- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Geceleri arada kasiklarina agri saplanan var mı, yatakta dönerken falan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
topitoş bir erkek teyzesi :) ben nasıl sevmem bunu
Eki Görüntüle 1182557 Eki Görüntüle 1182558 Eki Görüntüle 1182559 Eki Görüntüle 1182560 Eki Görüntüle 1182561
Geceleri arada kasiklarina agri saplanan var mı, yatakta dönerken falan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa çok tatlı ya bu yatırıp ısıracaksın göbeğini tam sevmelikmaşallah tosuncukta benim kız bunun yarısı
Dün şeker yüklemesi, hemogram ve tit idrar testi yapıldı.
doktor ile pazartesi görüşücem ama çıkan sonuçlara göre laborant kişisi şekerin sınırda olduğunu, demir sınırların çok altında olduğunu ve idrardaki bişiye göre çook su içmem gerektiğini söyledi. 2 lt içiyom, demir ilacımı düzenli kullanıyom, beslenmemde de tatlıya şekere pek yer yoktu pehhhh
diyet listemi tutuşturdular elime hmmmm
Sizler nasılsınız? dün nasıl geçti, yok dimi bi yaramazlık.
erkek o teyzesi olacak o kadar di mi ama(hemen erkek analığım tuttu, bebek gelince ne olacak bilmiorum )
günaydınn canım...Dün şeker yüklemesi, hemogram ve tit idrar testi yapıldı.
doktor ile pazartesi görüşücem ama çıkan sonuçlara göre laborant kişisi şekerin sınırda olduğunu, demir sınırların çok altında olduğunu ve idrardaki bişiye göre çook su içmem gerektiğini söyledi. 2 lt içiyom, demir ilacımı düzenli kullanıyom, beslenmemde de tatlıya şekere pek yer yoktu pehhhh
Günaydın kızlarr, herkes nasıl bakalım...Eşimle dün akşam güzel bir tatil rotası çizdik, ben artık tatili hayal ederek geçiriyorum günleri...Önce Kuşadası, oradan Didim-Akbük ve Marmaris-Kumlubük son durak...Gel tatill gellllll
Günaydın burda durumlar aynı bi yaramazlık yokyukarda yazdıkların düzeltilmicek şeyler değil kafanı takma.. hastane işini ne yaptın kafana yatan var mı??
valla bana da bi haller oluyor ama tam tanımını koyamıyorum. karnıma mı kasıklarıma mı belime mi anlayamıyorum. tek bildiğim eskisi gibi rahat uyuyamadığım. bu arada tansiyon problemim başladı benim dedüşüp düşüp duruyor. geçen gün eve gitmek zorunda kaldım 8:4 lere indi. aman dikkat edin..
bu arada herkese günaydııınnn :)
Bana oluyor o yüzden yavaş yavaş dönüyorum
Herkese günaaaydıııniyi mesailer
Hmm canın sıkılmasında haklısın ama kesinlikle kullanamaz dememiş çok sıkma canını. sanırım sende bol su içmesi gerekenlerdensin :)günaydınn canım...
şeker sınırda çıktı ise biraz dikkat etmen gerekecek sanırım canım..
demire dikkat et ama..ilaç kullanıomusun demir ilacı..
idrar testindede büyük ihtimalle enfeksiyon 1+ veya 2+ çıkmıştır ondan öle demişlerdir..
bizlerde iyiyiz şükür..
dünde benim moralim azıcık bozuldu..
geçen hafta kasık ağrısı ile gitmiştim hatırlarsann doktora..idrar testi kan testi temiz çıkmıştı..magnazyum eksikliğide yapabilir demişti..
o gün idrar kültürüde yaptırmıştı..o biraz geç çıkıyor bende unutmuşum..
dün aklıma geldi gittim gösterdim..idrar yollarında iltihap varmış bakteri üretiyormmuş...ve ilerlerse erken doğum tehlikesi olurmuş..
antibyotik verdi doktor şase şeklinde bir kere içiliyor dün akşam içtim..hamileler gerekli olmadığı sürece kullanılmaz yazıodu içim hiç rahat değil ama doktor verdi sonuçta..
