2014 Kasım Anneleri

Haklısın canım ben öyle yapayım. Çok saol

biz konyalıyız canım konyada yaşıyorım ve aynen dediğin gibi oluyor..
ben daha bebeğime sadece 1 tane takım aldım..
annem herşeyini A dan z ye alıyor..kv dede bizim yatağımızı alıcak..
annem aynen banada geceliğimi alıcakmış günlük bir kıyafget alıcakmış..
eşime desen aynen öle..
aslında güzel şeyler..

Canım aynı adetlerimiz bizimde kızın ilk bebeğine yapıır da net anlasılsın diye öyle anlatmaya çalıstım.kv. bıdı bıdı edecek diye de kimseyi sıkıntıya sokmak istemiyorum mobilyamızı kendimiz alcaz zaten haftaya sparisimizi vercez insallah.En azından babamızda evine ve çocuğuna para harcamayı öğrenmis olur.

Ne güzel masallah...iyi günlerde kullanın.

kesinlikle canım..insan isterse allır istemezse sen al diyemezsin yani herkesin maddi durumuna göre alacakları vardır..
bizim şükür ailem hepsini yapıyor..kv dede yatağını ben alayım annen zaten herşeyini hazırlıyor dedi..
bu şekilde konuşuldu..
şimdi biz bekliyoruz eksikleri alıcaz sadece

Aynen öyle onlarda ümmet evde beslemeyenler de hiç değilse dışarda çocuklarını korkutmasın.. kötü davranmalarına müsaade etmesin.. benim ablam da kedilerden korkar hep benim kedime bile dokunamaz ama kızlarına hep hayvanlara yemek verdirtiyor okşamalarına müsaade ediyor benim gibi korkmasınlar diyor

Bu iste olması gereken canım ya yani yükü tek tarafa bindirmemek bende ailemden uzaktayım baska sehirde kv.le de aynı sehirdeyiz arar sorar nasılım diye ama daha ihtiyacın en bizde sunu alalım mı demedi ne o nede esimin kardesleri...insan kızıyor bir noktada bi taraf harıl harıl hazırlık yaparken diğer taraff gayet rahat.sizde dayanısma var bi torun gelecek her iki tarafta bunun sevincini heycanını belli ediyor ne güzel

bende kuş harici diğer hayvanlardan korkarım sadece yavrularına dokunabilirim..
ama ablan gibi çocuğuma cesaret vereceğim..
zaten evde kuşumuz var onla başlasın hayvan sevmeye..

Canm oyle adet felann eskide kaldi kimnne alrsa alsn kimse icn sikinti yapma hele kv icn hic yapma alsnda konussn bizdeki durumda tam tersi annm hic almz varsa yoksa ogullari kv oyledegl ama hergun bise aliyo ona bile diyrm annemden umudm yok die gulusyrz bizde cocugumuzu sevdrmeyz dio gulyz hic takma yani kafana

Bide şöyle bi durum var canım. Şimdi bizim ailemiz herşeyi alınca karşı taraf daha da rahata alışıyo. Annemler almış herşeyi, Tlf da diyoki bana, kızım pusetle bebek arabasında alıcaz daha. Yok artık anne dedim. Onu da siz almayın bi zahmet. Sonra kayınvalidemle konuşurken o da dediki kızım bebek arabasıyla pusetide biz alalım. Allah var hakkını yiyemem bebek arabasının parasını eşime vermişler. Bizde netten sipariş verdik. Az önce geldi. Quınny bebek arabası 670 e aldık, pierre cardin puset 140 a aldık canım. Yani durum böyle. Bizde eşimle dolap ve şifonyer alalım diyoruz. Böylece herkesin bi katkısı olmuş olur.

park yatağı ve arabasını da amcasıyla dayıları alır herhalde. amcasına bi şey diyemem gerçi görümcem de hamile. aramızda 10 hafta var ve onun ki ikiz. ama dayıları illa ki soracaklardır. ben de hiç ama hiç bir şey almadım. ne bebeğime ne kendime
Ne güzel masallah...iyi günlerde kullanın.

Teşekkürler :)

💑💓

Son düzenleme:

Çok yasayasın güldürdün beni:)

Sizlere bir sorum olacak ben tetenoz aşısı yaptırmadım. Az önce Sağlık Ocağından aradılar aşınızı yapalım diye aranızda tetenoz aşısı yaptıran var mı gerek limi dr um beni bu konuda hiç bilgilendirmedi cvp larsanız sevinirim

bizim bebek arabamızı dayımız aldı canım

Hoşgeldin canım. Tetanoz aşısı yaptırmalıyız bence. Sanırım 3 sene koruyucu etkisi var. Hamilelikte olası bıçak kesikleri vs. Gibi durumlarda koruyucu etkisi var. Bana Dr um randevuda aşılarını yaptırıyorsun demi diye sordu. Yaptırmanın bi zararı olmaz ama aşıdan sonra 2 gün acayip şekilde kol ağrısı oluyo. Benim öyle oldu. Şimdi 2. Aşım yaklaştı, ağrıyı kafama takmaya başladım bile.

kıskanıp huyu değişmez umarım maşallah senin pamuguna

Çok güzeller güle güle giysin ben hala bişey almadım tuzum kuru gibi bekliyorum bakalım sonra sıkışacak totomuz

Yok be kuzum tuzu kuruluk değil de, belki etrafında varsa "şu kadar ay dolana kadar alma, çarşı şurda 1 günde çıkar alırsın" diyenler etkisinde kalıyor olabilirsin. Bir de bizim önümüzde ki ay falan maddi durumlar sıkışabilir. Hem tatile çıkıyoruz, hem arkadaşlarımızın düğünü var, bizim nikah şahitlerimizdi onlar, şimdi bir şahit olacağız. Mecbur kıyafet alacağız, altın takacağız. Ağustos ayını boş geçebilirim yani. Hazır bu ay da çift maaşta aldım, birşeyleri alayım dedim. Alırsın sende, ama bebek alışveriş çok keyifli gerçekten Şimdi bugün de iş çıkışı, mağazadan havlu ve battaniye alacağım.

ben oğlumu hayatta bırakamam yaaaa, onun tuyunu yerim :) aşıları falan tam o yüzden korkmuyorum. sadece evin/koltukların süpürülme işini gün aşırı yaptırıcam hepsi o. veterinerimin eşi doğum yapmış, kadın doğumcum da sıkıntı yok dedi :)

kız doldurdun vallahi senn..
çok şekerler yaaa

Canım geçmiş olsun sana, ya sayfalar o kadar hızlı geçiyor ki az önce gördüm. Bol bol su iç, en iyi ilaç, hem iltihap için, hem kendin için.

Yok ya dolmadı henüz, var bir dolu eksik, bu ay çift maaş aldım da ben, eşim onu bebeğe ayır, istediğini al dedi. İşte bazılarını netten hallediyorum, bazılarını dışarıdan mağazadan. Bu akşam iş çıkışı da birşeyler alıcam mağazadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…