- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
aman cnaım bebeğin sağlıklı ise hiçbirşeye moral bozma bence..
tamam şekerimm
slm arkadaşlar
dün 11 gibi yapıldı amniyosentez. 3 gün yatak istirahati verdiler. Sonucu 3-4 hafta sonra alıcaz. Fiziksel olarak iyiyiz çok sükür.Ama
hastane de karşılaştıklarım psikolojimi bozdu.
Bol bol dua ediyorum. Rabbim temiz ve güzel sonuçlar almayı hem bana hemde sonuç bekleyen tüm annelere nasip etsin. Hiç kimseyi evladı ile sınamasın rabbim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lütfen olumsuzları görmemeye çalış. bak biz hepimiz dua ediyoruz teyzeleri olarak. bebeğin çok iyi. sapasağlam :) annesi üzülüp bebişi de üzme yaa.. duana tüm kalbimle AMİN diyorum. merakla bekliyoruz sonucunu.slm arkadaşlar
dün 11 gibi yapıldı amniyosentez. 3 gün yatak istirahati verdiler. Sonucu 3-4 hafta sonra alıcaz. Fiziksel olarak iyiyiz çok sükür.Ama
Bol bol dua ediyorum. Rabbim temiz ve güzel sonuçlar almayı hem bana hemde sonuç bekleyen tüm annelere nasip etsin. Hiç kimseyi evladı ile sınamasın rabbim.
Kızlar yemek yedıkden sonra yada bişeyler atıştırdıkdan sonra midenize kütle oturmuş yada bi baskı gibi bi ağrı hissediyormusunuz ??? Ben 3 gündür ne yesem midemde bu hissi yaşıyorum doktora söyledım az ama sık ye dedi yok genede gecmıyor
💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hissetme ile sormustum bu sabah.. bana arastirma hastanesinde kilolusun ondan hissetmiyorsun, bebegin mide ,böbregini kilomdan görememisler. Bana mi abarttilar durumu, gerçekten kilom herşeye engel mi,moralimi çok bozdu doktor.
Ben yiyorum hemde her akşam bir magnum sadece açık dondurma yemiyorum sokakda pastanede satılanlardan.
Benimde takıntım yaş pasta , ekler fılan onlara guwenmıyorum asıl oyuzden hiç yemiyorum içindeki krema we muhallebi benı korkutuyor bıde yaz mewsımi bakteri hızlı ürer diye zaten tam bir toksoplazma takıntılısıyım
💌💌💌
slm arkadaşlar
Ben 96 yi, 21 haftaya girecem.. 4 kilo aldim. Ama işte orjinalde kiloluydumm. Moralimi bozdular iyice..
slm arkadaşlar
lütfen olumsuzları görmemeye çalış. bak biz hepimiz dua ediyoruz teyzeleri olarak. bebeğin çok iyi. sapasağlam :) annesi üzülüp bebişi de üzme yaa.. duana tüm kalbimle AMİN diyorum. merakla bekliyoruz sonucunu.
hem de ne kütle.. sabah carputi ile onu konuşuyodk. bi kase çorba içsem taş gibi oluyorum. az ama sık yemekten başka çaresi yok. bebişi aç bırakma :) iki lokma iki lokma da olsa 10 dk da bir yee
💑💓
slm arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
Allah ın izni ile inşallah temiz çıkar sonucun. İnsan ciddi anamda psikolojik olarak çok etkiileniyor hakikaten ama bol bol dua at
Kızlar yemek yedıkden sonra yada bişeyler atıştırdıkdan sonra midenize kütle oturmuş yada bi baskı gibi bi ağrı hissediyormusunuz ??? Ben 3 gündür ne yesem midemde bu hissi yaşıyorum doktora söyledım az ama sık ye dedi yok genede gecmıyor
💌💌💌
ben 2 haftadır yasıorum bunu resmen karnım davul gıbı mıdem balon gıbı hıssedıorm catlıcak gıbı karnım dıorum bazen kusunca bıraz rahatlıorum sankı mıdem ıkıye katlanmıs gıbı gelıo bazende degısık seyler ama cok rahatsız edıcı
Kizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi
Agrilarim cidden cok fena, dinlenmem gerekiyormus iyiki izne ayrilmisim, bebis iyi, yine ilk bize pipisini gosterdi :)))
600 gram olmus, 23 hafta
Dr boy falan demio ya uyuz adam :) sordum boyunu olctunuz mu die 12 cm dedi, neyin boyu onuda anlamis degilim
canım aklıma geldi miyomun yapacağı ama seni tedirgin etmek istemedim..
peki miyom büyümüşmü ne durumda..
bebişinde maşallah gayet iti..
aman benim dotkorda boy söylemio sadece kilo uyuzz
ya bende bu sorunu bir tek ben yaşıyorum sanmıştım nasıl bir şey anlamdım dünden beri kasık ve bel ağrılarımda var bugün aşağıya doğru bir baskı var
birazda canım acıyor ayın birinde randevum ama genede gitsemmi ki dra
Cnm rahim buyudugu icin gorus alanindan cikiyormus, o yuzden birsey diyemiyor, ama agri varya feci bisi, yanio acio sanki icimde bomba patlamis gibi, midemde yaniyor, ahh ahh ucuncu trimastera girdik yandik boyle, dort bucuk bes arasi iki hafta rahat ettik yine baslasin sikintilarr off off
Oglum dogunca pufidik kollarini ve bacaklarini operak bu gunlerin acisini cikarcam ondaann
ya bende bu sorunu bir tek ben yaşıyorum sanmıştım nasıl bir şey anlamdım dünden beri kasık ve bel ağrılarımda var bugün aşağıya doğru bir baskı var
birazda canım acıyor ayın birinde randevum ama genede gitsemmi ki dra
Haklisin bende akşam biraz korktum bu sıcakta karnima battaniye sarıp yattim yine de gecmedi.. hayırlı haberlerle don bence bizdeki sadece gaz sancisiCnm ben ondanda suphelendim ama farkli bi agri sanki, siddetli aci seklinde hatta, pimpirikli gebe olmak istemiyrm ama dunden beri gecmeyince korktum
Kizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi
Agrilarim cidden cok fena, dinlenmem gerekiyormus iyiki izne ayrilmisim, bebis iyi, yine ilk bize pipisini gosterdi :)))
600 gram olmus, 23 hafta
Dr boy falan demio ya uyuz adam :) sordum boyunu olctunuz mu die 12 cm dedi, neyin boyu onuda anlamis degilim
Hadi geçmiş olsun dikkat et kendine :13:
Ultrason çıktısında FL yazan bi değer vardır onu 7 ile çarp çıkan sonuç mm olur onu da cm ye çevir al sana pıtırcığın boyu
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?