2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlarrr..
sürekli bir uyku hali içindeyim oturduğum yerde gözlerim kapanıyo...
kaç gündür giremedim foruma..
nasılsınız bakalım var mı yeni haberler??.

herkes seni soruyo zey, bende dedim uyukluyordur, tembellik yapıyordur, yatıyodur kalkıyodur ama yokk illede seni istiyolar

ikiz gebeliklere birde tüp bebek gibi değerli bebeklere yapıyoruz olur da erken doğarsa yaşasın diye dedi...erken doğum riskim bildiğim kadarıyla yok şaşırdım ilk kez duydum çünki...canım çok teşşekkürler cevabın için...
seninle birebir konuşmadık ama yazdıklarından takip ediyorum dün belli süre yoktur iyisindir inşallah bebeklerinde iyidir?

Zeyy sen nerelerdesin herkes seni soruyor korktuk bu kız nerde diye Allah ım yaa bi daha böyle kaybolma ikiz taşıyosun meraklarda kaldık yahu

herkes seni soruyo zey, bende dedim uyukluyordur, tembellik yapıyordur, yatıyodur kalkıyodur ama yokk illede seni istiyolar

Zeyy sen nerelerdesin herkes seni soruyor korktuk bu kız nerde diye Allah ım yaa bi daha böyle kaybolma ikiz taşıyosun meraklarda kaldık yahu

ayyy canlarım benim sağolunn
çok şükür bebeklerim iyi..
benim biraz moralim bozuktu kaç gündür..
hem işyeriyle ilgili problemler hem de bu gazzedeki olaylar..
bir de çok uyuklamaya başladım..
annem çok normal diyo son aylarda daha çok olucakmış..
bir de tansiyon düşüklüğü yaşıyorum..
bebeklere bir zararı yokmuş ama sürekli istirahate sevk ediyo...
raporum bugün bitti pztsi doktora gidicem inşallah devam ettirir raporumu heyette verir..
zaten işe gidicek halim yok çok da karışmış işyeri milletle uğraşamııycam..

fiona canım dediğim gibi tüp bebek kıymetli bebek kategorisinde o yüzden yaparlar korkulucak bir şey değil o iğne..
ne olur ne olmaz hızlıca gelişsin ciğerleri de doğarsa sorun yaşanmasın diye..
çünkü bir müdahaleyle sonucu bu bebeğe sahip olunmuş ya herhangi bir sıkıntıya karşı önlem almak için..
zaten iki dozmuş..
ilk dozunu yapar bebek erken gelmeye niyetlenirse ikinci dozu da yapıyolar...
yok bebek gelmiyosa yapmıyolar diye biliyorum..
sıkıntı olucak bir şey değil...

Hoşgeldiniz canım bir şeyiniz olmasında bizler iyiyiz hiç uyutmadılarmı seni cimcimeler onlar uyuyunca fırsat bildin uyudun

Bak tüp bebekse istemesi normal gibi geldi riske atmak istemiyor dr un anlaşılan ne güzell

evet sanırım öyle içim rahatladı şimdi :)
pipirikli olmayayım dedikçe daha bir ileri boyuta taşıyorum zaten hamileliğin başından beri birşey oldu olacak korkusu yaşıyorum Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın...

Hoşgeldiniz canım bir şeyiniz olmasında bizler iyiyiz hiç uyutmadılarmı seni cimcimeler onlar uyuyunca fırsat bildin uyudun

ay sorma oruç tutmuyorum tabiki ama sahura kadar uyutmuyolar biri bi yandan biri bi yandan
uyutsalar bu sefer ezan okundu mu başlıyolar tee sabah 5-6 ya kadar vuruyolar..
bi tanesi daha yukarda olduğu için çok net hissediyorum göbeğimin üzerinden o yüzden uyuyamıyorum sürekli kımıl kımıl
ikiz olduğu için bu kadar çok hissediyomuşum bir birlerinin hareketlerine de sürekli tepki veriyolar ya cadılar yaa

İçim rahatladı sağolasın...

Maşallah subhanallah canım olsun onlarda sende iyi olunda önemli olan bu ama arada bi kafanı uzatta bizde fazla merakta kalmayalım

Hani enerji iceceqi kutulari oluyo ya onun gbiydi hafif asitliydi ama yogun bi seker tadi wardi asitli şerbet gbi:)

Kızlar dün dogum fiyatini aldım hastanemden sasirdim acikcasi 1000-1500 lira derler ddm ama
2 gece konaklamali sezeryanda normal dogumda 600 tl ddiler..
Medicalpark Hastanesi ..sehr farki cok fark ediyor sanirm

Insallah ya, artk bebegim iyi mi kötü mü diye şupheleniyordum..
Duydu beni aşkım.

Yandik desene,bakalm bnm doktorum isticek mi şeker yüklemesi acaba.

Vuruyor inşallah canım bak seni duydu prensesin

Duydu beni bebişim ,çok sükür..
Bakalim diger tekmeleri ne zaman olacak..

Ewet cnm saat basi kan weriyosun

Damarlarimda ince benden kan almakta mesele.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dün dogum fiyatini aldım hastanemden sasirdim acikcasi 1000-1500 lira derler ddm ama
2 gece konaklamali sezeryanda normal dogumda 600 tl ddiler..
Medicalpark Hastanesi ..sehr farki cok fark ediyor sanirm

benimde medical park 1500-1750 arası dediler gerçekten şehir çok farkediyor istanbul da daha yüksektir...

benimde medical park 1500-1750 arası dediler gerçekten şehir çok farkediyor istanbul da daha yüksektir...

İstanbulda muayene 120 liraydi ki saglik guvencemz oldugu halde:)
Bende istanbulda ailemin yaninda dogm yapmayi dusunuyodum medical den baska özele güwenemedim orda da cok pahali olunca medical, kendi sehrimdeki daha mantikli geldi :)
siz hanqi sehrdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…