2014 Kasım Anneleri

yaa kızlar vücudu çatlayan yada çatlamak üzere olan var mı benim iki bacağımın üstü biraz çatladı karnımda yok daha diye seviniyordum sanırım karnımın yan tarafında belli belirsiz kırmızı çizgiler oluşmuş. daha altıncı aydayım amaa çok kiloda almadım. daha dört kilo aldım. krem de sürüyorum

aha benden biri daha..2 gündür aynı benimde öle..
usg ye gitmemek için zor tutuom kendimiii

Kızlar sakin, bebeklerimiz hayatları boyunca olabilecekleri en güvenli yerdeler. Büyüyorlar, yerleri dar gelmeye başlıyo. Bir de iç organları büyürken daha az hareket ederlermiş. Evham yok evham yok

Çok zormuş anne olmak miniğime bişey olacak diye hep korkuyorum sağ salim tamamlasak şu 9 ayı Allah'ın izniyle..

Metbel ne işe yarıyor bu tam olarak ?

Tatlım okuduğum kadarıyla ilk zamanlar tahriş olmamasını sağlıyormuş yani meme bebeğe alışana kadar bunu kullanıyormuşsun hava aldırıp kurumasını ve yara olmasını engelliyormuş :26: ben alıyım kenarda dursun diyorum allah lazım etmesin en korktuğum göğüslerimin yara olması

kızlar ya lohusa gecelıgı alan var mı

ben bakıyorum

artış ve aqua markanın urunlerı ınanılmaz kalıtelı

ama pahalılar

ne yapmayı dusunuyorsunuz???

evet kızlarr 175 e gördüm ben de sabahlığı güzel, ve bana göre fazla kokoş, bir daha hayatta giymem ben onu, daha rahat birşeyler arıyorum 25 e normal pijama bile yok canım nerden buldun onu? ben önden düğmeli sıfır kol üstü beyazlı altı lacivert bir pijama takımı aldım komdan , bir tane de sabhlıklı istiyorum, doğum fotoğrafları için, ama öyle bir bütçe de ayırmak hiççç içime sinmez, uygun birşeyler bulursak paylaşalım

2 gün önce benim gebelik takviminde yazıyordu amniyotik sıvı dünyanın en güçlü darbe emici güvenli sıvısıymış Allah ım nasıl yaratıyorda nasıl koruyor

allah büyük canım, o koruyacak inşallah hepimizin kuzularını

valla canım bunlar bünye meselesi, millet 30 kg alıyor tık yok, benim 2. ay başladı bel çevremde düzenli sürüyorum kremimi ama çatlayacağım biliyorum, fazlasıyla kuru cildim, sivilcen olmadığı için özenilen bir ergenlik geçiriyorsun ama hayatının devamında hep nemlendiriciye bağımlı yaşamak zorundasın, böyle işte

Doğuma yakın bu kalkandanda alayım bari sütlü füzelerime :126:

En zor şey gerçekten o.. bebeği emzirmek eziyete dönüşüyor süt pompası kullanmak gerekiyor iyileşene kadar Allah korusun benim de aklımda olsun o zaman

Canım ankaradayım ben burda büyük 3 katlı nişantaşı pazarı var orda gördüm

ben bakıyorum

ama pahalılar

havuzlu handan almış annem bana bi tane lohusa pijama takımı uzun kollu ama önü düğmeli uygun fiyata almış 50 tl mi ne...
bir de LOYA markasında vardı lohusa gecelikleri pijamaları çok da güzel ve uygun fiyatlıydı..
ordan alıcam bende 2-3 tane inşallah..
amaan sanki hayatımız boyunca kaliteli mi giyindik ben pazardan çok şey giydim hala da giyerim

