Eki Görüntüle 1181293 Eki Görüntüle 1181294
teyzeleriii..bakın kızıma neler aldımm :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bacılar ben yarın şeker yüklettiricem kısmetse, ardından da hastane gezmeleri yapıcam. Beni özleyin anacım, bayy :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte yeni cicilerimiz, alışverişimizi yeni tamamladık.
Eki Görüntüle 1180785
0-3 ay
Eki Görüntüle 1180787 Eki Görüntüle 1180788 Eki Görüntüle 1180795 Eki Görüntüle 1180797
3-6 ay
Eki Görüntüle 1180790 Eki Görüntüle 1180794 Eki Görüntüle 1180818
Ve işte bunları aldık bugünlükte
Ben böyle hafta da iki defa falan süpüreyim diye istiyorum normal süpürge var evde ama toz tüy olmasın diye.. tozu tüyü güzel topluyor mu peki koltuğu falanda süpürebirmiyim :44:
hiç ama hiç önermiyorumm canım...sulu süpürgeden aman uzak dur...
onu temizlemesi ayrı bir dert..o kapağı açtığın andaki koku ayrı bir dert
Temizliginden ve kokusundan o kadar nefret ettim ki ..evi supururken bi koku yayilio etrafa. iyi supuruor mu supurmuor mu umrumda degil. O duruma geldim yani. Ici simsiyah kir baglior. Camasir suyunda beklet yine cikmior. Evi supurdukten sonra bir saat onu temizliorum. Icini temizledigim yer banyo temizledikten sonra banyoyu da camasir suyundan geciriom. Evime gelen bir hanim vardi o bile sasirdi kaldi yani. Bunlar iyi olmuo abla dedi. Bebekle hic ugrasamazsin bence. Normal supurgenle devam et .kolay gelsin.
İşte yeni cicilerimiz, alışverişimizi yeni tamamladık.
Eki Görüntüle 1180785
0-3 ay
Eki Görüntüle 1180787 Eki Görüntüle 1180788 Eki Görüntüle 1180795 Eki Görüntüle 1180797
3-6 ay
Eki Görüntüle 1180790 Eki Görüntüle 1180794 Eki Görüntüle 1180818
Ve işte bunları aldık bugünlükte
Eki Görüntüle 1181293 Eki Görüntüle 1181294
teyzeleriii..bakın kızıma neler aldımm :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende baktım baktım karar veremedim, en iyisi cidden gidip uzaman danışıp almak. Bende şampuan alamayınca tekstile gömüldüm yine
Slm birgen,benim de kafam karısıktı sampuan konusun da insan en sağlıklı olanı seçmek istiyor simdi yazınızı okudum nlyvz la biz de babamızla kritk yaptık bu konuda sonunda dalinde karar kıldık sonuçta yıllardır kullanılan allerjenik olmayan güvenirliği kanıtlanmıs bir sampuan diye düsündük.Henüz almadım bende sizin arastırmalar sonuçlansın bakalım eczaneler uzmanlar ne diyecek diğer sampuanlara bakalım.
Yaaa ne kadar güzel şeyler almışsınız güle güle kullanın
erkek anaları nerde yaa kıskanıyorum bu cicili alınan şeyleri
Ben yine mustela hakkında uzmanla görüşünce bilgilerimi paylaşırım kızlar
yada araştırma içinde olan bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim
bebe yağı + sabun + pişik kremi + pudra
Günaydın anneler:)
Konular dolmuş taşmış yine, tek tek alıntı yapamadımŞampuanlar, kremler konuşulmuş, benim tavsiyem öyle çok çok şampuan, losyon falan almayın, bir tane alın bebeğiniz doğunca deneyin eğer alerji ya da kızarıklık yapmazsa devam edersiniz. Çok iyi ve güvenilir bir marka olsa bile her bebek farklı tepki verebiliyor, bübchen mesela bizde kaşıntı yapmıştı, kullanamadık. Bebek bezleri de öyle mesela, en iyisini alıyorsun ama pişik yapabiliyor, o yüzden kullanıp sonuca göre hareket etmek gerekiyor malesef
Ama pişik kreminde sudocrem önerebilirim, kızımın çok kötü pişiği olmuştu hava değişiminden ne kullansak fayda etmeyince eczacımız sudocremi önermişti, küçük gri bir kutu ama çok iyi geldi. Hatta eşim güneşte fazla kalıp yanmıştı cildi, ona da kullanmıştım, çok iyi gelmişti, halen yanımdan eksik etmem.
Çıtçıtlı badilerde benim favorim mothercare'in 7li setleri, bir pakettte 7 tane yada 5 tane oluyor, ama yıka yıka kullan hiç bir şekilde bozulma olmuyor, kızımınkiler hala durur, oğluma da kullanacağım. Tavsiye ederim.
hepinize güzel günler diliyorum, muck
Gunaydin. Benim supurgem arcelik sulu supurge. O kadar pismanim ki aldigima. Evi bir.kez supuruosun eger suyunu deismezsen bi koku sario etrafi sana anlatamam. Ya da suyunu degismek istesek o kadar pis bisey oluo ki o tozla su karisinca. Eldiven takiom temizlemek icin. Yine de kokusu ve pisligi cekilmio. Ben de herkes gibi torbali alsaydim keske. Çünkü hicbir zaman ici temizlenmio. Giderek kalinti birakio.
Guzel gunlerde kullanin insallah. Ben de citcitli badileri uzun kollu mu kisa kollu mu alsam karar veremiorum. Evimde kisin soguk olur:((
oyyhh oyyhh maşallah maşalahhh...güle güle giysinn prensesin şekerimmm
Güle güle giysin pembiş kızın çok güzeller
güle güle kullansın prensesbutikbebeden daha önce birşeyler aldım takip edince çok ciddi indirimler oluyor, yalnız ürünler arasında kalite farkı var, bazıları çok çok iyi, bazılarının dokuması sert geldi bana, kafamda bazı markalar belirledim böylece
Yesin teyzeleri onları çok tatlılar ya Güle güle kullanın canım
Artık not ediyorum unutmıyım diye sudocremi not ettim teşekkürler bilgi için :13:
ben eklemiştim canım aldığımız şeyler...hala tek tük alıyorum ama netten almayınca ekleyemiyorumm
bizde hafta sonu bunun yazlık takımını aldık şort ve tişört şeklinde ama model aynıbabamız satnaç hakemi olunca turnuvalara giderken giydircezzz
Eki Görüntüle 1181582
Benim ablamın iki kızı var ikisine de dalin ve jhonson baby ürünlerini kullandı hiç bi alerji durumu olmadı.. ben de öyle yapıcam
istifamı edeceksin canım..GGunaydinn kizlr yaa bende dayanmyrm aliyrm biselr kv sen alma kizm istencikinca berabr gider alrm dio yinede daynmyrm agusts 15 cikyrm istn:))
Niil senin aldığın avent biberonlar hangileriydi kaç cc lik aldın cam mıydı??
Evet canım cam aldım ben, biri 120 diğeri 240 ml' ydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?