- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
:) ben kızımı balerın yapıcam :)
bılıyor hngı muzıkde oynamsı gerektıgını
kültürlü çoçuklar annesı belli
Var gibi walla(soda odem yapio die yazio bi sitede. Doktorun boyle bisey dedi mi. Malum bu sicaklarda sodadan baska biseyle serinlenmio. Gecende de tv de bi adam rastgele actim kim old bilmiom. Soda serum gibi bisey dedi. Icinde demir magnezyum vs. her sey var::)) bende limon sıkıp iciom walla:))
agrın nasıl oldu gıttın mı doktora
Kizlar bnm agrilarim suruyor cok kotuyum, uykudan uyandirdio derece, bebek oynuyor o iyi gibi ama doktora randevu alicam korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende oğlumu balet mi yapsam hihihi bazen alternatif rock müzikte de kafa sallıyo içeride, rock star da olabilir
canikom ben soda severek içiyordum ama burda bi arkadaş sodrum oranının yüksek olmasından sebep şişirebileceğini söyledi. bende kramp girmesin die içiyodum soda ama şişlik daha önemli, bıraktım limonlu buzlu su içiyom.
Kızlar Günaydın, dün benim ufak bir kanamam oldu ama çok ilginç çok sakindim. Doktorumu aradım gel dedi gittim is yerinden çıkıp. Neyse önce bebeğe baktık herşey yolunda çok şükür. 33cm olmuş kilosu da 613gr. Bende 1,5 ayda 1 kilo almışım. Sonra alttan muayene etti ama bir sorun göremedi. Bir sivilce patlamış olabilir dedi. Çünkü aksi giden hiç birşey yoktu. Ama yine de dinleneyim diye 2 gün rapor verdi. Evdeyim ama bu saatte neden ayaktayım bilmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1350 de randevum agrilr devam edio cnm
Kızlar Günaydın, dün benim ufak bir kanamam oldu ama çok ilginç çok sakindim. Doktorumu aradım gel dedi gittim is yerinden çıkıp. Neyse önce bebeğe baktık herşey yolunda çok şükür. 33cm olmuş kilosu da 613gr. Bende 1,5 ayda 1 kilo almışım. Sonra alttan muayene etti ama bir sorun göremedi. Bir sivilce patlamış olabilir dedi. Çünkü aksi giden hiç birşey yoktu. Ama yine de dinleneyim diye 2 gün rapor verdi. Evdeyim ama bu saatte neden ayaktayım bilmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün tetenoz aşımızı yaptırdık. idrarda lökosit görüldü. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.
bende oğlumu balet mi yapsam hihihi bazen alternatif rock müzikte de kafa sallıyo içeride, rock star da olabilir
canikom ben soda severek içiyordum ama burda bi arkadaş sodrum oranının yüksek olmasından sebep şişirebileceğini söyledi. bende kramp girmesin die içiyodum soda ama şişlik daha önemli, bıraktım limonlu buzlu su içiyom.
Kızlar ağrınız kanamanız vs ne varsa hemen doktora, şakası yok, herkeste değişik oluyo bu durumlar.
Dün bebişime bebek arabası ve park yatak aldım, uyku seti ve bornoz takımını da aldım. Bebek arabasını günlerce araştırdım, geldiğinde beğenirsem tavsiye edecoğum size. Bugünde aşı günüm ama pazartesi yaptırabilirim. İşe göre yönlenicek.
iki tane artı koymuşlar (++) bol su iç haftaya tekrar yapalım dediler.bakalım ne olacak
Ayni agrilar dunden beri bende de var1350 ye ravdevu alabildim hala agrilarim devam ediyor, karnim mi buyuyor anlamadimki nedir bu boyle, oglanda uyumuyor masallh
Eith insan korkuyr goremeyince, zeyyde yok
Nvlyz cok gecmis olsunn
Kizlar alinti yapamiyrm cok sagolun desteginiz icin Allh razi olsun
Kızlar merhabalar 21 haftamızda sabah ilk doz aşımızı olduk. Ebe bebeğimin kalp atışlarını tam duyamadı bizide korkuttu inşallah bir problem yoktur. Şuana kadar aşımın yerinde ağrı olmadı. Sizlerinde aşı öncesi bebeğinizin kalp atışını dinlemede problem oldu mu?
günaydın kızlarr, herkese hayırlı günler hayırlı cumalarbir haftadır çok rahatsızdım dayanamadım gittim doktora ve sinüzit olmuşum, şimdi elimde antibiyotikle bakışıp duruyoruz, içmeden atlatabilme hayalleri kuruyorum:26::26:
Ne kadar fit bir topik ya burasi:(((ben 9 kilo aldim hizla almaya devam ediorum. Ustelik bisey de yemiorum ama hareket etmiorum. Ayakkabilarim olmuo: ((yuzugum de olmuo artik: (odemden supheleniorum pazartesi gidip soracam insallh dr ye.
Bnm gobek deligimde tam tersi derin birkuyu olduu :))))))) cok komik :))))
Kilo konusunu cok takmayin ya alsak da almasak da bebisler iyi olsun yeter :)
Hamurisi, kizartma ve gazli iceceklere hayir!!! Onlar olmasin tamamdir :)
Mustela pahali bide ya, nereye kadar onlari kullanmaya devam edebiliriz ki :s
Chicco seti guzel gorunuyor zaten chiccolarda sls ve paraben yok :)
:) ben kızımı balerın yapıcam :)
bılıyor hngı muzıkde oynamsı gerektıgını
kültürlü çoçuklar annesı belli
Hayirli cumalar, su 7 ayi hayirlisi ilebi atlatsakk, sonraki dogumlarda bebeklerin yasama sansi var, korkuyr insan 30 hafta oncesi dogumlardanAllh korusun
İns rabbim zamaninda saglikli dogumlar nasip eder hepimize
Canım alerjik annelerin bebeklerinin %90 alerjik olduğunu okumuştum bir yerde. Benim bünyemde alerjik de o yüzden en azından ilk doğduğunda kimyasallara karşı hassas davranmayı düşünüyorum (Sabun, krem vb.)
Kızlar merhabalar 21 haftamızda sabah ilk doz aşımızı olduk. Ebe bebeğimin kalp atışlarını tam duyamadı bizide korkuttu inşallah bir problem yoktur. Şuana kadar aşımın yerinde ağrı olmadı. Sizlerinde aşı öncesi bebeğinizin kalp atışını dinlemede problem oldu mu?
Bende de cikti malesef. Monurol aldim ama gecmedi sanki. Pazartesi yine tahlil verecem.
Bende cok hassas bi bunyeye sahibim. Her marka sabun krem vs kullanamam. Cocuklarimi da illa ki dalinle yikamak istiodum. Offf ya(baska markalari arastirayim bende.sen ne kullanacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?