Yok benim ki tekir gri beyaz renkler de :))filmi izlyeyimsenin resimdeki kedi senin kedine mi ait carputi?
Aayy çok tatlıymış bu be :)) adı ne bende yarın paylaşcam bizimkinin adı pekmez
çok tatlı çoook adı çilek :) hatta iki adı var çilek müezzailk çilek ismini koyduk sonra birgün peygamber efendimizinde kedisinin olduğunu adının da müezza olduğunu öğrendik bizde koyalım istedik artık ismi çilek müezza ama çilek diye sesleniyoruz
Evet peygamber efendimiz müezza yı çok severmiş beslermiş hep.. çilek müezza ya bayıldım o balık kokan agzını yalarken çıkmış bide pis şey:))
evt çok şekerler şimdi bu masum şeyi kendi bebeğim oluyor diye nasıl evden gönderirim. senin de isim güzelmiş pekmezpekmezim mi diyorsun
En kötusu alistirip terketmek asla yapmicam
bunu minigime :) biz pekoli diyoruz :))
bende :) dişi mi erkek mi bizim ki dişi
Inan hiç bilmiyorum sanirim birazda benden kaynaklaniyor zamaninda ona gerek yok buna gerek yok evlenirken hos daha evleneli bir sene oldu ama yine de istiyorum işte almasalar bile dusunmelerini bir ihtiyacınız var mi demelrini bekliyorum bana kilosu 60 liralik cikolatayi ben alirim diyor oda yetmiyor gibi benim begendigim sabunlara ne gerek var diyor sanki kendisi odeyecek eşim hic onemsemezki bosver der gecer biz aliriz diyor cunku esim 2007 meslege baslmis bugune kadarda bana sunu alin bunu alin dememis belki oda icten icten takiyordur ama bana bir sey belli etmiyordur temiz yürekli kocam benim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konusmak iyi geldi canlarım...rahatladım sayenizde paylasımda bulunan herkese tesekkürler...
Güzel fit sevecen bir dişi :))
Bizde de durumlar ayni canim annecigim simdiden başladı ve hamile olan kişi hic birsey almaz diyor aldirtmiyor bana..kv de ise arayip hatrimi bile sormuyor kaldi ki ihtiyacimi soracak:)) boşvermek en güzeli zaten yapacak başka birşey yokBu iste olması gereken canım ya yani yükü tek tarafa bindirmemek bende ailemden uzaktayım baska sehirde kv.le de aynı sehirdeyiz arar sorar nasılım diye ama daha ihtiyacın en bizde sunu alalım mı demedi ne o nede esimin kardesleri...insan kızıyor bir noktada bi taraf harıl harıl hazırlık yaparken diğer taraff gayet rahat.sizde dayanısma var bi torun gelecek her iki tarafta bunun sevincini heycanını belli ediyor ne güzel
Güzel fit sevecen bir dişi :))
sanırım resmini koymuştun çok tatlılar ben bayılıyorum ama bana yasak maaleseff
negüzel onun patilerini öp benim yerime
Geceleri arada kasiklarina agri saplanan var mı, yatakta dönerken falan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bende bu durumlardan tırsmıyo değilim,çok korkuyorum yani zarar verir diye,ama vazgeçemem de,kıyamam o da benim bir oğluşum,senin ki dişi mi?
benimki bayağı iri yarı gören bu ne böyle diyo
dediğin gibi inşallah bizde sorunsuz hallederiz
sorduğun soruya gelince,dediğin gibi dibimde biter,yanımdan ayrılmaz,kuyruk diye sesleniyorum ben ona zatenama sorunun cevabına gelince hiç bir fikrim yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?