2014 Kasım Anneleri

Ben aldım canım Yenidoğan olanlarindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım,merak ettim de herkes mustela,sebamed falan alıcak sanırsam,benimde aklımda johnsons baby,nivea bir de bübchen vardı....bütçem anca bunlara yeter umarım çocuğuma dokunmaz...sen set halinde mi aldın peki ??? aldıysan nelerini aldın?

Kızlar, konu actim, gebelik basligina fakat görmeyen olabilr.. size de sorayim, bebeginizi hirpalayarak sevmelerine izin verirmisiniz? Hırpalamaktan kastim, evirip çevirmek, ters tutmak,ayaklarndan çekmek, kolundan bacagindan sallamak vs..

Bende onları evirip çevirsem olmaz mı ?

Set almadim da kendim set olusturdum sampuan pudra bebek yağı pişik kremi aldim canim 60 civarında tuttu sanırım

Hayırlı sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın kızlar bugünde hayırlı güzel haberler alırız inşallah Rabbim hepimizin yar vede yardımcımız olsun

Nasıl yani kim yapıyor böyle kendi çocuğuna yapılmasına asla izin verme dengesini bozarlar eskiden babamda bizi evirip çevirir di korkardım hoş hareketler değil

Hayırlı sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın kızlar bugünde hayırlı güzel haberler alırız inşallah Rabbim hepimizin yar vede yardımcımız olsun

Güle güle giysin pembiş kızın çok güzeller

Kızlar fikir olsun diye paylaştm..
350 tlye aldık 7 taksit:)
Crystal baby nin ..
Bi model daha wardi onuda begendim yine bu tarz baska bi markaydi 800 lira deynce geri adım attık :)

Çok güzel görünüyor bende böyle bişey alabilirim güle güle kullansın bebişin

Son düzenleme:
Arkadaşlar aranız da sulu süpürge kullanan var mı şu arnica bora gibi evde kedim varda çocuk olmadan alayım diyorum önerilerinizi bekliyorum
Gunaydin. Benim supurgem arcelik sulu supurge. O kadar pismanim ki aldigima. Evi bir.kez supuruosun eger suyunu deismezsen bi koku sario etrafi sana anlatamam. Ya da suyunu degismek istesek o kadar pis bisey oluo ki o tozla su karisinca. Eldiven takiom temizlemek icin. Yine de kokusu ve pisligi cekilmio. Ben de herkes gibi torbali alsaydim keske. Çünkü hicbir zaman ici temizlenmio. Giderek kalinti birakio.

Guzel gunlerde kullanin insallah. Ben de citcitli badileri uzun kollu mu kisa kollu mu alsam karar veremiorum. Evimde kisin soguk olur:((

Ben böyle hafta da iki defa falan süpüreyim diye istiyorum normal süpürge var evde ama toz tüy olmasın diye.. tozu tüyü güzel topluyor mu peki koltuğu falanda süpürebirmiyim :44:

Ben böyle hafta da iki defa falan süpüreyim diye istiyorum normal süpürge var evde ama toz tüy olmasın diye.. tozu tüyü güzel topluyor mu peki koltuğu falanda süpürebirmiyim :44:

hiç ama hiç önermiyorumm canım...sulu süpürgeden aman uzak dur...
onu temizlemesi ayrı bir dert..o kapağı açtığın andaki koku ayrı bir dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…