2014 Kasım Anneleri

:) ben kızımı balerın yapıcam :)
bılıyor hngı muzıkde oynamsı gerektıgını
kültürlü çoçuklar annesı belli

bende oğlumu balet mi yapsam hihihi bazen alternatif rock müzikte de kafa sallıyo içeride, rock star da olabilir

canikom ben soda severek içiyordum ama burda bi arkadaş sodrum oranının yüksek olmasından sebep şişirebileceğini söyledi. bende kramp girmesin die içiyodum soda ama şişlik daha önemli, bıraktım limonlu buzlu su içiyom.

Kizlar bnm agrilarim suruyor cok kotuyum, uykudan uyandirdio derece, bebek oynuyor o iyi gibi ama doktora randevu alicam korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çekilmez böyle canım kıvrandın durdun hadi git bizede haber ver kötü bir şey yoktur inşallah canım

Waooww rock 😊😊
Bu arada gunde 1 şişe sodadan fazla abartmadıgın sürece sorun yok çunku soda da bulunan o tuz oranı gundelık yedıklerımız içinde bıle war

💌💌💌

Geçmiş olsun canım alışkınsın erken kalkmaya ondan olsa gerek

Geçmiş olsun canım alışkınsın erken kalkmaya ondan olsa gerek bebişine de maşallah subhanallah

bugün tetenoz aşımızı yaptırdık. idrarda lökosit görüldü. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.

ayyh enfeksiyon kelimesini duymak istemiyorum
bayramdan sonraki hafta tam kan tam idrar vericem. ya yine çıkarsa diye çok korkuyorum
dikkat et kendine, bu gerçekten hamilelikte çok tehlikeli.
tuvalet temizliği yani taharet, bol su içmek, sık sık iç çamaşırı değiştirmek bu hastalığın tedavisinde ilk 3.

yıllardır çeken biri olarak eminim artık.

💑💓

Bende alternatif rock dinliyorum beni mutlu ediyor bebişe iyi geliyodur inşallah sonuçta ben mutlu olunca o da olur dimi yani

Kızlar merhabalar 21 haftamızda sabah ilk doz aşımızı olduk. Ebe bebeğimin kalp atışlarını tam duyamadı bizide korkuttu inşallah bir problem yoktur. Şuana kadar aşımın yerinde ağrı olmadı. Sizlerinde aşı öncesi bebeğinizin kalp atışını dinlemede problem oldu mu?

Güle güle kullanın canım hayırlı olsun

iki tane artı koymuşlar (++) bol su iç haftaya tekrar yapalım dediler.bakalım ne olacak

Arkadaşımında iki artı varmış Dr bol su içmesini önermiş. Antibiyotik vermemiş. Sanırım bu şekilde olunca iltihap başlangıcıymış bu nedenle önce bol su içerek iltihabın gitmesini sağlıyorlarmış. Eğer artarsa antibiyotik veriyorlar. İnşallah ilaçsız anlatırsın canım.çok geçmiş olsun.

Ayni agrilar dunden beri bende de var( bi başlıyor şiddetli sonra arada geciyor sonra geri başlıyor karnimin üst tarafında ben soguk aldigimi düşünüyorum sende de boyle mi lilipit ben dr a da hiç sormadim aramadim da..

Bende dinlemediler bile. Bakamamıştır o. Telaşlanma. Sonuçta uzman değiller bu konuda.
Şekerli bişeyler ye yada iç , hemen hareketlenir annesi, panik yok!

💕💕💕

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin iç ama ilacını ihmal etme

Ne kadar fit bir topik ya burasi:(((ben 9 kilo aldim hizla almaya devam ediorum. Ustelik bisey de yemiorum ama hareket etmiorum. Ayakkabilarim olmuo:((yuzugum de olmuo artik:(odemden supheleniorum pazartesi gidip soracam insallh dr ye.

ayakların büyümesi normalmiş canım, tabii ne derece şiştiğine dikkat et, benim alyans 3. aydan sonra olmadı hiç ama ödem kontrolü yapıyorum, ödem yok, sadece çok ayakta kalırsam ( 1 saat bile çok) şişiyor, artık yürüyüş yapmamız şart tabii akşam serinde ve doktor tarafından bir yasak yoksa

benim göbek deliği gerildi de gerildi artık delik değil çizgi zaten bu mide yanmaları ile kızartma işi çoktan bitti,daha çok dikkat edicez inşallah, hamur işinin hiççç faydası yok bebişe, hoş bize de yok ya neyse

cok araştırdım canım en son chicco ile unibaby set arasında kaldım, ve eşime son noktayı sen koy dedim, chicco dedi, unibaby set de güzel ve devamını da her zaman bulabilirim

:) ben kızımı balerın yapıcam :)
bılıyor hngı muzıkde oynamsı gerektıgını
kültürlü çoçuklar annesı belli

benim kız hareketli müzik seviyor klasik müzik dinletiyorum tık yok, halbuki ben dinlerim kendime gelmek için her fırsatta ama uyku moduna giriyor galiba o zaman, şöyle hareketli pop falan açıyorum allaaahhh ver coşkuyu diyor içerden

aminn canım ama tam zamanında gelsinler inşallah, allahım hiçbirimizi sınamasın vaktinden önce doğumlarla

aklıma geliyor canım, ama bizim ailede benim kadar allerjik kimse yok biliyor musun ben ilk bebek, aynı zamanda ilk torunum, o kadar pimpirikli yetiştirmişler ki beni, rüzgar esse hasta oluyorum, çok yemek seçiyorum, her kumaşı giyemem.. daha bir sürü şeyy, o yüzden bebeğimi biraz rahat yetiştirmek istiyorum, dayanıklı olsun, çok tedbir alırsam hep sıkıntı çekecek ilerde, minibüse binmeye korkuyorum inanır mısın mutlaka çarpar beni , şehirler arası otobüslere senelerdir binmedim ama binsem birkaç gün yatarım baş ağrısından insanlara bunu anlatamıyorsun, abartılı gibi gözüküyor halbuki vücut hakikaten hassaslığı öğrenince zorlanıyorsun birçok yerde, imrenirim şöyle buzdolabından suyu dikenlere, otellerdeki şampuanları tereddütsüz kullananlara, beğendiği ruju hemen alanlara

Sen bebeğinin hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur inşallah canım. İçini ferah tut. Aşının ağrısı bende sonraki gün başladı ve 2 gün çok ağrım oldu. Bugün tekrar aşım var

Merhabalar herkese
Arkadaslar dondurma tüketiyomusunuz hic ??? Pastorize süt den yapilmostir gibi birsey yazmiyor hic birinde üstelik hepsinde yumurta kalıntısı olabilir diyo yemelimiyiz siZCE siz ne düşünüyorsunuz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım, rahat ol, bir arkadaşımda da olmuştu aynı durum, onun ebesi doktora gitmesini söylemişti o da telaşlandı hemen doktora gitti, doktor bir sorun yok demiş. ama rahatlamak için mutlaka doktorunu ara bence, acil durumda sıraya bakmadan alır seni doktorun.

Son düzenleme:

Ben yurt dışında yaşıyorum bir kaç aydır. Burada ilk aylarında sabun önermiyorlar, sadece su :44: Ben ise mümkün olduğunca az kullanmayı düşünüyorum. İçime sinmez temiz oldumu diye. Mustela diyorlar ondan almayı düşünüyorum onu da az az kullanırım. Pahalı ama parasını çıkarıyormuşsun azcık kullansan yetiyor diyorlar. Kafam net değil daha doktora sorarım. Ben çok çektim alerjiden :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…