ikinci aşıdan 6 ay sonra 3. aşı 1 yıl sonra 4. aşı 1 yıl sonra 5. aşı
aha benden biri daha..2 gündür aynı benimde öle..
usg ye gitmemek için zor tutuom kendimiii
Kızlar sakin, bebeklerimiz hayatları boyunca olabilecekleri en güvenli yerdeler. Büyüyorlar, yerleri dar gelmeye başlıyo. Bir de iç organları büyürken daha az hareket ederlermiş. Evham yok evham yok
Doğuma yakın bu kalkandanda alayım bari sütlü füzelerime :126:
Metbel ne işe yarıyor bu tam olarak ?
kızlar ya lohusa gecelıgı alan var mı
ben bakıyorum
artış ve aqua markanın urunlerı ınanılmaz kalıtelı
ama pahalılar
ne yapmayı dusunuyorsunuz???
bu konuda bende çok kararsızım canım..
gidip 150 tl falanda vermek istemiyorummm..
sanırı orta fiyatlarda bir lohusa pijaması alıcam..birde normal pijama alıcam..
normal pijamayı hastaneye götürcem kan olur ilaç olur..
ötekinide evde giyerim sanırım
Bende yanlış hatırlamıyorsam gebe de sordum 100 tl dedi bir gecelik fyatına hamile dendi mi fiyatlar uçuyor halbuki aynı sadece düğmeleri farklı sanırım ben normal bir gecelik ( önden düğmeli) birde pijama alıcam yine önden düğmeli geçen 25 tl ye görmüştüm önden düğmeli gecelik pembiş pembişti 25 nere 100 nere :26:
2 gün önce benim gebelik takviminde yazıyordu amniyotik sıvı dünyanın en güçlü darbe emici güvenli sıvısıymış Allah ım nasıl yaratıyorda nasıl koruyor
yaa kızlar vücudu çatlayan yada çatlamak üzere olan var mı benim iki bacağımın üstü biraz çatladı karnımda yok daha diye seviniyordum sanırım karnımın yan tarafında belli belirsiz kırmızı çizgiler oluşmuş. daha altıncı aydayım amaa çok kiloda almadım. daha dört kilo aldım. krem de sürüyorum
Tatlım okuduğum kadarıyla ilk zamanlar tahriş olmamasını sağlıyormuş yani meme bebeğe alışana kadar bunu kullanıyormuşsun hava aldırıp kurumasını ve yara olmasını engelliyormuş :26: ben alıyım kenarda dursun diyorum allah lazım etmesin en korktuğum göğüslerimin yara olması
evet kızlarr 175 e gördüm ben de sabahlığı güzel, ve bana göre fazla kokoş, bir daha hayatta giymem ben onu, daha rahat birşeyler arıyorum 25 e normal pijama bile yok canım nerden buldun onu? ben önden düğmeli sıfır kol üstü beyazlı altı lacivert bir pijama takımı aldım komdan , bir tane de sabhlıklı istiyorum, doğum fotoğrafları için, ama öyle bir bütçe de ayırmak hiççç içime sinmez, uygun birşeyler bulursak paylaşalım
allah büyük canım, o koruyacak inşallah hepimizin kuzularını
valla canım bunlar bünye meselesi, millet 30 kg alıyor tık yok, benim 2. ay başladı bel çevremde düzenli sürüyorum kremimi ama çatlayacağım biliyorum, fazlasıyla kuru cildim, sivilcen olmadığı için özenilen bir ergenlik geçiriyorsun ama hayatının devamında hep nemlendiriciye bağımlı yaşamak zorundasın, böyle işte
ben bakıyorum
ama pahalılar
2 gün önce benim gebelik takviminde yazıyordu amniyotik sıvı dünyanın en güçlü darbe emici güvenli sıvısıymış Allah ım nasıl yaratıyorda nasıl koruyor
merhaba
yaa kızlar vücudu çatlayan yada çatlamak üzere olan var mı benim iki bacağımın üstü biraz çatladı karnımda yok daha diye seviniyordum sanırım karnımın yan tarafında belli belirsiz kırmızı çizgiler oluşmuş. daha altıncı aydayım amaa çok kiloda almadım. daha dört kilo aldım. krem de sürüyorum
evet haklısın en korktuğum şeydi çatlaklarhavuzlu handan almış annem bana bi tane lohusa pijama takımı uzun kollu ama önü düğmeli uygun fiyata almış 50 tl mi ne...
