2014 Kasım Anneleri

merhaba kızlar naslısınz

ben 22+1 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık çok şükür ama bazı günler çok hareket ediyor bazı günler çok durgun biliyorum erken ama hareket etmeyince çok tedirgin oluyorum sizinkide mi böyle?

canm bende olsam gonderemzdm ama cook dikkatli olmalsnz 12 yasndaki yegenmin cigerine gitms yapisp kalms kedi kili amelyatla alabldlr onun icn tedbrinizi iyialn derm

Aynen öyle.. eşime diyorum dün çok hareket ediyordu bugün niye az hareketli.. eşim de dansöz mü çocuk ya sürekli oynıcak diyo

Aynen öyle.. eşime diyorum dün çok hareket ediyordu bugün niye az hareketli.. eşim de dansöz mü çocuk ya sürekli oynıcak diyo

doğru söylüyor eşin ama hareket etsin istiyorum hep

dün işyerinde çok gergin bi gündü miniğim hiç oynamadı etkilendi sanırım ama bugün hareketli çok şükür

doğru söylüyor eşin ama hareket etsin istiyorum hep

dün işyerinde çok gergin bi gündü miniğim hiç oynamadı etkilendi sanırım ama bugün hareketli çok şükür

Biz ne yaşarsak doğal olarak içerde o da aynısı yaşıyor.. ben de bazen gerilince camı açıyorum derin nefes alıp sakinleşmeye çalışıyorum.. sen de gerilme hiç herşey gelip geçer miniklerimizin sağlığı önemli olan

Ne kadar güzel şeyler almışsınız. Hele patiklere bayıldım nerden aldınız?

Tüm arkadaşların bebişleri iyi günlerde kullansın eşyalarını inşallah.

Ben daha hiçbişi almadım

saol canım çok su içiyorum zaten..
semiz otunu yiyelim bakalım..
canım şükür bu hafta ağrım olmadı ama geçeb hafta baya yoğundu belkide atlatıyorum şimdidenn

kız doldurdun vallahi senn..
çok şekerler yaaa

Arkadaslar 3,5 kg bebege yeni dogan takim olur dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oluyor canım merak etme

canm bende olsam gonderemzdm ama cook dikkatli olmalsnz 12 yasndaki yegenmin cigerine gitms yapisp kalms kedi kili amelyatla alabldlr onun icn tedbrinizi iyialn derm

dikkatliyiz sıkıntı yok kısmet gerisi çok sakınırsın kediyi evden gönderirsin ama birgün dışarıda parkta başkabiyerde kapar o virüsü nasip yani biraz

arkadaşlar lütfen hayvanlardan tiksinmeyin onları hor görmeyin Onları yaratan bize arkadaşlık etsin diye yaratmış. çocuklarımıza da bunu böyle öğretmemiz gerekir öğretmediğimiz taktirde onları gördüklerinde hiç canı yanmıyormuş gibi zarar veriyorlar...

çok şekerlerr, güle güle kullansın kuzu

Benim pıtırcık 2-3 gündür pek kıpıdamıyor sanki.daha önceden daha çok hissediyordum kıpırtıları.neden olabilir acaba.siz düzenli olarak hissediyormusunuz kıpırdama?

aynen kızlar bazen durmuyor bazen az hareketli, ama akşamları iftarda kavun yiyoruz yemeğin yanında, inanılmaz hareketleniyor, hatta geçen gün kavunu doğrarken ağzıma atıyordum ve inanın nasıl eriyip içime gittiğini anlamadan yarısını doğrarken götürmüşüm benim kızım çok hareketli değilmiş öyle dedi doktor amcası ama beni hop hop hoplatıyor bazen, bunların hareketlisi nasıl oluyor bilmiyorum, bugün daha sakin mesela, şimdi meyve ve yoğurt yiyeceğim, önümdeler bakıcam bakalım ne yapacak? dondurma bende etkisiz mesela, çikolata da aynen ama meyve suları, kavun karpuz coşturuyor, deneyin kendinizi, bebeğin pozisyonu, bizim pozisyonumuz, moralimizi, yediklerimiz içtklerimiz herşey etkili, belki de hepsi bir yana sadece kafa dinliyor kuzular, çünkü bebişler uyurken de hareket edebiliyormuş, pazar günü çok yorgundum, o gece ve ertesi gün hiç hissetmedim ama aşıda duyduk kalp atışlarını çok şükür, moral anneler moral, onlar bizim huzurumuzla coşuyorlar inşallah

