- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Gunaydn kizlar cok sukur 1 haftada bitti kizlr dun aksm oglum cok harektliydi gobegim bariz dalglanydu tekmlerini net hissedydm.kizlar biz ssimdi kac ayligiz:)))
son adet tarihinden itibaren hamile olduğunu varsay
misal 19 şubatta son adetini olduysan dolu dolu 5 aylık oluyosun.
Benim 15 ocaktı son adet olduğum gün, ben 6 ayı doldurdum 7. ayın içindeyim yani.
Maşallah canım darısı 8 e 9a ve doğuma inşallah sen 2 basamaklılara geçtin darısı bize
Kızlar günaydın bişey soracaktım hani süslü hastane çıkışları varya yada tulumlar ben onlardan istiyorum bebişş için facede yada instagramda bildiğiniz güvenilir siteler varmı
basarabılseydım foto yuklıcektım ama yapamadım yavas yavas odamızı kurduk eksıklerımız daha cok var sızlerle paylasmak ıstedım ancak resım yuklıyemedım nasıl yuklenıyo sanırımsadece aldıgım park yaatgı yuklıyebıldım dıger fotoları yuklıyemedım
Herkese günaydin arkadaşlar, mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dilegiyle :) hamile bayan mezarliga girmez diye bir inanç var? Ve ben yakin zamanda kaybettigm , çok sevdigim birini rüyamda gördüm.. mezarina gitmek istiyorum, duydunuz mu hc böyle, mezarliga girilmez diye?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim bildiğim bir kaç site var. Ben de bebeğime oradan sipariş edeceğim, arkadaşımın siparişi de yeni geldi. Özelden msj atarsan isimlerini cvp olarak yazabilirim.
Belki burdan yazmam reklama girebilir.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben duymadım, sen duymuşsan illaki konuşuluyordur. Ben batıl inançlara inanmıyorum, mantık yürütürsek şu sebepten söylenmiş olabilir;
Mezarlık hüzünlü biryerdir, sevdiğin kişinin mezarı başında keyif almazsın, üzülürsün ağlarsın vs. Bebek tüm hislerimizden etkilendiği için gidilmemesi gerektiği söylenebilir. Ben olsam gitmeyebilirdim. afacanlar o üzgün olsak hareketini azaltıyo, neşelensek tepişmeye başlıyo biliyosun. Sen bilirsin tabiiki.
Ay çok tatlı güle güle kullansinn :)
Gunaydin kizlarrrr :)
Az once disari ciktim annemle zor yurudum, agrilarim cok fena zorluyor beni, sanirim bundan sonra boyle olacak, gebeligi rahat gecenler sukredin bol boll olur muu,
tesekkur ederım cnım daha guzellerı sıızn olsun odasınında footsunu koymaya calıstım ama yapamadım ugrasıcam koyabılırsem koyucam :)
Gunaydin kizlarrrr :)
Az once disari ciktim annemle zor yurudum, agrilarim cok fena zorluyor beni, sanirim bundan sonra boyle olacak, gebeligi rahat gecenler sukredin bol boll olur muu,
sanırım halen zeyy den haber yok....
günaydın kızlar, ağrıları sormayın bazen gayet iyi bazen bi başlıyor bırakmıyor davul gibiyim zaten hamile kalmadan önce gayet zayıftım az da kilo aldım ama yine de 3.trimestide bunlar olacak sanırım olmayan varsa ne ala keyfini çıkarsın..
Canım benim bildiğim bir kaç site var. Ben de bebeğime oradan sipariş edeceğim, arkadaşımın siparişi de yeni geldi. Özelden msj atarsan isimlerini cvp olarak yazabilirim.
Belki burdan yazmam reklama girebilir.
💕💕💕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?