2014 Kasım Anneleri

3 saat hastane de mi bekliyosun canim.

maşallah prensesinize bende dün yaptırdım ama bana bildiğimiz şekerli su verdiler...şişenin içinde eritmişler bir bardak verdiler içtim sadece benmiyim acaba duyuyorum da hep teneke şeklinde verilmiş sanırım:44:

Günaydın canım ben duymadım ama gitmen yerine 1 yasin veya 1elham 3 İhlas okuyup ruhuna yollayabilirsin

son adet tarihinden itibaren hamile olduğunu varsay
misal 19 şubatta son adetini olduysan dolu dolu 5 aylık oluyosun.
Benim 15 ocaktı son adet olduğum gün, ben 6 ayı doldurdum 7. ayın içindeyim yani.

Canımmm ikili rakamlara geçmişsinnnnnn tebrikleeeeeeeeeeeeer darısı bana ve tüm kasım annelerineeeee

Günaydınlar
dün doktorum akciğer iğnesi yapıcam 8. ayda dedi doktoru böyle birşey söyleyen var mı?
olur da bebek erken doğarsa ciğerleri gelişsin diye önlem olarak yapılıyormuş...:44:

Evet tarlım ne güzel bak sende hissetmişsin ne zaman hissedicem diyordun bebişin üzülme anne vuruyorum sana demiş sanki maşallahsabret bikaç hafta sonra çok garip hareketler eklenecek sert tekmeler gerinmeler hissedecksin

Olur canım şükür ederiz sizler içinde dua ederiz yorma kendini Allah şifalar versin canım

Günaydınlar
dün doktorum akciğer iğnesi yapıcam 8. ayda dedi doktoru böyle birşey söyleyen var mı?
olur da bebek erken doğarsa ciğerleri gelişsin diye önlem olarak yapılıyormuş...:44:

Canım ben 1 aydır gitmiyorum dr a haftaya randevum var her dr söylüyo mu bilmiyorum banada söylerse iletirim sana

Hadi gözün aydın bak hissetmeye başladın işte 2 haftaya daha da artacak tekmeler
Şeker yüklemesi için de 3 saati buluyor evet hastane işi bide hareket etmek de yasak diyolar efor da sonucu degistiriyomuş oturmak çok sıkıcı

Günaydınlar

Bildiğim kadarıyla erken doğum tehlikesi varsa yapılıyo. Erken doğmazsa kendi kendine gelişsin, ne bu acele doktorda ayol. Para mı kazanacak bundan, onun için mi yapıyo acaba

günaydın kızlarrr..
sürekli bir uyku hali içindeyim oturduğum yerde gözlerim kapanıyo...
kaç gündür giremedim foruma..
nasılsınız bakalım var mı yeni haberler??

bebktir canım o

Günaydınlar

bana da yapılıcak canım erken doğum riskin varsa yapılıcaktır...
kötü bir şey değil bebeğin ciğerleri hızlı gelişsin diye doğunca sıkıntı yaşamasın diye..
eğer erken doğum riskin yok diyosan doktoruna bir dahaki gidişine sor iğne yapıcam demiştiniz sebebi nedir diye...

Canım ben 1 aydır gitmiyorum dr a haftaya randevum var her dr söylüyo mu bilmiyorum banada söylerse iletirim sana

çok teşekkürler
tüp bebek yöntemiyle sahip olduk garantiye almak için dedi....ama yaygın kullanılıyormu merak ettim tekrar teşekkürler

Maşallah subhanallah bebişine canım çok şükür sorun çıkmamış sevindim

çok teşekkürler
tüp bebek yöntemiyle sahip olduk garantiye almak için dedi....ama yaygın kullanılıyormu merak ettim tekrar teşekkürler

Bak tüp bebekse istemesi normal gibi geldi riske atmak istemiyor dr un anlaşılan ne güzell

İsyan123 arkadaş görüşmüş zeyy iyiymiş bi sorun yokmuş )
Benim de karnim ozelikle aksamlari davul gibi oluyor ortadan catlayacak gibi hissediyorum

Vuruyor inşallah canım bak seni duydu prensesin

çok teşekkürler

tüp bebekse "kıymetli bebek" (herkesinki kıymetli tabi ki ama doktorlar böyle diyor) kategorisine girdiği için yaparlar canım kötü bir şey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…