2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar herkese

Anammm herkes doktor olmuş keşke testten önce danışsaydın boşuna yorulmazdın
hastane bulduğuna sevindim canım herşey gönlüne göre olsun inş.
bende doğumdan sonra sadece kendimi anneme emanet edicem kalanlar evine kalabalığa gerek yok
eşin doğuma girme konusunda ne diyor ???

Tansiyn önemli, cantanda şekerleme bulundur. Ayaga kalktgmdada oluyor arada, agri saplaniyor.

Ilk defa bugun oldu banada. Cenazemiz var ,cok uzuldum ondan diye dusunmustum bende, degilmis demek..

başın sağolsun ne kadar yakının bilmiyorum ama çok üzmemeye çalış kendini çok zor olsa da

ben de enfeksiyon geçirdiğim dönem öyle bir tablet antibiyotik kullandım. biliyordum canımı sıkacak bir şey olacağını, okumadan başladım. tam ortalardayken baktım prospektüse:hamilelerin kullanması açısından emniyeti kanıtlanmamıştır gibisinden bir şey yazıyordu malesef...

💑💓

bende de takıntı oldu doktoruma bile güvensem ilacı kullanmadan okuyorum sonra kafam karışıyor..keşke böle galesiz bir insan tipi olsam yaa

Valla ben doğum sonrası tüm sevdiklerimi yanımda istiyorum, eşimi, annemi, babamı, kardeşimi, kayınvalidemi, kayınpederimi..Evim dolsun taşsın istiyorum, bende mi bir tuhaflık var Eve gelenecek yada hastaneye gelecek misafirler için ikramlıklarımı, çikolatalarımı , hatta şerbet kadehlerimi bile ayarladım, günü geldiğinde sipariş edilecek hepsi bu kadar.

Bu arada, doğuma eşimin girmesini istemiyorum, buna gerek olduğunu düşünmüyorum. Heyecanla gelecek haberi beklesin, müjdeyi verene de, müjde hediyesini versin

Doktorumun asistanı ile konuştum benim eşim de karadenizli dedi, aynen kayınvalidesi bebek ağladıkça odaya dalmış hep, ağzıma geldi çocuğu bi rahat rahat dövemedim diyecem demedim dedi. Bilerek ağlatırmıyım çocuk bu ağlar diyo.. Helal olsun arkadaşının eşine. Bende anlattım süt kesiliyomuş vs dedim eşime. Sütüm kesilirse stresten seni evden atarım da dedim eheheh
Valla güldürdü beni arkadaşın artık bu dediği bi tıp bilgisi olmayan insanın bile bileceği basit bişey.. Afrikalılara da anemi görünmüyor o zaman esmerlerde olmuyorsa
Yüksek mimar olunca bilmeyebiliyon işte. Bilemedim cahillik mi maydonozluk mu amaan
ayy bu kv ler delimidir nedir yaaa
ben ilk gece eşimle kalamam yaa..daha bebek çok taze ikimizde anlamayızki..
annem kalacak benim inş bir aksilik çıkmazsa..
Anne de olur canım. durum ne gösterir bilmiyom belki annemi isterim eheheh
İnşallah canım, evde kalma meselesi biraz tavıra bağlı, ben kayın pederimin gözü önünde loğusalık yaşamak istemiyorum, kendi babamı da istemem misal. Artık ayarliicaz bakalım.
Valla istekli doğuma girme konusunda, şok oldum. Normalde dişimi çektirdim dediğinde rengi atan adam, bide orda bayılma dedim, yok beaa sen sancı çığlığı atarken ben seni güldürürüm, bi kahkahada doğurursun dedi Bi avazda doğur lafını sevmediğimi biliyo bi kahkahada dedi.

canım doğum sonrasu anne çok yorgun oluyor hem sezeryanda hemde normalde..
anneye bakacak hemde bebekle ilgilencek biri lazım..
bunu eşlerimiz yapamaz elleri ayakları birbirine girer canım..
düşünsene bebek o gece şilk gecesi sürekli ağladığını senin ağrın olduğunu..
bunu eşin idare edebilirmi tek başına..
ben annem kalsın istiyırum hatta isterse kv dede kalsın torununa baksın ilk gece hastanede iken

bende isterimm yaaa...
annem, babam kardeşlerim..eşimin annesi kardeşleri..
sonuçta ilk torun onlarında hevesleri vardır..
ama tabiki öle laf sokar ederlerse logua ayağına cevabımı verir geçerimmm

Sende neden terslik olsun canım :) dün doktorun asistanı dedi, bazıları kokteyl gibi hastanede ağırlama yapıyo dedi, benim kafam kaldırmaz açıkçası, ister istemez bedenim yorulmuş olacak, milletin sesini gürültüsünü çekemem. Evde gelsin gitsinler ona amenna ama kalmasınlar, karadenizli ahali sürekli bağırarak konuşur. benim yaşım kaldırmıyo artık valla.

bende isterimm yaaa...

