- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
tatlım seninki hangi doktordu jalemiydi
Aynen canım büyümek ve gelmek içim acele ediyolar..
Çok serum yedim ya herhalde ondan hızlı büyüdüler
Uyku hali bende de var canım normal..
Herkesin bünyesini farklı etkiliyor işte hamilelik..
ay bende şubede hiç kalkmıyorum yerimden :) kalktığımda göbeğim önden gidiyor:) neyse beraber dizginleyelim kilolarımızı o zaman şekerim.
arkadaşlar şeker yükleme testi yaptırıpta yüksek cıkan van mı? benim 176.... cıktı cooooooooooooooook korkuyorum
çok güzeller canım hazır mı bunlar, yapıldı mı? güzel günlerde kullan inşallahgeçen hafta aşı için gittiğimde yeni doğum yapmış bir kadın vardı bebeğiyle, ayakları ve bacakları bayaa şişti, hastane için çok rahat ve büyük birşeyler almalıyız sanırım, benim alacağım terlik pek süs kaldırmayabilir, bildiğin hastane terliğiyle idare edicem
serumlar etkili olabilir canım haklısın, aman sağlıkla büyüsünler de, annelik fedakarlık zaten, senin fedakarlıklar hepimizden önce başladıben de kız hissediyorum kuzuları ama ben kızıma arkadaş aradığım için, bana sempatik gelen herkesin kızı olsun istiyorum zaten
çok güzeller canım hazır mı bunlar, yapıldı mı? güzel günlerde kullan inşallahgeçen hafta aşı için gittiğimde yeni doğum yapmış bir kadın vardı bebeğiyle, ayakları ve bacakları bayaa şişti, hastane için çok rahat ve büyük birşeyler almalıyız sanırım, benim alacağım terlik pek süs kaldırmayabilir, bildiğin hastane terliğiyle idare edicem
serumlar etkili olabilir canım haklısın, aman sağlıkla büyüsünler de, annelik fedakarlık zaten, senin fedakarlıklar hepimizden önce başladıben de kız hissediyorum kuzuları ama ben kızıma arkadaş aradığım için, bana sempatik gelen herkesin kızı olsun istiyorum zaten
Bunlar cok guzrl ya nerden aldin ben de alicamm cok begendim.
Selam kızlar doktordan geldim..
Heyet raporu vermedi kendi rapor hakkım bitmediği için..
10+10 dan sonra bi 10 daha memur olduğumdan aynı doktordan alamıyomuşum..
Sağlık ocağına gidip 10 gün rapor aldım sonra kendi doktorum heyet yazıcakmış inşallah..
Umarım yanlış bişey yapmamışımdır rapor konusunda :44:
Bebeklerim çok şükür iyiler 22+4 günlük çıktılar
Boyları 23 cm civarındaymış..
Biri kesin kız diğerinde de bir çıkıntı var ama o da kıza benziyo dedi
Hayırlısı olsun inşallah..
Bunlarda benim çirkinlerim
Bunlar cok guzrl ya nerden aldin ben de alicamm cok begendim.
Kilolarini soylemedi mi? Resmi de goremiorum sanirim telefondan dolayi(insallh daha iyi olsunlar.
dogru dıyorsun cnm pahalı oluyor sankı
cnm bende senın gelmenle ogrenmıstım oldum cok uzuldum yahuuu
sohbet ıyıydı cnm sıkıldı sımdı
gunaydın cnm hosgeldın, benım mıdem yıne kotu ellerım sıstı tek tasımı taktım sadece bugun :)
gunaydın hg.
bulayım konuda bassaglıgı dıleyım cnm ya hooof
Oyyyy yesin onu nnenesu yesin onu nenesu şekermi şeker şirin mi şirin
Merhaba isyan123 sen kaç haftalık hamile idin? Sanırım 20 haftaydın bende o kadar göbek yok maşallah senin artık iyice belli olmuş :)
Masallah çok tatlı ben tombis hamile kaldım 73 le suan 78 sonumuz hayrola sen gayet fit hamis gozukuyosun
çok tatlıı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
isyan ne kadar buyuımusss gobısınn :))
masallah sana
Selam kızlar doktordan geldim..
Heyet raporu vermedi kendi rapor hakkım bitmediği için..
10+10 dan sonra bi 10 daha memur olduğumdan aynı doktordan alamıyomuşum..
Sağlık ocağına gidip 10 gün rapor aldım sonra kendi doktorum heyet yazıcakmış inşallah..
Umarım yanlış bişey yapmamışımdır rapor konusunda :44:
Bebeklerim çok şükür iyiler 22+4 günlük çıktılar
Boyları 23 cm civarındaymış..
Biri kesin kız diğerinde de bir çıkıntı var ama o da kıza benziyo dedi
Hayırlısı olsun inşallah..
Bunlarda benim çirkinlerim
Kizlar slm hemen hemen hergun sizi takip ediyorum ama birturlu yazamiyodum.biraz zor gunler gecirdim simdi daha iyiyim ama sikintilarim hala devam ediyo yatistayim yani:) ozledim sizi o yuzden artik yazmam lazim diye geldim tekrar araniza...
sevgili nihal seninle ayni haftada oldugumuz icin sik sik sana sonuyorum ne olur kızma şeker yüklemesi yapıldımı?
bu gün itibaran kac haftalıksın+gün
sarı akıntı oluyormu cooooooooooooooooooooooookk sagol
ayy ayy şımardıkkk şımardıkkk
canım ben 22 haftaya girdim şekerim...karnım 2 haftada büyüdü vallahii
saol şekerimmm ayy pek hoşume gitttiii
ayy tşk edrizz teyzesiii
hepimize maşalah şekerimmm
annuvv kızz ikiside kızz o zaman senikilerin..
ayy yerim ben bunları ya ne kadar şekerlerr
hoşgeldin canımmm
Kızlar gebelik haftalarınıza göre ne kadar kilo aldınız?
Ben 20 haftadayım 2 kilo aldım.
Söyledi canım biri 550 diğeri 600 gram civarındaymış plesentaya yakın olan torpilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?