Benim dr de soylemio ya cok da merak ediom.canım aklıma geldi miyomun yapacağı ama seni tedirgin etmek istemedim..
peki miyom büyümüşmü ne durumda..
bebişinde maşallah gayet iti..
aman benim dotkorda boy söylemio sadece kilo uyuzz
Gecmis olsun. Iyi dinlenmeler.Cnm rahim buyudugu icin gorus alanindan cikiyormus, o yuzden birsey diyemiyor, ama agri varya feci bisi, yanio acio sanki icimde bomba patlamis gibi, midemde yaniyor, ahh ahh ucuncu trimastera girdik yandik boyle, dort bucuk bes arasi iki hafta rahat ettik yine baslasin sikintilarr off off
Oglum dogunca pufidik kollarini ve bacaklarini operak bu gunlerin acisini cikarcam ondaann
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi
Agrilarim cidden cok fena, dinlenmem gerekiyormus iyiki izne ayrilmisim, bebis iyi, yine ilk bize pipisini gosterdi :)))
600 gram olmus, 23 hafta
Dr boy falan demio ya uyuz adam :) sordum boyunu olctunuz mu die 12 cm dedi, neyin boyu onuda anlamis degilim
Kizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi
Agrilarim cidden cok fena, dinlenmem gerekiyormus iyiki izne ayrilmisim, bebis iyi, yine ilk bize pipisini gosterdi :)))
600 gram olmus, 23 hafta
Dr boy falan demio ya uyuz adam :) sordum boyunu olctunuz mu die 12 cm dedi, neyin boyu onuda anlamis degilim
Hadi geçmiş olsun dikkat et kendine :13:
Ultrason çıktısında FL yazan bi değer vardır onu 7 ile çarp çıkan sonuç mm olur onu da cm ye çevir al sana pıtırcığın boyu
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre
Yıl dönümünüz kutlu olsun nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yavrunuzla beraber olsun inşallah sevdiklerinizle üstesinden gelirsin canım şekerin
Tebrik ederim.bizimde 16 temmuzdu bizim 3.yıl....Allah daha nice yıllar göstersin inşallah...
Bozma moralini canım ilk gebeliğin herhalde emin ol öyle tekme savuruyorlar ki hissetmemen imkansız birde çok adaptesin hissedersin inşallah 2 haftaya kadar sıkma canını
canımm ne olur rahatla, elinde olan birşey değil şu an kilonu değiştirmek, bazı doktorlar kilo konusunda daha hassas biliyoruz, bazılarımız da öyle değil mi? bence bol dua et, sağlıklı büyüsün yavru, elbet hissedeceksin, elbet görecekler organlarını, şu anda üzülmenin ne faydası var, bebişini de strese sokma boşuna, gücünün yeteceği birşey olsa otur mücadele et ama şu anda yapacağın tek şey sabırla beklemek, oldu mu annesi, elbet hissettirecek kuzu kendisini, çok yorgunken ve stres altında iken nasıl oynasın kuzu
inan hiç aklıma gelmemişti, daha çok dikkat edeceğim bundan sonra:26::26:
aminn canım allahın izniyle sonuçlarınız güzel çıkacak inşallah
zeyy i ben de çok merak ettim kızlar:26::26:
Sana katılıyorum maalesef...bende kaç defa ağrım var diye yazdım belki ağrısı olan vardır benden baska bu durum normaldir diye ama bi tarafına takan olmadı saolsunlar.herseye cevap verilemez belki bazen de sohbetini bölmek istemiyor insanlar...
Çok şükür saglikli canım.
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.. eşinle bebeğinle beraber nice yıllar görün inşallah
ben 2 haftadır yasıorum bunu resmen karnım davul gıbı mıdem balon gıbı hıssedıorm catlıcak gıbı karnım dıorum bazen kusunca bıraz rahatlıorum sankı mıdem ıkıye katlanmıs gıbı gelıo bazende degısık seyler ama cok rahatsız edıcı
Slmm innuk seninle gunlerimiz aynı:) inşallah güzel sonuclarinida aliriz da bebeklèimizi belki aynı gün dogururuzslm arkadaşlar
dün 11 gibi yapıldı amniyosentez. 3 gün yatak istirahati verdiler. Sonucu 3-4 hafta sonra alıcaz. Fiziksel olarak iyiyiz çok sükür.Ama
hastane de karşılaştıklarım psikolojimi bozdu.
Bol bol dua ediyorum. Rabbim temiz ve güzel sonuçlar almayı hem bana hemde sonuç bekleyen tüm annelere nasip etsin. Hiç kimseyi evladı ile sınamasın rabbim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen annesi onlar bir doğsun ısırcam o ayaklarını bacaklarını..
anladım canım miyom görünmüyor o zaman fazla..aman görünmesin demekki büyüyemiyor orada..
sanırım seninde son zamanladrda yatışlı geçer şekerimmm..
geçmiş olsun canım, dinlen, bebiş iyi olsun da gerisi hallolur
baştan popoya bir de baştan topuğa ölçüyorlar sanırım, senin popoya kadar olabilir
hımm bunu bilmek iyi oldu teşekkürlercanım benimki cm yazıyor zaten 4.53 cm, şimdi onu 7 ile çarpıyorum: 4.53*7=31.71 doğru mu?
geçmiş olsun canım, dinlen, bebiş iyi olsun da gerisi hallolur
baştan popoya bir de baştan topuğa ölçüyorlar sanırım, senin popoya kadar olabilir
hımm bunu bilmek iyi oldu teşekkürlercanım benimki cm yazıyor zaten 4.53 cm, şimdi onu 7 ile çarpıyorum: 4.53*7=31.71 doğru mu?
Bu gazzedeki bebekleri, çocukları gördükçe içim parçalanıyor!
Bakmayım diyorum ama yine görüyorum.
Allah şu mübarek cuma günü hürmetine zalimleri kahreylesin!
Böyle vicdansızlık olmaz ya!
Allah Gazzeli analara sabır versin.
((
💕💕💕
Geçmiş olsun canım çok şükür yavrun iyiymiş biliyormuydun miyomunu? çok fena olucak bu oğlun anladık erkeksi hani derler ya yiğidin malı meydandadır diye al sana ısbatı annesi maşallah subhanallah
Haklisin bende akşam biraz korktum bu sıcakta karnima battaniye sarıp yattim yine de gecmedi.. hayırlı haberlerle don bence bizdeki sadece gaz sancisi)
Evet ilk bebegim, umarm hissederim. Ayda 1 kntrol az geliyo,bebegimin yasadigin dair bisiler hssetmek istiyorum.
Amin, iste insan saglikli olduguna dair hareket istiyorbazen bi kalp atisi gibi bi pit oluyor ama bebek mi bilmem. Umarm hersey iyi olur,hepimiz için.
Görmüyorlar galiba, bu arada ne agrin vardi canim.
Şükürler olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?