bir de LOYA markasında vardı lohusa gecelikleri pijamaları çok da güzel ve uygun fiyatlıydı..
ordan alıcam bende 2-3 tane inşallah..
amaan sanki hayatımız boyunca kaliteli mi giyindik ben pazardan çok şey giydim hala da giyerim
merhaba canım..
kremini ihmal etme canım yine de..
kiloyla çok ilgisi yok derin çok esnek değilse mecbur çatlıycak ama nemlendir en azından başka oluşucakların önüne geçersin..
benimde bacağımda gümüş renginde bi çatlak oluşmuş yeni farkettim halbuki bacaklarım hiç kilo almadı ama oluyo böyle mecburen..
Eki Görüntüle 1189562
Eki Görüntüle 1189563
Eki Görüntüle 1189564
Kizlar idil bebe ihtiyac listesi verdiler cok guzel :)
Badiler indirimdeydi
Gri olan panco 10 lira
Digeride 8 lira best baby mi ne
Bakiyrm bakiyrm bu tarz alip cikiyrm tutuyrm kendimi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet kızlarr 175 e gördüm ben de sabahlığı güzel, ve bana göre fazla kokoş, bir daha hayatta giymem ben onu, daha rahat birşeyler arıyorum 25 e normal pijama bile yok canım nerden buldun onu? ben önden düğmeli sıfır kol üstü beyazlı altı lacivert bir pijama takımı aldım komdan , bir tane de sabhlıklı istiyorum, doğum fotoğrafları için, ama öyle bir bütçe de ayırmak hiççç içime sinmez, uygun birşeyler bulursak paylaşalım
allah büyük canım, o koruyacak inşallah hepimizin kuzularını
valla canım bunlar bünye meselesi, millet 30 kg alıyor tık yok, benim 2. ay başladı bel çevremde düzenli sürüyorum kremimi ama çatlayacağım biliyorum, fazlasıyla kuru cildim, sivilcen olmadığı için özenilen bir ergenlik geçiriyorsun ama hayatının devamında hep nemlendiriciye bağımlı yaşamak zorundasın, böyle işte
bu konuda bende çok kararsızım canım..
gidip 150 tl falanda vermek istemiyorummm..
sanırı orta fiyatlarda bir lohusa pijaması alıcam..birde normal pijama alıcam..
normal pijamayı hastaneye götürcem kan olur ilaç olur..
ötekinide evde giyerim sanırım
ben bakıyorum
ama pahalılar
Çok zormuş anne olmak miniğime bişey olacak diye hep korkuyorum sağ salim tamamlasak şu 9 ayı Allah'ın izniyle..
Adem Güneş kitapları okuyorum ben, annelik sanatı bitti başka kitabına geçtim, tavsiye edebilirim. Son olarak ta Yazarları karışık olan 'ana baba okulu'nu okuyacağım.
Annelik sanatı güzel mi? Bu arada netten mi sipariş verdin canım?
ben şimdiki nesilin pek düğün yapacağını da sanmıyorum ya ileride :) altın fln da istemez bunlar annneeee çok demodesin der ahahaayy güldürdün benivalla yaa kaynana olunca düğünü yaşarız oğlumla
Kızıımm biz daha nelere dayanacaz uhuuu şimdiden indirme yelkenleri kuzumBende ilk 1 ay içinde istiyorum canım simdi böyle düsünüyoruz da dayanabiliri miyiz acaba
gel zeyy in kızlarına dünür olakk beraber...
3 ümüz dünür oluruzzz ne güzell olurrr
Hmm anlamı çok güzelmis Uras'ın Eren koyarsan da benimkiyle adas olurlar her ikisi de güzel.Ben de Arda ve Eren arasında kalmıstım.Levent ve Engin de eskimeyen cix isimlerden.Uras'ı da beğendim bak değisik ve hos geliyor kulağa.Urass gel oğlumm!... Evde böyle denemeler yaparak seçtim ben seslenerek. iyi yöntem dene bak
gel zeyy in kızlarına dünür olakk beraber...
3 ümüz dünür oluruzzz ne güzell olurrr
aahhaha zeyyy kızlarına talip vaarr
he valla bizden iyisini mi bulacan bak zeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?