Hoşgeldin canım. Tetanoz aşısı yaptırmalıyız bence. Sanırım 3 sene koruyucu etkisi var. Hamilelikte olası bıçak kesikleri vs. Gibi durumlarda koruyucu etkisi var. Bana Dr um randevuda aşılarını yaptırıyorsun demi diye sordu. Yaptırmanın bi zararı olmaz ama aşıdan sonra 2 gün acayip şekilde kol ağrısı oluyo. Benim öyle oldu. Şimdi 2. Aşım yaklaştı, ağrıyı kafama takmaya başladım bile.
ben oğlumu hayatta bırakamam yaaaa, onun tuyunu yerim :) aşıları falan tam o yüzden korkmuyorum. sadece evin/koltukların süpürülme işini gün aşırı yaptırıcam hepsi o. veterinerimin eşi doğum yapmış, kadın doğumcum da sıkıntı yok dedi :)
Sizlere bir sorum olacak ben tetenoz aşısı yaptırmadım. Az önce Sağlık Ocağından aradılar aşınızı yapalım diye aranızda tetenoz aşısı yaptıran var mı gerek limi dr um beni bu konuda hiç bilgilendirmedi cvp larsanız sevinirim
Aynen öyle onlarda ümmet evde beslemeyenler de hiç değilse dışarda çocuklarını korkutmasın.. kötü davranmalarına müsaade etmesin.. benim ablam da kedilerden korkar hep benim kedime bile dokunamaz ama kızlarına hep hayvanlara yemek verdirtiyor okşamalarına müsaade ediyor benim gibi korkmasınlar diyor
Bu iste olması gereken canım ya yani yükü tek tarafa bindirmemek bende ailemden uzaktayım baska sehirde kv.le de aynı sehirdeyiz arar sorar nasılım diye ama daha ihtiyacın en bizde sunu alalım mı demedi ne o nede esimin kardesleri...insan kızıyor bir noktada bi taraf harıl harıl hazırlık yaparken diğer taraff gayet rahat.sizde dayanısma var bi torun gelecek her iki tarafta bunun sevincini heycanını belli ediyor ne güzel
slm herkese...bebislerin odası yavastan hazırlanmaya basladı masallah...soruma gelince bizim oralarda ilk bebeğin odasını kızın ailesi hazırlar ilk torun değiliz her iki tarafta da ama benim ilk bebeğim olacak oğlusum...ben ankaralıyım sizlerin memleketini bilmiyorum ama vardır kıyısından kösesinden böyle adetleriniz.benim ailem odasını almadı yani mobilya olarak ama bebis ve benim için ne lazımsa herseyi hazırlamıslar saolsunlar.tereddüt ettiğim nokta esimin ailesi dırdır etmesin beklenti içine girip hos o taraftan da bir eksiğin ihtiyacın var mı diyen olmadı ama yine de sıkıntılı durum benim için kv. böyle seyleri mevzu eden bir tip yoksa herkesin almaya da yapmaya da gücü var sükürler olsun.Var mı böyle adetleri olan yada olsada yaptırır mısınız kızlar?
Sizlere bir sorum olacak ben tetenoz aşısı yaptırmadım. Az önce Sağlık Ocağından aradılar aşınızı yapalım diye aranızda tetenoz aşısı yaptıran var mı gerek limi dr um beni bu konuda hiç bilgilendirmedi cvp larsanız sevinirim
Slm Kızlar,
Ben yokken sohbetler coşmuş yine.. Tamamını okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Uzun biraradan sonra döndüm..
Geçen haftayı memlekette geçirdim,sakin sessiz kafa dinledik. Ama şifayı da kaptım maalesef..
Dün öğleden sonra Gebe kursunu gittim oldukça keyifliydi. Bugün de tetanos aşımızı olduk. Dr. dan da 2 gün raporaldık evde dinlenmeye devam ediyoruz.
3'lü testin sonucunu memlekette bir dr. a gösteredim. Amniyosenteze gerek yok dedi. Kendi doktorumla henüz görüşemedim. Ama başka bir doktora daha göstermek istiyorum. Bakalım ne diyecekler.
dikkatliyiz sıkıntı yokkısmet gerisi çok sakınırsın kediyi evden gönderirsin ama birgün dışarıda parkta başkabiyerde kapar o virüsü nasip yani biraz
Heyyyy yine Lady geldiBu da benim ilk kızım, şimdi heyecanla kardeşini bekliyor. Her akşam karnımın üzerine kafasını koyup dinliyor kardeşini, sanırım daha şimdiden aralarında bir iletişim kuruldu...
Eki Görüntüle 1181982 Eki Görüntüle 1181983 Eki Görüntüle 1181984
slm herkese...bebislerin odası yavastan hazırlanmaya basladı masallah...soruma gelince bizim oralarda ilk bebeğin odasını kızın ailesi hazırlar ilk torun değiliz her iki tarafta da ama benim ilk bebeğim olacak oğlusum...ben ankaralıyım sizlerin memleketini bilmiyorum ama vardır kıyısından kösesinden böyle adetleriniz.benim ailem odasını almadı yani mobilya olarak ama bebis ve benim için ne lazımsa herseyi hazırlamıslar saolsunlar.tereddüt ettiğim nokta esimin ailesi dırdır etmesin beklenti içine girip hos o taraftan da bir eksiğin ihtiyacın var mı diyen olmadı ama yine de sıkıntılı durum benim için kv. böyle seyleri mevzu eden bir tip yoksa herkesin almaya da yapmaya da gücü var sükürler olsun.Var mı böyle adetleri olan yada olsada yaptırır mısınız kızlar?