2 gün önce benim gebelik takviminde yazıyordu amniyotik sıvı dünyanın en güçlü darbe emici güvenli sıvısıymış Allah ım nasıl yaratıyorda nasıl koruyor

merhaba canım..
kremini ihmal etme canım yine de..
kiloyla çok ilgisi yok derin çok esnek değilse mecbur çatlıycak ama nemlendir en azından başka oluşucakların önüne geçersin..
benimde bacağımda gümüş renginde bi çatlak oluşmuş yeni farkettim halbuki bacaklarım hiç kilo almadı ama oluyo böyle mecburen..

evet haklısın en korktuğum şeydi çatlaklar

bünye meselesi demekki

Doğuma yakın bu kalkandanda alayım bari sütlü füzelerime :126:

İşe yara mı tam kestiremedim ama, diğer koruyucudan alabilirim

ben bakıyorum

ama pahalılar

Kızlar, lohusa gecelik ve pijamalarına fazla para vermeye gerek yok, sonuçta sınırlı bir zaman giyilecek. Ayrıca hastane de, önden açılabilir gecelik istiyorlar, ona göre. Ben 2 adet gecelik alacağım, 2 tane de pijama. Arkadaşım geçen sene Kasım ayında doğum yaptı, "sakın kış diye uzun kollu pijama alma, bebek üşümesin diye zaten fazlaca kalorifer yakılıyor, bir de sen sıkıntılı oluyorsun, uzun kollu pijama seni boğar" dedi. Hoş bir de beni bilir arkadaşım, ben kışın bile evde kısa kolluyla dolaşırım, kolay kolay üşümem, aksine sıcaktan daral gelir. O yüzden geceliğimi de, pijamalarımı da kısa kollu alacağım.

İşte bir mucize taşıyoruz içimizde

Çok zormuş anne olmak miniğime bişey olacak diye hep korkuyorum sağ salim tamamlasak şu 9 ayı Allah'ın izniyle..

Asıl şimdi herşey çok kolay, asıl doğduktan sonra endişeler başlayacak. Şimdi elimizi karnımıza koyuyoruz, yürürken düşmemeye dikkat ediyoruz, yatarken sağa yatayım sola yatayım diye kendimizi ayarlıyoruz, doğduktan sonra ne olacak. Dış dünyadan ne kadar koruyabileceğiz, asıl korkunç olan bence doğduktan sonra bizi bekleyenler. benim kızım, şu an hayatının en özel ve güvenilir yerinde.

aayy güldürdün beni valla yaa kaynana olunca düğünü yaşarız oğlumla
ben şimdiki nesilin pek düğün yapacağını da sanmıyorum ya ileride :) altın fln da istemez bunlar annneeee çok demodesin der ahah
Bende ilk 1 ay içinde istiyorum canım simdi böyle düsünüyoruz da dayanabiliri miyiz acaba
Kızıımm biz daha nelere dayanacaz uhuuu şimdiden indirme yelkenleri kuzum
gel zeyy in kızlarına dünür olakk beraber...
3 ümüz dünür oluruzzz ne güzell olurrr

aahhaha zeyyy kızlarına talip vaarr
he valla bizden iyisini mi bulacan bak zeyyy

kızlar şunu beğendim yaa fiyatıda iyi alsammıkii pişam olurmuyum acabaa :44::44:
ama beyaz işte kan olur yaaa

Son düzenleme:

:))) yöntemin güzelmiş gerçekten. Senin yönteme göre Eren diye seslenmek sanki daha hoş oldu gibi:)) sen Aren koyacaktın sanki. Aklımda öyle kalmış. Engin de abimin adı:)) ay ne sevinir benim adı oldu diye napıcaz canım isim işini ya. Çok zormuş..sitede isim konusunda benim kadar kararsız olan yoktur heralde:44:

gel zeyy in kızlarına dünür olakk beraber...
3 ümüz dünür oluruzzz ne güzell olurrr

aahhaha zeyyy kızlarına talip vaarr
he valla bizden iyisini mi bulacan bak zeyyy

hahaha ohh daha şimdiden kızlarıma talipler de mi çıkarmışşş
yanlız karıştırmayın hangisi hangimizin geliniydi diye tek yumurta bunlar şekil 1-A daki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…