2014 Kasım Anneleri

Eki Görüntüle 1181293 Eki Görüntüle 1181294

teyzeleriii..bakın kızıma neler aldımm :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy ayy ne güzel isim yazana bayıldımm güle güle giysin prenses..

Bacılar ben yarın şeker yüklettiricem kısmetse, ardından da hastane gezmeleri yapıcam. Beni özleyin anacım, bayy :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annuvvv sen yoksun yanii bugünn özlicezz senii kuzu..

oyyhh oyyhh maşallah maşalahhh...güle güle giysinn prensesin şekerimmm

Ben böyle hafta da iki defa falan süpüreyim diye istiyorum normal süpürge var evde ama toz tüy olmasın diye.. tozu tüyü güzel topluyor mu peki koltuğu falanda süpürebirmiyim :44:

Temizliginden ve kokusundan o kadar nefret ettim ki ..evi supururken bi koku yayilio etrafa. iyi supuruor mu supurmuor mu umrumda degil. O duruma geldim yani. Ici simsiyah kir baglior. Camasir suyunda beklet yine cikmior. Evi supurdukten sonra bir saat onu temizliorum. Icini temizledigim yer banyo temizledikten sonra banyoyu da camasir suyundan geciriom. Evime gelen bir hanim vardi o bile sasirdi kaldi yani. Bunlar iyi olmuo abla dedi. Bebekle hic ugrasamazsin bence. Normal supurgenle devam et .kolay gelsin.

hiç ama hiç önermiyorumm canım...sulu süpürgeden aman uzak dur...
onu temizlemesi ayrı bir dert..o kapağı açtığın andaki koku ayrı bir dert

Kullananlar olarak böyle olumsuz yorumlarınız varsa göz ardı etmem.. bende duyuyorum temizlemesi zor diye bebekle uğraşırken bide bunla uğraşamam boşuna para harcamıyım o zaman teşekkür ederim..

Eki Görüntüle 1181293 Eki Görüntüle 1181294
teyzeleriii..bakın kızıma neler aldımm :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaaa ne kadar güzel şeyler almışsınız güle güle kullanın
erkek anaları nerde yaa kıskanıyorum bu cicili alınan şeyleri

Bende baktım baktım karar veremedim, en iyisi cidden gidip uzaman danışıp almak. Bende şampuan alamayınca tekstile gömüldüm yine

Ben yine mustela hakkında uzmanla görüşünce bilgilerimi paylaşırım kızlar
yada araştırma içinde olan bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim
bebe yağı + sabun + pişik kremi + pudra

ben eklemiştim canım aldığımız şeyler...hala tek tük alıyorum ama netten almayınca ekleyemiyorumm

Benim ablamın iki kızı var ikisine de dalin ve jhonson baby ürünlerini kullandı hiç bi alerji durumu olmadı.. ben de öyle yapıcam

bizde hafta sonu bunun yazlık takımını aldık şort ve tişört şeklinde ama model aynı babamız satnaç hakemi olunca turnuvalara giderken giydircezzz

Günaydın anneler:)

Konular dolmuş taşmış yine, tek tek alıntı yapamadım Şampuanlar, kremler konuşulmuş, benim tavsiyem öyle çok çok şampuan, losyon falan almayın, bir tane alın bebeğiniz doğunca deneyin eğer alerji ya da kızarıklık yapmazsa devam edersiniz. Çok iyi ve güvenilir bir marka olsa bile her bebek farklı tepki verebiliyor, bübchen mesela bizde kaşıntı yapmıştı, kullanamadık. Bebek bezleri de öyle mesela, en iyisini alıyorsun ama pişik yapabiliyor, o yüzden kullanıp sonuca göre hareket etmek gerekiyor malesef

Ama pişik kreminde sudocrem önerebilirim, kızımın çok kötü pişiği olmuştu hava değişiminden ne kullansak fayda etmeyince eczacımız sudocremi önermişti, küçük gri bir kutu ama çok iyi geldi. Hatta eşim güneşte fazla kalıp yanmıştı cildi, ona da kullanmıştım, çok iyi gelmişti, halen yanımdan eksik etmem.