Kizlar merhaba ben de sana katiliyorum kayinvalidemlerin ikinci torunu olacak bizim oglumuz nasip olursa ama hicbir sey de tık yok en son buraya gelince ben bebek sekeri ve sabunlari sectim o da bende cikolatayi alayim ankaradan dedi.Insanin gucune gidiyor parasinda falanda degilim cok sukur biz alabiliriz ama insan istiyor İşte babaannesi dedi bir sey alsin diye ama ne yatak ne arabadan hic sesleri yok zibin kiyafet alirim diyor onu bende aliyorum ama kendi annemler biz de adettir bebege besik hazirlnir yorganindan battaniyesine kadar her seyi yapacak ve dedesi uzaktan kumandali akülü araba bile alacak iki tarafinda hediye almasindan yanayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heyyyy yine Lady geldiBu da benim ilk kızım, şimdi heyecanla kardeşini bekliyor. Her akşam karnımın üzerine kafasını koyup dinliyor kardeşini, sanırım daha şimdiden aralarında bir iletişim kuruldu...
Eki Görüntüle 1181982 Eki Görüntüle 1181983 Eki Görüntüle 1181984
Bu iste olması gereken canım ya yani yükü tek tarafa bindirmemek bende ailemden uzaktayım baska sehirde kv.le de aynı sehirdeyiz arar sorar nasılım diye ama daha ihtiyacın en bizde sunu alalım mı demedi ne o nede esimin kardesleri...insan kızıyor bir noktada bi taraf harıl harıl hazırlık yaparken diğer taraff gayet rahat.sizde dayanısma var bi torun gelecek her iki tarafta bunun sevincini heycanını belli ediyor ne güzel
benim ailemde boyle bir adet yok canım ama eşimin memleketinde varmış boyle bi adet. kızın ailesi ilk bebeğe oda düzer herşeyini yaparmış. ben ılk duydugum gıbı eşimle konuştum boyle bişey duydum ben ailemden tek bir iğne istemem haberın olsun dedım. o da zaten boyle şeyleri saçma bulur ne alaka bız herseyımızı alırız kendımız cok şükür ımkanımız var dedı ve konu kapandı. isteyemem oyle buyuk masraflara gırmelerını açıkçası okuttular benı o kadar her ımkanı sağladılar. başka kardeşlerim de var hangı bırımıze yetecekler dusuncesındeyım. eşimin ailesinde de hepsinin colugu cocugu var okuyor vs anca kendi eksiklerini tamamlıyorlar acıkcası. doğum hediyesi yaptılar ıkı tarafta ımkanlarınca. niye yapmıyorlar da demem hıcbır zaman.
As hos geldin cok sukur senin adina sevindim gecmis olsun ihlamuru kaynatıp bir fincana koyduktan sonra bal ve limon koy icine damak tadina gore cok iyi geliyor bir zararida yok bildigim kadariyla ben yapiyorum tavsiye ederim. Bu gebelik okuluni ben de düşünüyorum bana biraz bilgi verebilir misin rica etsem normal doguma hazrliyorlr diye duydum ben normal istiyorum ama haftalar gectikce korkmya başladım ne yapcam bilmiyorum umarim Rabbim cesart ve guc verir hepimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim ailemde boyle bir adet yok canım ama eşimin memleketinde varmış boyle bi adet. kızın ailesi ilk bebeğe oda düzer herşeyini yaparmış. ben ılk duydugum gıbı eşimle konuştum boyle bişey duydum ben ailemden tek bir iğne istemem haberın olsun dedım. o da zaten boyle şeyleri saçma bulur ne alaka bız herseyımızı alırız kendımız cok şükür ımkanımız var dedı ve konu kapandı. isteyemem oyle buyuk masraflara gırmelerını açıkçası okuttular benı o kadar her ımkanı sağladılar. başka kardeşlerim de var hangı bırımıze yetecekler dusuncesındeyım. eşimin ailesinde de hepsinin colugu cocugu var okuyor vs anca kendi eksiklerini tamamlıyorlar acıkcası. doğum hediyesi yaptılar ıkı tarafta ımkanlarınca. niye yapmıyorlar da demem hıcbır zaman.
ben de bayılıyorum köpeklere ama tüm gün ev boş iken nasıl idare ediyorsunuz, yalnız mı kalıyor evde? ben hiç kıyamıyorum onlara nasıl durur kimse yokken, ne yapar nasıl hisseder? bahçeli bir evim olunca inşallah birkaç tane köpeğim olsun istiyorum, biri mutlaka golden olmalı, yavru iken alıp büyütmek istiyorum, sen bu konuda bilgili misin canım sibirya kurdu ile beraber aynı evi paylaşabilir mi golden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?