Hmm canın sıkılmasında haklısın ama kesinlikle kullanamaz dememiş çok sıkma canını. sanırım sende bol su içmesi gerekenlerdensin :)
enfeksiyon yokmuş bende ama suyu arttır dedi bilemedim sebebini, sonuçlar daha basılmadı elimde değil. demir ilacı kullanıyorum, bi sonuçlar gelsin görücem derecesini. iş arkadaşım da diyo ki, aaa sen o kadar yapılısın esmer tenlisin ne alaka sende demir az değildir dedi, testte az çıktı yahu dedim. Vallahi deli bol çevremizde
Tansiyn önemli, cantanda şekerleme bulundur. Ayaga kalktgmdada oluyor arada, agri saplaniyor.
Ilk defa bugun oldu banada. Cenazemiz var ,cok uzuldum ondan diye dusunmustum bende, degilmis demek..
günaydınn canım...
şeker sınırda çıktı ise biraz dikkat etmen gerekecek sanırım canım..
demire dikkat et ama..ilaç kullanıomusun demir ilacı..
idrar testindede büyük ihtimalle enfeksiyon 1+ veya 2+ çıkmıştır ondan öle demişlerdir..
bizlerde iyiyiz şükür..
dünde benim moralim azıcık bozuldu..
geçen hafta kasık ağrısı ile gitmiştim hatırlarsann doktora..idrar testi kan testi temiz çıkmıştı..magnazyum eksikliğide yapabilir demişti..
o gün idrar kültürüde yaptırmıştı..o biraz geç çıkıyor bende unutmuşum..
dün aklıma geldi gittim gösterdim..idrar yollarında iltihap varmış bakteri üretiyormmuş...ve ilerlerse erken doğum tehlikesi olurmuş..
antibyotik verdi doktor şase şeklinde bir kere içiliyor dün akşam içtim..hamileler gerekli olmadığı sürece kullanılmaz yazıodu içim hiç rahat değil ama doktor verdi sonuçta..
bizde durumlar böle
ben de enfeksiyon geçirdiğim dönem öyle bir tablet antibiyotik kullandım. biliyordum canımı sıkacak bir şey olacağını, okumadan başladım. tam ortalardayken baktım prospektüse:hamilelerin kullanması açısından emniyeti kanıtlanmamıştır gibisinden bir şey yazıyordu malesef...
💑💓
Doktorumun asistanı ile konuştum benim eşim de karadenizli dedi, aynen kayınvalidesi bebek ağladıkça odaya dalmış hep, ağzıma geldi çocuğu bi rahat rahat dövemedim diyecem demedim dedi. Bilerek ağlatırmıyım çocuk bu ağlar diyo.. Helal olsun arkadaşının eşine. Bende anlattım süt kesiliyomuş vs dedim eşime. Sütüm kesilirse stresten seni evden atarım da dedim ehehehKoşuyolu medipol eski ve köklü bi hastane iyi bi tercih olur.. benim de arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı kv sürekli konuşmuş kızın da annesi vefat edeli yıllar oldu ablasıyla beraber başa çıkıyolar herşeyle kimseleri yok başka.. kv sini bi kaç kez uyarmış anlamamış odalarına dalıp durmuş bebek ağladıkça kızda başlamış ağlamaya.. eşi de senin yüzünden sütü kesilecek diye sabah evden göndermiş
Bende eşime dedim hastane de yanımda sen kal diye tamam dedi kalabalık istemiyorum..
Yüksek mimar olunca bilmeyebiliyon işte. Bilemedim cahillik mi maydonozluk mu amaanValla güldürdü beni arkadaşın artık bu dediği bi tıp bilgisi olmayan insanın bile bileceği basit bişey.. Afrikalılara da anemi görünmüyor o zaman esmerlerde olmuyorsa
Anne de olur canım. durum ne gösterir bilmiyom belki annemi isterim ehehehayy bu kv ler delimidir nedir yaaa
ben ilk gece eşimle kalamam yaa..daha bebek çok taze ikimizde anlamayızki..
annem kalacak benim inş bir aksilik çıkmazsa..