Arkadaslar 3,5 kg bebege yeni dogan takim olur dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inan hepsi aynı boy değil takımların, ben bunu fark edince herşeyi görerek almaya çalışıcam artık, alınmışlar dursun kenarda, büyük bir bebek olursa bazılarını 1 ay bile giyemeyebilirler

Çok güzeller güle güle giysin ben hala bişey almadım tuzum kuru gibi bekliyorum bakalım sonra sıkışacak totomuz

hava sıcak, göbişler hızlanacak daha da, çok yorucu canım, pazar günü çıktım, 2 gündür balkona çıkasım yok, hafiften başla bence

Geçmiş olsun canım. Benimde özel bölgede ağrı oluyo. Çok korkuyorum. Gece yatarken lavaboya kalkmak için yataktan çok zor kalkıyorum( Dr bana test falan yapmadı. Sadece dimag adlı suda eritilen magnezyum ilacı verdi. Ne yapsam ki acaba?

canım bana test yapıldı idrar, kan, ve idrar kültürü..
Idrar testi ile kan testi hemen çıktı bir sorun yoktu..
Doktorumda magnezyum eksikliği yapar dedi ilaç verdiki zaten kullanıodum magnezyum..
Bugünde idrar kültürünü göstermeye gittim orada çıktı iltihap..
Magnezyum içip hala devam ediyorsa git doktoruna derşm canım

slm herkese...bebislerin odası yavastan hazırlanmaya basladı masallah...soruma gelince bizim oralarda ilk bebeğin odasını kızın ailesi hazırlar ilk torun değiliz her iki tarafta da ama benim ilk bebeğim olacak oğlusum...ben ankaralıyım sizlerin memleketini bilmiyorum ama vardır kıyısından kösesinden böyle adetleriniz.benim ailem odasını almadı yani mobilya olarak ama bebis ve benim için ne lazımsa herseyi hazırlamıslar saolsunlar.tereddüt ettiğim nokta esimin ailesi dırdır etmesin beklenti içine girip hos o taraftan da bir eksiğin ihtiyacın var mı diyen olmadı ama yine de sıkıntılı durum benim için kv. böyle seyleri mevzu eden bir tip yoksa herkesin almaya da yapmaya da gücü var sükürler olsun.Var mı böyle adetleri olan yada olsada yaptırır mısınız kızlar?

Magnezyumu dün içmeye başladım. Birkaç gün daha içeyim, geçmezse idrar kültürü yaptırayım hastanede. Bide ben öksürük için şu an zaten antibiyotik kullanıyorum. Canım çok sıkılıyo şu ilaç işlerine ilaç içtikte kendimi oğluma karşı suçlu hissediyorum. O kadar çok soğuk su içtim ki 1 aydır öksürüyorum ilaçlar bitmek üzere ama öksürük hala devam ediyo.

canım ilk toruna değil bizde kızın ilk bebeğine yapılır..yani adamın 3 kızı varsa 3 kızında ilk bebeğine alınır..
Ama bunlar eskide kaldı..
Siz hiç kimseye yük koymayın eşinle ikiniz alın..
Kv birşey dersede annemler herşeyi aldılar eşimle kararımız der geçersin canım

şimdi banada antibyotik verdi ama kullanmak zorundayız canım..
yoksa daha kötü şeylere sebep olabiliyormuş böyle şeyler..
sende 1 hafta bekle bakalım ilaç etki etsin eğer yok ağrı devam ediyorsa git yaptır kültürü canım

memleketten dolayı değilde yaşadıkları şehirden dolayı annem de Konya nın adetini benimsemiş sanırım. gerçi bizim oralarda da vardır belki (osmaniye) bilmiyorum. annem bebeğin a dan z ye her şeyini hazırlıyormuş. bana da alacakmş. hatta yetmezmiş gibi eşime de bir şeyler alacakmş :) damadını pek sever :)

💑💓

Canım bizimde adetlerimiz öyleymiş. Annemler çoğu şeyi almışlar. Park yatağı, hastane çıkışı, bornoz takımı vs.. Tabi ben daha görmedim,( ailemden uzaktayım ben) kayınvalidem de bende alıcaktım hastane çıkışı kızım, ama annenler almış dedi:) bişey demedim bende. Sonra bebek arabasını biz alalım bide sana lohusa pijaması alalım falan dedi. Onun haricinde yelekler örmüş, battaniye falan almış. Yani kim napıcak ben hiç bilmiyorum kaldım arada. Beklicem en son eksik kalanları da eşim ve ben alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…