2014 Kasım Anneleri

canım aklıma geldi miyomun yapacağı ama seni tedirgin etmek istemedim..
peki miyom büyümüşmü ne durumda..
bebişinde maşallah gayet iti..
aman benim dotkorda boy söylemio sadece kilo uyuzz
Benim dr de soylemio ya cok da merak ediom.
Gecmis olsun. Iyi dinlenmeler.

Geçmiş olsun canım çok şükür yavrun iyiymiş biliyormuydun miyomunu? çok fena olucak bu oğlun anladık erkeksi hani derler ya yiğidin malı meydandadır diye al sana ısbatı annesi maşallah subhanallah

geçmiş olsun canım, dinlen, bebiş iyi olsun da gerisi hallolur
baştan popoya bir de baştan topuğa ölçüyorlar sanırım, senin popoya kadar olabilir

hımm bunu bilmek iyi oldu teşekkürler canım benimki cm yazıyor zaten 4.53 cm, şimdi onu 7 ile çarpıyorum: 4.53*7=31.71 doğru mu?

Son düzenleme:
kızlar ya israilin yaptıkları ortada..elimizden birşey gelmiyor ama en azından dua edebiliriz..
hadi hepimiz birer bu zülme karşı YA KAHHAR çekelim..Allahım kahretsin onları..
bizler hamileleriz dualarımı kabul olur inşşş

Bozma moralini canım ilk gebeliğin herhalde emin ol öyle tekme savuruyorlar ki hissetmemen imkansız birde çok adaptesin hissedersin inşallah 2 haftaya kadar sıkma canını

Evet ilk bebegim, umarm hissederim. Ayda 1 kntrol az geliyo,bebegimin yasadigin dair bisiler hssetmek istiyorum.

Amin, iste insan saglikli olduguna dair hareket istiyor bazen bi kalp atisi gibi bi pit oluyor ama bebek mi bilmem. Umarm hersey iyi olur,hepimiz için.

Görmüyorlar galiba, bu arada ne agrin vardi canim.

Çok şükür saglikli canım.

Şükürler olsun canim.

Bı ara olmustu ama gecmıstı şimdi gene basladı kusabilsem ah mıdemde bulanmıyor kı hiç

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slmm innuk seninle gunlerimiz aynı:) inşallah güzel sonuclarinida aliriz da bebeklèimizi belki aynı gün dogururuz

Evt cnm rapor verecekti izinliyim dedim, izin sonrasi rapor yazabilirim dedi

Sagol cnm valla bilmiyrm ultrason ciktisindada hicbirsey yazmio, hic bana bisi dedigi yok zaten

600 gr oldugunuda sekretere soylerken duydum :)

Cnm cok sagol ama ultrason goruntusunde hic birsy yazmiyor atarim size birazdan :)

bakmıym diyorum yapamıyorum..
bizlerin bakmaya kaldıramadığını,onlar yaşamaya mecburlar..
elimizden gelebilicek hiçbişey yok.duadan başka
ben bebeğim doğduğunda prima almıcam canbebe kullanıcam 1kuruşum gitsin istemiyorum bu katillere..
cola,algida,ariel vs zaten eve sokmuyoruz...ama kızımda kullandım maalesef
benim aldığım bezdenmi zengin olucak demesin kimse almasın nolur :2:

Geçmiş olsun canım çok şükür yavrun iyiymiş biliyormuydun miyomunu? çok fena olucak bu oğlun anladık erkeksi hani derler ya yiğidin malı meydandadır diye al sana ısbatı annesi maşallah subhanallah

Vallahi oyle cok fena bi oglan geliyor kiz anneleri :)))

Cnm dorduncu ayda cikmisti ilk, dr agri yapabilir demisti, progestan kullaniyrdum zaten, erken dogum riskim var buyuzden :d

Haklisin bende akşam biraz korktum bu sıcakta karnima battaniye sarıp yattim yine de gecmedi.. hayırlı haberlerle don bence bizdeki sadece gaz sancisi)

Cnm oyle olabilir seninki, ayaklarini sicak tut :)

Kizlar telefonda alintilamak zoroluyor cvp yazamadigim arkadaslar kusuruma bakmayin lutfen

Karnımda ağrı vardı canım halen de devam ediyor muayene de kist olduğu ortaya çıktı bebek büyüdükçe de ağrım artıyor Allah tan bebeğe zararı yok doğumda kanama riski varmıs doğum sonrası tedeviye baslayacak doktorum.Normal sanmıstım bende basta ama değilmis.Hayırlısı bakalım.Allah hepimize kazasız belasız doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…