2014 Kasım Anneleri

Aayy çok tatlıymış bu be :)) adı ne bende yarın paylaşcam bizimkinin adı pekmez

çok tatlı çoook adı çilek :) hatta iki adı var çilek müezza ilk çilek ismini koyduk sonra birgün peygamber efendimizinde kedisinin olduğunu adının da müezza olduğunu öğrendik bizde koyalım istedik artık ismi çilek müezza ama çilek diye sesleniyoruz

Evet peygamber efendimiz müezza yı çok severmiş beslermiş hep.. çilek müezza ya bayıldım o balık kokan agzını yalarken çıkmış bide pis şey:))

Evet peygamber efendimiz müezza yı çok severmiş beslermiş hep.. çilek müezza ya bayıldım o balık kokan agzını yalarken çıkmış bide pis şey:))

evt çok şekerler şimdi bu masum şeyi kendi bebeğim oluyor diye nasıl evden gönderirim. senin de isim güzelmiş pekmez pekmezim mi diyorsun

Zaten onların temiz yürekliliği olmasa arada çok sey söylenir de onlar üzülmesin,huzursuzluk olmasın diye susuyoruz canım.Benim esim yeğenlerinin bayram harçlığını gönderir,kardesine düğünün de ayrı ayrı 2 kere altın taktı nisana gelmeyenler düğünde birsey takmadık sanmasınlar diye o böyle ince düsünüyor ama insallah kendine yapılmayanları da görmüs olur bu vesileyle.bu yasa gelmis torun sahibi olacak insanlara da gönül almayı öğretemeyiz bu yastan sonra ne yapalım zamanla aldırmamayı öğrencez canım...

Konusmak iyi geldi canlarım...rahatladım sayenizde paylasımda bulunan herkese tesekkürler...

Bizde de durumlar ayni canim annecigim simdiden başladı ve hamile olan kişi hic birsey almaz diyor aldirtmiyor bana..kv de ise arayip hatrimi bile sormuyor kaldi ki ihtiyacimi soracak:)) boşvermek en güzeli zaten yapacak başka birşey yok

Geceleri arada kasiklarina agri saplanan var mı, yatakta dönerken falan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

topitoş bir erkek teyzesi :) ben nasıl sevmem bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…