- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Valla takim fiyatlarini gorunce bu takim bana uygun geldi yoksa bende takim almasammi acaba diye dusunuyodum...buyuk mobilyalarindan pahali :S
Bana daha gelmedi takim ama benimde bunu ogrrndigim iyi oldu satistada gayet titiz davranmislardi ,kurulumdada titiz olmalari arti hosuma gitti saol caanim..
Bebislerimiz saglikla iyilikle uyusunlar kullansinlar insallah..
Dolabı yeni geldi, dün bebek arabası geldi, bikaç güne park yatağı gelecek, az dolsun öyle çekip göndereyim dedim.
Akşam çekerim gene de :) dolap kaptan takımının dolabı, beyaz, mavi daire camları var mikadan :)
Hmm simdiden hayırlı olsun güle güle kullansın küçük prens...ben ekledim resimleri ortadakini beğendim ben ama babamız biraz kararsız sen de onu mu diyorsun yoksa?
Ayyynen öyle şekerparem, ortadakinin dolabı aldım ben. Umarım kullanırken de memnun kalırız :)
Bunlar birini seçelim dedik sanırım bu bahsettiğimiz yerde istediğimiz gibi yapabiliyorlardır onu bilmiyorum mesela gardrop üstüne bir dolap daha istiyorum ben sandık gibi birde mobilyaların altı yerden yüksek olsun ki temizlene bilsin...bu arada bebisimiz erkek yani ona göre renk de yapabilirler umarım...
Pazartesi kadin dogumcuna danis bence. O da onaylarsa icersin. Ben de cok cekiorum enfeksiyon dan iki kez monurol kullandim. Pazartesi de tekrar dr ye gidecegm.gecmis olsun.
sana ne için verdi onu aile hekimin?
meslektaş buldum benim de izin konusunda kafam karışık. sizin benden 10 gün önce sanırım. ben de kurban bayramıyla mı çıksam diye düşünüyorum. tam olarak kaçıncı haftada çıkabiliyoruz, hiç araştırmadım daha.
aynı olcaz desene:))) babamızda kabul ederse tabi...insallah memnun kalırız sağlıkla mutlulukla kullanırız....
Dalmacyali takimi gordum ben erol mobilyada 2900 lira ama yatak cibinlik bide yanlis hatirlamiyosam uyku seti tam takim fiyatiydi dierlerini hatirlamadim..
Mobilya uzerinde deisiklik yapamiyolarmis renk ve model olarak standart geliomus ama bi kac alternatifli oluyo takimlar buyuyen besikli normal besikli karyola 2 yada 3 kapili dolap seklinde bizimki oyleydi..
Bide orda bi kac firmanin takimlari var ben birde belis diye bi markanin tak8mini begenmistim ama mavide karar kildik...
Sectigin takimlar gayet guzel bence sondaki pembe renk deistirirlerse diyemi?
Enfeksyn icn canm.idrar yolu. Simdi ögrendim içebliyomusum.
Evet hem renk hemde istediğim farklılıklar vardı mesele büyüyük besik istemiyorum bebisin odasına büyük oluyor.renk seçenekleri olur belki de dolabın üstünü sandık tarzı falan yapamayacaklarsa olmz.esim gelince bir telefon açsın bakalım netlestirelim durumu.
Bencede en guzeli arayip konusmak ona gore baska alternatiflere bakarsiniz cunku bebek mobilyasinin en az 2 ay once gelmis olmasi gerekiomus havalandirmak icin...
Ayyy ne güzel :)
Rabbim gerçeğini nasip edecek inşallah birkaç ay sonra :)
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayır diyelim hayır olsun inşallah canım çok güzel rüyan. Günaydın bütün güzel anneler hayırlı sağlıklı mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle
İstanbulda muayene 120 liraydi ki saglik guvencemz oldugu halde:)
Bende istanbulda ailemin yaninda dogm yapmayi dusunuyodum medical den baska özele güwenemedim orda da cok pahali olunca medical, kendi sehrimdeki daha mantikli geldi :)
siz hanqi sehrdesiniz
uyandınız mı uykucular:)demek kızlarınla güzellik uykusuna yattınız ohh :))bende de basladı uyumalar basa mı dönüyoruz nedir.
Kizlar üromisin saşe duydunuz mu?
Aile hekimim verdide hamilelikte kullanmayiniz gibi birşeyler yaziyor.. doktora danışın falan yaziyor. Ne yapsam ? Kullanan var mı? Bu enfeksiyn için veriliyor, gece içiliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende Eröl Mobilyadan aldım 3 kapılı dolap, uygun ve orta kalite bi dolap aldım, daha kaliteliler daha ücretli ama kısa sürede değiştirebilirim diye böyle aldım. Alternatif olması iyi, 2 haftada da gelip kurdular. Zile basmadılar telefon ile aradılar, sanırım bebek uyuyo düşüncesi bilemedim artık :) tavsiye edilir.
Kızlar merhaba.Benim 2-3 gündür iki göğsümün ortasındaki kemik ağrıyo.aslında sürekli bir ağrı değil,elimle bastırdığımda sanki dayak yemiş gibi acıyor,birde yatıp kalkarken hissediyorum.Ben sürekli yan yatıyorum,sebep bu olabilir mi acaba?ya da çok terleyip ter üzerimde kurudu diyemi oluyo.Kaburgaları,ya da benim gibi tam göğsünün ortası acıyan ağrıyan var mı.Belkide karnım büyüdüğü için oluyo.
Peki durum ne dengeye girmedimi canım
Kızlar nbr?bişey danışayım size benim ayaklarım çok şişmeye başladı ya😔aynı durumu yaşayan var mı?tansiyonumda normal Allah şükür ama ayaklarım pek şiş. 2gündğr😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?