Karnımda ağrı vardı canım halen de devam ediyor muayene de kist olduğu ortaya çıktı bebek büyüdükçe de ağrım artıyor Allah tan bebeğe zararı yok doğumda kanama riski varmıs doğum sonrası tedeviye baslayacak doktorum.Normal sanmıstım bende basta ama değilmis.Hayırlısı bakalım.Allah hepimize kazasız belasız doğumlar nasip etsin.
Karnımda ağrı vardı canım halen de devam ediyor muayene de kist olduğu ortaya çıktı bebek büyüdükçe de ağrım artıyor Allah tan bebeğe zararı yok doğumda kanama riski varmıs doğum sonrası tedeviye baslayacak doktorum.Normal sanmıstım bende basta ama değilmis.Hayırlısı bakalım.Allah hepimize kazasız belasız doğumlar nasip etsin.
Geçmis olsun korkulacak birsey olmasın da insan ağrılara katlanır bol bol yat dinlen canımKizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi
Agrilarim cidden cok fena, dinlenmem gerekiyormus iyiki izne ayrilmisim, bebis iyi, yine ilk bize pipisini gosterdi :)))
600 gram olmus, 23 hafta
Dr boy falan demio ya uyuz adam :) sordum boyunu olctunuz mu die 12 cm dedi, neyin boyu onuda anlamis degilim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi
Agrilarim cidden cok fena, dinlenmem gerekiyormus iyiki izne ayrilmisim, bebis iyi, yine ilk bize pipisini gosterdi :)))
600 gram olmus, 23 hafta
Dr boy falan demio ya uyuz adam :) sordum boyunu olctunuz mu die 12 cm dedi, neyin boyu onuda anlamis degilim
Eki Görüntüle 1193063
Alt degistirme pozisyonunda:))
Karnim neden havalanio simdi daha iyi anliyrm bacaklar yukarda tekmelio keratacan:)
Eki Görüntüle 1193063
Karnim neden havalanio simdi daha iyi anliyrm bacaklar yukarda tekmelio keratacan:)
Ulen seni yerim ben!
Benimki de böyle yapıyo demekki.
Tepin bakalım annelerinizi minik afacanlar :)
💕💕💕
oyy oyy maşallah keyfine düşkün olacak paşa annesiiiEki Görüntüle 1193063
aynen canım aynen, daha ne kadar sürecek bakalım böyle, bizimkilerin favori pozisyonu buysa yatış işimiz bayaa zor olacak, yoracaklar anneleriivalla bugün benimkide dik duruo..ayaklar aşağıda..
öyle bir vuruokii alttan alttan..oram çıkacak sanki irkiliyorumm...
başka pozisyon bulamadı sanırım benim sıpaa
cnm işi seyahatindeydim giremedim foruma şimdi bakıp okuyacağım geçmişi:) sen napıyosun paşan nasıl? benim bugün randevum var inşallah kuzum iyidir dua et bana olur mu?
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Benim karnımdan çok vajinal bölgede ağrım var. 15 gündür devam ediyo ve bazen gerçekten zor yürüyorum. Dr magnezyum eksikliğine bağladı ama magnezyum ilacı kullanmama rağmen ağrı geçmedi. Bende burda yazdım ama bazen arada kaynıyo sanırım yazılanlar. Senin Kisti kaçıncı ayda gördüler?
Canimm ben seninki de oyle sandim miyomu bilmiyordum yinede korkulacak bişe yok bi kaç arkadaşımda da vardı bişeycikler olmadi beslenmene dikkat et:)Cnm oyle olabilir seninki, ayaklarini sicak tut :)
Kizlar miyomun yapiomus agriyi, doktor progestani iki adete cikardi, gecmezse gel dedi
600 gram olmus, 23 hafta
Çok saol canım.ya bu kistten miyomdan ne kadar çok muzdaripmisiz ağrı deyip geçiyoruz ama altından bu çıkıyor.ben 12. haftada öğrenmistim artarak devam etti sonra da.senin gibi magneyum kullanıyorum bende ama pek faydası olmuyor ağrıma fazla kullanınca göbekte sarkma yaptığını söyledi esim de çok ağrım olunca kullanıyorum.yatakta sağa sola dönemiyorum hareketlerimi de kısıtlıyor benim
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Benim karnımdan çok vajinal bölgede ağrım var. 15 gündür devam ediyo ve bazen gerçekten zor yürüyorum. Dr magnezyum eksikliğine bağladı ama magnezyum ilacı kullanmama rağmen ağrı geçmedi. Bende burda yazdım ama bazen arada kaynıyo sanırım yazılanlar. Senin Kisti kaçıncı ayda gördüler?
Eki Görüntüle 1193063
canım bilgisi yoktur kimsenin, geçmiş olsun 15 gündür devam ettiğini doktoruna söyle istersen
Çok saol canım.ya bu kistten miyomdan ne kadar çok muzdaripmisiz ağrı deyip geçiyoruz ama altından bu çıkıyor.ben 12. haftada öğrenmistim artarak devam etti sonra da.senin gibi magneyum kullanıyorum bende ama pek faydası olmuyor ağrıma fazla kullanınca göbekte sarkma yaptığını söyledi esim de çok ağrım olunca kullanıyorum.yatakta sağa sola dönemiyorum hareketlerimi de kısıtlıyor benimtatildeyim Allah tan su sıcakta ağrı çekerek çalıssam hepten kötü olurdum sanırım.Allah yardımcımız olsun canım sende kendini yormamaya dikkat et.
valla bugün benimkide dik duruo..ayaklar aşağıda..
öyle bir vuruokii alttan alttan..oram çıkacak sanki irkiliyorumm...
başka pozisyon bulamadı sanırım benim sıpaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?