bizde durumlar böle
Koşuyolu Medipol aklıma yattı, doktorumun anlaşmalı olduğu 6 hastane var ama erken doğum olursa istisnasız medipole gönderiyomuş, medipolun doğum sonrası ve bakım hizmetleri çok iyiymiş, odaları küçükmüş. Dün eşimle konuştuk. Normal doğum olursa çocuğu doğurduktan sonra ailelere haber verilmesini istedim, ve hastaneye akraba istemiyorum dedim. doğum için yanımda olmasını istedim, hepsine seve seve dedi ve çok mutlu oldum :) Doktorum da kocanın eşine destek olması taraftarıymış, doğum daha kolay oluyomuş :) kayınvalidemle konuşurmusunuz loğusa zamanı beni üzmesin dedim, tabiiki konuşurum dedi. Kuzenim yaşamıştı, sen az yiyosun diye sütün gelmiyo, çocuğu doyuramıyosun da, bebeği neden ağlatıyosun da vs laflar ile loğusa zamanı bunalıma girerse anne çocuğuna bile sinir olabilirmiş. evde eşim harici erkek te istemiyorum valla, memiklerim rahat rahat gezmek istiyom. hepsini konuşurum dedi oh :)
Hmm canın sıkılmasında haklısın ama kesinlikle kullanamaz dememiş çok sıkma canını. sanırım sende bol su içmesi gerekenlerdensin :)
enfeksiyon yokmuş bende ama suyu arttır dedi bilemedim sebebini, sonuçlar daha basılmadı elimde değil. demir ilacı kullanıyorum, bi sonuçlar gelsin görücem derecesini. iş arkadaşım da diyo ki, aaa sen o kadar yapılısın esmer tenlisin ne alaka sende demir az değildir dedi, testte az çıktı yahu dedim. Vallahi deli bol çevremizde
Tansiyn önemli, cantanda şekerleme bulundur. Ayaga kalktgmdada oluyor arada, agri saplaniyor.
Ilk defa bugun oldu banada. Cenazemiz var ,cok uzuldum ondan diye dusunmustum bende, degilmis demek..
Hmm canın sıkılmasında haklısın ama kesinlikle kullanamaz dememiş çok sıkma canını. sanırım sende bol su içmesi gerekenlerdensin :)
enfeksiyon yokmuş bende ama suyu arttır dedi bilemedim sebebini, sonuçlar daha basılmadı elimde değil. demir ilacı kullanıyorum, bi sonuçlar gelsin görücem derecesini. iş arkadaşım da diyo ki, aaa sen o kadar yapılısın esmer tenlisin ne alaka sende demir az değildir dedi, testte az çıktı yahu dedim. Vallahi deli bol çevremizde
Koşuyolu medipol eski ve köklü bi hastane iyi bi tercih olur.. benim de arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı kv sürekli konuşmuş kızın da annesi vefat edeli yıllar oldu ablasıyla beraber başa çıkıyolar herşeyle kimseleri yok başka.. kv sini bi kaç kez uyarmış anlamamış odalarına dalıp durmuş bebek ağladıkça kızda başlamış ağlamaya.. eşi de senin yüzünden sütü kesilecek diye sabah evden göndermiş
Bende eşime dedim hastane de yanımda sen kal diye tamam dedi kalabalık istemiyorum..
Günaydın, iyi mesailer :))Bana oluyor o yüzden yavaş yavaş dönüyorum
Herkese günaaaydıııniyi mesailer
geçmiş olsun, enn kısa sürede çözülür inşallah sorunlar.Dün şeker yüklemesi, hemogram ve tit idrar testi yapıldı.
Günaydın :) biraz daha sıkacağız dişimizivalla bana da bi haller oluyor ama tam tanımını koyamıyorum. karnıma mı kasıklarıma mı belime mi anlayamıyorum. tek bildiğim eskisi gibi rahat uyuyamadığım. bu arada tansiyon problemim başladı benim dedüşüp düşüp duruyor. geçen gün eve gitmek zorunda kaldım 8:4 lere indi. aman dikkat edin..
bu arada herkese günaydııınnn :)
Günaydın, amin :)günaydın güzel anneler..hayırlı bir gün olsun inş hepimiz içinnn
Günaydın kızlarr, herkes nasıl bakalım...Eşimle dün akşam güzel bir tatil rotası çizdik, ben artık tatili hayal ederek geçiriyorum günleri...Önce Kuşadası, oradan Didim-Akbük ve Marmaris-Kumlubük son durak...Gel tatill gellllll
Koşuyolu Medipol aklıma yattı, doktorumun anlaşmalı olduğu 6 hastane var ama erken doğum olursa istisnasız medipole gönderiyomuş, medipolun doğum sonrası ve bakım hizmetleri çok iyiymiş, odaları küçükmüş. Dün eşimle konuştuk. Normal doğum olursa çocuğu doğurduktan sonra ailelere haber verilmesini istedim, ve hastaneye akraba istemiyorum dedim. doğum için yanımda olmasını istedim, hepsine seve seve dedi ve çok mutlu oldum :) Doktorum da kocanın eşine destek olması taraftarıymış, doğum daha kolay oluyomuş :) kayınvalidemle konuşurmusunuz loğusa zamanı beni üzmesin dedim, tabiiki konuşurum dedi. Kuzenim yaşamıştı, sen az yiyosun diye sütün gelmiyo, çocuğu doyuramıyosun da, bebeği neden ağlatıyosun da vs laflar ile loğusa zamanı bunalıma girerse anne çocuğuna bile sinir olabilirmiş. evde eşim harici erkek te istemiyorum valla, memiklerim rahat rahat gezmek istiyom. hepsini konuşurum dedi oh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?