Çıtçıtlı badilerde benim favorim mothercare'in 7li setleri, bir pakettte 7 tane yada 5 tane oluyor, ama yıka yıka kullan hiç bir şekilde bozulma olmuyor, kızımınkiler hala durur, oğluma da kullanacağım. Tavsiye ederim.

hepinize güzel günler diliyorum, muck

Artık not ediyorum unutmıyım diye sudocremi not ettim teşekkürler bilgi için :13:

Ay sahiden o Arçelik sulu süpürge nedir ya, tam bir ulusal felaket. Hoş zaten belli bir süre sonra da çekim gücü zayıflıyor. Sürekli filtre yıka dur. Bizde kardeşimle anneme aklımız sıra anneler günü hediyesi diye almıştık, senesine fırlattık attık. Ama şu da var ki, bazı markaların çok sorunsuz olduğunu da işittim, ama Arçelik bu işi becerememiş.

Ben karışık almayı düşünüyorum. Sonuçta kış mevsimi bebekleri olacaklar. O yüzden 0-3 ay ve 3-6 ay aldıklarımın uzun kollu kısa kollu karışık alacağım. Bence eviniz soğuk oluyorsa uzun kollu almakta fayda var, en azından ilk zamanlar için.

Teşekkürler canım, ya elimde değil şu internet mağazaları beni kendimden geçiriyor. Herşeyi alasım var Ben dün akşam bir arkadaşım ile konuştum, o da doğuma hazırlık yaparken mustela'nın setini almış. Onlar bitince Bübchen almış, valla ikisinden de memnun kaldım, hatta Bübchen'in böyle güzel olduğunu bilseydim baştan onu alırdım dedi. Sen gidip danışırsan, bize de bilgi verirsin değil mi? Kafam iyice karıştı. Bir de dün akşam kardeşim, bakım setini ben alacağım sen markasını söyle yeter dedi, yeğenine alacakmış
oyyhh oyyhh maşallah maşalahhh...güle güle giysinn prensesin şekerimmm
Güle güle giysin pembiş kızın çok güzeller

Teşekkür ederizzzz

Canım ben o patikler hariç, diğerlerini 2 mağazadan aldım, ikisinden de daha önce alışveriş yapmıştım. O yüzden tereddüt etmedim, ama haklısın mağazalar arası kalite farkı mutlaka oluyor. Teşekkür ederiz bu arada

Niil senin aldığın avent biberonlar hangileriydi kaç cc lik aldın cam mıydı??

Son düzenleme:
ben eklemiştim canım aldığımız şeyler...hala tek tük alıyorum ama netten almayınca ekleyemiyorumm

bizde hafta sonu bunun yazlık takımını aldık şort ve tişört şeklinde ama model aynı babamız satnaç hakemi olunca turnuvalara giderken giydircezzz
Eki Görüntüle 1181582

Güle güle giysin küçük prensin
valla artık o kadar çok şey konuştuk bazıları arada kaçıyor görmemiş olabilirim

Benim ablamın iki kızı var ikisine de dalin ve jhonson baby ürünlerini kullandı hiç bi alerji durumu olmadı.. ben de öyle yapıcam

benim tenim o kadar hassas ki açıkçası bebeğiminde böyle olmasından korkuyorum galiba
mesela altın kolye bile takamam boynum kıpkırmızı olur, ağdadan sonrası da facia
o yüzden araştırmalarım inş. bu pamuk ciltlere en iyi gelecekleri seçeriz hepimiz

GGunaydinn kizlr yaa bende dayanmyrm aliyrm biselr kv sen alma kizm istencikinca berabr gider alrm dio yinede daynmyrm agusts 15 cikyrm istn:))

GGunaydinn kizlr yaa bende dayanmyrm aliyrm biselr kv sen alma kizm istencikinca berabr gider alrm dio yinede daynmyrm agusts 15 cikyrm istn:))
istifamı edeceksin canım..
yokda doğum izninemı ayrılcaksın...
ama sanırım o güne daha gün dolmuyor değilmi

Evet canım cam aldım ben, biri 120 diğeri 240 ml' ydi.

Merhaba.

125 cclik biberonun cam olması güzel ama büyüğünü cam tavsiye etmiyorum, bebeğiniz ilerde elinden düşüp kırabilir ve yaralanabilir. zaten 125cclikle işiniz bittiği zaman bebeğiniz nesneleri tutabiliyor kavrayabiliyor olacak. elinde tutarken bile yüzüne düşürebilir.

cam biberonla yaralanma hikayelerini çok okudum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…