2014 Kasım Anneleri

Bozma moralini canım bugünleride atlatacaksın inşallah bekleyen bütün annelerin yardımcısı olsun Rabbim amin birde zeyy den haber çıksaydı

lütfen olumsuzları görmemeye çalış. bak biz hepimiz dua ediyoruz teyzeleri olarak. bebeğin çok iyi. sapasağlam :) annesi üzülüp bebişi de üzme yaa.. duana tüm kalbimle AMİN diyorum. merakla bekliyoruz sonucunu.

hem de ne kütle.. sabah carputi ile onu konuşuyodk. bi kase çorba içsem taş gibi oluyorum. az ama sık yemekten başka çaresi yok. bebişi aç bırakma :) iki lokma iki lokma da olsa 10 dk da bir yee

💑💓

Hissetme ile sormustum bu sabah.. bana arastirma hastanesinde kilolusun ondan hissetmiyorsun, bebegin mide ,böbregini kilomdan görememisler. Bana mi abarttilar durumu, gerçekten kilom herşeye engel mi,moralimi çok bozdu doktor.

canımm ne olur rahatla, elinde olan birşey değil şu an kilonu değiştirmek, bazı doktorlar kilo konusunda daha hassas biliyoruz, bazılarımız da öyle değil mi? bence bol dua et, sağlıklı büyüsün yavru, elbet hissedeceksin, elbet görecekler organlarını, şu anda üzülmenin ne faydası var, bebişini de strese sokma boşuna, gücünün yeteceği birşey olsa otur mücadele et ama şu anda yapacağın tek şey sabırla beklemek, oldu mu annesi, elbet hissettirecek kuzu kendisini, çok yorgunken ve stres altında iken nasıl oynasın kuzu

inan hiç aklıma gelmemişti, daha çok dikkat edeceğim bundan sonra:26::26:

aminn canım allahın izniyle sonuçlarınız güzel çıkacak inşallah

zeyy i ben de çok merak ettim kızlar:26::26:

Hiç üzülme inşallah sonucun çok güzel gelecek

Yemeye calısıyorum ama ccanım bişeyler istemıyor sıcaklardan galiba off cıldırtıcak bu mide benı

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 2 haftadır yasıorum bunu resmen karnım davul gıbı mıdem balon gıbı hıssedıorm catlıcak gıbı karnım dıorum bazen kusunca bıraz rahatlıorum sankı mıdem ıkıye katlanmıs gıbı gelıo bazende degısık seyler ama cok rahatsız edıcı

ya bende bu sorunu bir tek ben yaşıyorum sanmıştım nasıl bir şey anlamdım dünden beri kasık ve bel ağrılarımda var bugün aşağıya doğru bir baskı var
birazda canım acıyor ayın birinde randevum ama genede gitsemmi ki dra

Kizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi

Agrilarim cidden cok fena, dinlenmem gerekiyormus iyiki izne ayrilmisim, bebis iyi, yine ilk bize pipisini gosterdi :)))

600 gram olmus, 23 hafta

Dr boy falan demio ya uyuz adam :) sordum boyunu olctunuz mu die 12 cm dedi, neyin boyu onuda anlamis degilim

canım aklıma geldi miyomun yapacağı ama seni tedirgin etmek istemedim..
peki miyom büyümüşmü ne durumda..
bebişinde maşallah gayet iti..
aman benim dotkorda boy söylemio sadece kilo uyuzz

canım aklıma geldi miyomun yapacağı ama seni tedirgin etmek istemedim..
peki miyom büyümüşmü ne durumda..
bebişinde maşallah gayet iti..
aman benim dotkorda boy söylemio sadece kilo uyuzz

Cnm rahim buyudugu icin gorus alanindan cikiyormus, o yuzden birsey diyemiyor, ama agri varya feci bisi, yanio acio sanki icimde bomba patlamis gibi, midemde yaniyor, ahh ahh ucuncu trimastera girdik yandik boyle, dort bucuk bes arasi iki hafta rahat ettik yine baslasin sikintilarr off off

Oglum dogunca pufidik kollarini ve bacaklarini operak bu gunlerin acisini cikarcam ondaann

Git cnm icin rahat etsin, nolur nolmAz, kasik agrisi iyi degil, yukarisi agrisa normaldir dicemde, enfeksiyon olabilir

aynen annesi onlar bir doğsun ısırcam o ayaklarını bacaklarını..
anladım canım miyom görünmüyor o zaman fazla..aman görünmesin demekki büyüyemiyor orada..
sanırım seninde son zamanladrda yatışlı geçer şekerimmm..

canım tabiki git...bende enfeksiyon çıkto bak antibotik kullanmak zorunda kaldım

Cnm ben ondanda suphelendim ama farkli bi agri sanki, siddetli aci seklinde hatta, pimpirikli gebe olmak istemiyrm ama dunden beri gecmeyince korktum

Haklisin bende akşam biraz korktum bu sıcakta karnima battaniye sarıp yattim yine de gecmedi.. hayırlı haberlerle don bence bizdeki sadece gaz sancisi)

Hadi geçmiş olsun dikkat et kendine :13:
Ultrason çıktısında FL yazan bi değer vardır onu 7 ile çarp çıkan sonuç mm olur onu da cm ye çevir al sana pıtırcığın boyu
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre

o zaman benim bebiş 2 hafta önce 25,8 cm mişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…