabularımı yıkamadım, bakıp bakıp sepete ekliyorum, sonra vazgeçiyorum almaktan:26: Ama bayramdan sonra artık epey bişey alacağım. He bayrama kadar netten ufak tefek bir şeyler alabilirsem alırım
canım ben fiyatları araştırdım güvenilir bulduğum siteler arasında en uygunu turuncukasa
ama karar veremediğim hangi şampuanı alacağım çünkü üç çeşit şampuanı var
o yüzden koruparktaki eczaneden gidip bebek ürünlerine bakıcam ve uzmana danışıcam
Bende baktım baktım karar veremedim, en iyisi cidden gidip uzaman danışıp almak. Bende şampuan alamayınca tekstile gömüldüm yine
Evet canım arabaların fiyatları çok uçuk dediğin gibi pusetiyle birlikte 350 tl çok iyi almıssınız hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?