2014 Kasım Anneleri

Amin.
Bu arada kızlar takım alacakken kesinlikle odayı ölçün biçin, dolabı yerleştirdik ve takım almadığımıza dua ettik. Büyüyen karyola ve komidin alsaydık birisi dışarda kalacakmış ve hoş olmicaktı. Bebek odamız küçük çıktı yani :)

Hmm simdiden hayırlı olsun güle güle kullansın küçük prens...ben ekledim resimleri ortadakini beğendim ben ama babamız biraz kararsız sen de onu mu diyorsun yoksa?

Hmm simdiden hayırlı olsun güle güle kullansın küçük prens...ben ekledim resimleri ortadakini beğendim ben ama babamız biraz kararsız sen de onu mu diyorsun yoksa?

Ayyynen öyle şekerparem, ortadakinin dolabı aldım ben. Umarım kullanırken de memnun kalırız :)

Dalmacyali takimi gordum ben erol mobilyada 2900 lira ama yatak cibinlik bide yanlis hatirlamiyosam uyku seti tam takim fiyatiydi dierlerini hatirlamadim..
Mobilya uzerinde deisiklik yapamiyolarmis renk ve model olarak standart geliomus ama bi kac alternatifli oluyo takimlar buyuyen besikli normal besikli karyola 2 yada 3 kapili dolap seklinde bizimki oyleydi..
Bide orda bi kac firmanin takimlari var ben birde belis diye bi markanin tak8mini begenmistim ama mavide karar kildik...
Sectigin takimlar gayet guzel bence sondaki pembe renk deistirirlerse diyemi?

Pazartesi kadin dogumcuna danis bence. O da onaylarsa icersin. Ben de cok cekiorum enfeksiyon dan iki kez monurol kullandim. Pazartesi de tekrar dr ye gidecegm.gecmis olsun.

Sali gunu vermisti bende unuttum icmeyi bu gece icecktm. Aile dostu bi kadin dogumcu var, ona sordum iç dedi. Bende çok çekiyorum,mantarda oluyor.

Merhaba sayın hocam...ben de kurban bayramından sonra tam olarak izin kullanıcam meb doğuma son 3 hafta kala izne ayırıyor.seminere gitmeyi düsünüyorum hem rahat hemde çocuklar yokken risk olmaz diye düsündüm malum kosuyorlar falan riskli oluyor onlar varken.seminer kısa zaten 2 hafta sonrasında rapor kullanmayı düsünüyorum k.bayramına kadar ki sürede zaten yıl sonunda raporlar sıfırlanıyor.Yani 13 ekimde doğum iznimi baslatmayı düsünüyorum hersey yolunda giderse insallah...

Evet hem renk hemde istediğim farklılıklar vardı mesele büyüyük besik istemiyorum bebisin odasına büyük oluyor.renk seçenekleri olur belki de dolabın üstünü sandık tarzı falan yapamayacaklarsa olmz.esim gelince bir telefon açsın bakalım netlestirelim durumu.

Bencede en guzeli arayip konusmak ona gore baska alternatiflere bakarsiniz cunku bebek mobilyasinin en az 2 ay once gelmis olmasi gerekiomus havalandirmak icin...

Bencede en guzeli arayip konusmak ona gore baska alternatiflere bakarsiniz cunku bebek mobilyasinin en az 2 ay once gelmis olmasi gerekiomus havalandirmak icin...

Bekleyemedim aradım ben ya değisiklik yapılamıyormus sadece mobilyada ekleme çıkarma yapılabiliyormus mesela dolap yada sifonyer istemezsen iptal ettire biliyormussun pehhh

Ayyy ne güzel :)
Rabbim gerçeğini nasip edecek inşallah birkaç ay sonra :)

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır diyelim hayır olsun inşallah canım çok güzel rüyan. Günaydın bütün güzel anneler hayırlı sağlıklı mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle

Teşekkürler :)
dün bir kaç doğum hikayesi okuyup birkaç da yeni doğan fotoğrafına baktım, sanırım o yüzden girdi rüyama. nasıl güzel bir bebekti o öyle :)

💑💓

karadenizdeyim canım ben..
muayene ücreti de 35 tl veriyorum ama çok üstünkörü bakıyor doktor...

uyandınız mı uykucular:)demek kızlarınla güzellik uykusuna yattınız ohh :)) bende de basladı uyumalar basa mı dönüyoruz nedir.

hehe evet öyle oldu
ya hem uyku hemde biraz ayakta kalınca tansiyon düşmesi oluyor pazartesi doktora söyliycem ama normalmiş..

kullandım ben canım idrar yolu iltihapı için doktorum vermişti..
bende prospektüsü okuyunca tereddüt ettim ama içinde bir de şuna benzer bir şey yazıyodu "bu ilacı kullanmazsanız doğacak zararlar kullanınca oluşacak yan etkilerden daha fazla ise kullanınız"
e doktor da verdiğine göre bi bildiği vardır dedim kullandım..
zaten tek kullanımlık gece en son tuvaletini yaptıktan sonra iç ki en az 3-4 saat tuvalete çıkma bütün mikrobu söktürsün...
benim geçti sorunum..

aldınız mı kız mobilyayı gözün aydın
biz eylülde alabilicez sanırım bu ay sıkıştık biraz...

Merhaba okuyunca benzer sikintiyi bende yasadim paylasmak istedim. Bulanti ve kusmalarim cok siddetliydi yani sira goguslerimin tam ortasinda sanci seklinde agrilarim oluyordu 12. Haftam da kadindogumcum dahiliyeye sevk etti ultrasonla baktilar safra kesesi tasi cikti. Suan agir bir diyet yapiyorum. 22. Haftamdayim. Ozellikle yemeklerden sonra yada uzun sure ac kalirsam oluyordu benim agrim. Umarim bir sorun cikmaz ama bence doktoruna muhakkak danis cok gecmis olsun..

Selam kızlar, bugün mesaideydim pestilim çıktıı resmen (
Ayaklarım şişmeye başladı zaten bu arada idrar enfeksiyonu bende de varmışşşş dün dr a gittim monurol şase verdi...tekrar test yaptırcam..inş geçmiştir..

Kızlar nbr?bişey danışayım size benim ayaklarım çok şişmeye başladı ya😔aynı durumu yaşayan var mı?tansiyonumda normal Allah şükür ama ayaklarım pek şiş. 2gündğr😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…