Ya bir de benim anneler, yani hem kayınvalidem hem kendi annem; çok anlayışlı ve modern insanlardır. Öyle karışmazlar herşeye, ben neyi nasıl istiyorsam öyle yaparlar. Beni üzecek en ufak şeyden kaçınırlar bilirim. O yüzden hayatımın belki de, en yorgun, en mutlu, en şaşkın, en cahil zamanlarını onlarla geçirmek istiyorum. Normal doğum da zaten 1 gece yatırdıkları için annem kalır, sezeryan olursa 2 gece kalınacağı için ilk gece annem, diğer gece kayınvalidem kalır.

Zaten, bizde hastaneye çok yakınlar gelir. Öyle harala gürele olmaz. Erkekler özellikle hastaneye gitmez, rahatsız olabilir anne diye. Ama evime çok kişi gelsin gitsin, insan sevildiğini ve değerli olduğunu hissediyor.

bende isterimm yaaa...

Koçum benim heyytt.. Üzme kendini de nasıl mutlu oluyosan onu yap. Burnunu sokan çok oluyo malesef insan hayatına. Ben hassasım çabuk kırılıyorum o yüzden bende fevri cevap veriyorum bazen, sonra üzülüyorum bla bla bla. Gereği yok bu kadar detayın valla.

Bende çok isterdim doğuma girebilmesini eşimde keşke girebilsem ama giremem bayılırım diyor normalde benden kan alınırken bile rengi değişiyor
tabi beni düşündükçe aklıma eyvah eyvah 3 doğum sahnesi hüseyin badem geliyor

amma illaki gelecekler canım..
sonra daha çok lafı olur gelin bizi istemedi etmedi diye..
gelsinler etsinler ama karıştıma..
ben şimdiden yolunu yapıyorum şöle yapıcam böle yapıcam kimse karışmasın etmesin diyorum..
anlamazlarsada dediğim gibi logusa ayağına geçiririm lafı ağızlarına

Kızlar sizce böyle bir set işe yarar mı?

Eki Görüntüle 1182578

Paket İçeriği:

Bebeğinize Özel 1 Adet Tarak

1 adet Bebek Tırnak Makası

1 adet Ateş Ölçer

1 adet Konak Tarağı

1 adet Makas(küçük)

1 adet Burun Temizleyicisi

1 Adet Damak Kaşıyıcısı

Ahaa a ben izlemedim izleyeyim bakim öğlenleyin eheheheh
o zaman yapıcak bişi yok. foto çekecekmiş bizimki, bi heyecanlandı ki şaşkına döndüm valla

eşin doğuma girecekmi anamm ne güzel..benimki hayatta giremez kanı görünce bayılan bir insan çünkü şak diye gider vallahii
hatta ilk gecemizde korkmuştuk kan görünce bayılacakmı diye..ama benden öle bir kan boşaldıki adamın korkudan bayılmak aklına gelmedi

benim takıntım emzirme olayı. zırt pırt bebeği emzireceksin gelen giden olacak ya da sürekli onları dışarı mı çıkartıcaz diye kasılıorum. evde de aynı şekilde biraz utanıorum yani

benim takıntım emzirme olayı. zırt pırt bebeği emzireceksin gelen giden olacak ya da sürekli onları dışarı mı çıkartıcaz diye kasılıorum. evde de aynı şekilde biraz utanıorum yani

o utanma bendede var yaaa nolcekkk

Ahaa a ben izlemedim izleyeyim bakim öğlenleyin eheheheh
o zaman yapıcak bişi yok. foto çekecekmiş bizimki, bi heyecanlandı ki şaşkına döndüm valla

Maşallah canım nazar değmesin eşine gün geçtikçe onlarda da heyecan artıyor
izle muhakkak 1dklık bi video zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…