Kızlar sizce böyle bir set işe yarar mı?
Eki Görüntüle 1182578
Paket İçeriği:
Bebeğinize Özel 1 Adet Tarak
1 adet Bebek Tırnak Makası
1 adet Ateş Ölçer
1 adet Konak Tarağı
1 adet Makas(küçük)
1 adet Burun Temizleyicisi
1 Adet Damak Kaşıyıcısı
Kızlar sizce böyle bir set işe yarar mı?
Paket İçeriği:
Bebeğinize Özel 1 Adet Tarak
1 adet Bebek Tırnak Makası
1 adet Ateş Ölçer
1 adet Konak Tarağı
1 adet Makas(küçük)
1 adet Burun Temizleyicisi
1 Adet Damak Kaşıyıcısı
benim takıntım emzirme olayı. zırt pırt bebeği emzireceksin gelen giden olacak ya da sürekli onları dışarı mı çıkartıcaz diye kasılıorum. evde de aynı şekildebiraz utanıorum yani
o utanma bendede var yaaa nolcekkk
valla bana da bi haller oluyor ama tam tanımını koyamıyorum. karnıma mı kasıklarıma mı belime mi anlayamıyorum. tek bildiğim eskisi gibi rahat uyuyamadığım. bu arada tansiyon problemim başladı benim dedüşüp düşüp duruyor. geçen gün eve gitmek zorunda kaldım 8:4 lere indi. aman dikkat edin..
bu arada herkese günaydııınnn :)
Dün şeker yüklemesi, hemogram ve tit idrar testi yapıldı.
doktor ile pazartesi görüşücem ama çıkan sonuçlara göre laborant kişisi şekerin sınırda olduğunu, demir sınırların çok altında olduğunu ve idrardaki bişiye göre çook su içmem gerektiğini söyledi. 2 lt içiyom, demir ilacımı düzenli kullanıyom, beslenmemde de tatlıya şekere pek yer yoktu pehhhh
diyet listemi tutuşturdular elime hmmmm
Sizler nasılsınız? dün nasıl geçti, yok dimi bi yaramazlık.
Günaydın kızlarr, herkes nasıl bakalım...Eşimle dün akşam güzel bir tatil rotası çizdik, ben artık tatili hayal ederek geçiriyorum günleri...Önce Kuşadası, oradan Didim-Akbük ve Marmaris-Kumlubük son durak...Gel tatill gellllll
Koşuyolu Medipol aklıma yattı, doktorumun anlaşmalı olduğu 6 hastane var ama erken doğum olursa istisnasız medipole gönderiyomuş, medipolun doğum sonrası ve bakım hizmetleri çok iyiymiş, odaları küçükmüş. Dün eşimle konuştuk. Normal doğum olursa çocuğu doğurduktan sonra ailelere haber verilmesini istedim, ve hastaneye akraba istemiyorum dedim. doğum için yanımda olmasını istedim, hepsine seve seve dedi ve çok mutlu oldum :) Doktorum da kocanın eşine destek olması taraftarıymış, doğum daha kolay oluyomuş :) kayınvalidemle konuşurmusunuz loğusa zamanı beni üzmesin dedim, tabiiki konuşurum dedi. Kuzenim yaşamıştı, sen az yiyosun diye sütün gelmiyo, çocuğu doyuramıyosun da, bebeği neden ağlatıyosun da vs laflar ile loğusa zamanı bunalıma girerse anne çocuğuna bile sinir olabilirmiş. evde eşim harici erkek te istemiyorum valla, memiklerim rahat rahat gezmek istiyom. hepsini konuşurum dedi oh :)
Tatlım ne kadar bu setin fiyatı?
