2014 Kasım Anneleri

Tatlım ne kadar bu setin fiyatı?
ben hatırlamıyorum ama e-bebekte mağazada eşimle böyle bir set baktık yan tarafında da tek tek olanlardan kendin set yaptığında daha ucuza geliyordu sadece çantası olmayacaktı bende tek tek almaya karar vermiştim

evet içindeki herşey lazım. nerde ve ne kadar? biz de öğrenelim

💑💓

Son düzenleme:
benim takıntım emzirme olayı. zırt pırt bebeği emzireceksin gelen giden olacak ya da sürekli onları dışarı mı çıkartıcaz diye kasılıorum. evde de aynı şekilde biraz utanıorum yani

o utanma bendede var yaaa nolcekkk

Bende utanırım yaa aklıma şimdiden takılıyor annemin yanın da bile açıp emziremem

Merhaba bende de tansiyon problemi çıkmıştı sürekli dusuyordu ayakta durmakta zorlanıyordum Dr um günde 2 tane soda icmemi önerdi ise yarası bende isterse sende deneyebilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

halledersin canım hepsini ne olacak? ama 2 lt suya rağmen çıkması ilginç

ohhh bu gazla iyi çalışılır, bugün doktora gidiyorum detaylı için, sonra biz de bir plan yapıcaz inşallah bakalım nerde yer bulunursa bu saatten sonra

senin doktor iyiymiş canım yaa cidden kafa, doktordan çok aile büyüğü gibi olmuş, ben de eşimle hastanede yalnız olmak istiyorum normal doğurmazsam ki hiç düşünmüyorum eşim doğuma da girecekmiş, annem odama çıkınca gelsin, evde de kim ne yaparsa yapsın, sütyensiz de gezerim, yanlarında da emziririm, başlarını çevirmeyi akıl etsinler bi zahmet, bizim ailelerde öyle rahatsızlık verecek erkek de kadın da yok gibi yaa hatta destek olurlar evde bana, kayınvalidemin de hakkından görümcem geliyor zaten bana kalmıyor

günaydın tatlı kasım anneleriiiii hepimize hayırlı sağlıklı bereketli yeni bir gün olsun inşallah

birazdan detaylı için çıkıcam dua edin olur mu? bir de ben çokkk kabus görüyorum bunu doktorla paylaşmalı mıyım sizce?

evet içindeki herşey lazım. nerde ve ne kadar? biz de öğrenelim

💑💓

Sevi Bebe 7'li bakım seti diye geçiyor. İnternette ki fiyat aralığı 36 TL -52 TL. Siteden siteye değişiyor fiyatlar, içerik aynı , aynı ürün ama fiyatlar farklı. "sevi bebe bebek bakım seti" yazarsanız google'a bir sürü çıkıyor.
Ben yine sabah sabah coştum kızlar
Bir dolu şey aldım yine

gunaydnlr kizlr dun geceden beri mide agrsndn olcktm nerdeyse ise geldm patrona dedm uyucm die 2 saat uyudm gecti simdlk cok skr

hemen denemeye başlıyorum. çoook teşekkür ederim :)

canım güzel haberlerle gel inş..
kabuslar görülüyormuş tatlım..bende rüyalarımı o kadar canlı görüyorumki sabah gerçek sanıyorum..hamilelikte oluyormuş şekerim

ohhh bu gazla iyi çalışılır, bugün doktora gidiyorum detaylı için, sonra biz de bir plan yapıcaz inşallah bakalım nerde yer bulunursa bu saatten sonra

Hadi bakalım inşallah güzel şeyler duyarsın, bizlere de güzel haberler verirsin bebeğinle ilgili. Ya artık her zaman her yerde kalınacak bir yer bulunuyor. Biz eşimle nişanlıyken ege-akdeniz turu yapmıştık, inan pek çok nokta gezdik, ve her gittiğimiz yerde rezervasyonsuz yer bulduk. İstediğin her yerde, yer bulabilirsin, o yüzden tatil planını erteleme

Ve işte sabah alışverişimiz 0-3 ay ve 3-6 ay karışık ürünler Sanırım bir süre alışverişe ara vereceğim bugünden sonra Bir kaç gündür fazlaca abarttım.

Ateşölçerimizi de aldık bir gazla Braun 4520

Arkadaslar gunaydin hepinize. Saglikli gunler diliyorum herkese. Biz 20 haftalik olduk. Devlete gdiyorum ama kontrolumde yine cnsiyetini ogrnemedik. Gostermiyor dedi doktor. Ondan oncede yani ultrasona girmeden once ogreencem diye asiri heyecan yaptim. Dindiremedm resmen. Tansiyonum cok yuksek cikmis. Kalple llgili suphelendi doktor. Heyecan yaptim ondandir diyorum ama bir daha dinlen oyle olcelim dedi sonra normal cikt cok sukur. Aman kizlar sakin ola heyecan stres yapmayin ben ilkten cok kotu oldum simdi iyiyim

Nilcim cok guzeller cok tatlilar gule gule hayirlisiyla giydir hepsini.

Ben de tırnak makası saç fırçası falan araştırırken başka siteler de bu sevi bebe nin setinin yorumlarını gördüm memnun kalmadıklarını söylüyolardı sipariş vermediysen bi bak yorumlara

Son düzenleme:
canım güzel haberlerle gel inş..
kabuslar görülüyormuş tatlım..bende rüyalarımı o kadar canlı görüyorumki sabah gerçek sanıyorum..hamilelikte oluyormuş şekerim

sağ ol canım inşallah, senin rüyanı biliyorum

marmara çevresinde takılmayı düşünüyoruz ama neresi bilmiyorum, malum buralar da çok dolu oluyor, buluruz inşallah

bu alışveriş bir bağımlılık, başlayınca durmuyor, hafta sonu mobilya gezmeye çıktık kim sorarsa, ama o kadar gezmeden sonra eve elim boş dönmek olmaz dedim, yine giyecek bir şeyler aldım prensese geçen hafta kız kardeşim anneme sızlanıyor, dolabında birşey yokmuş, duru'nun bile benden çok kıyafeti var diyor güzel günlerde kullansınlar inşallah canım

dikkat et canım geçmiş olsun, benim de sağlık ocağında biraz yüksek çıktı ama ben oranın yoğunluğuna bağladım, gürültüye dayanamıyorum ben hamileliğimde sesten kaçma gibi bir refleks oldu, hastanede de bir keresinde adamın biri görevli ile tartışıyordu yüksek sesle o zaman yükselmişti

eleithya bu arada aklıma gelmişken sen çayı kahveyi fazla mı tüketiyorsun acaba, kansızlık ilaca rağmen çıkmış?

Arkadaşlar bende tırnak makası burun temizleme tarak burun aspratörü takım set halinde alacaktım fakat arkadaşım bebeğini çocuk doktoruna götürdüğünde kesinlikle burun aspratörü kullanmayın demiş burundaki damarları genişletip zarar veriyormuş... onun yerine bebek burun cımbızları varmış bende bulursam ondan alıcam uyarmak istedim yine bir doktor arkadaşta aynı şeyi onaylayınca ben almaktan vazgeçtim .

Ama en merak ettiğim şey minik oğlumu emzirmek nasıl bi duygu acaba

ben de merak ediyorum o duyguyu, hala içimde tam oturmadı bazı şeyler. burda yazdıklarınızı görünce içim bir tuhaf oluyor o kadar hissedemiyorum diye. sanırım zamanla alışacaklardanım

Günaydın anneler:)) dün gece ilk kez iki kere ayaklarima kramp girdi fena bişeymiş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…