2014 Kasım Anneleri

Sanırım bende, butik bebe'de kampanya var bende ona bakıyordum. Bir kaç yerde daha fiyat bakacağım. Uygunsa alacağım hemen.

canım ben fiyatları araştırdım güvenilir bulduğum siteler arasında en uygunu turuncukasa
ama karar veremediğim hangi şampuanı alacağım çünkü üç çeşit şampuanı var
o yüzden koruparktaki eczaneden gidip bebek ürünlerine bakıcam ve uzmana danışıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meraba güzel anneleryeni doktordan geldim benim kızcezim bi hafta önde gidiyormuş 560 gr 27 cm dedi doktor amcası bi sorunda yok dedi girmemle çıkmam bir oluyo odaya sorun yok diyo bende takıyorum ister istemez niye anlatmıyo falan diye ama iyi işte diyorum sorun olsa söylerdi diyorum

Kızlar fikir olsun diye paylaştm..
350 tlye aldık 7 taksit:)
Crystal baby nin ..
Bi model daha wardi onuda begendim yine bu tarz baska bi markaydi 800 lira deynce geri adım attık :)

Canım iyi günlerde kullanın çok güzelmis bende bunlardan beğeniyordum ama 3 tekerli olanları tavsiye etmedi bebeği olan arkadaslarım önü tek teker olduğundan sürerken hakimeyeti zor dediler denemissindir mutlaka nasıl sürüsü birde katlanısı ve hafifliğini merak ediyorum nasıl sence?

Yüzünü pek göstermedi zilli, sürekli eli ile kapattı. Artık doktor daha sonra nasıl gördü bilmiyorum ama, dudaklarında sorun yok falan dedi. Eller kollar hareketliydi yine, ayrıntılıya girmeden önce kendi doktorum baktı, sedyeye yattığım anda heyecandan tansiyonum çıktı, titreme, ağlama hepsi bir arada oldu anlayamadım bende. Ben aldım birşeyler valla, birazdan gösteririm Sen daha almadın mı birşey?

Rahat olacaksın, ve emin ol sen ne kadar rahat olursan doğduğunda o da o kadar huzurlu bir bebek olacak annesi, ben 1 kere yaptım o hatayı, hareket etmiyor diye yedim kendimi. Artık yok öyle birşey, huzurla ve bol bol alışveriş ile geçiriyorum günlerimi

Aldıklarınızı bizimle de paylaşın ben valla düğüm oldum

Birazdan yüklerim canım

Kızlar fikir olsun diye paylaştm..
350 tlye aldık 7 taksit:)
Crystal baby nin ..
Bi model daha wardi onuda begendim yine bu tarz baska bi markaydi 800 lira deynce geri adım attık :)

Valla gayet güzelmiş

dişlerin için üzüldüm normalde bile insan dayanamıyor Allah yardımcın oldun. İstersen gargara falan yap belki kısa sürelide olsa rahatlatır
saglık ocagı seni aramaz senin 3 ay dolmadan önce gidip kayıt yaptırman lazımdı. bende gec gittim öyle kaydımı yaptılar. benim bu hafta ilk aşım var. 19+5 günlük oluyor bebiş

Maşallah çok şükür gözün aydın olsun annesi yani sorun olsa söylemez mi sıkma canını

Bende tetonaz aşısının 2. Dozunu yaptırdım bugün bakalım ağrı yapacak mi birinci gibi

aynen canım annemde dedi ilk bebek hevesin al napıcan bastonu onuda sonra alırsın ucuzundan dedi..
ama çok şeker yaa..dün akşam evde vın vın sürdüm zatenn

evet cnım benımde esı oyle dıyo hevesımız ıcımızde kalmasın :) ayy cok guzel alıstırma yap sen sımdıden :)

Bak sen nazlı cadıya Sen de farkında olmadan stres yaptın demek ki, oraya yatınca birden patlak verdi
Neler aldın, ekle de görelim walla Ben daha hiç birşey almadım. İlk bilmem kaç ayı atlatmadan bir şey almayacağım diye içime yer etti, hala tabularımı yıkamadım, bakıp bakıp sepete ekliyorum, sonra vazgeçiyorum almaktan:26: Ama bayramdan sonra artık epey bişey alacağım. He bayrama kadar netten ufak tefek bir şeyler alabilirsem alırım

En sağlıklı kaçıncı haftada yapılıyor bu tetanos? Bana bakan ebe şeker yüklemesi nden sonra diyor anlamadım ne zaman olmalı

Hmm..Dogrudur belki cnm onlar kullandiklari icin dha tecrübeliler tabi suana kadar denediqim kadariyle öyle bi durum yasamadm ama hizli bi kullanim yapmadım disarda yokusta falan denemedm onun icin tam net cwp weremiyorum:) katlanişi ve acilisi cok rahat o konuda garanti werebilirm,arabada ideal agirliqi bilmiyorm hani normal mi kilosu normalin ustunde mi yada altinda mi bilmiyorm bi paston gbi dgl tabi hafifliqi
Bize cazip gelen fiyati oldu acikcasi bikac yere gttk 700-800-1000 liraya kdr fiyat weren olnca araba iste sonucta diye aldk:)

Evet canım arabaların fiyatları çok uçuk dediğin gibi pusetiyle birlikte 350 tl çok iyi almıssınız hayırlı olsun.

İşte yeni cicilerimiz, alışverişimizi yeni tamamladık.

0-3 ay

3-6 ay

Ve işte bunları aldık bugünlükte

Hayıırrrrr aç kalmasınnn Alırım tamam.. doğru acil bi durum olur vs olur annanesine emanet edebilirim 2 saat. Haklısın düşünemedim. Oy oğlum benim.

canım zaten nolur nolmaz diye hastaneden de istiolarmış sanırım,heleki şartlar sezeryanı gösterirse mecbur yanımıza alıcaz tatlım...

Al sen al, hiç içini bozma, Allah yavrularımızı bize kısmet ettiyse zaten doğacaklar, ama aksi bir şey yazılıysa kaderimizde, 7 ayda da, 9 ayda da doğduktan sonra da o yaşanır. Sen için ferah tut, al ufak ufak birşeyler. Ekledim canım az önce aldıklarımı.

Bende baktım baktım karar veremedim, en iyisi cidden gidip uzaman danışıp almak. Bende şampuan alamayınca tekstile gömüldüm yine

Bende baktım baktım karar veremedim, en iyisi cidden gidip uzaman danışıp almak. Bende şampuan alamayınca tekstile gömüldüm yine

Bizde büchen aldık ..3 yere gttm ücüde büchen ddi bi yerde bitkisel olan bi ürün daha war ama pahali oldugu icin pek satılmadı ddi snrasnda bübchen war en iyi ddi kullanici yorumlarinada baktm herkes memnundu aldik seti 70 tlydi havlu wardi icinde bide

Eklentiler

• $1404746359449.webp
    15 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…