2014 Kasım Anneleri

Aa bnm gibi, bnm miyomda ole yapio bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah sifa versn canimm, bebege ve sana zarari olmasinda,umarim fazla agrin olmaz..

Geçmis olsun korkulacak birsey olmasın da insan ağrılara katlanır bol bol yat dinlen canım

canım çok geçmiş olsun.kaç cm olmuş miyomun söyledimi doktor.birde içtemi dıştamı bilgin varmı.benimki 12 cm olmuştu geçen haftaki kontrolumde.ama çok şükür rahmin dışında ve bebeğe hiçbir zararı yok.Sadece arada ağrım ve miyomun olduğu yerde acı oluyor.ön tarafta olduğu için elle hissediliyor ve o tarafa doğru yattığımda acı duyuyorum.Allah izin versinde bebeklerimiz zamanını doldurup doğsun inşallah.Beni neredeyse ameliyat edeceklerdi bu miyomla olmaz,düşük yaparsın falan diye.çok kavga ettim çok ağladım önceden.ozaman 6 cm falandı.Sonra bu doktorumu buldum ve bu miyomun kesinlikle bebeğe etkisi olmaz,doğurman lazım dedi.hatta ameliyat olursan en az 2 yıl beklemen lazım hamile kalmak için dedi.Sen hamile olmadan önce biliyormuydun canım.

Eki Görüntüle 1193063

Alt degistirme pozisyonunda:))

Karnim neden havalanio simdi daha iyi anliyrm bacaklar yukarda tekmelio keratacan:)

Ulen seni yerim ben!
Benimki de böyle yapıyo demekki.
Tepin bakalım annelerinizi minik afacanlar :)

💕💕💕

Ulen seni yerim ben!
Benimki de böyle yapıyo demekki.
Tepin bakalım annelerinizi minik afacanlar :)

💕💕💕

valla bugün benimkide dik duruo..ayaklar aşağıda..
öyle bir vuruokii alttan alttan..oram çıkacak sanki irkiliyorumm...
başka pozisyon bulamadı sanırım benim sıpaa

Eki Görüntüle 1193063

Alt degistirme pozisyonunda:))

Karnim neden havalanio simdi daha iyi anliyrm bacaklar yukarda tekmelio keratacan:)

oyy oyy maşallah keyfine düşkün olacak paşa annesiii bu haftalar en sevdikleri pozisyonda takılmayı tercih ediyorlarmış, yatış pozisyonu benim kuzu neredeyse dik, kafa yukarda sırt sağa dayanık, ayaklar aşağıdan eller yukardan yoklayıp duruyor ne denk getirirse

aynen canım aynen, daha ne kadar sürecek bakalım böyle, bizimkilerin favori pozisyonu buysa yatış işimiz bayaa zor olacak, yoracaklar annelerii

cnm işi seyahatindeydim giremedim foruma şimdi bakıp okuyacağım geçmişi:) sen napıyosun paşan nasıl? benim bugün randevum var inşallah kuzum iyidir dua et bana olur mu?

amin inşallah ALLAH gönlümüze göre verir ............................. şeker yaptırdın mi senin kilo nasıl ben diyetteyim paşada kıpraşıp duruyor bazen cok kıpırdıyor korkuyorum acaba birşiymi rahatsız etti diye bazende hiccccccccccccccccccccccccc kıpırdamıyor zorla karnıma vurarak kıpırdatıyorum işte öyle canım,,,

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Benim karnımdan çok vajinal bölgede ağrım var. 15 gündür devam ediyo ve bazen gerçekten zor yürüyorum. Dr magnezyum eksikliğine bağladı ama magnezyum ilacı kullanmama rağmen ağrı geçmedi. Bende burda yazdım ama bazen arada kaynıyo sanırım yazılanlar. Senin Kisti kaçıncı ayda gördüler?

canım bilgisi yoktur kimsenin, geçmiş olsun 15 gündür devam ettiğini doktoruna söyle istersen

Cnm oyle olabilir seninki, ayaklarini sicak tut :)

Canimm ben seninki de oyle sandim miyomu bilmiyordum yinede korkulacak bişe yok bi kaç arkadaşımda da vardı bişeycikler olmadi beslenmene dikkat et:)

Geçmiş olsun canım

💌💌💌

Çok saol canım.ya bu kistten miyomdan ne kadar çok muzdaripmisiz ağrı deyip geçiyoruz ama altından bu çıkıyor.ben 12. haftada öğrenmistim artarak devam etti sonra da.senin gibi magneyum kullanıyorum bende ama pek faydası olmuyor ağrıma fazla kullanınca göbekte sarkma yaptığını söyledi esim de çok ağrım olunca kullanıyorum.yatakta sağa sola dönemiyorum hareketlerimi de kısıtlıyor benim tatildeyim Allah tan su sıcakta ağrı çekerek çalıssam hepten kötü olurdum sanırım.Allah yardımcımız olsun canım sende kendini yormamaya dikkat et.

canım bilgisi yoktur kimsenin, geçmiş olsun 15 gündür devam ettiğini doktoruna söyle istersen

Saol canım. Haftaya randevum var Dr uma geçmediğini söylicem. Ama 2 hafta önce gittiğimde bu durumu Dr la konuştuk. Bazı gebelerde vajinal ağrı olabilir dedi ve bunu kas ağrısı olarak yorumladı. Bakalım inşallah önemli bi durum yoktur.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Inanırmısın yatakta bende sağa sola dönemiyorum ağrıdan. Yürürken bile ağrım var. Sadece uzanmak iyi geliyo. Bende şuan tatildeyim. Haziran'da okullar kapanınca rahatladım. Bu sene de çalışmayı düşünmüyorum zaten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bebişlerimizi ve bizi korusun. Sende bol bol Dinlen.

Allah yardımcınız olsun canım insallah kolayca atlatırsınız bu günleri Allah şifalar versin

Dün öyleydi benim de. Alttan fırt diye ayağı çıkacak sanki. Hahha! Bugün de göbek deliğimi delmeye çalışıyor kızım. Çok meraklı maşallah :)

💕💕💕

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…