- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
günaydın kızlarrr..
sürekli bir uyku hali içindeyim oturduğum yerde gözlerim kapanıyo...
kaç gündür giremedim foruma..
nasılsınız bakalım var mı yeni haberler??.
günaydın kızlarrr..
nasılsınız bakalım var mı yeni haberler??
bebktir canım o
bana da yapılıcak canım erken doğum riskin varsa yapılıcaktır...
kötü bir şey değil bebeğin ciğerleri hızlı gelişsin diye doğunca sıkıntı yaşamasın diye..
eğer erken doğum riskin yok diyosan doktoruna bir dahaki gidişine sor iğne yapıcam demiştiniz sebebi nedir diye...
günaydın kızlarrr..
bebktir canım o
kötü bir şey değil bebeğin ciğerleri hızlı gelişsin diye doğunca sıkıntı yaşamasın diye..
eğer erken doğum riskin yok diyosan doktoruna bir dahaki gidişine sor iğne yapıcam demiştiniz sebebi nedir diye...
Günaydınlar
dün doktorum akciğer iğnesi yapıcam 8. ayda dedi doktoru böyle birşey söyleyen var mı?
olur da bebek erken doğarsa ciğerleri gelişsin diye önlem olarak yapılıyormuş...:44:
Bana söylemedi bilmiyorum canım
herkes seni soruyo zey, bende dedim uyukluyordur, tembellik yapıyordur, yatıyodur kalkıyodur ama yokk illede seni istiyolar
ikiz gebeliklere birde tüp bebek gibi değerli bebeklere yapıyoruz olur da erken doğarsa yaşasın diye dedi...erken doğum riskim bildiğim kadarıyla yok şaşırdım ilk kez duydum çünki...canım çok teşşekkürler cevabın için...
seninle birebir konuşmadık ama yazdıklarından takip ediyorum dün belli süre yoktur iyisindir inşallah bebeklerinde iyidir?
Zeyy sen nerelerdesinherkes seni soruyor korktuk bu kız nerde diye Allah ım yaa bi daha böyle kaybolma ikiz taşıyosun meraklarda kaldık yahu
günaydın kızlarrr..
bebktir canım o
Bak tüp bebekse istemesi normal gibi geldi riske atmak istemiyor dr un anlaşılan ne güzell
Hoşgeldiniz canım bir şeyiniz olmasında bizler iyiyiz hiç uyutmadılarmı seni cimcimeler onlar uyuyunca fırsat bildin uyudun
ayyy canlarım benim sağolunn
çok şükür bebeklerim iyi..
benim biraz moralim bozuktu kaç gündür..
hem işyeriyle ilgili problemler hem de bu gazzedeki olaylar..
bir de çok uyuklamaya başladım..
annem çok normal diyo son aylarda daha çok olucakmış..
bir de tansiyon düşüklüğü yaşıyorum..
bebeklere bir zararı yokmuş ama sürekli istirahate sevk ediyo...
raporum bugün bitti pztsi doktora gidicem inşallah devam ettirir raporumu heyette verir..
zaten işe gidicek halim yok çok da karışmış işyeri milletle uğraşamııycam..
fiona canım dediğim gibi tüp bebek kıymetli bebek kategorisinde o yüzden yaparlar korkulucak bir şey değil o iğne..
ne olur ne olmaz hızlıca gelişsin ciğerleri de doğarsa sorun yaşanmasın diye..
çünkü bir müdahaleyle sonucu bu bebeğe sahip olunmuş ya herhangi bir sıkıntıya karşı önlem almak için..
zaten iki dozmuş..
ilk dozunu yapar bebek erken gelmeye niyetlenirse ikinci dozu da yapıyolar...
yok bebek gelmiyosa yapmıyolar diye biliyorum..
sıkıntı olucak bir şey değil...
ay sorma oruç tutmuyorum tabiki ama sahura kadar uyutmuyolar biri bi yandan biri bi yandan
uyutsalar bu sefer ezan okundu mu başlıyolar tee sabah 5-6 ya kadar vuruyolar..
bi tanesi daha yukarda olduğu için çok net hissediyorum göbeğimin üzerinden o yüzden uyuyamıyorum sürekli kımıl kımıl
ikiz olduğu için bu kadar çok hissediyomuşum bir birlerinin hareketlerine de sürekli tepki veriyolar ya cadılar yaa
3 saat hastane de mi bekliyosun canim.
maşallah prensesinizebende dün yaptırdım ama bana bildiğimiz şekerli su verdiler...şişenin içinde eritmişler bir bardak verdiler içtim sadece benmiyim acaba duyuyorum da hep teneke şeklinde verilmiş sanırım:44:
Evet tarlım ne güzel bak sende hissetmişsin ne zaman hissedicem diyordun bebişin üzülme anne vuruyorum sana demiş sankimaşallah sabret bikaç hafta sonra çok garip hareketler eklenecek sert tekmeler gerinmeler hissedecksin
Hadi gözün aydın bak hissetmeye başladın işte 2 haftaya daha da artacak tekmeler
Şeker yüklemesi için de 3 saati buluyor evet hastane işi bide hareket etmek de yasak diyolar efor da sonucu degistiriyomuş oturmak çok sıkıcı
Vuruyor inşallah canım bak seni duydu prensesin
Ewet cnm saat basi kan weriyosun
Kızlar dün dogum fiyatini aldım hastanemden sasirdim acikcasi 1000-1500 lira derler ddm ama
2 gece konaklamali sezeryanda normal dogumda 600 tl ddiler..
Medicalpark Hastanesi ..sehr farki cok fark ediyor sanirm
Size özel mesaj atamıyorum, rica etsem bu siteleri siz bana özel mesaj atabilir misiniz?
benimde medical park 1500-1750 arası dediler gerçekten şehir çok farkediyor istanbul da daha yüksektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?