ben hatırlamıyorum ama e-bebekte mağazada eşimle böyle bir set baktık yan tarafında da tek tek olanlardan kendin set yaptığında daha ucuza geliyordu sadece çantası olmayacaktı bende tek tek almaya karar vermiştim
evet içindeki herşey lazım. nerde ve ne kadar? biz de öğrenelim
💑💓
Bende utanırım yaa aklıma şimdiden takılıyor annemin yanın da bile açıp emziremem
Merhaba bende de tansiyon problemi çıkmıştı sürekli dusuyordu ayakta durmakta zorlanıyordum Dr um günde 2 tane soda icmemi önerdi ise yarası bende isterse sende deneyebilirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
halledersin canım hepsini ne olacak? ama 2 lt suya rağmen çıkması ilginç
ohhh bu gazla iyi çalışılır, bugün doktora gidiyorum detaylı için, sonra biz de bir plan yapıcaz inşallah bakalım nerde yer bulunursa bu saatten sonra
senin doktor iyiymiş canım yaa cidden kafa, doktordan çok aile büyüğü gibi olmuş, ben de eşimle hastanede yalnız olmak istiyorum normal doğurmazsam ki hiç düşünmüyorum eşim doğuma da girecekmiş, annem odama çıkınca gelsin, evde de kim ne yaparsa yapsın, sütyensiz de gezerim, yanlarında da emziririm, başlarını çevirmeyi akıl etsinler bi zahmet, bizim ailelerde öyle rahatsızlık verecek erkek de kadın da yok gibi yaa hatta destek olurlar evde bana, kayınvalidemin de hakkından görümcem geliyor zaten bana kalmıyor
günaydın tatlı kasım anneleriiiiihepimize hayırlı sağlıklı bereketli yeni bir gün olsun inşallah
birazdan detaylı için çıkıcam dua edin olur mu? bir de ben çokkk kabus görüyorum bunu doktorla paylaşmalı mıyım sizce?
ohhh bu gazla iyi çalışılır, bugün doktora gidiyorum detaylı için, sonra biz de bir plan yapıcaz inşallah bakalım nerde yer bulunursa bu saatten sonra
Ve işte sabah alışverişimiz 0-3 ay ve 3-6 ay karışık ürünlerSanırım bir süre alışverişe ara vereceğim bugünden sonra Bir kaç gündür fazlaca abarttım.
Eki Görüntüle 1182597 Eki Görüntüle 1182599 Eki Görüntüle 1182601 Eki Görüntüle 1182603 Eki Görüntüle 1182605 Eki Görüntüle 1182609 Eki Görüntüle 1182607 Eki Görüntüle 1182608 Eki Görüntüle 1182610
Ateşölçerimizi de aldık bir gazla Braun 4520
Eki Görüntüle 1182611
ben deeeama sonra diorum ki emziren kadınların hepsi rahat rahat eçıolar. demek ki böle oluo sonradan
Sevi Bebe 7'li bakım seti diye geçiyor. İnternette ki fiyat aralığı 36 TL -52 TL. Siteden siteye değişiyor fiyatlar, içerik aynı , aynı ürün ama fiyatlar farklı. "sevi bebe bebek bakım seti" yazarsanız google'a bir sürü çıkıyor.
Ben yine sabah sabah coştum kızlarBir dolu şey aldım yine
canım güzel haberlerle gel inş..
kabuslar görülüyormuş tatlım..bende rüyalarımı o kadar canlı görüyorumki sabah gerçek sanıyorum..hamilelikte oluyormuş şekerim
Hadi bakalım inşallah güzel şeyler duyarsın, bizlere de güzel haberler verirsin bebeğinle ilgili. Ya artık her zaman her yerde kalınacak bir yer bulunuyor. Biz eşimle nişanlıyken ege-akdeniz turu yapmıştık, inan pek çok nokta gezdik, ve her gittiğimiz yerde rezervasyonsuz yer bulduk. İstediğin her yerde, yer bulabilirsin, o yüzden tatil planını erteleme
Ve işte sabah alışverişimiz 0-3 ay ve 3-6 ay karışık ürünlerSanırım bir süre alışverişe ara vereceğim bugünden sonra Bir kaç gündür fazlaca abarttım.
Eki Görüntüle 1182597 Eki Görüntüle 1182599 Eki Görüntüle 1182601 Eki Görüntüle 1182603 Eki Görüntüle 1182605 Eki Görüntüle 1182609 Eki Görüntüle 1182607 Eki Görüntüle 1182608 Eki Görüntüle 1182610
Ateşölçerimizi de aldık bir gazla Braun 4520
Eki Görüntüle 1182611
Arkadaslar gunaydin hepinize. Saglikli gunler diliyorum herkese. Biz 20 haftalik olduk. Devlete gdiyorum ama kontrolumde yine cnsiyetini ogrnemedik. Gostermiyor dedi doktor. Ondan oncede yani ultrasona girmeden once ogreencem diye asiri heyecan yaptim. Dindiremedm resmen. Tansiyonum cok yuksek cikmis. Kalple llgili suphelendi doktor. Heyecan yaptim ondandir diyorum ama bir daha dinlen oyle olcelim dedi sonra normal cikt cok sukur. Aman kizlar sakin ola heyecan stres yapmayin ben ilkten cok kotu oldum simdi iyiyim
Ama en merak ettiğim şey minik oğlumu emzirmek nasıl bi duygu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?