2014 Kasım Anneleri

hem haftan genelde herkese gore kucuk hemde kılondan dolayı hıssetmemen suan normaldır bı ıkı hafta ıcınde baslarsın hıssetmeye ben cok zayıfım erken hıssettım ayrıntılı ultrasna gelınce için rahat degılse baska dr ada gorun belkı sadece bakılmayan yerlere bakar ayrıntılı yapmaz plesanta konusunda cok bılgım yok ama bı dr daha degerlendırmis olur dıye dusunuorum

ben yiyorum zaten önceden de çok severdim
yumurta kalıntısı varmı bilemiyorum ama doktorum yeme demedi

Ben 20. Haftanın sonlarında hissetmeye basladım burda kızlar hissederken ben hiçbirşey hissetmiyordum tatlım
benımde kasımın ilk haftası gibi
benım ilk hissedişim sanki içerde balık war böyle içimi bi hoş yapıyordu sonra ufak cılız darbeler basladı meraletme sende hissedersin sen yorulunca oda yoruluyor unutma

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yiyorum hemde her akşam bir magnum sadece açık dondurma yemiyorum sokakda pastanede satılanlardan.
Benimde takıntım yaş pasta , ekler fılan onlara guwenmıyorum asıl oyuzden hiç yemiyorum içindeki krema we muhallebi benı korkutuyor bıde yaz mewsımi bakteri hızlı ürer diye zaten tam bir toksoplazma takıntılısıyım

💌💌💌

Ben sonucumu 18 gün bekledim ve dün aradılar herşey yolunda bebğim normalmiş şükürler olsun

Sen bence git devlet hastanesine en azından kafan rahat eder kaç kilosun ki.? kaç haftalıksın

evet İNNUK VE ZEYY i merak ediyoruz. nerdesiniz bayanlar?

💑💓

arkadaslar amnıosentez yaptıracak bır arkadasımız vardı ınnuktu sanırım ondanda haber yok galıba goremedım ınsallah hersey yolundadır

slm arkadaşlar
dün 11 gibi yapıldı amniyosentez. 3 gün yatak istirahati verdiler. Sonucu 3-4 hafta sonra alıcaz. Fiziksel olarak iyiyiz çok sükür.Ama
hastane de karşılaştıklarım psikolojimi bozdu.
Bol bol dua ediyorum. Rabbim temiz ve güzel sonuçlar almayı hem bana hemde sonuç bekleyen tüm annelere nasip etsin. Hiç kimseyi evladı ile sınamasın rabbim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yemek yedıkden sonra yada bişeyler atıştırdıkdan sonra midenize kütle oturmuş yada bi baskı gibi bi ağrı hissediyormusunuz ??? Ben 3 gündür ne yesem midemde bu hissi yaşıyorum doktora söyledım az ama sık ye dedi yok genede gecmıyor

💌💌💌

Allah yar vede yardımcıları olsun .Allah kahhar ismi hürmetine kahreylesin zalimleri amiiiiiiin

evet İNNUK VE ZEYY i merak ediyoruz. nerdesiniz bayanlar?

💑💓

Arkadaşlar herkese selam valla bende zeyy e dünden beri çağrı yapıyorum ama yok tatile mi çıktı acaba bıraktı gitti

İNNUK ve ZEYY nerelerde hakkaten?

💕💕💕

yaa kızlae cidden nerede bu ZEYY ya akşam facedende baktım yoktu..
tatilede çıkamazki yatış verilio zaten öle birşey yapmaz..
inş kötü birşey yoktur..

ohh canım problemsiz geçmiş şükür..
tabiki psikolojik yönü çok ağırdır canımın içi..
ama ben eminim sonuç temiz gelecekkk

Bak bak bak birbirlerini faceden eklemişler bize hiç haber vermiyolar :) Tüüü size :)

💕💕💕

Bak bak bak birbirlerini faceden eklemişler bize hiç haber vermiyolar :) Tüüü size :)

💕💕💕

şekerim senide eklerim ayıp ettin..
aha özelden yolluom ekle beni..
şimdi kabul edemem burası engelli. 2 saat sonra falan girebilirim tatlım..

Yatışı mı vardı zeyy in ben orayı kaçırmışımm:44: ama Allah korusun kötü bişey olsa mutlaka duyardık inşallah alışveriş telaşı falandır erkenden yapayım diyordu en son :26:

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım dualarımız seninle...

Yatışı mı vardı zeyy in ben orayı kaçırmışımm:44: ama Allah korusun kötü bişey olsa mutlaka duyardık inşallah alışveriş telaşı falandır erkenden yapayım diyordu en son :26:

yatış dediğim canım evde raporluydu..
çok ayağa kalkmıyordu tatlımm

Ben sonucumu 18 gün bekledim ve dün aradılar herşey yolunda bebğim normalmiş şükürler olsun

Canım gözünaydın,
Darısı merwec ile benim başıma.

İnşallah canım,
operasyonun stresi bir yandan birde sonucu kötü çıkan bir bayanla aynı oda da kaldık bir müddet, işleme basladıklarında ben odadaydım.Aklımdan gitmiyor .

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım dualarımız seninle...
Saol canim, en cok dualariniza ihtiyacimiz var

Ya iki gündür kimse bana cevap vermiyo, yazdigim bile okunmuyor galiba.

Sana katılıyorum maalesef...bende kaç defa ağrım var diye yazdım belki ağrısı olan vardır benden baska bu durum normaldir diye ama bi tarafına takan olmadı saolsunlar.herseye cevap verilemez belki bazen de sohbetini bölmek istemiyor insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…