Daha önce de bir üzüntümden bahsetmiştim, emin ol sadece bu deegil.. ki hissetmemekte bi endişe sonuçta degil mi.. Hamileligimde tek sorunum keske asabiyet olsa , ki asabi hiç degilimm.
Bugun sadece benim gibi hissetmeyen var mi diye sordum.. dün de ayrntili ultrasyonda olanlari anlatmistim. 2 doktor plesantan asagida dedi. Biri sagda dedi, devlet hastanesi gitsem mi diye sormustum. Aslnda bu durumda olan war mi diye merak etmistimm.
Hissetme ile sormustum bu sabah.. bana arastirma hastanesinde kilolusun ondan hissetmiyorsun, bebegin mide ,böbregini kilomdan görememisler. Bana mi abarttilar durumu, gerçekten kilom herşeye engel mi,moralimi çok bozdu doktor.
Teşekkürler canimm. Cevap verdigin için, kacinci haftada hissettn,ben sizden gerideym galiba biraz. Kasim sonu dogumum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar herkese
Arkadaslar dondurma tüketiyomusunuz hic ??? Pastorize süt den yapilmostir gibi birsey yazmiyor hic birinde üstelik hepsinde yumurta kalıntısı olabilir diyo yemelimiyiz siZCE siz ne düşünüyorsunuz???
Daha önce de bir üzüntümden bahsetmiştim, emin ol sadece bu deegil.. ki hissetmemekte bi endişe sonuçta degil mi.. Hamileligimde tek sorunum keske asabiyet olsa , ki asabi hiç degilimm.
Bugun sadece benim gibi hissetmeyen var mi diye sordum.. dün de ayrntili ultrasyonda olanlari anlatmistim. 2 doktor plesantan asagida dedi. Biri sagda dedi, devlet hastanesi gitsem mi diye sormustum. Aslnda bu durumda olan war mi diye merak etmistimm.
Hissetme ile sormustum bu sabah.. bana arastirma hastanesinde kilolusun ondan hissetmiyorsun, bebegin mide ,böbregini kilomdan görememisler. Bana mi abarttilar durumu, gerçekten kilom herşeye engel mi,moralimi çok bozdu doktor.
Teşekkürler canimm. Cevap verdigin için, kacinci haftada hissettn,ben sizden gerideym galiba biraz. Kasim sonu dogumum.
Merhabalar herkese
Arkadaslar dondurma tüketiyomusunuz hic ??? Pastorize süt den yapilmostir gibi birsey yazmiyor hic birinde üstelik hepsinde yumurta kalıntısı olabilir diyo yemelimiyiz siZCE siz ne düşünüyorsunuz???
Merhaba,
Ne kadardır bekliyorsun sonucunu benim bugün 4 hafta oldu hala gelmedi, ben FISH yöntemi ile bakılanı da yaptırmamıştım doktor gerek yok bu bebek gayet sağlıklı dediği için ama 4 haftayı geçeceğini bilsem yaptırırdım.
evet İNNUK VE ZEYY i merak ediyoruz. nerdesiniz bayanlar?
💑💓
arkadaslar amnıosentez yaptıracak bır arkadasımız vardı ınnuktu sanırım ondanda haber yok galıba goremedım ınsallah hersey yolundadır
Bu gazzedeki bebekleri, çocukları gördükçe içim parçalanıyor!
Bakmayım diyorum ama yine görüyorum.
Allah şu mübarek cuma günü hürmetine zalimleri kahreylesin!
Böyle vicdansızlık olmaz ya!
Allah Gazzeli analara sabır versin.
((
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet İNNUK VE ZEYY i merak ediyoruz. nerdesiniz bayanlar?
💑💓
Arkadaşlar herkese selamvalla bende zeyy e dünden beri çağrı yapıyorum ama yok tatile mi çıktı acaba bıraktı gitti
İNNUK ve ZEYY nerelerde hakkaten?
💕💕💕
slm arkadaşlar
dün 11 gibi yapıldı amniyosentez. 3 gün yatak istirahati verdiler. Sonucu 3-4 hafta sonra alıcaz. Fiziksel olarak iyiyiz çok sükür.Ama
hastane de karşılaştıklarım psikolojimi bozdu.
Bol bol dua ediyorum. Rabbim temiz ve güzel sonuçlar almayı hem bana hemde sonuç bekleyen tüm annelere nasip etsin. Hiç kimseyi evladı ile sınamasın rabbim.
yaa kızlae cidden nerede bu ZEYY ya akşam facedende baktım yoktu..
tatilede çıkamazki yatış verilio zaten öle birşey yapmaz..
inş kötü birşey yoktur..
ohh canım problemsiz geçmiş şükür..
tabiki psikolojik yönü çok ağırdır canımın içi..
ama ben eminim sonuç temiz gelecekkk
Bak bak bak birbirlerini faceden eklemişler bize hiç haber vermiyolar :) Tüüü size :)
💕💕💕
inş kötü birşey yoktur..
slm arkadaşlar
dün 11 gibi yapıldı amniyosentez. 3 gün yatak istirahati verdiler. Sonucu 3-4 hafta sonra alıcaz. Fiziksel olarak iyiyiz çok sükür.Ama
hastane de karşılaştıklarım psikolojimi bozdu.
Bol bol dua ediyorum. Rabbim temiz ve güzel sonuçlar almayı hem bana hemde sonuç bekleyen tüm annelere nasip etsin. Hiç kimseyi evladı ile sınamasın rabbim.
Yatışı mı vardı zeyy in ben orayı kaçırmışımm:44: ama Allah korusun kötü bişey olsa mutlaka duyardık inşallah alışveriş telaşı falandır erkenden yapayım diyordu en son :26:
Sen bence git devlet hastanesine en azından kafan rahat eder kaç kilosun ki.? kaç haftalıksın
şekerim senide eklerim ayıp ettin..
aha özelden yolluom ekle beni..
şimdi kabul edemem burası engelli. 2 saat sonra falan girebilirim tatlım..
Ben 96 yi, 21 haftaya girecem.. 4 kilo aldim. Ama işte orjinalde kiloluydumm. Moralimi bozdular iyice..
Ekledim tatlım :)
💕💕💕
Ben sonucumu 18 gün bekledim ve dün aradılar herşey yolunda bebğim normalmiş şükürler olsun
inş kötü birşey yoktur..
Saol canim, en cok dualariniza ihtiyacimiz varRabbim yardımcın olsun arkadaşım dualarımız seninle...
Ya iki gündür kimse bana cevap vermiyo, yazdigim bile okunmuyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?