2014 Kasım Anneleri

evet netten verdim, annelik sanatında önce anneye kamerayı çeviriyo, psikolojik açıdan sağlıklı mı hazır mı? aileden yeterli desteği görüyo mu vs birsürü şeyde gözünü açıyo, ardından çocuğu doğumdan 24 yaşına kadar eğitim ve gelişimi için hafifçe ele alıyo, iyi bi kitap. Sabır ve karşındakinin sen yada senin malın değil, çocuk ve bir birey olduğunu kafana kazıyo. Yok kendi egolarına göre davranırsan da nasıl bir çılgın yaratabileceğini açıkça söylüyo. Şu lafına bayıldım; anneler hem böyle böyle yapıyo hemde ay ben saçımı süpürge ettim ama bu çocuk vefasız oldu gibi lafları çok açık. Okuduğunuzda bu ne ya hep çocukları haklı görmüş bu adam diyebilirsiniz, yazar ne ekersen onu biçersine inanan biri.

Son düzenleme:
hahaha ohh daha şimdiden kızlarıma talipler de mi çıkarmışşş
yanlız karıştırmayın hangisi hangimizin geliniydi diye tek yumurta bunlar şekil 1-A daki gibi
Eki Görüntüle 1189583

yok şekerim karıştırmayızz bizz..muhakka ayıran bir nokta olacakk..
ben gelinimi tanırımmmm..
verdinmi sen bize söle bakıımmm

Hımm ben alayım bu kitabı. Okumakta yarar var. Çok saol canım.

demiii amaa bizler bal kaymak kv lerizzz zeyyyyy

ben arada zeytin yağı sürdüm krem falan sürmedim şükür şu anda çatlak matlak yok..
bünye ile alaklı canım..30 kilo alıp hiç çatlamyan krem kullanmayanı biliom...birde 13 kilo aluo baştan beri kremlenen ama harita gibi olanıda biliyorum..
bünyen nasılsa öyle olacak şekerim üzme kendini

heheheh sağlıkla bi doğuralımda hepimiz düşünürüzzz :26:
(bkz: kız anası nazlanması )

tabiki nazlancann kızz anasııı..
ama bizde alıcazz garriii...
kızlarını almaya geldikk, kınalarını yakmaa geldik dicezzz

Canım Aren benim değil ya o yazıyı bende hatırlıyorum senin isim meselesini konusurken ama hangi arkadastı çıkaramadım biz hamile olduğumu öğrendikten bir kaç hafta sonra bu olsun dedik inan içimden gelerek ve severek söyledim Eren'i simdiden söylemeye alısıtm diyebilirim.İsmiyle severken daha çok sevgisi doluyor içine göreceksin.

offfff harıka.Ayy cok sevındım bayılıyorum ben onlara ya. Hopp kopyala yapıştır

hheheh aynen inşallah sağlıkla kucağımıza alalım öyle zıbın falan istiyorum zaten...

süperr bir fikirr ben dövme hiç sevmem sen yaptırda karıştımayalımm gelin hatunlarımızı

ben istemem kızlarımda dövme falan
kendi oğluşlarınızın popişine yaptırın siz dövmenizi hıhhh :122:

Valla ne bileyim sonra gidip 10 bilezik isteyen kız bulmasınlar da

kız bizimkilere yaptırsak nolcakkk..biimkiler karışmayacakki...
tamam dövme yokk...
o zaman değişik değişik giydirir kıyafetlerinden tanırızzz gelinciklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…