Arkadaslar amniyotik bant hakkinda bilgisi olan ya da kendisinde olan var mi aramizda??
Arkadaslar amniyotik bant hakkinda bilgisi olan ya da kendisinde olan var mi aramizda??
Canim.amniyotik bant sendromu demi..benim.doktorum.ikiz bebekleri.anne karninda ameliyat ederek banttan kurtarmış litarutere geçmişti..sanirim.banfin sarildigi yer gelişmiyor muş canim..kontrol.aktinda tutulup duzelmiyorsa ameliyat yapiloyor diye biliyorum
hayırdır canmm..böyle bi sorunun yoktur inşallah..kesenin içindeki bi oluşum..allah korusun bebeğin sakat doğma ihtimali olabiliyo..benm bi arkadaşımda vardı..sorunsuz sapasağlam doğurdu bebeğini..ama kontrol şart
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Malesef boyle bi sorunumuz var canim ayrintilida fark edildi bebekle ilgisi olmayan bir yerdeymis bebek de iyiymis suan iki doktorda hic endiselenme dedi ama elde degil.. Yaptigim tek dogru hareket internete hic bakmamak oldu sanirim cunku felaket senaryolari varmis resmen ama seninde dedigin gibi hic sorunsuz dogum yapan cok kisi var insallah bende oyle olurum..
Malesef boyle bi sorunumuz var canim ayrintilida fark edildi bebekle ilgisi olmayan bir yerdeymis bebek de iyiymis suan iki doktorda hic endiselenme dedi ama elde degil.. Yaptigim tek dogru hareket internete hic bakmamak oldu sanirim cunku felaket senaryolari varmis resmen ama seninde dedigin gibi hic sorunsuz dogum yapan cok kisi var insallah bende oyle olurum..
Kızlar zeyy ile görüştüm gayet iyiler..
Uyumak tan girememiş kk ya
kızlarrr kontrolüm vardı bugün devletteki doktorumla..bu arada artık özele gitmeyi düşünmüyorum,doğumumu devlette kendi hastanemde düşünüyorum zaten,bebeğimin hareketlerinide hissetmeye başladım,boş yere fazladan ultrasona girmeme gerek yok..
ayrıntılı baktı doktor..allaha şükür bi sorunumuz yok..3hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi..21+4 olmuşuz..443gr 26 cm nazar koca kız olmuş yani benim bebiş :) nazar
hepimiz güzel haberlerle gelelim kontrollerden..bizden haberler böyle teyzeleri..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar bizde şeker yüklemesi yaptırdık sıkıntı yok dedi doktorum vitaminlerimi içemediğim için kan iğnelerine başladık inş. iyi gelirde toparlanırım... kızım maşallah gayet iyimiş 805 gr olarak göründü kıpır kıpır dönüp duruyorsıkıntısı olan herkese çok geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin...
Maşallah subhanallah bebişine de sanada canım hep böyle güzel haberler alalım inşallah
Amin, Allah' im bu mubarek gunlerde dualarimiZi kabul eyle, saglikli, sihhatli, anne baba kiymeti bilen, vicdanli, ahlakli, akilli evlatlar nasip eyle biZe, dogumlarimizi sorunsuz olmasini sagla, sen bizleri ve bebeklerimizi koru Allah'im, her isimiZi rastgetir, riZkimizi artir rabbim,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin, Allah' im bu mubarek gunlerde dualarimiZi kabul eyle, saglikli, sihhatli, anne baba kiymeti bilen, vicdanli, ahlakli, akilli evlatlar nasip eyle biZe, dogumlarimizi sorunsuz olmasini sagla, sen bizleri ve bebeklerimizi koru Allah'im, her isimiZi rastgetir, riZkimizi artir rabbim,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar evimin her yeri her yerde , badanaya başlandı bugün küçükten içinde eşya varken çok zormuş yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?