İnşallah canım, evde kalma meselesi biraz tavıra bağlı, ben kayın pederimin gözü önünde loğusalık yaşamak istemiyorum, kendi babamı da istemem misal. Artık ayarliicaz bakalım.aslında en güzeli kimse gelmeyecek eve, sadece annen kocan ama mümkün değil tabii. evlerimiz dolup taşacak mecburen o da ayrı sıkıntı. rahat rahat yatamayacaksın kalkamayacaksın. beni de sardı stresi valla.
bu arada iş yerimizden bir tanıdığım medipol'de yaptı ve çok memnun kaldı. inş aynı şekilde güzel güzel ayrılırsın ordan :)
Valla istekli doğuma girme konusunda, şok oldum. Normalde dişimi çektirdim dediğinde rengi atan adam, bide orda bayılma dedim, yok beaa sen sancı çığlığı atarken ben seni güldürürüm, bi kahkahada doğurursun dediAnammm herkes doktor olmuş keşke testten önce danışsaydın boşuna yorulmazdın
hastane bulduğuna sevindim canım herşey gönlüne göre olsun inş.
bende doğumdan sonra sadece kendimi anneme emanet edicem kalanlar evine kalabalığa gerek yok
eşin doğuma girme konusunda ne diyor ???
Doktorumun asistanı ile konuştum benim eşim de karadenizli dedi, aynen kayınvalidesi bebek ağladıkça odaya dalmış hep, ağzıma geldi çocuğu bi rahat rahat dövemedim diyecem demedim dedi. Bilerek ağlatırmıyım çocuk bu ağlar diyo.. Helal olsun arkadaşının eşine. Bende anlattım süt kesiliyomuş vs dedim eşime. Sütüm kesilirse stresten seni evden atarım da dedim eheheh
Yüksek mimar olunca bilmeyebiliyon işte. Bilemedim cahillik mi maydonozluk mu amaan
Anne de olur canım. durum ne gösterir bilmiyom belki annemi isterim eheheh
İnşallah canım, evde kalma meselesi biraz tavıra bağlı, ben kayın pederimin gözü önünde loğusalık yaşamak istemiyorum, kendi babamı da istemem misal. Artık ayarliicaz bakalım.
Valla istekli doğuma girme konusunda, şok oldum. Normalde dişimi çektirdim dediğinde rengi atan adam, bide orda bayılma dedim, yok beaa sen sancı çığlığı atarken ben seni güldürürüm, bi kahkahada doğurursun dediBi avazda doğur lafını sevmediğimi biliyo bi kahkahada dedi.
Valla ben doğum sonrası tüm sevdiklerimi yanımda istiyorum, eşimi, annemi, babamı, kardeşimi, kayınvalidemi, kayınpederimi..Evim dolsun taşsın istiyorum, bende mi bir tuhaflık varEve gelenecek yada hastaneye gelecek misafirler için ikramlıklarımı, çikolatalarımı , hatta şerbet kadehlerimi bile ayarladım, günü geldiğinde sipariş edilecek hepsi bu kadar.
Bu arada, doğuma eşimin girmesini istemiyorum, buna gerek olduğunu düşünmüyorum. Heyecanla gelecek haberi beklesin, müjdeyi verene de, müjde hediyesini versin
Valla ben doğum sonrası tüm sevdiklerimi yanımda istiyorum, eşimi, annemi, babamı, kardeşimi, kayınvalidemi, kayınpederimi..Evim dolsun taşsın istiyorum, bende mi bir tuhaflık varEve gelenecek yada hastaneye gelecek misafirler için ikramlıklarımı, çikolatalarımı , hatta şerbet kadehlerimi bile ayarladım, günü geldiğinde sipariş edilecek hepsi bu kadar.
