2014 Kasım Anneleri

Sagol cnm ins..bide Puset evde anakucagi gorewini goruyo mu hc duydunuz mu o işe de yaradıqını

Ben pierre cardinin arabalarına bakmıstım pusetli hafif diye baktıklarımın çoğunda kraftın falan pusetleri aynı zamanda ana kucağı olarak kullanılabiliyordu sallanıyordu öne arkaya.

Slm kizlar ne zamandir netten bilg.dan uzak olayim dye forumada ugrayamiom.19+2 yim.sizce tetanoz asisini yaptirmak icin bi kac hafya daha beklesem sakincasi olur mu yoksa derhal bu hafta yaptirmali miyim?

Ksıkandım ya bu kız annelerini cicili bicili 2. yi kız yapcam bende insallah...Mağazalar da hep kızlara çalısıyor ne harika seyler var oğlum olacak ama mağazaya girdiğimde illah kız reonunu bir turluyorum :)) iyi günlerde kullanın cicilerinizi

Slm kizlar ne zamandir netten bilg.dan uzak olayim dye forumada ugrayamiom.19+2 yim.sizce tetanoz asisini yaptirmak icin bi kac hafya daha beklesem sakincasi olur mu yoksa derhal bu hafta yaptirmali miyim?

Gidip yaptırmanda sakınca yok canım zaten 20.haftaya girmissin bağlı olduğun asm ye git orda sana gebelik ası takvimi verirler diğerlerini de ona göre gidip yaptırırsın.Asın yapılır yapılmaz buz koymayı unutma canım acıyı ve sismesini engelliyor.simdiden geçmis olsun.

mrb bende bugun 19+1 oldum. ebe bana 9-10-11 temmuz senin için ideal günler dedi. bu günlerden birinde gel yapalım aşını dedi. sizinkide muhtemelen 8-9-10 temmuzdur

24.haftaya kadar yaptrımıs olman gerekıyor dıye bılıyorum saglık ocagındakı hemsıre bana oyle demıstı bende tam 20.haftda yaptırdım cnım

Slm birgen,benim de kafam karısıktı sampuan konusun da insan en sağlıklı olanı seçmek istiyor simdi yazınızı okudum nlyvz la biz de babamızla kritk yaptık bu konuda sonunda dalinde karar kıldık sonuçta yıllardır kullanılan allerjenik olmayan güvenirliği kanıtlanmıs bir sampuan diye düsündük.Henüz almadım bende sizin arastırmalar sonuçlansın bakalım eczaneler uzmanlar ne diyecek diğer sampuanlara bakalım.

canım ben de 20+2 haftalığım ama henüz tetanoz aşısını yaptırmadım. 20-24. haftalarda yapılıyor diye biliyorum. Bu arada foruma yeni katıldım kasım annesi olucam inşallaaah

Sagol cnm ins..bide Puset evde anakucagi gorewini goruyo mu hc duydunuz mu o işe de yaradıqını

Ben 3 aydan sonra falan kullandım cnm evde ana kucagı gıbı pierre cardin almıştım. Tutma kolu gerıye dogru yere sabıtlenebılıyordu. Pusetındem cok memnun kaldım ama arabası cok dengelı yurumuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızım ve ben teşekkür ederiz , bende o erkek çocuklarının küçük beyefendi kıyafetlerine deli oluyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

gülegüle kullanın canmm..çok güzel özellikle sonuncu zıbına bayıldım nerden almıştın

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gülegüle kullanın canmm..çok güzel özellikle sonuncu zıbına bayıldım nerden almıştın

butik bebe'den sipariş ettim bugün. Çok güzel şeyler vardı da, kendimi durdurdum

Arkadaşlar aranız da sulu süpürge kullanan var mı şu arnica bora gibi evde kedim varda çocuk olmadan alayım diyorum önerilerinizi bekliyorum

butik bebe'den sipariş ettim bugün. Çok güzel şeyler vardı da, kendimi durdurdum

güle güle kullansın prenses butikbebeden daha önce birşeyler aldım takip edince çok ciddi indirimler oluyor, yalnız ürünler arasında kalite farkı var, bazıları çok çok iyi, bazılarının dokuması sert geldi bana, kafamda bazı markalar belirledim böylece

Bacılar ben yarın şeker yüklettiricem kısmetse, ardından da hastane gezmeleri yapıcam. Beni özleyin anacım, bayy :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teyzeleriii..bakın kızıma neler aldımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…