- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
Bunlar cok guzrl ya nerden aldin ben de alicamm cok begendim.
Kilolarini soylemedi mi? Resmi de goremiorum sanirim telefondan dolayi(insallh daha iyi olsunlar.
Kızlar gebelik haftalarınıza göre ne kadar kilo aldınız?
Ben 20 haftadayım 2 kilo aldım.
canım ben 22. haftama girdim ve 3,5 kilo aldımmm
Slm kızlar benim de yarin ayrintilim var bebegimi gorucem uzun uzun:)) bebek hareketli mi olmali cikolata falan mi yesek
Slm kızlar benim de yarin ayrintilim var bebegimi gorucem uzun uzun:)) bebek hareketli mi olmali cikolata falan mi yesek
Masallah kilolari da cok iyiymis. Allah.nazarlardan korusun. Ben de arada sag kasik agrimi bebisler buyuo ondandir die dusunuodum. Demek ki alakasi yok.
Zeyy masallh bebislerinn kilosuna cook iyimis bizm takvmde bbile 550 diyo hafta olark sendn buyuk acaba aldgn serumlarmi yaradi
Amin inşallah canım hepimizinkini..
Kasık ağrın büyüme ağrısı da olabilir plesenta o taraftaysa ondan da olabilirmiş..
Çok güzeller
Bende başlıycam artık inşallah alışverişe..
ikizlerin her zaman biri daha büyük oluyor canım, çocuklukta da devam ediyor hatta bazen yetişkinlikte bile, sağlıklı olsunlar da hiç önemli değilSöyledi canım biri 550 diğeri 600 gram civarındaymış plesentaya yakın olan torpilli
Masallah kilolari da cok iyiymis. Allah.nazarlardan korusun. Ben de arada sag kasik agrimi bebisler buyuo ondandir die dusunuodum. Demek ki alakasi yok.
Sağol canım zaten 22+4 çıktılar işte ölçümde..
Önden gidiyolar hep sanırım erken döllenme oldu..
Kilo bana da fazla geldi ama annem serumdan dedi..
ikizlerin her zaman biri daha büyük oluyor canım, çocuklukta da devam ediyor hatta bazen yetişkinlikte bile, sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil
çok hareketli olunca da ölçümleri zorlaştırıyor, bence doğal bırak, hareketi evde sanayapsın annesi
benim de öyleydi canım dün gittiğimde doktora sordum sağa yaslanık duruyor ondan olabilir dedi, bugün de solda ağrı var ara ara giren, bebeğin pozisyonu ile ilgili olabilir
çok dikkat ettiğim halde ben de 4,5 kg aldım çok iyisin canım çünkü zayıflar daha çok kilo alıyormuş
koç buırcu musun?? :) koçlar oyle oluyor kendımden bılıyorumesımde koc
ama tabı sende hamılelık durumununda masallahı var yanı
cok guzel tespit ya, bızım ondan mı boyle :18:
cok komıksın yaa
babalık duyguları baskın gelmıs olabılır bence, yavrusundan cekınıyor olmasın
İsyancım maşallah hiç kilo almamışsın çok fit bir hamilesin :)
ayyy negüzel toplamda 7 kilo aldım asıl bundan sonrası fena :18:
ikizlerin her zaman biri daha büyük oluyor canım, çocuklukta da devam ediyor hatta bazen yetişkinlikte bile, sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil
çok hareketli olunca da ölçümleri zorlaştırıyor, bence doğal bırak, hareketi evde sanayapsın annesi
benim de öyleydi canım dün gittiğimde doktora sordum sağa yaslanık duruyor ondan olabilir dedi, bugün de solda ağrı var ara ara giren, bebeğin pozisyonu ile ilgili olabilir
çok dikkat ettiğim halde ben de 4,5 kg aldım çok iyisin canım çünkü zayıflar daha çok kilo alıyormuş
Çok güzeller
Bende başlıycam artık inşallah alışverişe..
Ama canim soldaki bebek gram olarak daha buyuk olmasina ragmen ordakinde yok ama:(((idrar enfeksiyonu olmasinda gidecem zaten dr ye ((
Annenin hemsire olmasi da hem sen hem de bebisler acisindan guzel bi sans::)))
Bebislerden olsun yeter ki basim ustune. Benim dr de bakti bobreklere kadar bi sorun yok dedi. Tekrardan gidecem ama rahat edemedim. Dun yine vardi.
Canım benimde plesenta solda ama ağrılarım sağda oluyor..
Doktor bebeklerin ikisininde kafasının sağda olduğunu o yüzden o tarafa baskı yaptıklarını söyledi..
50gr fark bişey değil canım arada 500 gram civarında fark olursa sıkıntı oluyomuş benim tek kesede olduklarından..
Evet canım çok şükür..
Gerçi aramız bozuk bu günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?