2014 Kasım Anneleri

Valla ne bileyim sonra gidip 10 bilezik isteyen kız bulmasınlar da

10 bilezik isteyen aile benim oğlumu ne takacakk bakmam lazımmm bedava oğluşumu vermemm..artık devir böle anacımmm..
kızlar eskiden altına giderler düğünü oğlan evi yapardı..
şimdi tam tersi..
kız ailesi herşetyi yapar oldu..
oğlan evi süslensin gelsin düğüneee pehhh

Aha işte benim kayınvaldenin mantığı
kocamı alana kadar akla karayı seçtim, utanmasam gerdanlık ta yapalım diyecektim de, bi ehhhhhh çektim sinirle ben vaz geçiyom galiba dedim, o esnada oldu bitti bizim düzen
kayınpeder arkamdan annemle babama, kızımız da çok dominant demiş

aynen şekermm bizimde ölee..
şimdi çok yanıommm bedavaya gittikk ulenn diyeee...
ama etrafıma hep bakıyorum kız evini soymaya yontmaya çalışan oğlan evi ile dolu..
birtwek ben değilmişim gariban diorummm..
gelinime neler yaparımm yeterki oğlumun kıymetini bilsinlerrr

2 dk boslamaya gelmiyorsunuz bir gittim geldim düğün dernek kurulmus baslık istedin mi zeyy??

yok anam bana laf ettirmiyolar oğlan anası ne de olsa bunlar aldık diyolar alıyolar

kız bizimkilere yaptırsak nolcakkk..biimkiler karışmayacakki...
tamam dövme yokk...
o zaman değişik değişik giydirir kıyafetlerinden tanırızzz gelinciklerimizi

hahahaha

hahahhaha ne yaranız varmış beeee
vermiyom kızlarımı kimselere ben :13:

Çok şükür güzel geçmiş canım adına sevindim kilosu da iyi maşallah inşallah gününü bekler yakışıklın

kız bizimkilere yaptırsak nolcakkk..biimkiler karışmayacakki...
tamam dövme yokk...
o zaman değişik değişik giydirir kıyafetlerinden tanırızzz gelinciklerimizi

Heheheeh istemezmiş, sanki seni beni dinleyecekler. Pehhhh şimdiki çocuklar nasıl olcak acaba

yok anam bana laf ettirmiyolar oğlan anası ne de olsa bunlar aldık diyolar alıyolar

hahahaha

hahahhaha ne yaranız varmış beeee
vermiyom kızlarımı kimselere ben :13:

kız delii iştee böle yaralı kv lere vericennkii..senşn kızlarım kıymetleirnşi bilsinler...
amann fazla nazlandınn pehhh oğluma kız çokkkk

Heheheeh istemezmiş, sanki seni beni dinleyecekler. Pehhhh şimdiki çocuklar nasıl olcak acaba

yalnızz var ya kız isteme olayından beridir benim oğlan içerde kuduruoooo...2 gündür pek sessizdi kızı duyunca çıldırdııı amaninn bennimki hızlı çıkacak galibaaa

yalnızz var ya kız isteme olayından beridir benim oğlan içerde kuduruoooo...2 gündür pek sessizdi kızı duyunca çıldırdııı amaninn bennimki hızlı çıkacak galibaaa

hahahah atar yaptın bana oğluma kız çok diyee ama seninkinin gönlü benim kızlardan birinde ona göreee

Heheh geçen gün eşim şey dedi babamlar bebek doğunca altın yapacaklar.
Bende dedim ki, normalde aman yok mok derdim, bide sanki farklı bişiy yapılcakmış gibi eşim dedi, bilirsiniz normalde bebek doğunca dede babane bişi yapar yani,
normalde bilezik fln yapılır dedim, çeyrek mi yapacaklar dedin iyice arsız oldum çok ayıp
yok heralde büyük tam yaparlar dedi, o olur dedim ahahhahahaah şakarya karışık tabi, bu kadar da arsız olamam yane
ama eşime dedim minnak ta olsa bana bişi al, ok didi. kih kih kih

valla benim kv o konuda sır vermiyor..
hoş beklentimm yok anasına oğluna yapmayan kalkıp torununada altın yapmaz...
ben beklemiomm ama eşimede dedimm eğerki torununada altın takmazsa artık gözümden düşecek dedimm..
durumu olmasa asla lafını etmemm...
kocama bende dedim ya bana takı alıcanmı diye..
o da tek maaşa düşcez azıcık zor..ama sen işe başladığında muhakkak birşeyler düşüncem dedi..
maddi durumu el verse kocacım en güzelini alır bilirimm

hahahah atar yaptın bana oğluma kız çok diyee ama seninkinin gönlü benim kızlardan birinde ona göreee

benim oğlumm kimi isterse alırımm gider isterimm zeyy hanımm..gönlü seninkinde kaydııysa uçarı kaçaro yok alırımm kızınıııı

Valla ben de dedim eşime bana bişey al diye siz de adet böyle mi dedi ben de böyle dedim alıp takacaksın tamam dedi

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler ve yavruları hepinizde iyisinizdir inşallah dünden bugüne baya yazılmış hepsini okuyamadım yemeklerim pişerken bakayım dedim çalışanlara Allah tan sabırlar diliyorum çok sıcak

Seni Allah gönderdi ne yemek pişiriyosun ayy bulamıyorum ne yapsam hergün ne yapcam diye hindi gibi düşünüyorum.. eşim de oruç tutuyo güzel şeyler yesin yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…