2014 Kasım Anneleri

Gunaydn kizlar cok sukur 1 haftada bitti kizlr dun aksm oglum cok harektliydi gobegim bariz dalglanydu tekmlerini net hissedydm.kizlar biz ssimdi kac ayligiz:)))

Kızlar günaydın bişey soracaktım hani süslü hastane çıkışları varya yada tulumlar ben onlardan istiyorum bebişş için facede yada instagramda bildiğiniz güvenilir siteler varmı

Gunaydn kizlar cok sukur 1 haftada bitti kizlr dun aksm oglum cok harektliydi gobegim bariz dalglanydu tekmlerini net hissedydm.kizlar biz ssimdi kac ayligiz:)))

son adet tarihinden itibaren hamile olduğunu varsay
misal 19 şubatta son adetini olduysan dolu dolu 5 aylık oluyosun.
Benim 15 ocaktı son adet olduğum gün, ben 6 ayı doldurdum 7. ayın içindeyim yani.

son adet tarihinden itibaren hamile olduğunu varsay
misal 19 şubatta son adetini olduysan dolu dolu 5 aylık oluyosun.
Benim 15 ocaktı son adet olduğum gün, ben 6 ayı doldurdum 7. ayın içindeyim yani.

Maşallah canım darısı 8 e 9a ve doğuma inşallah sen 2 basamaklılara geçtin darısı bize

Maşallah canım darısı 8 e 9a ve doğuma inşallah sen 2 basamaklılara geçtin darısı bize

Ay eveett 99 gün ile 2 basamaklılara geçtim. Allah hepimizinkini sağlıklı bi şekilde tamamına erdirsin.
Dün 2. doz tetanozu oldum. 1. de hiç belli değildi, bugün minnacık sinek ısırığı gibi kızarık ve şiş. Henüz acımıyo.
Bu arada hemşireye sordum, duşa girmenin aşı için bi sıkıntısı olmadığını söyledi.

Kızlar günaydın bişey soracaktım hani süslü hastane çıkışları varya yada tulumlar ben onlardan istiyorum bebişş için facede yada instagramda bildiğiniz güvenilir siteler varmı

Canım benim bildiğim bir kaç site var. Ben de bebeğime oradan sipariş edeceğim, arkadaşımın siparişi de yeni geldi. Özelden msj atarsan isimlerini cvp olarak yazabilirim.
Belki burdan yazmam reklama girebilir.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay çok tatlı güle güle kullansinn :)

Herkese günaydin arkadaşlar, mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dilegiyle :) hamile bayan mezarliga girmez diye bir inanç var? Ve ben yakin zamanda kaybettigm , çok sevdigim birini rüyamda gördüm.. mezarina gitmek istiyorum, duydunuz mu hc böyle, mezarliga girilmez diye?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben duymadım, sen duymuşsan illaki konuşuluyordur. Ben batıl inançlara inanmıyorum, mantık yürütürsek şu sebepten söylenmiş olabilir;
Mezarlık hüzünlü biryerdir, sevdiğin kişinin mezarı başında keyif almazsın, üzülürsün ağlarsın vs. Bebek tüm hislerimizden etkilendiği için gidilmemesi gerektiği söylenebilir. Ben olsam gitmeyebilirdim. afacanlar o üzgün olsak hareketini azaltıyo, neşelensek tepişmeye başlıyo biliyosun. Sen bilirsin tabiiki.

Senin blogunda varmış ama açmadı sayfayı onuda yazarsan bakarım

Evet orasi öyle, 2hafta boyunca cenaze evindeydim,zaten pek mutlu geçmedi haftalarim. Rüyamda gördüm. Mezarina da hc gitmedim, sadece uzaktan mezara götürülürken gördüm. Ben rüyama kolay kolay ölmüs kisileri gormem, daha önce bi kac kez oldu, bi kisi surekli rüyama girdi. Mezarina gttm , dua okudum, otlar cikmisti onlari yoldum, su döktüm.. tekrar hiç görmedim.. rüyamda gördügümde korkuyorum, bu korku bize bişey yapsin istemiyorum..

Gunaydin kizlarrrr :)

Az once disari ciktim annemle zor yurudum, agrilarim cok fena zorluyor beni, sanirim bundan sonra boyle olacak, gebeligi rahat gecenler sukredin bol boll olur muu,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım halen zeyy den haber yok....

günaydın kızlar, ağrıları sormayın bazen gayet iyi bazen bi başlıyor bırakmıyor davul gibiyim zaten hamile kalmadan önce gayet zayıftım az da kilo aldım ama yine de 3.trimestide bunlar olacak sanırım olmayan varsa ne ala keyfini çıkarsın..

Lilii ne dedi doktor?

tesekkur ederım cnım daha guzellerı sıızn olsun odasınında footsunu koymaya calıstım ama yapamadım ugrasıcam koyabılırsem koyucam :)

Sagol canım, hadi bakalim bekliyoruz :)

Ah o agrilar,benimde geçeleri karnim agriyor, arada yururkende göbegimin sagi hafif agriyor.. bu havada disarida cikilmiyor kii.. asiri sicak, ben çok kötü oluyorum çıkınca.

sayfaları okudum sukur herkes ıyı
benımde ağrılarım var ılaclara devam ama cok yoruluyorum yahuu..
hıc alısverıs yapmadım bu gıdıslede yapamıcam galıba....:26:

Bizde şeker yüklememizi yaptırdık dün enerji içecegi gbi bisey ictim 250 ml..cok sükür bi sorun cıkmadı..sadece ac karnina şekerli iceceqi icip 3 saat durmak halsiz bıraktı beni
Bu arada Prensesim de 642 gr olmuş..:)Boyunu unttk sormayi:)

merhaba pınar rica etsem site isimlerini bana da mesaj olarak atabilir misin?

Kızlaaaarr, göbegimin 1 cm altinda pit hissettim 2 tane. Yani hafif ama etkili hissettim. Bebektir degilmi, suan sirt ustu yatiyorum ve böyleyken hissettim. Kizim bana vuruyo mu simdi :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…