2014 Kasım Anneleri

bizimki tıslayıp hızla olay yerinden kaçıo seninki de fenaymış kustu heeee kıyamam yaaaaaaaaaaaaa

kızlar selam, benim de kedim var sapsarı bir tekirim :) dünya tatlısı olmasına rağmen cocukları hiç sevmiyor mmalesef. artık abi olacak ama nasıl olacak bilmioruz.
sizinle su bilgiyi paylaşayım istedim bir yerde okumustum, bebek gelmeden en az altı ay önce kediyi eğer girmyeceği bir oda varsa ya da dokunmasını istemediğini bir alan varsa oradan uzaklaştırmaya bakın. kedi bebeğin gelişiyle ilişkilendirmemeliymiş yaşadığı yasakları. böyle olursa tepki oluşabilirmiş bebeğe karşı. hatta bir yerde annenin ilgisi zamansızlıktan vs sebeplerden azalacağı için ilginizi bile önceden azaltın diyordu.
üç haftalık tatil dönüşü sonrası onun odası bebek odası olacağı için biz hemen çıkartmayı planlıyoruz. kapısı da kapalı duracak. yatak odasına nasıl sokmayacağız bilemiorum ama. sonucta bebek altı ay orda kalacak kedi olmamalı, gece ne yapacağı belli olmaz allah korusun. ilgi kısmını nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum. bırak ilgiyi azaltmayı içime sokasım gelio her geçen gün, o kadar tatlılaştı

Hadi ya geçmiş olsun benim de haftasonu sağ kasığım da özellikle ağrı vardı idrarımı kolay yapıyorum ama bitince ağrı giriyordu geçti ama.. dikkat edelim böyle olursa teşekkürler

geçmiş olsun tatlım

Allah acil şifa versiinn. ben çok sık yaşadığım için iyi biliyorm hangi antibiyotiği yazdı? bol bol su içmek en önemli düşmanı idrar yolu enfeksiyonunun...

💑💓

saolun kızlar..dikkat edin aman kendinize..

canım üromisin diye birşey verdi ama daha hiç araştırmadım..

geçmiş olsun canım antibiyotik iyi gelir inşallah bol su içiyorsundur malum semiz otunun suyu ile maydonoz suyu iyi geliyor ben oğlumun iltihaplarında yapıyordum ama sen hamilesin olmassa semizin yemeğini yap ama hiç su katma pişirirken Allah şifalar versin üzme kendini iyi olacaksın inşallah

Valla bizde de durumlar aynı bizde şimdilik yatak odamızdan çocuk odasına alıştırıcaz sevdiğim yönü çok masum bana bile bi tırnak atmışlığı yok çekingen ve iyi huylu bi kedi.. bebeği merak edeceği kesin başta çok korkacak sonra sokulmaya çalışacak dikkatli olucaz artık

Bugünkü alışverişimizi şimdilik noktalıyoruz

Nevresim Takımımız

İç Zıbın Seti

Sevimli Patikler

0-3 Ay 5'li Takım

Benim pıtırcık 2-3 gündür pek kıpıdamıyor sanki.daha önceden daha çok hissediyordum kıpırtıları.neden olabilir acaba.siz düzenli olarak hissediyormusunuz kıpırdama?

Benim pıtırcık 2-3 gündür pek kıpıdamıyor sanki.daha önceden daha çok hissediyordum kıpırtıları.neden olabilir acaba.siz düzenli olarak hissediyormusunuz kıpırdama?

valla bazen hıcc hıssetmedıgım olmuyor degıl yanı..
sanırım pozisyondan olsa gerek ...

Kedileri,kuşları olan arkadaşlar bizimde kuşumuz var ama dogumdan sonra vericez baskasına tüyü falan kaçar agzına ne olur ne olmaz die ben cok korkuyorum bu kıl tüy olayından:) sizler napıcaksınız yine durucak mı evinizde? :)

Son düzenleme:
Arkadaslar 3,5 kg bebege yeni dogan takim olur dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eveeet duracak biz bu yola beraber çıktık ne oğluşumdan ne kedişimden vazgeçmem

benim kedim var baya da titiz bi insanım vermeyi hiiiiiiiiiç düşünmüyoruz hatta o bebeğimin yanında olacak diye kendimizi şanslı hissediyoruz biz onu vermemek üzere aldık onun yuvası artık bizim yanımız tüyünden zarar gelmez korkma hatta daha çok faydası olur avrupa ülkekerinde beştane köpekle büyüyor bebekler birde kuş yani kuşun ne zararı olur kedinin bile zararı olmaz aşısı yapılmış ise benim bebeğim olacak diye onu asla evden gönderemem göndermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…