Evet canım netten baktım hepsi burada da indirime girmiş 169 tl..başka renkleri de var..
Adem Güneş kitapları okuyorum ben, annelik sanatı bitti başka kitabına geçtim, tavsiye edebilirim. Son olarak ta Yazarları karışık olan 'ana baba okulu'nu okuyacağım.
Annelik sanatı güzel mi? Bu arada netten mi sipariş verdin canım?
zeyy alışveriş topiği nerede bulamadım
hahaha ohh daha şimdiden kızlarıma talipler de mi çıkarmışşş
yanlız karıştırmayın hangisi hangimizin geliniydi diye tek yumurta bunlar şekil 1-A daki gibi
Eki Görüntüle 1189583
yanlız karıştırmayın hangisi hangimizin geliniydi diye tek yumurta bunlar şekil 1-A daki gibi
Eki Görüntüle 1189583
Eki Görüntüle 1189583
evet netten verdim, annelik sanatında önce anneye kamerayı çeviriyo, psikolojik açıdan sağlıklı mı hazır mı? aileden yeterli desteği görüyo mu vs birsürü şeyde gözünü açıyo, ardından çocuğu doğumdan 24 yaşına kadar eğitim ve gelişimi için hafifçe ele alıyo, iyi bi kitap. Sabır ve karşındakinin sen yada senin malın değil, çocuk ve bir birey olduğunu kafana kazıyo. Yok kendi egolarına göre davranırsan da nasıl bir çılgın yaratabileceğini açıkça söylüyo. Şu lafına bayıldım; anneler hem böyle böyle yapıyo hemde ay ben saçımı süpürge ettim ama bu çocuk vefasız oldu gibi lafları çok açık. Okuduğunuzda bu ne ya hep çocukları haklı görmüş bu adam diyebilirsiniz, yazar ne ekersen onu biçersine inanan biri.
ben şimdiki nesilin pek düğün yapacağını da sanmıyorum ya ileride :) altın fln da istemez bunlar annneeee çok demodesin der ahah
Kızıımm biz daha nelere dayanacaz uhuuu şimdiden indirme yelkenleri kuzum
aahhaha zeyyy kızlarına talip vaarr
he valla bizden iyisini mi bulacan bak zeyyy
yok şekerim karıştırmayızz bizz..muhakka ayıran bir nokta olacakk..
ben gelinimi tanırımmmm..
verdinmi sen bize söle bakıımmm
Puahahahah çok fenasın he
yaa kızlar vücudu çatlayan yada çatlamak üzere olan var mı benim iki bacağımın üstü biraz çatladı karnımda yok daha diye seviniyordum sanırım karnımın yan tarafında belli belirsiz kırmızı çizgiler oluşmuş. daha altıncı aydayım amaa çok kiloda almadım. daha dört kilo aldım. krem de sürüyorum
evet canım öyleymiş
Ben kandırırım hemencik bi dövme yaptırırım gelinime böylece bu sorun ortadan kalkmış olur
Eki Görüntüle 1189594
heheheh sağlıkla bi doğuralımda hepimiz düşünürüzzz :26:
(bkz: kız anası nazlanması)
:))) yöntemin güzelmiş gerçekten. Senin yönteme göre Eren diye seslenmek sanki daha hoş oldu gibi:)) sen Aren koyacaktın sanki. Aklımda öyle kalmış. Engin de abimin adı:)) ay ne sevinir benim adı oldu diyenapıcaz canım isim işini ya. Çok zormuş..sitede isim konusunda benim kadar kararsız olan yoktur heralde:44:
offfff harıka.Ayy cok sevındım bayılıyorum ben onlara ya. Hopp kopyala yapıştır
süperr bir fikirr ben dövme hiç sevmem sen yaptırda karıştımayalımm gelin hatunlarımızı
tabiki nazlancann kızz anasııı..
ama bizde alıcazz garriii...
kızlarını almaya geldikk, kınalarını yakmaa geldik dicezzz
ben şimdiki nesilin pek düğün yapacağını da sanmıyorum ya ileride :) altın fln da istemez bunlar annneeee çok demodesin der ahah
Kızıımm biz daha nelere dayanacaz uhuuu şimdiden indirme yelkenleri kuzum
aahhaha zeyyy kızlarına talip vaarr
he valla bizden iyisini mi bulacan bak zeyyy
hheheh aynen inşallah sağlıkla kucağımıza alalım öyle zıbın falan istiyorum zaten...
Eki Görüntüle 1189595 Eki Görüntüle 1189596
ben istemem kızlarımda dövme falan
kendi oğluşlarınızın popişine yaptırın siz dövmenizi hıhhh :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?