Bu arada, doğuma eşimin girmesini istemiyorum, buna gerek olduğunu düşünmüyorum. Heyecanla gelecek haberi beklesin, müjdeyi verene de, müjde hediyesini versin
bende isterimm yaaa...
annem, babam kardeşlerim..eşimin annesi kardeşleri..
sonuçta ilk torun onlarında hevesleri vardır..
ama tabiki öle laf sokar ederlerse logua ayağına cevabımı verir geçerimmm
Sende neden terslik olsun canım :) dün doktorun asistanı dedi, bazıları kokteyl gibi hastanede ağırlama yapıyo dedi, benim kafam kaldırmaz açıkçası, ister istemez bedenim yorulmuş olacak, milletin sesini gürültüsünü çekemem. Evde gelsin gitsinler ona amenna ama kalmasınlar, karadenizli ahali sürekli bağırarak konuşur. benim yaşım kaldırmıyo artık valla.
bende isterimm yaaa...
annem, babam kardeşlerim..eşimin annesi kardeşleri..
sonuçta ilk torun onlarında hevesleri vardır..
ama tabiki öle laf sokar ederlerse logua ayağına cevabımı verir geçerimmm
Günaydın, ben de tatile gidecek olmanın verdiği enerji ile çalışıyorum. yoksa ayaklarım geri geri gidecek :)
herkeslere günaydın.
💑💓
ohh miss ne güzellll
Valla istekli doğuma girme konusunda, şok oldum. Normalde dişimi çektirdim dediğinde rengi atan adam, bide orda bayılma dedim, yok beaa sen sancı çığlığı atarken ben seni güldürürüm, bi kahkahada doğurursun dediBi avazda doğur lafını sevmediğimi biliyo bi kahkahada dedi.
Koçum benim heyytt.. Üzme kendini de nasıl mutlu oluyosan onu yap. Burnunu sokan çok oluyo malesef insan hayatına. Ben hassasım çabuk kırılıyorum o yüzden bende fevri cevap veriyorum bazen, sonra üzülüyorum bla bla bla. Gereği yok bu kadar detayın valla.
Bende çok isterdim doğuma girebilmesini eşimde keşke girebilsem ama giremem bayılırım diyor normalde benden kan alınırken bile rengi değişiyor
tabi beni düşündükçe aklıma eyvah eyvah 3 doğum sahnesi hüseyin badem geliyor
Doktorumun asistanı ile konuştum benim eşim de karadenizli dedi, aynen kayınvalidesi bebek ağladıkça odaya dalmış hep, ağzıma geldi çocuğu bi rahat rahat dövemedim diyecem demedim dedi. Bilerek ağlatırmıyım çocuk bu ağlar diyo.. Helal olsun arkadaşının eşine. Bende anlattım süt kesiliyomuş vs dedim eşime. Sütüm kesilirse stresten seni evden atarım da dedim eheheh
Yüksek mimar olunca bilmeyebiliyon işte. Bilemedim cahillik mi maydonozluk mu amaan
Anne de olur canım. durum ne gösterir bilmiyom belki annemi isterim eheheh
İnşallah canım, evde kalma meselesi biraz tavıra bağlı, ben kayın pederimin gözü önünde loğusalık yaşamak istemiyorum, kendi babamı da istemem misal. Artık ayarliicaz bakalım.
Sende neden terslik olsun canım :) dün doktorun asistanı dedi, bazıları kokteyl gibi hastanede ağırlama yapıyo dedi, benim kafam kaldırmaz açıkçası, ister istemez bedenim yorulmuş olacak, milletin sesini gürültüsünü çekemem. Evde gelsin gitsinler ona amenna ama kalmasınlar, karadenizli ahali sürekli bağırarak konuşur. benim yaşım kaldırmıyo artık valla.
benim takıntım emzirme olayı. zırt pırt bebeği emzireceksin gelen giden olacak ya da sürekli onları dışarı mı çıkartıcaz diye kasılıorum. evde de aynı şekildebiraz utanıorum yani
Ahaa a ben izlemedim izleyeyim bakim öğlenleyin eheheheh
o zaman yapıcak bişi yok. foto çekecekmiş bizimki, bi heyecanlandı ki şaşkına döndüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?