2014 Kasım Anneleri

Bana damar yolu actilar sürekli delmeyelm die 2.ci alista kanım pıhtılaştı cnm toplamda 3 kere deldiler artk her ölçümde morardi kolum

Kac haftaliksin cnm :)

Kızlar dün dogum fiyatini aldım hastanemden sasirdim acikcasi 1000-1500 lira derler ddm ama
2 gece konaklamali sezeryanda normal dogumda 600 tl ddiler..
Medicalpark Hastanesi ..sehr farki cok fark ediyor sanirm

Ne güzel fiyat çok uygun bence keşke bizim kide öyle olsa. Ben ankaradayim Dr her ay 200 tl muayene ücreti artı tahlil falan olursaniz ücretini oduyorum. Sezaryan Doğuma da Akay hastanesinde olursa 3300 Medica na da olursa 3500 fiyat verdi Dr. 2 gece kalinacak ve refakat ücreti de içinde imiş. Biraz fazla ama yapacak birşey yok maalesef mecburen vericem

benimde medical park 1500-1750 arası dediler gerçekten şehir çok farkediyor istanbul da daha yüksektir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güle güle canım yine bekleriz :)
Allaha emanet ol.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pinar bloguna baktim ama bebek kiyafetleri alacagimiz intagram sayfasi ya da net adresi vs goremedim. Orda yok muydu??

Aman damar yolu daha da zor yaaa.. benim tansiyonum düsüyor. bazen yükseliyor..

21 hafta cnm bugun tam 21 hafta.

O zaman kücük melegimz anneee bende burdaym diyor Artik:)21.haftada hssetmeye basladm bende cnm smdi ben 25 haftamdayim ayaktayken falan attiqi tekmeyi hssediyorum:):)

Hadi gözün aydın canım bir kaç hafta sonra da o pıt pıtları dısardan izleyeceksin emin ol:)

Pinar bloguna baktim ama bebek kiyafetleri alacagimiz intagram sayfasi ya da net adresi vs goremedim. Orda yok muydu??

Yok tatlım ben zaten orada yazıyor dememiştim :)
Reklama girmesin diye isteyen özelden msj atsın ismini vereyim dedim :)

💕💕💕

benimde medical park 1500-1750 arası dediler gerçekten şehir çok farkediyor istanbul da daha yüksektir...

uyandınız mı uykucular:)demek kızlarınla güzellik uykusuna yattınız ohh :)) bende de basladı uyumalar basa mı dönüyoruz nedir.

O zaman kücük melegimz anneee bende burdaym diyor Artik:)21.haftada hssetmeye basladm bende cnm smdi ben 25 haftamdayim ayaktayken falan attiqi tekmeyi hssediyorum:):)
Darisi bana ya canim.. ben bugunu ne zamandir bekliyorum..

Hadi gözün aydın canım bir kaç hafta sonra da o pıt pıtları dısardan izleyeceksin emin ol:)

Kilom var ama umarm disardanda görürüm..

Cnm bana da özelden atabilirmisin o ddgnz sayfalarin linklerini:)

ee benimde var kiloyla alakası olsa bende göremezdim tatlım zaten kilom vardı birde hamilelik olunca.... senle hemen hemen aynıyız

Hmm anladim, ben çok bekledim zayiflayamadim,artk eşimde israr ediyordu,herkes dogumdan snra kolay verirsin dedi. Kilo almadim fazla aman almim de ama zaten suan 90+ kg olmusum..

Hmm anladim, ben çok bekledim zayiflayamadim,artk eşimde israr ediyordu,herkes dogumdan snra kolay verirsin dedi. Kilo almadim fazla aman almim de ama zaten suan 90+ kg olmusum..
Ben de doğum sonrasından umutluyum genelde çoğu arkadasımdan biliyorum o yüzden takma canım emzirerek uykusuz kalarak atarız kiloları insallah birde doğum sonrası sunu ye bunu iç sütün çok olsun diye dayatılan seylere aldanmazsak isimiz kolay:)

Yok tatlım ben zaten orada yazıyor dememiştim :)
Reklama girmesin diye isteyen özelden msj atsın ismini vereyim dedim :)

💕💕💕

ben giremiyorum senin bloğa canm sayfa kullanılmıyo yazıyo

aa sen de mi öğretmensin:)meslektasmısız sayın hocam...izin olayını nasıl yapacaksınız?ben semirden sonra düsünüyorum izin olayını tabi durumum iyi olurda zorlanmazsam insallah.

slm canım burda daha önce bebek odası gösteren sen miydin canım ya pembe kalpler vardı üstünde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…