Benimkindede var hediye bir cam biberon ve yedek uclari 10 tame cnim sterileziru 89 a aldi ayni zamanda mama isitabiliyosun izmiren almadim cnim istanbuldan aldim ablama gitmistim nettende takip et istersen belki indirim yapan biyrr yakalayabilirsin istanbuldada imkan varsa istoc diye biyer var izmirin gida carsisi gibi hercesit hersey var orda ablamin banka musterisinden aldim
Selam kızlar doktordan geldim..
Heyet raporu vermedi kendi rapor hakkım bitmediği için..
10+10 dan sonra bi 10 daha memur olduğumdan aynı doktordan alamıyomuşum..
Sağlık ocağına gidip 10 gün rapor aldım sonra kendi doktorum heyet yazıcakmış inşallah..
Umarım yanlış bişey yapmamışımdır rapor konusunda :44:
Bebeklerim çok şükür iyiler 22+4 günlük çıktılar
Boyları 23 cm civarındaymış..
Biri kesin kız diğerinde de bir çıkıntı var ama o da kıza benziyo dedi
Hayırlısı olsun inşallah..
Bunlarda benim çirkinlerim
Sağlık ocağına gidip 10 gün rapor aldım sonra kendi doktorum heyet yazıcakmış inşallah..
Maşallah canim saglikla al kucagina inşallah kac haftalik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar gebelik haftalarınıza göre ne kadar kilo aldınız?
Ben 20 haftadayım 2 kilo aldım.
Ayrıca 20 haftada diş ağrısı yaşayan var mı? Benim dişetlerim çok fena ağrıyor dayanamıyorum. Yapmadığım şey kalmadı geçmiyor doktor yapacak bir şey yok dayanacaksın dedi sadece diş taşı temizliği yaptı gönderdi.
Ayrıca 20 haftada diş ağrısı yaşayan var mı? Benim dişetlerim çok fena ağrıyor dayanamıyorum. Yapmadığım şey kalmadı geçmiyor doktor yapacak bir şey yok dayanacaksın dedi sadece diş taşı temizliği yaptı gönderdi.
Seninde masraflar ikiser ikiser ne tatli olurlar ama yaa :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar genelde bayram dönemlerinde e-bebekte her 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki uygulaması oluyor önümüz bayram aklınızda olsun
allh yardmcn olsn canm masallh bebislerine cok guzellr ya 2de kiza benzyo gibiccok zarif durylr Allh bagslsnHehe sorma ya herşeyden ikişer tane işte..o yüzden bazı şeyleri kısıtlamamız gerekiyor..
allh yardmcn olsn canm masallh bebislerine cok guzellr ya 2de kiza benzyo gibiccok zarif durylr Allh bagslsn
malesef zor ve bunaltıcı bir işimiz var. bir de herşeyi içinde yaşayan bir adam. 2 kez oldu. muhtemelen canını sıkan bir şeyler vardı. Ve yorgundu. ben altında bir şey aramıyorum.ya bana red eden erkek bıraz garıp gelıyor acıkcası, bende erkek olsam rahat bırakmazdım yanı
maaşallah canım, büyümek için acele ediyor kuzular ondan zorluyorlar seni
teşekkürler canım aklımızda olsun
yaa kızlar ne olacak benim bu uyku halim , ne zaman başımı koysam uyuyorum, sabah uyandım kahvaltı edip buraya yazdım, üzerine 2 saatten fazla koltukta uyuyakalmışım, hep uyku hep uykubir yerde okumuştum, vücut kendini doğum sonrası uykusuz gecelere hazırlıyormuş böyle, benim kızım beni çok mu uykusuz bırakacak ne:18::18: var mı benim gibi olan:26::26:
maaşallah canım, büyümek için acele ediyor kuzular ondan zorluyorlar seni
teşekkürler canım aklımızda olsun
yaa kızlar ne olacak benim bu uyku halim , ne zaman başımı koysam uyuyorum, sabah uyandım kahvaltı edip buraya yazdım, üzerine 2 saatten fazla koltukta uyuyakalmışım, hep uyku hep uykubir yerde okumuştum, vücut kendini doğum sonrası uykusuz gecelere hazırlıyormuş böyle, benim kızım beni çok mu uykusuz bırakacak ne:18::18: var mı benim gibi olan:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?