bi kere yaptı bayaa önceden bi daha görmedim eğer yaklaşırsa çocuk ya bayılmış gibi duruyor yada dolabın üstüne atlayıp saklanıyor.. bi kere yeğenim çok ısrarcı oldu yatağa yanına çıktı miniğim korkudan kustu
Hadi ya geçmiş olsun benim de haftasonu sağ kasığım da özellikle ağrı vardı idrarımı kolay yapıyorum ama bitince ağrı giriyordu geçti ama.. dikkat edelim böyle olursa teşekkürler
geçmiş olsun tatlım
Allah acil şifa versiinn. ben çok sık yaşadığım için iyi biliyormhangi antibiyotiği yazdı? bol bol su içmek en önemli düşmanı idrar yolu enfeksiyonunun...
💑💓
kızlar geçen hafta hatırlarsanız kasıklarımda ve o bölgedeki aprı yüzünden doktoruma görünmüştüm..
idrar testim usg temiz çıkmıştı..
idrar kültürüde yapılmıştı ama o geç çıktığı için bugün gösterdim ve iltihap varmış..
doktor antibiyotik yazdı..
bunu kullan ilerlerse erken doğum tehlikesi yapar dedi..
sizide bilgilendireyim dedim..normal idrar testinde giçbirşey çıkmadı ama kültürde çıktı..
kızlar selam, benim de kedim var sapsarı bir tekirim :) dünya tatlısı olmasına rağmen cocukları hiç sevmiyor mmalesef. artık abi olacak ama nasıl olacak bilmioruz.
sizinle su bilgiyi paylaşayım istedim bir yerde okumustum, bebek gelmeden en az altı ay önce kediyi eğer girmyeceği bir oda varsa ya da dokunmasını istemediğini bir alan varsa oradan uzaklaştırmaya bakın. kedi bebeğin gelişiyle ilişkilendirmemeliymiş yaşadığı yasakları. böyle olursa tepki oluşabilirmiş bebeğe karşı. hatta bir yerde annenin ilgisi zamansızlıktan vs sebeplerden azalacağı için ilginizi bile önceden azaltın diyordu.
üç haftalık tatil dönüşü sonrası onun odası bebek odası olacağı için biz hemen çıkartmayı planlıyoruz. kapısı da kapalı duracak. yatak odasına nasıl sokmayacağız bilemiorum ama. sonucta bebek altı ay orda kalacak kedi olmamalı, gece ne yapacağı belli olmaz allah korusun. ilgi kısmını nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum. bırak ilgiyi azaltmayı içime sokasım gelio her geçen gün, o kadar tatlılaştı
Bugünkü alışverişimizi şimdilik noktalıyoruz
Nevresim Takımımız
Eki Görüntüle 1181763
İç Zıbın Seti
Eki Görüntüle 1181764
Sevimli Patikler
Eki Görüntüle 1181765
0-3 Ay 5'li Takım
Eki Görüntüle 1181766
Benim pıtırcık 2-3 gündür pek kıpıdamıyor sanki.daha önceden daha çok hissediyordum kıpırtıları.neden olabilir acaba.siz düzenli olarak hissediyormusunuz kıpırdama?
iyiyizz sen nasılsın
ay canım hepside çok tatlı ya çok şeker yerim ben onuBugünkü alışverişimizi şimdilik noktalıyoruz
Nevresim Takımımız
Eki Görüntüle 1181763
İç Zıbın Seti
Eki Görüntüle 1181764
Sevimli Patikler
Eki Görüntüle 1181765
0-3 Ay 5'li Takım
Eki Görüntüle 1181766
Kedileri,kuşları olan arkadaşlar bizimde kuşumuz var ama dogumdan sonra vericez baskasına tüyü falan kaçar agzına ne olur ne olmaz die ben cok korkuyorum bu kıl tüy olayından:) sizler napıcaksınız yine durucak mı evinizde?
Kedileri,kuşları olan arkadaşlar bizimde kuşumuz var ama dogumdan sonra vericez baskasına tüyü falan kaçar agzına ne olur ne olmaz die ben cok korkuyorum bu kıl tüy olayından:) sizler napıcaksınız yine durucak mı evinizde?
Bugünkü alışverişimizi şimdilik noktalıyoruz
Nevresim Takımımız
Eki Görüntüle 1181763
İç Zıbın Seti
Eki Görüntüle 1181764
Sevimli Patikler
Eki Görüntüle 1181765
0-3 Ay 5'li Takım
Eki Görüntüle 1181766
güzeller annesi güle güle kullanın
ay canım hepside çok tatlı ya çok şeker yerim ben onu
Patiklerden bende aldm canm ayni rengindn cok tatlilar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?