- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Insallah ya, artk bebegim iyi mi kötü mü diye şupheleniyordum..
Duydu beni aşkım.
Yandik desene,bakalm bnm doktorum isticek mi şeker yüklemesi acaba.
Duydu beni bebişim ,çok sükür..
Bakalim diger tekmeleri ne zaman olacak..
Damarlarimda ince benden kan almakta mesele.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaaarr, göbegimin 1 cm altinda pit hissettim 2 tane. Yani hafif ama etkili hissettim. Bebektir degilmi, suan sirt ustu yatiyorum ve böyleyken hissettim. Kizim bana vuruyo mu simdi :) :)
Kızlar dün dogum fiyatini aldım hastanemden sasirdim acikcasi 1000-1500 lira derler ddm ama
2 gece konaklamali sezeryanda normal dogumda 600 tl ddiler..
Medicalpark Hastanesi ..sehr farki cok fark ediyor sanirm
Insallah ya, artk bebegim iyi mi kötü mü diye şupheleniyordum..
Duydu beni aşkım.
Yandik desene,bakalm bnm doktorum isticek mi şeker yüklemesi acaba.
Duydu beni bebişim ,çok sükür..
Bakalim diger tekmeleri ne zaman olacak..
Damarlarimda ince benden kan almakta mesele.
benimde medical park 1500-1750 arası dediler gerçekten şehir çok farkediyor istanbul da daha yüksektir...
Güle güle canım yine bekleriz :)
Allaha emanet ol.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana damar yolu actilar sürekli delmeyelm die 2.ci alista kanım pıhtılaştı cnm toplamda 3 kere deldiler artk her ölçümde morardi kolum
Kac haftaliksin cnm :)
Allah yardımcınız olsun canım insallah kolayca atlatırsınız bu günleri Allah şifalar versin
Aman damar yolu daha da zor yaaa.. benim tansiyonum düsüyor.bazen yükseliyor..
21 hafta cnm bugun tam 21 hafta.
Kızlaaaarr, göbegimin 1 cm altinda pit hissettim 2 tane. Yani hafif ama etkili hissettim. Bebektir degilmi, suan sirt ustu yatiyorum ve böyleyken hissettim. Kizim bana vuruyo mu simdi :) :)
Evet malesef yapıyorum canım
Pinar bloguna baktim ama bebek kiyafetleri alacagimiz intagram sayfasi ya da net adresi vs goremedim. Orda yok muydu??
benimde medical park 1500-1750 arası dediler gerçekten şehir çok farkediyor istanbul da daha yüksektir...
Darisi bana ya canim.. ben bugunu ne zamandir bekliyorum..O zaman kücük melegimz anneee bende burdaym diyor Artik:)21.haftada hssetmeye basladm bende cnm smdi ben 25 haftamdayim ayaktayken falan attiqi tekmeyi hssediyorum:):)
Hadi gözün aydın canım bir kaç hafta sonra da o pıt pıtları dısardan izleyeceksin emin ol:)
Canım benim bildiğim bir kaç site var. Ben de bebeğime oradan sipariş edeceğim, arkadaşımın siparişi de yeni geldi. Özelden msj atarsan isimlerini cvp olarak yazabilirim.
Belki burdan yazmam reklama girebilir.
💕💕💕
Darisi bana ya canim.. ben bugunu ne zamandir bekliyorum..
Kilom var ama umarm disardanda görürüm..
ee benimde var kiloyla alakası olsa bende göremezdim tatlım zaten kilom vardı birde hamilelik olunca.... senle hemen hemen aynıyız
Ben de doğum sonrasından umutluyum genelde çoğu arkadasımdan biliyorum o yüzden takma canım emzirerek uykusuz kalarak atarız kiloları insallah birde doğum sonrası sunu ye bunu iç sütün çok olsun diye dayatılan seylere aldanmazsak isimiz kolay:)Hmm anladim, ben çok bekledim zayiflayamadim,artk eşimde israr ediyordu,herkes dogumdan snra kolay verirsin dedi. Kilo almadim fazla aman almim de ama zaten suan 90+ kg olmusum..
Yok tatlım ben zaten orada yazıyor dememiştim :)
Reklama girmesin diye isteyen özelden msj atsın ismini vereyim dedim :)
💕💕💕
Seni çok iyi anlıyorum canım. Inanırmısın yatakta bende sağa sola dönemiyorum ağrıdan. Yürürken bile ağrım var. Sadece uzanmak iyi geliyo. Bende şuan tatildeyim. Haziran'da okullar kapanınca rahatladım. Bu sene de çalışmayı düşünmüyorum zaten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bebişlerimizi ve bizi korusun. Sende bol bol Dinlen.
Hadi gözün aydın bak hissetmeye başladın işte 2 haftaya daha da artacak tekmeler
Şeker yüklemesi için de 3 saati buluyor evet hastane işi bide hareket etmek de yasak diyolar efor da sonucu degistiriyomuş oturmak çok sıkıcı
slm canım burda daha önce bebek odası gösteren sen miydin canım ya pembe kalpler vardı üstünde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?