Ben aldım canım Yenidoğan olanlarindan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1181293 Eki Görüntüle 1181294
teyzeleriii..bakın kızıma neler aldımm :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güle güle giysin Defne Hanım
canım ben de 20+2 haftalığım ama henüz tetanoz aşısını yaptırmadım. 20-24. haftalarda yapılıyor diye biliyorum. Bu arada foruma yeni katıldım kasım annesi olucam inşallaaah
Bacılar ben yarın şeker yüklettiricem kısmetse, ardından da hastane gezmeleri yapıcam. Beni özleyin anacım, bayy :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arnica ablamda vardı aşırı sesli çalişiyor tavsiye etmem ben alacaksan philips al derimArkadaşlar aranız da sulu süpürge kullanan var mı şu arnica bora gibi evde kedim varda çocuk olmadan alayım diyorum önerilerinizi bekliyorum
Kızlar, konu actim, gebelik basligina fakat görmeyen olabilr.. size de sorayim, bebeginizi hirpalayarak sevmelerine izin verirmisiniz? Hırpalamaktan kastim, evirip çevirmek, ters tutmak,ayaklarndan çekmek, kolundan bacagindan sallamak vs..
Tamam canım,merak ettim de herkes mustela,sebamed falan alıcak sanırsam,benimde aklımda johnsons baby,nivea bir de bübchen vardı....bütçem anca bunlara yeter umarım çocuğuma dokunmaz...sen set halinde mi aldın peki ??? aldıysan nelerini aldın?
Kızlar, konu actim, gebelik basligina fakat görmeyen olabilr.. size de sorayim, bebeginizi hirpalayarak sevmelerine izin verirmisiniz? Hırpalamaktan kastim, evirip çevirmek, ters tutmak,ayaklarndan çekmek, kolundan bacagindan sallamak vs..
Hayırlı sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın kızlar bugünde hayırlı güzel haberler alırız inşallah Rabbim hepimizin yar vede yardımcımız olsun
Hayırlı sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın kızlar bugünde hayırlı güzel haberler alırız inşallah Rabbim hepimizin yar vede yardımcımız olsun
Güle güle giysin pembiş kızın çok güzellerİşte yeni cicilerimiz, alışverişimizi yeni tamamladık.
Eki Görüntüle 1180785
0-3 ay
Eki Görüntüle 1180787 Eki Görüntüle 1180788 Eki Görüntüle 1180795 Eki Görüntüle 1180797
3-6 ay
Eki Görüntüle 1180790 Eki Görüntüle 1180794 Eki Görüntüle 1180818
Ve işte bunları aldık bugünlükte
Kızlar fikir olsun diye paylaştm..
350 tlye aldık 7 taksit:)
Crystal baby nin ..
Bi model daha wardi onuda begendim yine bu tarz baska bi markaydi 800 lira deynce geri adım attık :)
Gunaydin. Benim supurgem arcelik sulu supurge. O kadar pismanim ki aldigima. Evi bir.kez supuruosun eger suyunu deismezsen bi koku sario etrafi sana anlatamam. Ya da suyunu degismek istesek o kadar pis bisey oluo ki o tozla su karisinca. Eldiven takiom temizlemek icin. Yine de kokusu ve pisligi cekilmio. Ben de herkes gibi torbali alsaydim keske. Çünkü hicbir zaman ici temizlenmio. Giderek kalinti birakio.Arkadaşlar aranız da sulu süpürge kullanan var mı şu arnica bora gibi evde kedim varda çocuk olmadan alayım diyorum önerilerinizi bekliyorum
İşte yeni cicilerimiz, alışverişimizi yeni tamamladık.
Eki Görüntüle 1180785
0-3 ay
Eki Görüntüle 1180787 Eki Görüntüle 1180788 Eki Görüntüle 1180795 Eki Görüntüle 1180797
3-6 ay
Eki Görüntüle 1180790 Eki Görüntüle 1180794 Eki Görüntüle 1180818
Ve işte bunları aldık bugünlükte
Gunaydin. Benim supurgem arcelik sulu supurge. O kadar pismanim ki aldigima. Evi bir.kez supuruosun eger suyunu deismezsen bi koku sario etrafi sana anlatamam. Ya da suyunu degismek istesek o kadar pis bisey oluo ki o tozla su karisinca. Eldiven takiom temizlemek icin. Yine de kokusu ve pisligi cekilmio. Ben de herkes gibi torbali alsaydim keske. Çünkü hicbir zaman ici temizlenmio. Giderek kalinti birakio.
Guzel gunlerde kullanin insallah. Ben de citcitli badileri uzun kollu mu kisa kollu mu alsam karar veremiorum. Evimde kisin soguk olur:((
Ben böyle hafta da iki defa falan süpüreyim diye istiyorum normal süpürge var evde ama toz tüy olmasın diye.. tozu tüyü güzel topluyor mu peki koltuğu falanda süpürebirmiyim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?